Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η Ουγγαρία δίνει σπίτι στις οικογένειες που θα κάνουν 3 παιδιά



Οι κυβερνήσεις στην χώρα μας μισούν την ελληνική οικογένεια. Μισούν τον Έλληνα και την Ελληνίδα και αδιαφορούν για το μέλλον αυτής της χώρας. Στην πραγματικότητα κάνουν ό,τι μπορούν για να αφανίσουν τον ελληνικό λαό. Έναν λαό ο οποίος έχει αφεθεί στην απάθεια, στην ηττοπάθεια και στην αυτοκτονική διάθεση. Αλλά δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα τους (μας).

Προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μείωσης του πληθυσμού, η ουγγρική κυβέρνηση, από τις αρχές του 2016 ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για τη χορήγηση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού για αγορά μονοκατοικίας για όλα τα νεαρά ζευγάρια που θα συμφωνούσαν να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά.
Το πρόγραμμα σχεδιασμένο για να ενισχύσει τις γεννήσεις των Ούγγρων, ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο κτίριο του Κοινοβουλίου της Ουγγαρίας υπό την παρουσία του Υπουργού του Γραφείου του Πρωθυπουργού, János Lázár.

Το πρόγραμμα προβλέπει την χορήγηση από το κράτος ενός πακέτου βοήθειας ύψους 10 εκατομμυρίων φιορινιών Ουγγαρίας (HUF) σε όλα τα ζευγάρια που θα συμφωνήσουν να κάνουν τρία παιδιά μέσα σε δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οδηγό Ακινήτων, η μέση τιμή για μία μονοκατοικία στην Ουγγαρία είναι 9,3 εκατομμύρια HUF.

Ο υπουργός Lázár ανέφερε ότι η επιχορήγηση αποτελεί μέρος της επέκτασης του προγράμματος της κυβέρνησης "οικογενειακό επίδομα πρώτης κατοικίας".

Εκτός από την μη επιστρεπτέα οικονομική ενίσχυση, οι οικογένειες που θα συμφωνήσουν να έχουν τρία παιδιά μπορούν επίσης να επιλεχθούν για ένα επιπλέον δάνειο ύψους 10 εκατομμυρίων HUF για μια περίοδο είκοσι πέντε ετών, με τόκο που δεν μπορεί να είναι υψηλότερος από 3 τοις εκατό.

«Προκειμένου η πρώτη κατοικία να γίνει όσο το δυνατόν πιο ασφαλής, κατά την αγορά ενός νέου σπιτιού, η ενίσχυση θα αυξηθεί σε 2,6 εκατομμύρια HUF στην περίπτωση των δύο παιδιών», πρόσθεσε ο Lázár.

Ο Υπουργός είπε, επίσης, ότι όσοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για το "οικογενειακό επίδομα πρώτης κατοικίας" στο παρελθόν ή για επίδομα κοινωνικής πολιτικής, που ήταν διαθέσιμο νωρίτερα, μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ποσού μειωμένου κατά τις επιχορηγήσεις που έχουν ήδη λάβει.

«Στην περίπτωση της αγοράς των νέων κατοικιών, οι περιορισμοί σχετικά με το μέγιστο αριθμό των τετραγωνικών μέτρων έχουν καταργηθεί, μεταξύ των προϋποθέσεων επιλεξιμότητας για την οικονομική ενίσχυση, ακόμη και στην περίπτωση ενός μόνο παιδιού. Το ανώτατο όριο ηλικίας επιλεξιμότητας για την ενίσχυση εξακολουθεί να παραμένει 40 χρόνια».

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι ο ΦΠΑ για την αγορά νέων κατοικιών θα μειωθεί από 27 τοις εκατό στο 5.

Η ουγγρική Κεντρική Στατιστική Υπηρεσία ανέφερε ότι κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2015, γεννήθηκαν 76.531 παιδιά στην Ουγγαρία, αριθμός που αντιστοιχεί στο μισό τοις εκατό περισσότερο από ό, τι το προηγούμενο έτος.

