Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΗΠΑ: “Get Trump!” Ο απίστευτος πόλεμος κατά του Ντόναλντ Τραμπ

 του Richard Wolstencroft (AltRight) / ΚΟ

Πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει να διεξάγεται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης μια τόσο αρνητική εκστρατεία, όπως αυτή που παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες κατά του Donald Trump.

Ούτε τον Σαντάμ Χουσεΐν, ούτε ακόμη και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν παρουσίαζε με τόσο μελανά χρώματα ο Τύπος όσο τον Trump. Είναι τόσο μεγάλη η φρενίτιδα των media και τόσο έντονος ο πανικός της ελίτ της Ουάσιγκτον που γίνεται πλέον σαφές ότι ο Trump, είτε είναι ο καλύτερος προεδρικός υποψήφιος μετά από τον JFK, είτε είναι η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού! Η μεγάλη οργανωμένη επίθεση εναντίον του είναι μια σαφής απόδειξη ότι δεν είναι «δικός τους» υποψήφιος, αλλά ένας κατεξοχήν αουτσάιντερ – και όχι μόνο αυτό, αλλά ένας υποψήφιος αουτσάιντερ που μπορεί να κερδίσει, σε αντίθεση με τον Δημοκρατικό υποψήφιο Bernie Sanders, ο οποίος φαίνεται να μένει πίσω από το γεράκι του συστήματος Χίλαρι. Έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά στο «τι παίζεται».

Πρώτα - μια γρήγορη ματιά στον Bernie. Ο γηραιός γερουσιαστής (εβραϊκής  καταγωγής) δεν παίρνει πολύ προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για διάφορους προφανείς και κυνικούς λόγους, αλλά το παλιάς κοπής, σκαιό αριστερό μήνυμα που συνεχώς κοπανάει όπως ένα τύμπανο, περνάει και όχι χωρίς αποτέλεσμα. Χτυπώντας σκληρά την "οικονομική ανισότητα", ο Bernie έχει ωθήσει την Χίλαρι πολύ πιο αριστερά από ό, τι της αρέσει να είναι, έτσι ώστε, ακόμα κι αν κερδίσει, να έχει κολλήσει σε κάποιες από αυτές τις θέσεις.

Ο Bernie έχει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές - ειδικά άτομα του διαδικτύου - συμπεριλαμβανομένων πολλών ενοχλητικών πολιτιστικών μαρξιστών και SJWs, όμως δεν είναι δυνατό να πάρει το χρίσμα. Είχε κάποια αρνητικά δημοσιεύματα - ως επί το πλείστον προκειμένου να ενισχυθεί η Hillary - αλλά όχι πολύ. Διότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν εστιάσει τα πυρομαχικά τους συντριπτικά κατά του Ντόναλντ, όπου βρίσκεται η πραγματική απειλή.

Στην αρχή, το σύστημα νόμιζε ότι πρόκειται για ένα αστείο, στη συνέχεια, όταν άρχισε το πράγμα να σοβαρεύει και να δείχνει ένα αντι- globalist προφίλ, άρχισαν να ανησυχούν, πολύ να ανησυχούν. Θα μπορούσε αυτός ο τύπος να νικήσει; Μετά το New Hampshire και μερικές νίκες σε διάφορες πολιτείες, τόσο στον Βορρά όσο και του Νότου, το σύστημα ξαφνικά συνειδητοποίησε – «Oh Shit! Δεν είναι πλάκα!». Και βγήκε το σύνθημα από την Ανώτατη Διοίκηση παγκόσμιας ελίτ : GET TRUMP!”
Παρακολούθησα την Huffington Post για έναν ολόκληρο μήνα. Ήταν σε μια ασταμάτητη αντι-Trump λειτουργία. Ανήρτησαν πάνω από 100 αρνητικά άρθρα για τον Trump σε μόλις δύο εβδομάδες. Ήταν πραγματικά εξαιρετικό - καθαρή προπαγάνδα. Πρέπει να έχω δει πάνω από εκατό άρθρα στην ίδια και σε άλλες συστημικές και αριστερές φωνές, που επιτίθενται στα... μαλλιά του Donald Trump.

Στη συνέχεια βρήκαν το «Ο Trump είναι ο Χίτλερ». Κλασσική μέθοδος της αριστεράς. Εντάξει, είπε ο Trump μερικά σκληρά πράγματα για τους Μεξικανούς και έθεσε θέμα περιορισμού των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ και έτσι έγινε επιτακτική ανάγκη το "Get Trump!"

