Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ορμπάν: «Η Ουγγαρία θα δεχθεί Ευρωπαίους πρόσφυγες που θέλουν να γλυτώσουν από την πολυπολιτισμική Δύση»



Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, που έχει αντισταθεί σθεναρά στην πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ότι η χώρα του θα ανοίξει την αγκαλιά της στους δυτικοευρωπαίους που θέλουν να φύγουν από τις χώρες τους εξ αιτίας της μαζικής μετανάστευσης και των «αρχόντων της πολιτικής της παγκοσμιοποίησης».
 
«Θα αφήσουμε να μπούνε αληθινοί πρόσφυγες», δήλωσε ο Orban μπροστά σε ένα κοινό που τον επευφημούσε: «Γερμανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Ιταλούς, τρομοκρατημένους πολιτικούς και δημοσιογράφους οι οποίοι εδώ στην Ουγγαρία θέλουν να βρουν την Ευρώπη που έχουν χάσει στις πατρίδες τους».

Οι πολιτικοί που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, υποστήριξε ο Orban, επιδιώκουν να «εξαφανίσουν την δημοκρατία της συζήτησης και να την αντικαταστήσουν με μια ‘δημοκρατία’ της πολιτικής ορθότητας», όπου «η πραγματική εξουσία, οι αποφάσεις και η επιρροή δεν προέρχονται από εκλεγμένες κυβερνήσεις, αλλά από μη εκλεγμένα παγκόσμια δίκτυα, από γκουρού των μέσων ενημέρωσης και από υπερεθνικούς οργανισμούς».

Ανέφερε την Βρετανία που ψήφισε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την εκλογή του Donald Trump στις Ηνωμένες Πολιτείες ως επεισόδια μιας ευρύτερης λαϊκής εξέγερσης κατά της «αλαζονείας και της συγκατάβασης» της παγκόσμιας ελίτ ενάντια στους απλούς ανθρώπους των οποίων «τα στόματα είχαν φιμωθεί» για πάρα πολύ καιρό.

Το 2016 είναι το έτος που χλεύασε τους «προφήτες της φιλελεύθερης πολιτικής», οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σαν «να είναι οι άνθρωποι ο κίνδυνος για τη δημοκρατία».

«Για αυτό είδαμε να συγκροτείται ο πιο παράξενος συνασπισμός στον κόσμο - με λαθρέμπορους ανθρώπων, ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελίτ Ευρωπαίους πολιτικούς - ειδικά για να φέρει σκόπιμα εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρώπη», είπε.

Ο ηγέτης του Fidesz προέβλεψε ότι το 2017 θα είναι άλλη μια χρονιά σύγκρουσης με την ΕΕ, καθώς οι «Βρυξέλλες προσπαθούν να αδράξουν περαιτέρω εξουσίες» πάνω στους τομείς της μετανάστευσης και της φορολογίας, μεταξύ άλλων.

Έστειλε επίσης αυστηρό μήνυμα ενάντια στις δραστηριότητες των μη κυβερνητικών οργανώσεων που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και επιδιώκουν να ασκήσουν επιρροή στην εθνική πολιτική: «Εδώ υπάρχουν μεγάλα αρπακτικά που κολυμπούν στο νερό και αυτή είναι η διακρατική αυτοκρατορία του George Soros».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H Oυγγαρία έχει ήδη μεγάλο πρόβλημα από τις εκατοντάδες χιλιάδες, ινδικής καταγωγής,τσιγγάνους, που έχουν εγκατασταθεί στην χώρα τους.
Ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε σημαντικά κατά την διάρκειαν του κομμουνιστικού καθεστώτος, λόγω της ιδιαιτέρως ευνοϊκής μεταχειρίσεως τους.
Οι Ούγγροι επίσης έχουν υποφέρει τα πάνδεινα από τους Εβραίους εσκενάζυ εποίκους, που κατέφθαναν κατά χιλιάδες από τις στέπες της σημερινής Ουκρανίας,διωγμένοι από του χριστιανικούς λαούς εξ αιτίας των εγκληματικών τους πρακτικών. Ο πληθυσμός των Ισραηλιτών εποίκων στην κορύφωση του είχε φθάσει τις 550 χιλ., ενώ πριν το πόλεμο αριθμούσαν 450 χιλ. με κύριο χώρο εγκαταστάσεως τους την Βουδαπέστη, της οποίας αποτελούσαν το 23% του πληθυσμού!
Ο Σόρος (Σβαρτς) γεννημένος στην Βουδαπέστη από γονείς Εβραίους εποίκους ή ,αν θέλετε, πρόσφυγες από την ρωσική αυτοκρατορία προσπαθεί να καταστρέψει την εθνική συνείδηση των συγχρόνων Ούγγρων με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Κεντρικής Ευρώπης, ως οργάνου διαμορφώσεως ατόμων ετοίμων να υπηρετήσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλά..!
Εξαιρετική ιδέα, ας γίνη πράξη.

sterg είπε...

Εξαιρετικο αρθρο και εξαιρετικο σχολιο του 2,43 μμ.Μπραβο! Το μαχαιρι πλεον στο κοκκαλο,δεν παει αλλο.Αποκαλυψτε τους τους ποντικους αυτους.τρεμουν το ξεβρακωμα