Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΝΑΔΑΣ: Πίσω από την επίθεση στο τζαμί μπορεί να μην κρύβεται η «ισλαμοφοβία», αλλά φανατικοί μουσουλμάνοι που ήθελαν να εκδικηθούν τους «αποστάτες» αδελφούς τους!Η είδηση λέει ότι στο Κεμπέκ του Καναδά «ένοπλοι» άνοιξαν πυρ μέσα σε τέμενος, κατά τη διάρκεια της βραδινής προσευχής των μουσουλμάνων, με αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να σκοτωθούν και οκτώ να τραυματιστούν. Η αστυνομία έχει συλλάβει δύο υπόπτους.
Κατ΄αρχάς αυτό που παρατηρούμε είναι ότι σε όλες τις τρομοκρατικές επιθέσει μουσουλμάνων που έχουν γίνει κατά «απίστων», ουδείς δυτικός πολιτικός και ουδέν δυτικό μέσο «ενημέρωσης» έχει προφέρει κάποια άλλη λέξη πιο… προσδιοριστική, πέραν του «τρομοκρατία» ή «τρομοκράτες» και στα χιλιοειπωμένα «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» και λοιπά.

Τώρα όμως ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό θεώρησε ότι πρέπει να κάνει μία… εξαίρεση, μιλώντας όχι για «τρομοκρατία» σκέτη, αλλά για «τρομοκρατία σε βάρος των μουσουλμάνων», θέλοντας να βρει πάτημα για νέα καταδίκη της «ισλαμοφοβίας» και απόδοση ευθυνών σε «ισλαμοφοβικούς» και κακούς «ρατσιστές». Ένας βουλευτής βιάστηκε και είπε ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της «δαιμονοποίησης των μουσουλμάνων»!

Ο Καναδός πρωθυπουργός πρόσθεσε στις δηλώσεις του και το κορυφαίο νεοταξικό τσιτάτο «η διαφορετικότητα είναι η δύναμή μας» (“Diversity is our strength”).

Τα μαθήματα όμως περί «διαφορετικότητας» καλύτερα να τα κάνει στους Σαλαφιστές πολίτες της «διαφορετικής» του χώρας, οι οποίοι φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την επίθεση, καθώς ήθελαν να τιμωρήσουν τους murtadeen(«αποστάτες») αδελφούς τους.

Υπάρχουν λοιπόν αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες ότι οι ένοπλοι φώναζαν «Allahu Akhbar», ενώ έριχναν με τα όπλα τους.  
Το παρακάτω βίντεο ρίχνει κάποιο φως στο τι μπορεί στην πραγματικότητα να συνέβη στο Κεμπέκ. Είναι από τη σελίδα στο Facebook του τζαμιού που δέχθηκε την επίθεση. Σε αυτό θα ακούσετε τον ιμάμη του τζαμιού να συζητάει την εχθρότητα των πρώην μελών του εκκλησιάσματος που ήταν δυσαρεστημένοι με την βλάσφημη "μετριοπάθεια" αυτού τζαμιού – με λίγα λόγια το τζαμί ήταν γεμάτο με murtadeen, ή αποστάτες. Στην σελίδα υπάρχει επίσης βίντεο που δείχνει αγόρια και κορίτσια να είναι μαζί, κάτι που είναι αρκετά «προοδευτικό» για τους αυστηρά θρησκευόμενους.


Η επίθεση συνεπώς θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν μια εκτέλεση «ισλαμικής δικαιοσύνης» κατά των «αποστατών» από σαλαφιστές ζηλωτές.

Παρακάτω είναι αποσπάσματα από ένα άρθρο του CBC για την επίθεση:

«Το Κεμπέκ απορρίπτει κατηγορηματικά αυτή τη βάρβαρη βία», λέει ο Philippe Couillard

Η αστυνομία του Κεμπέκ αναφέρει ότι πολλοί άνθρωποι είναι νεκροί μετά από πυροβολισμούς μέσα σε ένα τζαμί στο Κεμπέκ Σίτι την Κυριακή το βράδυ.