Ο αριθμός των θανάτων για την ίδια περίοδο ήταν 109.822, πράγμα που σημαίνει ότι σε πραγματικούς όρους, ο πληθυσμός συνεχίζει να μειώνεται, αν και με πολύ βραδύτερο ρυθμό από ό, τι πριν. Αυτό μεταφράζεται σε 9,3 γεννήσεις ζώντων νεογνών και 13,4 θανάτους ανά χίλιους κατοίκους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ούγγροι πιστεύουν στην χώρα τους και θέλουν το καλύτερο.
"Οι κυβερνήσεις στην χώρα μας μισούν την ελληνική οικογένεια." Οι κυβερνήσεις της Ελλάδος και οι περισσότεροι βολευτές δεν είναι Έλληνες και εφαρμόζουν το σχέδιο"καλλέργη" αντικατάστασης πληθυσμού!
Εδώ τα παιδιά είναι τεκμήριο φορολόγησης, τα δάνεια των κατοικιών ξεπουλήθηκαν σε ξένες τράπεζες και είναι θέμα χρόνου να δούμε εξώσεις τύπου Ισπανίας...
Αντίθετα στους λαθροεισβολείς μετά την πρώτη φάση (δίνουμε καταλύματα και τροφή) περάσσανε στην δεύτερη φάση: ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ!!!!
Θα δώσουν σε 8.000 λαθρο σπίτια και ....
Έχει έρθει η Catholic relief agencies που είναι ΜΚΟ της καθολικής εκκλησίας με παραρτήματα σε όλον τον κόσμο και ζητούσαν Π.Μ. για να επιβλέπουν τις επισκευές κτιρίων που θα αγοράζουν, θα χωρίζουν σε διαμερίσματα, θα εξωραΐζουν και αφού επιπλώσουν με τα πάντα από οικοσκευές θα εγκαθιστούν "πρόσφυγες"!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Ο ίδιος ο έλληνας μισεί τον εαυτό του θανάσιμα.
Το μόνο του ενδιαφέρον το οποίο ξεκίνησε ως "παροιμία" αλλά έγινε τρόπος ζωής, είναι το "ότι φάμε ότι πιούμε, και ότι αρπάξει ο @@ μας".
Σύψη, παρακμή, και αποχαύνωση. Αυτά τα τρία μαζί μας απαρτίζουν την ελληνική κοινωνία.
Το μόνο που μας ανδιαφέρει, να κάτσουμε μπροστά στο σατανοκούτι, να πάρουμε μάτι τα διάφορα κέκολα που θα παρελάσουν, αποχαυνόνωντας περισσότερο τον ήδη χαζό τηλεθεατή, να ρίξουμε κανένα μπινελίκι σε κανένα "κυβερνώντα" παρακολουθώντας έγκυρες εκπομπές τηλέπαπαγάλων, και μετά να πάμε για ύπνο νοιώθωντας οτι έχουμε πράξει το μερίδιο μας ως πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

11:42 Έχετε δίκιο σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι έτσι. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες καλοπερασάκηδες, με μπάρμπα στην Κορώνη, διορισμένα κομματόσκυλα ή νεοέλληνες που τα σπάνε στα τουρκομπούζουκα χορεύοντας τσιφτετέλι...
Όταν χρησιμοποιείται από την πολιτεία ο όρος εκπαίδευση (εκπαίδευση μπορεί να έχει και ο σκύλος) αντί για μόρφωση που αρμόζει σε ανθρώπους, μεγαλώνοντας έχεις ελάχιστες γνώσεις (και δεν εννοώ πτυχία, διότι τα πτυχία δεν είναι απόδειξη μόρφωσης). Σε διαμορφώνουν από μικρό με λάθος πρότυπα, με λάθος ιδανικά ...
Υπάρχουν Έλληνες που είναι περήφανοι για την καταγωγή τους και προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια γιατί δυστυχώς η αλήθεια δεν μαθαίνεται στα σχολεία και είναι δύσκολο να αντισταθείς σε όλη αυτή την συσκότιση που έχει απλωθεί στην Ελληνική κοινωνία.
Όποιος όμως θέλει μπορεί να βρει τον δρόμο του και δυστυχώς ο δρόμος της αρετής είναι πάντα δύσβατος, ενώ της κακίας πάντα εύκολος...