Όμως, τους περισσότερους ανθρώπους δεν τους νοιάζει. Καταλαβαίνουν τι κάνει η ελίτ και έχουν δει αυτό το τέχνασμα να εφαρμόζεται εκατό φορές στο παρελθόν. Έτσι, το “Trump is Hitler” και τα περί «φασίστα» άρχισαν να πεθαίνουν.
Στη συνέχεια, υπάρχει ο παράγοντας Σόρος και η εμφάνιση της AIPAC (εβραϊκού λόμπι). Ο Σόρος, συναισθανόμενος τον κίνδυνο, αμόλησε τα κυνηγόσκυλα στην συγκέντρωση του Τραμπ στο Σικάγο, η οποία ακυρώθηκε (λόγω «ταραχών»). Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν η συγκέντρωση ακυρώθηκε όλοι σχεδόν στην Αριστερά - ακόμη και οι μετριοπαθείς - επευφημούσαν εγκρίνοντας τις σταλινικές μεθόδους του “shutting it down”. Μπορείτε να φανταστείτε την υστερία που θα ακολουθούσε εάν ακροδεξιοί διαδηλωτές είχαν ακυρώσει μια συγκέντρωση του Bernie; Τι θα ακούγαμε ασταμάτητα για «φασισμό» και τα λοιπά; Αλλά όταν εκείνοι το κάνουν, είναι kosher.
Μιλώντας για kosher, η εμφάνιση Τραμπ στην AIPAC, ήταν επίσης μια σημαντική απόκλιση από τους κανόνες της αμερικάνικης πολιτικής, καθώς ο ίδιος δήλωσε ότι θα είναι «ουδέτερος» προς το Ισραήλ - μια εξαιρετικά γενναία δημόσια δήλωση για υποψήφιο, ειδικά τον πρώτον στην κούρσα. Αλλά μετά από αυτό κάποιοι από την Αριστερά ζητούσαν  ή δεχόντουσαν την ιδέα της δολοφονίας του Trump.
Τα περιστατικά απειλών κατά της ζωής του Τραμπ είναι πάρα πολλά. Ο ράπερ "Rick Ross" ζήτησε (!) την δολοφονία του, ενώ πρόσφατα, η αστυνομία συνέλαβε έναν 20χρονο που απειλούσε ότι θα βάλει βόμβα σε συγκέντρωση του Τραμπ στο Waterbury του Κονέκτικατ. Τα media, γενικώς, σίγησαν..
Τώρα, μετά από όλη αυτή την αρνητικότητα, ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα και ας ηρεμήσουμε λίγο. Θα ήθελα να πω ότι δεν νομίζω ότι ο Donald Trump είναι τέλειος ή πέραν κάθε κριτικής. Όπως κάθε υποψήφιος, ακόμη και ένας αρκετά καλός, έχει κάνει μερικά λάθη. Και όταν γίνει αυτό του επιτίθενται σαν πεινασμένα σκυλιά σε ωμό κρέας.

Το χειρότερο ατόπημά του ήταν αναμφίβολα αυτό για το δικαίωμα στην έκτρωση. Ο Trump δεν είναι υπέρ των αμβλώσεων, αλλά απρόθυμα δέχεται το δικαίωμα των γυναικών να κάνουν αμβλώσεις – και μάλιστα στην συνέντευξη εκείνη, ο πονηρός Chris Matthews, τον ρώτησε αν οι γυναίκες πρέπει να "τιμωρούνται" αν κάνουν άμβλωση.

Ο Sanders και ιδιαίτερα η Hillary έχουν κάνει αμέτρητα ανόητα σχόλια και έχουν χαϊδέψει εξτρεμιστικές αριστερές ομάδες όπως τους Black Lives Matter, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ασχολούνται και επικεντρώνονται στην κύρια ανησυχία τους, στο πως θα... “Get Trump”.

Τώρα, ποια επίδραση έχουν όλα αυτά; Λοιπόν, πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Trump έχει επιβιώσει όχι μόνο από την μεγαλύτερη αρνητική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης στη δυτική πολιτική ιστορία, αλλά οι αριθμοί του έχουν πραγματικά ανέβει! Φαίνεται ότι οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από όλα τα ψέματα και τις ατελείωτες βλακείες. Είναι ο άρχοντας της ανα-γέννησης. Ακόμη και το σλόγκαν του Lets make America Great Again ("Ας κάνουμε την Αμερική Μεγάλη Ξανά") δείχνει να αποδίδει, με αυτή την μυθική αίσθηση εξουσίας για την παλιγγενεσία της Αμερικής να χτυπά μια χορδή σε μια χώρα και έναν κόσμο που αισθάνεται ενστικτωδώς ότι οι ΗΠΑ έχουν χάσει την θεία εύνοια.

Το αποτέλεσμα αυτής της ομοβροντίας των μέσων ενημέρωσης πιθανώς θα είναι να κάνει τον Trump λίγο πιο προσεκτικό..

