Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΗΠΑ: Σε μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Καλιφόρνια, ο Τραμπ τίμησε τα θύματα δολοφονιών από παράνομους μετανάστες

Ο Donald Trump τίμησε τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα από παράνομους αλλοδαπούς εγκληματίες, σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης στην Costa Mesa, στην Καλιφόρνια, ενώ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης "αντι-διαδηλωτές" απ’ έξω, κυμάτιζαν μεξικάνικες σημαίες.

Δείτε το βίντεο της συγκέντρωσης:

Βίντεο δείχνει τον Trump να συναντιέται με μητέρες και όσους εμπλέκονται στο Remembrance Project (Πρόγραμμα Μνήμης), το πρόγραμμα μιας ομάδας που υποστηρίζει τις οικογένειες όσων έχασαν τους αγαπημένους τους από εγκληματικές ενέργειες ατόμων που διαμένουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ομάδα εργάζεται επίσης για να κάνει γνωστές αυτές τις ιστορίες συνδέοντάς τες με το θέμα της παράνομης μετανάστευσης.


Η Sabine Durden, η οποία έχασε το μοναχογιό της Dominic από παράνομο αλλοδαπό, δήλωσε στο Breitbart News:

Ήμουν με το Πρόγραμμα Μνήμης, με άλλες μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους εξ αιτίας παράνομων αλλοδαπών.

Μας συνόδευσαν στα παρασκήνια και όταν μας είδε ο κ Trump, χαμογέλασε και φώναξε: «εδώ είναι οι φίλοι μου». Μας θυμήθηκε γιατί μερικές από εμάς τον είχαμε συναντήσει στο Μπέβερλι Χιλς τον Ιούλιο του 2015 όταν κάθισε μαζί μας, και μας άκουσε για πρώτη φορά να λέμε τις τραγικές ιστορίες μας.

Μίλησε μαζί μας για λίγο, μας αγκάλιασε και βγάλαμε φωτογραφία μαζί του.

Ο κ Trump είναι η μόνη μου ελπίδα για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο σε αυτή τη χώρα. Είναι ο ήρωάς μου και είναι ο μόνος που έδωσε στο γιο μου Dominic μια φωνή.

Έξω από το συλλαλητήριο είχαν μαζευτεί αντι-Trump διαδηλωτές, και σύντομα ξέσπασαν συγκρούσεις. Η αστυνομία έκανε 20 συλλήψεις.

«Είμαι εναντίον της τοπικιστικής και εθνικιστικής ατζέντας του Τραμπ, που χωρίζει τους ανθρώπους», είπε ο αντι-Τραμπ διαδηλωτής Rogelio Banuelos, 26 χρονών, στο CNN.

Μέσα στο αμφιθέατρο, οι χιλιάδες υποστηρικτές του Trump που το είχαν γεμίσει (περί τους 31.000), άρχισαν να τραγουδούν το ‘God Bless America’.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω ,γιατί εμείς οι εθνικιστές πρέπει να βλέπουμε με καλό μάτι την πιθανή εκλογή του Τραμπ;;Καταρχάς ο Τραμπ έχει ξεκάθαρη ροπή προς τον σιωνισμό.Το ότι είναι πολυεκατομμυριούχος και έχει τη δυνατότητα να αυτοδιαφημίζεται και να ''αυτοσπονσοράρεται'' δεν αποτελεί στοιχείο θετικό που αναιρεί όλα τα άλλα ''στραβά''.Μην ξεχνάμε το ότι είναι ένας αρχικαπιταλιστής που αν εκλεγεί με το παραμικρό θα απειλεί όλο τον κόσμο και σίγουρα την Ευρώπη ότι ''με ένα πάτημα του κουμπιού που ελέγχει τους πυρηνικούς μου πυραύλους σας έχω ξεκάνει''.Όλα αυτά έμμεσα βεβαίως.Κάποιοι μπορεί να πουν ''και μόνο που εγείρει τέτοιες αντιδράσεις στις σιωνοκρατούμενες ΗΠΑ ή και μόνο που ενοχλεί τους αφροαμερικανούς που έχουν επανειλημμένα προωθήσει την ενοχή των λευκών (white guilt) εδώ και 50 χρόνια ,ότι αυτό αρκεί.Δεν αρκεί διότι ,επί παραδείγματι στις ΗΠΑ και ο πιο φιλελεύθερος ακτιβιστής που καταλαβαίνει το ρόλο για παράδειγμα της λευκής ενοχής ,αντιδρά αν είναι πράγματι αντικειμενικός και δέχεται τα ''πυρά'' των υπέρμαχων των αφροαμερικανών.Πρέπει όμως να θυμόμαστε ,ότι ο εθνικισμός στις ΗΠΑ (αν υπάρχει τέτοιος) είναι τελείως διαφορετικός από τον εθνικισμό των ευρωπαϊκών εθνών.Δηλαδή ας μιλήσω ως εθνικιστής.Θα χαιρόμουν με την άνοδο του εθνικισμού στη Σουηδία (που είναι πολύπαθη αλλά θέλει και τα παθαίνει) ή και με την άνοδο του εθνικισμού στην Ισπανία,αλλά στις ΗΠΑ...είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση.Και καταλήγω ότι οι μόνοι που πλησιάζουν τα δικά μας εθνικιστικά πρότυπα είναι οι Νότιοι (περισσότερο οι παλιοί και λιγότερο οι νέοι βέβαια) και φυσικά το ''παιχνίδι'' του εθνικισμού το έχει χάσει η Αμερική με την ήττα των Νοτίων στον πόλεμο(που δεν ήταν εμφύλιος).Αν είχαν κερδίσει οι Νότιοι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.Τώρα πια ο εβραικός καπιταλισμός βασιλεύει στις ΗΠΑ και κάποιες φορές παίρνει τη μορφή ''εθνικισμού'' όπως με τον Τραμπ.
Ελπίζω να μην προσβάλλω κανέναν ,απλά είναι ένα θέμα που το σκέφτομαι καιρό ,μιας και εγώ χάρηκα για τον Τραμπ στην αρχή αλλά έπειτα το ξανασκέφτηκα καλύτερα και κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα.Σωστά ή λάθος ο χρόνος θα δείξει.Καλό απόγευμα σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