Πολλοί επίσης είναι οι τραυματίες. Η κατάστασή τους δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή.

Μερικές δεκάδες άνθρωποι ήταν μέσα στο Ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο του Κεμπέκ στη γειτονιά Sainte-Foy, όταν οι πυροβολισμοί άρχισαν λίγο μετά 20:00

Ο αστυνόμος του Κεμπέκ Étienne Doyon δήλωσε ότι ως επί το πλείστον άνδρες είχαν συγκεντρωθεί στο τζαμί για τις βραδινές προσευχές.

Ο υπεύθυνος του ισλαμικού κέντρου, δήλωσε ότι τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, αλλά οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί, ένας από τους οποίους συνελήφθη μετά από καταδίωξη που έληξε κοντά στο L'Île d'Orléans.

Μια μεγάλη περίμετρος έχει δημιουργηθεί γύρω από το τζαμί.

«Προφορά Κεμπέκ»

Ένας μάρτυρας, ο οποίος ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος, είπε στο γαλλόφωνο παράρτημα του CBC, το Radio-Canada, ότι δύο μασκοφόροι εισήλθαν στο τέμενος.

«Μου φάνηκε ότι είχαν προφορά του Κεμπέκ. Άρχισαν να πυροβολούν και ενώ πυροβολούσαν φώναξαν, «Allahu Akbar!» Οι σφαίρες χτύπησαν ανθρώπους που προσεύχονταν. Άνθρωποι που προσεύχονταν έχασαν τη ζωή τους. Μια σφαίρα πέρασε ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου», είπε ο μάρτυρας.

«Υπήρχαν ακόμα και παιδιά. Υπήρχε ακόμη και ένα τρίχρονο παιδί που ήταν με τον πατέρα του».

ΚΟ: Ας έχουν στο νου τους αυτή την εξέλιξη οι οπαδοί της οικοδόμησης τζαμιών.

ΚΟ/ από εδώ κι εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O πρωθυπουργός του Καναδά Ζυστίν Τρυντώ ανέφερε εξ αφορμής του συμβάντος ότι οι μουσουλμάνοι αποτελούν μέρος του καναδικού έθνους (sic). Ανεπίτρεπτος ανοησία. Ουδέποτε υπήρξε καναδικό έθνος και καναδική χώρα. Πρόκειται για περιοχές που κατέκτησαν οι Άγγλοι μετά την νίκη τους επί των Γάλλων κατά τον επταετή πόλεμο. Το Κεμπέκ παρέμεινε μέχρι σήμερα γαλλικό με κυρίαρχη την γαλλική συνείδηση και γλώσσα.
Ο Καναδάς παρέμεινε άγγλική αποικία όπως η Αυστραλία και Ν.Ζηλανδία μέχρι το 1931 όταν το Λονδίνο τους ζήτησε να αυτονομηθούν!
Η μεταναστευτική πολιτική μέχρι το 1966 απαγόρευε την μετανάστευση μη Ευρωπαίων και ετηρείτο πολιτική ποσοστώσεων ανά κράτος με προτεραιότητα φυσικά σε Άγγλους και Σκώτους μετανάστες.
Η άρση αυτής της πολιτικής, να το πούμε ευθέως, οφείλεται στην αύξηση της εβραϊκής ισχύος. Προπολεμικώς οι Εβραίοι που έφθαναν στον Καναδά, όχι ως μετανάστες αλλά ως πρόσφυγες διωκόμενοι από τους λαούς της Ευρώπης, αντιμετώπιζαν την γενική χλεύη και αποκλεισμό από την κοινωνία των αποίκων αγγλικής, γαλλικής ιταλικής, σκωτικής,ιρλανδικής κλπ καταγωγής.
Κατά την διάρκειαν του Β΄ΠΠ ο διευθυντής μεταναστεύσεως του Καναδά Φρέντερικ Μπλαιρ, τηρώντας την ποσόστωση επέτρεψε σε 5000 Ιουδαίους μετανάστες ή για την ακρίβεια πρόσφυγες να εισέλθουν στον Καναδά, πράγμα που μέχρι τώρα οι δεύτεροι το φέρουν βαρέως.
Οι πρώτοι έγχρωμοί έποικοι προήρχοντο από τις πρώην αγγλικές νήσους της Καραβαϊκής και από Ινδία.

