Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Είστε αριστερός; Ιδού 7 σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήστε τον ναζισμό

"Προσοχή! Εκεί κρύβονται ναζί"
Του John Carver (Return of the Kings) / ΚΟ

Σύμφωνα με τους νεαρούς αριστερούς - «προοδευτικούς» - SWJs, οι «ναζί» φαίνεται να είναι παντού αυτές τις μέρες. Εάν πάρετε τα λόγια τους σοβαρά, θα έλεγε κανείς ότι είναι κρυμμένοι κάτω από το κρεβάτι σας, κρύβονται στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας και σίγουρα ετοιμάζουν πραξικόπημα στον Λευκό Οίκο.

Πάρτε για παράδειγμα τον Donald Trump και τον Steve Bannon, τον στενό σύμβουλό του. Είναι ξεκάθαρο μόνο που τους βλέπεις ότι είναι ναζί. Στην πραγματικότητα, οποιοσδήποτε αρσενικός που έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα και δεν συμβαδίζει με την ατζέντα τους είναι ναζί.

Το γεγονός ότι ένας επιδεικτικά ομοφυλόφιλος Εβραίος (Milo Γιαννόπουλος) έχει επίσης ονομαστεί «ναζί» δείχνει πόσο χαμηλά έχει πέσει ο πήχης έτσι ώστε να τον εντάξουν στην ομάδα με τους μεγαλύτερους κακοποιούς της ποπ κουλτούρας του 20ου αιώνα.
Έτσι, εάν οι ναζί είναι μπαμπούλες που αναστήθηκαν στο δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του 2010, πώς μπορούν οι νεαροί μας αριστεροί να αντεπιτεθούν εναντίον αυτής της νέας αλλά-παλιάς απειλής φαντασμάτων;

Παίρνοντας ως σημείο αναφοράς τους αρχικούς ναζί και το πώς συμπεριφέρονταν, βρήκαμε επτά μεγάλους τρόπους με τους οποίους οι καλοί μας προοδευτικοί μπορούν να "εκδικηθούν" εναντίον όλων αυτών των ναζί φαντασμάτων που φαίνεται να πολλαπλασιάζονται ώρα με την ώρα.

1. Μην πίνετε τίποτα άλλο παρά αλκοόλ

Πίνετε νερό; Λοιπόν μαντέψτε ... το ίδιο έκανε και ο Χίτλερ! Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι αντιφασίστες να σταματήσουν να πίνουν νερό αμέσως εάν θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε σχέση με το βασιλιά του φασισμού.

Επιπλέον, ο Χίτλερ απείχε τελείως από οινομπνευματώδη ποτά για ένα μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κατανάλωνε καθόλου οινοπνευματώδη ποτά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει όχι μόνο να σταματήσετε την κατανάλωση νερού, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε όλα τα μη αλκοολούχα ποτά γενικώς.

Μην πίνετε τίποτα άλλο εκτός από μπύρα, κρασί, τσίπουρο, και οινοπνευματώδη ποτά όλη την ημέρα και κάθε μέρα για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Η υγεία σας, τα οικονομικά σας, η δουλειά σας και οι σχέσεις σας θα καταρρεύσουν κάτω από τις πιέσεις και την ασθένειες καθώς θα είσαστε συνεχώς σε κατάσταση μέθης, αλλά τουλάχιστον θα αποφύγετε να κάνετε ότι έκανε ο Χίτλερ.

2. Γίνετε μανιώδης καπνιστής

Ο Χίτλερ μισούσε το κάπνισμα, οπότε θα πρέπει να το ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατόν.

Ίσως να σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι η ναζιστική Γερμανία βοήθησε να εφαρμοστεί η πρώτη πανεθνική εκστρατεία κατά του καπνίσματος παγκοσμίως. Μάλιστα. Γνώριζαν πολύ καλά τις αρνητικές επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία πίσω στη δεκαετία του 1930.