Ανώνυμος είπε...

H μείωσις του ουγγρικού πληθυσμού συνοδεύεται με έτερο δυσμενή παράγοντα, την συνεχή αύξηση του αριθμού των τσιγγάνων, των οποίων ο πληθυσμός επισήμως καταγράφεται σε κάτι ολιγότερο του μισού εκατομυρίου, αλλά ανεπισήμως υπολογίζεται στις 800-900 χιλ.!

Δημογραφική πορεία του μαγυαρικού πληθυσμού:
1961/10.029.321 Σύνθεσις βάσει ηλικίας <15=14,9% /15-64=68,2/65>16,9
1991/10.373.988
2015/ 9.870.151
Σύγκρισις με τριτοκοσμικούς πληθυσμούς:
Νιγηρία:<15=40,9% /15-64=55,9/65> 3,10% .Κένυα: <15=42,2% /15-64=55,1/65> 2,70%.
Συμπέρασμα:Στην Ουγγαρία οι κάτω των 15 ετών αντιπροσωπεύουν το 14,9% του πληθυσμού, δίπλα στην Ρουμανία το 14,8%
ενώ οι αντίστοιχοι στα δύο αφρικανικά κράτη 40,9% και 42,2%!
Οι αφρικανοί αυξάνονται διότι η γεννητικότης τους παραμένει σταθερά 8-14 τέκνα, που επιβιώνουν λόγω... εμβολιασμών και παροχή τροφής, ενώ στην Ευρώπη με τον προσανατολισμό των γυναικών σε ανδρικούς ρόλους και δεν απομένει χρόνος αλλά κυρίως διάθεσις για μητρότητα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό το μέτρο θα είναι καλό για μια χώρα σαν την Ελλάδα. Πολύ φοβάμαι πως οι τελικοί δικαιούχοι οποιασδήποτε επιδότησης ή οικονομικής ενίσχυσης λόγω τριτεκνίας ή πολυτεκνίας, θα είναι οι αλλοδαποί και οι τσιγγάνοι.

Ανώνυμος είπε...

Ολες οι πρώην κομμουνιστικές κυβερνήσεις μισούσαν τον εθνικό λαό που είχαν κατακτήσει δια της βίας αρπάζοντας τον βιό τους , δολοφονώντας τους κατά εκατομμύρια καταργώντας την Χριστιανική θρησκεία τους τα ήθη έθιμα τους και λοιπά.
Η σοβιετική Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και δεν αποτελεί.

Ως εκ τούτου ο μη αφανισμός μας ακόμα , μετά και από την τετρακοσίων ετών Οθωμανική σκλαβιά μας , οφείλετε αποκλειστικά στην προστασία που μας παρέχει η Υπεραγία Θεοτόκος μας και στη Χριστιανική αγωγή μας που προέτρεπε τους ΕΛΛΗΝΕΣ να μην δολοφονούν τα έμβρυα.
Για πόσο ακόμα θα μας προστατεύει Η Παναγία μας αυτό είναι το ερώτημα, εφόσον στις εκτρώσεις πια είμαστε πρωταθλητές, δολοφονώντας τους μελλοντικούς Ελληνες χωρίς κανένα έλεος κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο...
Εάν προσθέσουμε και την κομμουνιστική φορολογική λαίλαπα το τέλος είναι προ των πυλών!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ...ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!!!

lefteris agalos είπε...

