Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Αμερικάνος Γερουσιαστής ταξιδεύει στη Συρία για να στηρίξει τον Άσαντ

RICHMOND – Ένας γερουσιαστής της πολιτείας της Βιρτζίνια ταξίδεψε στη Συρία σε μια τριήμερη εκδρομή αυτή την εβδομάδα για την υποστήριξη του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Richard H. Black (R-Loudoun) συναντήθηκε με αξιωματούχους της κυβέρνησης Άσαντ, ως μέρος μιας συνεχιζόμενης προσπάθειάς του να κάνει γνωστούς τους διωγμούς που υφίστανται οι Χριστιανοί.

«Ελπίζω να φύγουμε μακριά από την παράφρονα πολιτική μας στη Συρία. Η Συρία έχει τα μεγαλύτερα δικαιώματα γυναικών και θρησκευτικής ελευθερίας από κάθε έθνος στον αραβικό κόσμο», είπε ο Black σε μια σειρά γραπτών μηνυμάτων που έστειλε στην Washington Post.

«Είμαστε σύμμαχοι με δύο από τα πιο χυδαία έθνη στη γη, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, που έχουν πρόθεση να επιβάλουν μία [Γουαχαμπίτικη] φονταμενταλιστική κυβέρνηση στο λαό της Συρίας», είπε.

Ο Black πρόσθεσε ότι συμμετείχε σε μια μακρά συνέντευξη για την συριακή τηλεόραση.

Κατά την συνάντησή του με αξιωματούχους της Συρίας, ο Black είπε, «Θα είμαι η φωνή της Συρίας», σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Ο γερουσιαστής Black ταξιδεύει στη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο των μακροχρόνιων προσπαθειών του να προστατεύσει την ασφάλεια των Χριστιανών σε αυτό το μέρος του κόσμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικάνων στην Γερουσία, Jeff Ryer.

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας Richard L. Saslaw (D-Fairfax) "αστειεύτηκε" για την τάση του Black να ασχολείται με «αμφιλεγόμενα θέματα» στη Βιρτζίνια και το εξωτερικό.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ανησυχούν που ο Dick Black πηγαίνει στη Συρία», δήλωσε ο (εβραϊκής καταγωγής) Saslaw (φώτο). «Η μεγαλύτερη ανησυχία πιθανότατα θα ήταν ο Dick Black να γυρίσει από την Συρία...».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Black, ένας βετεράνος του Βιετνάμ με παράσημο και πρώην δικηγόρος του Στρατού, έρχεται σε επαφή με την κυβέρνηση Άσαντ. Το 2014, έγραψε μια επιστολή επαινώντας τον Άσαντ που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του προέδρου της Συρίας στο Facebook.
Πέρυσι, ένα περιοδικό που κυκλοφορεί το Ισλαμικό Κράτος έβαλε τον Black στη λίστα των εχθρών του.

Κατά την πρόσφατη νομοθετική συνεδρία, ο Black κρατούσε ένα χάρτη της Συρίας για να εξηγήσει την αντίθεσή του στο να δέχονται οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόσφυγες από τη Συρία.

Σε μια συνέντευξή του νωρίτερα αυτό το έτος, ο Black είπε ότι όλοι αυτοί οι «απελπισμένοι και χωρίς ελπίδα» Σύριοι, είναι νεαροί σε στρατεύσιμη ηλικία και είναι επικίνδυνοι.

«Εγώ το βλέπω ως επιχείρηση Δούρειος Ίππος», είπε. «Νομίζω ότι αποτελούν κίνδυνο, επειδή δεν είναι πρόσφυγες, έτσι όπως εννοούμε τους πρόσφυγες».

Και πρόσθεσε: «Λατρεύω το λαό της Συρίας. Απαντώ mail από ανθρώπους στη Συρία. Σε στιγμές που είναι απελπισμένοι και χωρίς ελπίδα τους γράφω».

Ο Black έγραψε στο tweeter από τη Συρία ότι παραιτήθηκε από συν-πρόεδρος της προεκλογικής εκστρατείας του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ στη Βιρτζίνια νωρίτερα στο μήνα.

Η εξήγηση που έδωσε είναι ότι επειδή δεν μιλά εξ ονόματος του Cruz για την εξωτερική πολιτική και για να μην βρουν αφορμή τα προκατειλημμένα, λίμπεραλ μέσα ενημέρωσης.

Οι Δημοκρατικοί της Βιρτζίνια κατηγόρησαν τον Black ότι έχει «επικίνδυνα ανίδεες απόψεις για την εξωτερική πολιτική».

Δημοκρατικοί και λίμπεραλ χαρακτηρίζουν τον Black «ακροδεξιό εξτρεμιστή» (!) επειδή, συν τοις άλλοις, καταγγέλλει σθεναρά τις αμβλώσεις, τον σοδομισμό, ενώ είχε αντιταχθεί στην τοποθέτηση αγάλματος του Λίνκολν σε μια τοποθεσία στην Βιρτζίνια που χρησιμοποιούσε ο στρατός των Νοτίων ως εργοστάσιο κατασκευής κανονιών. «Είναι σαν να βάζουμε την σημαία της Συνομοσπονδίας στο Μνημείο Λίνκολν», είπε.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Υποκρισιες του αμερικανου.

«Είμαστε σύμμαχοι με δύο από τα πιο χυδαία έθνη στη γη, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, που έχουν πρόθεση να επιβάλουν μία [Γουαχαμπίτικη] φονταμενταλιστική κυβέρνηση στο λαό της Συρίας», είπε.

Το ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ "εθνος" της Γης αλλα και οι εν ψυχρω εθνοκτονοι του υποδουλου Παλαιστινιακου Λαου, δηλ. το ισραηλ, το απεκρυψε ο υποκριτης.
Μαλλον θα εχει υπολογισιμο αριθμο Συριων, (πρωτης και δευτερης γενιας) αμερικανων εκλογεων και ψαρευει για ψηφους, back home.

ΥΓ.
Μπορει να κανω και λαθος, αλλα το πιο πιθανο, ειναι αυτη η υποψια μου.
Αλλα αν πεφτω μεσα, ας μην ανησυχει. Οι εβραιοι του ΑΙΡΑC θα αλλαξουν την γεωγραφικη εκλογιμη περιφερεια του, ωστε οι Συριοι εκλογεις να μοιραστουν και σε αλλες εκλογικες περιφερειες, ωστε ο λεγαμενος να μην χρειαστει να ξαναπαει στην Συρια.



Πατρικιος

polycmike είπε...

Χριστός Ανέστη στον ΚΟ και σε όλους τους φίλους αναγνώστες!!

Ανώνυμος είπε...

δεν βλέπετε ότι η πρώτη φώτο ειναι με το Green screen ;