Ο ίδιος ο Χίτλερ περιφρονούσε απολύτως το κάπνισμα, και ακόμη το ονόμαζε "η οργή του Κόκκινου Ανθρώπου εναντίον του Λευκού Ανθρώπου, η εκδίκηση για το γεγονός ότι του δόθηκε σκληρό ποτό". Ως υπερασπιστής του προοδευτισμού θα πρέπει να βρίσκετε απολύτως τρομακτικό το ότι οι ναζί έκαναν μια τέτοια εκστρατεία, και ότι ο Χίτλερ απεχθανόταν προσωπικά το κάπνισμα. Η μόνη λύση για σας είναι να αρχίσετε το κάπνισμα χωρίς δισταγμό.

Έτσι ξοδέψτε όλα τα λεφτά σας στον καπνό (αν δεν τα έχετε ήδη ξοδέψει στο αλκοόλ) και καπνίστε, καπνίστε, καπνίστε συνεχώς. Η προσωπική σας υγεία και τα οικονομικά σας δεν θα πάνε καλά, αλλά τουλάχιστον δεν θα μοιάσετε (κυριολεκτικά) στον Χίτλερ.

3. Βάλτε ένα τεράστιο τατουάζ στον λαιμό

Σίγουρα, οι γεμάτοι με τατουάζ νεοναζί είναι ένα πράγμα, αλλά τα τατουάζ ήταν πολύ σπάνια πίσω στη δεκαετία του 1930 και του 1940 στους αρχικούς ναζί. Λαμβάνοντας επίσης υπόψη την περιφρόνησή τους για τον κοινωνικό εκφυλισμό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ναζί δεν θα είχαν σε μεγάλη εκτίμηση το διάχυτο μελάνι στο σώμα μεταξύ του γερμανικού πληθυσμού.

Ως προοδευτικός, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το τατουάζ είναι ... το πιο cool πράγμα στον κόσμο. Έτσι βάλτε όλο και περισσότερα και περισσότερα, προκειμένου να σηματοδοτήσετε τον αντι-φασισμό σας.

4. Γίνετε χοντροί και πλαδαροί

Το καθεστώς των ναζί έδινε μεγάλη έμφαση στη φυσική αγωγή, ειδικά για τους νέους άνδρες και τα αγόρια. Ωστόσο, οι λεπτές, γυμνασμένες και γόνιμες γυναίκες έχαιραν επίσης μεγάλης εκτίμησης.

Μια υπέρβαρη και παχύσαρκη κοινωνία είναι ένα τεράστιο βάρος για την κοινωνία και την υγειονομική περίθαλψη, αλλά παρ 'όλα αυτά θα πρέπει να κάνετε το ακριβώς αντίθετο από ό, τι έκαναν οι ναζί  για το έθνος. Παχύνετε.

Ευτυχώς, αυτό είναι ένα ιδιαίτερα εύκολο πράγμα να επιτευχθεί για πολλά άτομα του προοδευτικού χώρου. Δεν πάνε σχεδόν ποτέ στο γυμναστήριο ή τρώνε υγιεινά.

5. Ντυθείτε χάλια

Οι αξιωματικοί της Βέρμαχτ και οι ανώτεροι αξιωματούχοι των ναζί ήταν άψογα ντυμένοι, με όμορφα κοστούμια στυλάτα, σοφιστικέ και διακοσμημένα.

Το τελευταίο πράγμα που ένας προοδευτικός αντιφασίστας θα ήθελε, είναι να έχει οποιαδήποτε είδους αίσθηση κομψότητας και στυλ με την εμφάνισή τους. Επομένως, σας παρακαλώ, να φοράτε γελοία, χυδαία ή εντελώς αλλόκοτα ρούχα σε οποιαδήποτε περίσταση.

Bonus πόντοι επίσης κερδίζονται εάν βάλετε ένα αφύσικο χρώμα στα μαλλιά σας.

6. Πάρτε κάποιο άχρηστο πτυχίο και αποφύγετε τα STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)

Στα 12 μόλις χρόνια ύπαρξης της ναζιστικής Γερμανίας, το καθεστώς ήταν ένα απόλυτο εργοστάσιο παραγωγής επιστήμης και τεχνολογία, αναμφισβήτητα σε μια κλίμακα που ο κόσμος δεν είχε δει ποτέ πριν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το πρώτο πρακτικό ελικόπτερο στον κόσμο τέθηκε σε λειτουργία, η τεχνολογία των πυραύλων και των υποβρυχίων βελτιώθηκε παρά πολύ, παρουσιάστηκε το πρώτο σύγχρονο τυφέκιο και η ναζιστική Γερμανία είχε αιχμή του δόρατος τα αεροσκάφη.

Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας υπόψη όλη αυτή την καταπληκτική τεχνολογική καινοτομία υπό τους βραχύβιους ναζί, κάθε προοδευτικός και SJW θα πρέπει να προσπαθήσει να ενδιαφερθεί για άχρηστα πτυχία και να αποφύγει όλα τα πεδία των STEM.

7. Γίνετε στείροι και αποφύγετε τα παιδιά

Τέλος, η ναζιστική Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι η δημογραφία είναι το πεπρωμένο, και έδινε μεγάλη έμφαση οι Γερμανίδες να κάνουν μεγάλες οικογένειες. Συνήθως, τουλάχιστον τέσσερα παιδιά ήταν προτιμότερο, όπου ο «Σταυρός Τιμής της Γερμανίδας Μητέρας» που της απένειμαν, συνοδεύονταν και από κοινωνικά οφέλη.

Φυσικά, ως ένα προοδευτικό άτομο, θα πρέπει να κάνετε το ακριβώς αντίθετο της κρατικής ιδεολογίας των ναζί και να θέσετε τον εαυτό σας σε εθελοντική στειρότητα.

Βεβαιωθείτε ότι τα γονίδια σας δεν θα συνεχίσουν στην επόμενη γενιά.

Πολλά τμήματα της κοινωνίας θα θρηνήσουν για το βαθύ σας γενετικό αδιέξοδο και τα μεγάλα επιτεύγματα στη ζωή σας, όπως οι δεκάδες καμπάνιες "ευαισθητοποίησης" για την ανικανότητα που πήρατε μέρος, αλλά είναι μια μικρή τιμή που πρέπει να πληρώσετε για να κρατηθείτε σε απόσταση από όλους αυτούς τους απαίσιους ναζί.


ΚΟ / Πηγή

13 σχόλια:

Γιάννης είπε...

Δεν υπάρχουν ναζί σήμερα, μόνο κάποιοι θαυμαστές τους που προβάλουν μια ψεύτικη εξιδανικευμενή εικόνα τους. Αλλά ο Μίλο Γιαννόπουλος ο πατριώτης Εβραίος; Είναι σίγουρο αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όποιος δεν πρέπει να είναι όλα αυτά να είναι ναζιστής και χιτλερικός.
Δηλαδή οι παππούδες μας που δούλευαν στα χωράφια, ήταν δεμένοι άντρες, είχαν 4-5 παιδιά, περίμεναν την Κυριακή και ντύνονταν ωραία για να πάνε στην εκκλησία είχαν καμμία σχέση με ναζί;
Ατυχές παράδειγμα πιστεύω το άρθρο, ακόμη και σκωπτική χροιά αν έχει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ ψάχνω ένα άρθρο σου που το ανήρητσες πριν 2 περίπου χρόνια και μίλαγε για την αγάπη και πως όταν εκλείπει αυτή κυριαρχεί ο νόμος και το δίκαιο. Μαλιστα προς το τέλος είχε τα λόγια κάποιου γέροντα και έλεγε πως στον τάφο της αγάπης φυτρώνει το δίκαιο, τη συνέχεια βέβαια δε τη θυμάμαι.
Δε ξέρω αν έχεις κατα νου για ποιο άρθρο σου μιλάω, αλλά αν όντως ξέρεις, ανάρτησε το λινκ στα σχόλια. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά (Γιαννης και Ανώνυμος 6:20) , το άρθρο είναι ειρωνικό και δείχνει ακριβώς αυτό , ότι έχουνε χάσει το μυαλό τους με το να κατηγορούν όλους και όλα σαν ναζί.

SkyWatcher είπε...

Ιδού: «Ισότητα»: το πιο ισχυρό καταχθόνιο ψέμα

Ανώνυμος είπε...