Μήπως να μετακομίσω Ουγγαρία;

OZONE είπε...

Σύμφωνο απόλυτα .
Χρειάζεται όπως επανάσταση τώρα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας
Πρέπει να περνομε παραπήγματα από την Αγγλία και αυτή σκλάβοι για 45 χρόνια τώρα ελεύθερη χώρα :)

Ανώνυμος είπε...

Οι ούγγροι είναι μογγόλοι απόγονοι των ούνων κράτησαν το εθνώνυμο τη γλώσσα και τα αίμα πάνω από το 35% του πληθυσμού έχει τουρανικά χαρακτηριστικά οι υπολοιποί είναι μία ένωση ιθαγενών βαλκάνιων και γύφτων μάθετε φυλετική ανθρωπολογία και μετα μιλάτε.

Ανώνυμος είπε...

“ένα πρόγραμμα για τη χορήγηση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού για αγορά μονοκατοικίας για όλα τα νεαρά ζευγάρια”

Όχι όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος.
Ψάξτε το για του λόγου το αληθές.

Τα θαλασσοδάνεια του Λαδά -χαριστικά και επισφαλή περίπου 1,6 δις δρχ. το 70 - ήταν για όσους ήθελαν να μετακομίσουν από το κέντρο στην Βόρεια Ελλάδα , να χτίσουν τα νέα ζευγάρια το σπιτικό τους και να μην ερημωθεί μια ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδας μας.

Πολύ κακό που δεν τα έδωσε στα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ να κάνουν πλύση εγκεφάλου…

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Και πολύ σωστά λέτε ότι τα πτυχία δεν είναι απόδειξη μόρφωσης, είναι απλώς μια απόδειξη βασικής εξειδίκευσης.

Ανώνυμος είπε...

Πέστα χρυσοστομε!!!

sterg είπε...

8 Φεβρουαρίου 2017 - 1:32 μ.μ.
Τι θελεις να πεις με αυτο?Ακομα περισσοτερο με το σχολιο σου τονιζεις την αξια των Ουγγρων.Οταν οι "Μογγολοι" και "Τουρανιοι" επιτυχως διατηρουν την ενοτητα τους τοτε οι συγκριση με εμας τους...."απογονους των κλπ κλπ" ειναι πολυ χειροτερη για εμας.Μπραβο στους ουγγρους τελικα.Μακαρι να ειχαμε την δυναμικοτητα και αποφασιστικοτητα τους και να ειχαμε "ηγετες" οχι τα κουρελια που εχουμε αλλα παλληκαρια που βαρανε την γροθια στο μαχαιρι.Μπραβο στον πρωθυπουργο τους.Δεν μασσαει με τιποτα.Τους Σορους τους φτυνει χωρις καν να τους μασηξει.

Ανώνυμος είπε...

Μας έχετε ζαλίσει με τους τριτεκνους τους έφτιαξε μάγκες ο κουρασμένος μέχρι τότε υπήρχαν οι πολύτεκνοι με 4 παιδιά.Και επιδόματα και προσλήψεις και μακαρόνια και ρεύμα έλεος πια

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες το ρύζι και το μέλι...

Στάθης είπε...

Στην Ουγγαρία, προφανώς λειτουργεί, κατά ποσοστό, συλλογικά το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Στην Ελλάδα, το ένστικτο αυτό τελεί σε ακηδία, με συνέπεια η παρακμή να μην έχει τέλος. Για τον λόγο αυτό, εκεί προσφέρουν στέγη στους τρίτεκνους με πρόθεση να στηρίξουν την ανάπτυξή τους, ενώ στην χώρα μας την κατάσχουν, με πρόσχημα την στήριξη της τραπεζικής ισορροπίας.

Ανώνυμος είπε...

Και στα ελληνικα μμε μας λενε ο φασιστας και ρατσιστης ορμπαν .Μακαρι να χαμε και εμεις ορμπαν εδω