Φιλόπατρις όπως πάντα ο υποψήφιος πρόεδρος, μακάρι να βλέπαμε και δω παρόμοιες ενέργειες, αλλά τώρα τελευταία στη χώρα μας ξεχάσαμε και πόσες αυτοκτονίες γίνονται ακόμα καθημερινά.
Δυστυχώς όμως για τον υποψήφιο πρόεδρο, θα βγει η γυναίκα του πρώην προέδρου ως οπαδός-φρουρός της παγκοσμιοποίησης.

Sperthias/Voulis είπε...

πρωτα να σωθει η ελλαδα και μετα να δουμε εαν καποιος ειναι "αρχικαπιταλιστης" .... η αμερικη ειναι μεγαλη χωρα γιατι εχει μια αστικη ταξη που παραγει πλουτος.... δεν κοπροσκυλιαζει στα καφενεια.... αυτο λεω σε αυτον που εκανε το πρωτο σχολιο.... εγω της αστικης ακροδεξιας....

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ''αυτός ο πρώτος που έκανε το σχόλιο''
Όπως τόνισα ,δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν ,αλλά εσύ προσβλήθηκες πολύ απ'ότι φαίνεται μιας και μας τονίζεις ότι εργάζεσαι πολύ και δεν κοπροσκυλιάζεις ,λες και εμείς που έχουμε αντίθετη άποψη από εσένα δεν εργαζόμαστε...
Πώς θα σωθεί ακριβώς η Ελλάς ,άμα εκλεγεί ο Τραμπ,εξήγησε μου.Και από όλα αυτά που έγραψα ,εσύ κράτησες το 'αρχικαπιταλιστής''.Επίσης έχετε κλειστεί σε δύο οικονομικά πλαίσια ,δηλαδή οι μεν πιστεύουν πως μόνο με τον καπιταλισμό παράγεται πλούτος ,ενώ οι δε πως μόνο με τον κομμουνισμό (δεν) παράγεται πλούτος.Υπάρχουν και άλλες λύσεις κύριοι.Ούτε εγώ κοπροσκυλιάζω στα καφενεία ,αλλά εργάζομαι ,αυτό όμως δε μου αναιρεί το δικαίωμα να κριτικάρω το υπάρχον σύστημα οικονομίας που ρουφάει το αίμα των εθνών..εγώ ,ένας απλός εθνικιστής και όχι αστός ακροδεξιός...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραμπ είναι ο ΜΟΝΟΣ υποψήφιος που είπε θα μείνει ουδέτερος απέναντι στο Ισραήλ!

Ανώνυμος είπε...

Με την ίδια λογική γιατί δεν τίμησε και τα θύματα τροχαίων από μεθυσμένους οδηγούς;