7 προτάσεις για να εκδικηθείς και να μην μοιάξεις την CCCP... Ψαχουλευτείτε...

Γιάννης είπε...

Ανώνυμος 07:09 μ.μ. και το δικό μου σχόλιο ειρωνικό ήταν. Αλλά πίσω από την ειρωνεία κρύβονται ενίοτε οι πραγματικές ιδέες κάποιων (αν θέλουν να τις κρύψουν δηλαδή).

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιάννη, νιωσε λίγο. Στροφαρε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοκράτες αντιδρούν παγκόσμια εναντίον του Χιτλερ, του φασισμού!
Οι αριστεροί εκτός των άλλων διότι ήταν και υπέρμαχος του κεφαλαίου και των τραπεζιτών. Είναι οι ίδιοι που είναι και υπέρμαχοι του ηλεκτρονικού χρήματος, εφεύρεση των τραπεζιτών!!!
Μάλιστα πολλοί κομμουνιστές ιδίως είναι και υπέρ της ολοκληρωτικής κατάργησης του φυσικού χρήματος.

Τον Τραμπ από την άλλη τον πραρουσιάζουν ως νέο χίτλερ! Φαντάζεται κάποιος από τους αντιρατσιστές* “δημοκράτες” μεγαλοδημοσιο λαλούντες που αντιδρούν εναντίον του, πόσο εύκολα θα μπορούσε να τους εξουδετρώσει …ο νέο χίτλερ έχοντας τον απόλυτο ηλεκτρονικό έλεγχο τους!!!

Ας εξαιρέσει τον εαυτό του όποιος είναι αριστερός χωρίς να ξέρει τι είναι η αριστερά και το κυριότερο χωρίς να θέλει και να μάθει για τους τραπεζίτες...
Εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αίμα.
Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά...με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!!!

Μωρέ πολύ λίγα τους λέει ο αρθρογράφος . Το θέμα είναι πως όσα και εάν τους γράψει με τέτοια Ευφυΐα που διαθέτουν αποκλείεται να τον αντιληφθούν.

*Αντιρατσιστής. Ράτσα …Λέξη που ταιριάζει σε ΖΩΑ!
Οι άνθρωποι του Θεού χωριζόμαστε σε φυλές!

Ανώνυμος είπε...


Το άρθρο ασφαλώς ( προσπαθεί να ) είναι σατιρικό της γελοίας όντως εικόνας που παρουσιάζουν οι "αριστε-ρούληδες" και οι πάσης φύσεως "φιλελέφτ".

Σωστή η στόχευση , αλλά το άρθρο είναι αρκετά αφελές και ρηχό στην δια του σαρκασμού τεκμηρίωσή του ( ειδικά στο σημείο που αναφέρει "πάρτε κάποιο άχρηστο πτυχίο και αποφύγετε τα STEM" , όζει υλιστικής χρησιμοθηρίας.Αντιθέτως είναι η έλλειψη της ανθρωπιστικής και κλασσικής παιδείας - και των συναφών γνωστικών πεδίων - που έχει καταντήσει τον κόσμο άνυδρο ποτάμι με επιπλέοντα βοθρολύματα)..

Οι δε αναφορές στον διεστραμμένο σφαγέα Χίλτερ , λειτουργούν αδιοράτως θωπευτικά για το πρόσωπό του ( ως σαν ο αρθρογράφος να κλείνει πονηρά "κάπου" το μάτι )...Όποιος ξαναδιαβάσει τις σχετικές γραμμές , εύκολα το αντιλαμβάνεται..Προσωπικά ως Έλληνας , τις βρίσκω τουλάχιστον ενοχλητικές..

Περί της αξιοπερίεργης περίπτωσης του "τραμπικού" νεοφιλελεύθερου αρσενοκοίτη και διαβόητου ιντερνετικού τρόλ , milo yiannopoulos , κάποιοι φίλοι του ιστολογίου ίσως βρούν ενδιαφέρουσα την...ανάλυσή του για την πατρίδα μας ...