Τους μουσουλμάνους δεν πρέπει να τους θεωρούμε μία ομογενοποιημένη μάζα.
Άλλο οι σιίτες Πέρσες και άλλο οι σημίτες Άραβες σουνίτες, οι χαμιτικές φυλές Σομαλίας, Ερυθραίας, Αιθιοπίας, οι νεγρικές Ν.Σουδάν και Νιγηρίας και φυσικά οι Ινδοπακιστανοί.
Ο γαλλικής καταγωγής Τρυντώ έχει ορίσει υπουργό Αμύνης ένα Σιχ, αυτός με το γνωστό τουρμπάνι στην καφαλή και την γενειάδα!

Ανώνυμος είπε...

«Υπήρχαν ακόμα και παιδιά. Υπήρχε ακόμη και ένα τρίχρονο παιδί που ήταν με τον πατέρα του».

Σε ποίους απευθύνεται αυτό; Ποίοι τα μεταδίδουν αυτά; Είναι τόσο κακοί οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ μουσουλμάνοι που σκοτώνουν και παιδιά ενώ μέχρι τώρα ήταν ΜΟΝΙΜΩΣ τα ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ;

Ας ανοίξουν τα μάτια τους όλοι οι Ανθρωποι.
Θα μπορούσε να ήταν και οτιδήποτε άλλο εκτός από μουσουλμάνοι. Και λοιπόν; Πόσο εύκολα στήνεται ένα “πολεμικό σκηνικό” για λίγα αργύρια; Τουλάχιστον εμείς οι Ελληνες έχουμε ιδίαν πείρα…

Πάντως τους έπιασαν και αυτό θα έπρεπε μάλλον να προβληματίσει. Φαίνεται πως δεν κατάφεραν μέχρι τώρα να στρέψουν τους γηγενείς εναντίον των αλλοδαπών για να επιβάλλουν την δικτατορία τους … ως αναγκαίο κακό και βάλθηκαν να στρέψουν τους “φανατισμένους μουσουλμάνους” εναντίον των political correct ομοϊδεατών τους.

Οι σωστοί πάντως και σε αυτό το επεισόδιο είναι οι …προοδευτικοί!!!

Αυτοί που αρνούνται τις παραδόσεις τους τα ήθη έθιμα τους ΑΣΧΕΤΑ με το πώς τα βλέπουμε εμείς οι “προοδευτικοί” !
Οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ είναι το πρόβλημα, όχι αυτοί που προωθούν την διεθνιστική κομμουνιστική παγκοσμιοποίηση_φτωχοποίηση δια της βίας…
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ …ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ!
Εφόσον οι φανατικοί σκοτώνουν πρέπει να εξαλειφθούν …ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ !
KAI EAN ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ , ΕΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ …ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που χτίζουν το βδέλυγμα στον βιτανικό, ξέρουν πολύ καλά γιατί το κάνουν. Οταν όμως γίνει ένας σεισμός δεν δεν μέινει τίποτα όρθιο στην Αθήνα, θα είναι η τιμωρία για την σιωπηρή συμφωνία του κόσμου για το χτίσιμο του.

Ανώνυμος είπε...

Βιάστηκες ! Θαυμαστής του Τραμπ και της Λεπέν ήταν. Παραδόθηκε μόνος του.

Luke Mpar είπε...

Μακάρι αυτό σημαίνει οτι οι λαοί ξυπνούν!