Και η εβραϊκή ADL και πρόσφατα, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, "ενοχλούνται" με αυτό το σύνθημα και με το γεγονός ότι ο Τραμπ βάζει την Αμερική "πρώτη", και αυτό γιατί ο κόσμος, λένε, έχει "αλλάξει". Οι Εβραίοι μάλιστα της Αμερικής, όπως ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Eli Lake, λένε ότι το σύνθημα παραπέμπει στο "ναζισμό" (!), καθώς το σύνθημα "America First" το έλεγαν "αντισημίτες" Αμερικάνοι (όπως ο αεροπόρος Charles Lindbergh με τις "america fisrt committees" - φώτο - που έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Χίτλερ) που δεν ήθελαν να μπουν οι ΗΠΑ στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.  

Ο εβραϊκής καταγωγής Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος "φιλάνθρωπος" James Simmons (φώτο), έδωσε 11 εκατομμύρια στον Κρουζ για να σταματήσει τον Τραμπ - παρόλο που ο Simmons φηφίζει Δημοκρατικούς και υποστηρίζει Χίλαρυ! 

Έτσι, γιατί αυτή η συντονισμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης έχει σαφώς αποτύχει; Το μήνυμα του Trump είναι δεξιό -λαϊκίστικο σαν του Bernie Sanders, αλλά αναμεμιγμένο με έναν ενοποιητικό εθνικισμό και επιστεγασμένο με αποφασιστικότητα και κοινή λογική.

Έξω από την Bern-ό-σφαιρα, ακόμη και ο πρύτανης της αριστεράς, ο Αυστραλός "διανοητής" John Pilger, βγήκε και είπε ότι ο Trump είναι καλύτερος υποψήφιος από την κακιά Shillary (κοροιδευτικό όνομα για την Χίλαρυ, shill = το δόλωμα, για να πέσουν οι αμερικάνοι στα δόντια των τραπεζών). Ο Julian Assange, επίσης, σημείωσε ότι η Χίλαρι είναι χειρότερη, και παρείχε διάφορες κρυφές αποδείξεις. 

Ταξιδεύοντας πρόσφατα στο Μπαλί, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη έμεινα κατάπληκτος με την αγάπη για τον Donald Trump στους ασιάτες και ακόμη και στον μουσουλμανικό κόσμο. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Σιγκαπούρη, και είχα πολλές θετικές συνομιλίες με ντόπιους στα βιβλιοπωλεία. Βλέπουν κάτι από το σοφό, σκληρό, επιχειρηματικό πνεύμα του πατριάρχη Lee Kuan Yew (πρώτου πρωθυπουργού της Σιγκαπούρης) στον Donald. Ο Lee έκανε όντως, εντελώς μεγάλη την Σιγκαπούρη.

Ο Τραμπ έχει μεγάλη  συμπάθεια στην Ρωσία, αλλά και στην Κίνα!

Και εδώ, στην Αυστραλία, πολλοί αγαπούν τον Trump. Η απήχησή του φαίνεται ότι διαπερνά πολιτισμούς και γενιές σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι Ρεπουμπλικάνοι δεν είχαν υποψήφιο σαν αυτόν από την εποχή του Ronald Reagan!


Στο παρακάτω βίντεο οι διαδηλωτές σε πατριωτική - αντι-ισλαμιστική συγκέντρωση στην Σλοβενία φωνάζουν "Ντόναλντ Τραμπ! Ντόναλντ Τραμπ!"


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραμπ είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, που μπορεί να αναλάβει ιδίοις χρήμασι μια προεκλογική εκστρατεία εν αντιθέσει με άλλους που έχουν επιλεγεί και χρηματοδοτούνται από τρίτους,λειτουργόντας ως ανδρείκελα τους.
Ένα αρνητικό στοιχείο που κάποιοι επισυνάπτουν στον τον Τραμπ εστιάζεται στην γερμανική καταγωγή του. Προφανώς το Trump στην γερμανική προφέρεται Τρουμπ.
Η ορθή στάση του σχετικά με την εισβολή μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, ( 9 εκατ. ήδη!) αλλά και εκατομυρίων εγχρώμων από Κεντρική Αμερική ενοχλεί τις νεοταξικές απόψεις για «ισότητα» μεταξύ των φυλών και θρησκειών και την πορεία προς μια πανθρησκεία και μια παμμειξία μεταξύ των φυλών.

Ανώνυμος είπε...

Ας κανουμε μια διατυπωση και διαπιστωση:
Ο εβραιος Σορος δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ενας υπαλληλος (ταμιας) των εβραιων, Ροθτσιλντς.
Οποτε, οπου ακουμε η διαβαζουμε "Σορος" ξερουμε οτι πισω του βρικεται ο "διεθνης εβραιος".

Διαβαστε το βιβλιο του Henry Ford:
"The International Jew. The World's Foremost Problem"

Ανώνυμος είπε...

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/05/blog-post_69.html#more

Ανώνυμος είπε...

Οι αμερικάνοι έχουν τον Τραμπ και το ψευτορωμέϊκο τους τραμπάκουλες.

Ανώνυμος είπε...

κρατατε πισινες γιατι και αυτος μπορει να απογινει και ο Καρατζατραμπ της Αμερικης...