Μετάξύ άλλων αναφέρει οτι:οι Έλληνες είναι «τεμπέληδες, διεφθαρμένοι, φαντασμένοι και ευερέθιστοι...ο Φειδιππίδης έπεσε νεκρός όταν του ζήτησαν να αποπληρώσει κάποιο χρέος (!) ...η Ελλάδα αξίζει το «μαστίγιο της λιτότητας» καθώς «η κοινωνία που τελειοποίησε την κτηνοβασία θα πρέπει να είναι λίγο πιο ανοιχτή σε ένα καλό οικονομικό σεξ». http://www.liberal.gr/arthro/113259/epikairotita/2017/kai-neo-sok-gia-ellada-apo-diasimo-ellinoamerikano-upostirikti-tou-D-Trump.html

Πραγματικά , ούτε "ποταμίσιος" σημιτικός πασόκος που ψηφίζει νουδούλα και έχει wallpaper τον σόιμπλε και τον τόμσεν στο κινητό του , δεν θα τα έγραφε αυτά..

Γενικό σχόλιο:Η εκλογή Τράμπ ήταν όντως χαστούκι για τις συστημικές ελίτ , αναχαίτισε για λίγο το ενδεχόμενο ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου και σαφώς ήταν προτιμότερη έναντι της ενδεχόμενης εκλογής της φιλοπόλεμης ρωσοφοβικής ( εδώ η λέξη "φοβία" , έχει όντως περιεχόμενο ) μαινάδας Χίλαρυ

Οι δε παραδοσιοκρατικές απόψεις του "Δονάλδου" , όντως ηχούν όμορφα στα αυτιά μας.Ιδίως στα περί λαθρομετανάστευσης.Αλλά μην παρα-ενθουσιάζονται ορισμένοι.Ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Ένας σκαιός καπιταλιστής ( που ομολόγησε προεκλογικά ότι κορόιδεψε το ίδιο το κράτος - του οποίου τώρα ηγείται - για να αποφύγει τους οφειλόμενους φόρους ) και οποιος καθε άλλο πάρα ενάρετο προσωπικό βίο διήλθε , ασφαλώς και δεν αγάπησε ξαφνικά "τον λαό" , ούτε πολλώ δεν μάλλον θα νοιαστεί ιδιαίτερα για μια μικρή χρεοκοπωμένη ( άρα "άχρηστη" , κατά την καπιταλιστική / υλιστική - προτεσταντική λογική ) χώρα στην άλλη άκρη του κόσμου...

Ανώνυμος είπε...

“Ας εξαιρέσει τον εαυτό του όποιος είναι αριστερός χωρίς να ξέρει τι είναι η αριστερά και το κυριότερο χωρίς να θέλει και να μάθει για τους τραπεζίτες...”

KAI…
Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις

Financial Times: Επίκειται συμφωνία Ελλάδος - Rothschild - Θα αναλάβει σύμβουλος έκδοσης ομολόγων

http://bankingnews.gr/οικονομία/item/293136-financial-times-επίκειται-συμφωνία-ελλάδος-rothschild-θα-αναλάβει-σύμβουλος-έκδοσης-ομολόγων.html

Οι μυημένοι του τόξου
Δεν βλεπουν τίποτα!
Δεν ακούνε τίποτα!
Μιλούν πολύ και ΔΕΝ λένε… ΤΙΠΟΤΑ!

Ξέρουν όμως εντεχνότατα να διχάζουν για να φαίνονται διαφορετικοί …στρώνοντας το χαλί για τον παγκόσμιο κομμουνισμό!

Ανώνυμος είπε...

Και για όσο αμφιβάλλετε …η ιστορία επαναλαμβάνεται!!!

Προαποφασισμένο έγκλημα!!

ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Αποφάσισαν να εκδώσουν χάρτες σε συνεργασία με τα κατά τόπους Δασαρχεία, από το 1945, όπου θα παρουσιάζονται οι κτηματικές ιδιοκτησίες των πολιτών της χώρας ως δασικές εκτάσεις!!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙΑ!


http://attikanea.blogspot.gr/2017/02/blog-post_776.html

Γιάννης είπε...

Ανώνυμε 9:07 δεν χρειάζονται και πολλές στροφές για το προφανές. Εκτός αν δε θέλεις να καταλάβεις το νόημα του "σατυρικού" άρθρου.