Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μαύρη 'ακτιβίστρια': «Υπάνθρωποι οι Λευκοί. Πρέπει να τους εξαφανίσουμε». (Εντάξει, δεν την λες και ρατσίστρια)



Η συν-ιδρύτρια του παραρτήματος του χρηματοδοτούμενου από τον Soros, βίαιου φυλετικού κινήματος Black Lives Matter στο Τορόντο, πιστεύει ότι οι Λευκοί άνθρωποι είναι «υποτελή γενετικά ελαττώματα» και «υπάνθρωποι».

Η Yusra Khogali έγραψε στο Facebook ότι «η λευκή φυλή δεν ανήκει στους ανθρώπους» (“Whiteness is not humxness”) και ότι «το λευκό δέρμα είναι υπάνθρωπο» (“white skin is sub-humxn”), σύμφωνα με την Toronto Sun. Η Khogali σκόπιμα δεν γράφει καθαρά την λέξη “human”, προκειμένου να εξαλειφθεί το “man” (άνδρας) από τη λέξη, μια κοινή πρακτική των αριστερών φεμινιστριών.

Στη συνέχεια έγραψε ότι οι λευκοί άνθρωποι είναι «υποτελή γενετικά ελαττώματα» που «χρειάζονται την λευκή υπεροχή για την προστασία της επιβίωσής τους ως λαός».

Οι Μαύροι, γράφει η Khogali, «απλά μέσω των κυρίαρχων γονιδίων τους μπορούν κυριολεκτικά να εξαφανίσουν την λευκή φυλή, αν είχαμε τη δύναμη να το κάνουμε», προσθέτοντας αργότερα ότι οι μαύροι άνθρωποι είναι «υπεράνθρωποι» ("superhumxns").

Σύμφωνα με τη Sun, η Khogali ανέβασε αυτό το post τον Δεκέμβριο του 2015.

Σε ένα tweet του περασμένου έτους, η Khogali ζήτησε από τον "Αλλάχ" τη δύναμη να μην σκοτώσει "λευκούς".

ΚΟ / Πηγή

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάνθρωπο είναι αυτός που αγνοεί τις θετικές επιστήμες, την Ιστορία και τις τέχνες. Από αγράμματους μαύρους του wellfare δε περιμέναμε κάτι καλύτερο πέρα από υπανθρωπιά. Είναι οι ίδιοι που χαρακτήριζαν την φυσική και τα μαθηματικά ρατσιστικά επειδή τα ανακάλυψαν Λευκοί . Αγράμματοι, σεχταριστές, ψηφοφορικοί δούλοι και γενικά υπάνθρωποι

Βελισσάριος Λ. είπε...

Ας δούμε και τους λογικούς.
Μαύροι απο την εργατική τάξη και ψηφοφόροι του Τραμπ βάζουν στην θέση τους φιλελέδες, φεμινίστριες, 'χιονονιφάδες' και πολιτικώς ορθά ζόμπι:

Common Sense Black Guy “Big Joe” Wrecks SJWs at Los Angeles Women’s March
https://www.youtube.com/watch?v=Ap2PWCzIrrE

A Trump supporter in NYC confronts protestors - Women's March
https://www.youtube.com/watch?v=fQMbV--es3Q

sta είπε...

Πιθανοτατα μιγαδα η άσχετη ..

Ανώνυμος είπε...

Aυτή η Κιγκάλι, μαύρη μουσουλμάνα, προφανώς από Αφρική, δεν θα μπορούσε πριν πενήντα χρόνια να λέει τέτοια αισχρά λόγια για τους Λευκούς δημιουργούς της ομοσπονδίας του Καναδά, διότι απλούστατα δεν επετρέπετο η μετανάστευσις εγχρώμων.
Στα τέλη του 19ου αιώνος απηγορεύθη η εγκατάσις Κινέζων εργατών στο Καναδά, το ίδιο και στην επίσης αγγλοσαξωνική Αυστραλία. Μέχρι το 1966
ετηρείτο αυστηρώς η απαγόρευσις μεταναστεύσεως εγχρώμων. Αυτή η πολιτική κατηργήθη υπό την επιρροήν των Εβραίων. Αυτή ήταν η εκδίκησις
τους κατά των Άγγλων, Γάλλων και λοιπών Ευρωπαίων αποίκων και μεταναστών, που τους είχαν στο περιθώριο και δεν τους επέτρεπαν να συγχρωτίζονται μαζί τους.
Σήμερα η πολιτική του Καναδά ελέγχεται, δυστυχώς, από τους Εβραίους, που κατάφεραν να δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για τους ίδιους.
Ο Καναδάς είναι το μοναδικό κράτος,εκτός Ισραήλ,στο οποίο οι Ισραηλίτες έχουν αυξήσει τον πληθυσμό τους φθάνοντας τις 375.000.
Τα ΜΜΕ και η ψυχαγωγία ελέγχονται από Εβραίους,όπως ακριβώς και στις ΗΠΑ. Πλείστοι Εβραίοι εκλέγονται τόσον στην ομοσπονδιακή βουλή όσον και στις πολιτειακές με συμμετοχή δυσανάλογη για τον αριθμό τους.
Καταλαμβάνουν θέσεις σε υπουργεία ιδρυθέντα για να τους εξυπηρετήσουν, όπως το υπουργείο Δημοκρατικών Μεταρρυθμίσεων(sic) στο οποίο διορίσθη υπουργός ο εκ Τυνησίας πρόσφυγας Ιουδαίος Ζακ Σαάμπα (Saaba).

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι Εβραίοι ευνοούν και χρηματοδοτούν τον αποικισμό των ευρωπαϊκών κρατών, Ευρώπης και υπερποντίων,με τριτοκοσμικούς.

Ανώνυμος είπε...

Λευκοί και μαύροι έχουμε πιάσει απόπατο!


Annual Bodypainting Day 2016
https://www.youtube.com/watch?v=ZpR3dRMNpSA

Πρόοδος…φιλελευθερισμός αριστερά και ξερό ψωμί!
“Το θέμα είναι να μην επιτρέψουμε στις δεξιές δυνάμεις της αντίδρασης και του σκοταδιστικού Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού να μας ΠΑΝΕ προς τα πίσω”!

Πλην όμως το όλο έργο παίζεται - παγκόσμια αυτή τη φορά – σε επανάληψη και ως γνωστόν
Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα
Ως τραγωδία είναι γνωστή με το όνομα “επαναστάσεις” .
Ως φάρσα επαναλαμβάνεται στις ημέρες μας…

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό το τελευταίο που γράφει : Melanin enables black skin to capture light and hold it in its memory mode which reveals that blackness converts light into knowledge.

είναι όλα τα λεφτά..... έχει ξεφύγει....εντελώς όμως.

Γιάννης είπε...

Τι άσχημος που είναι ο ρατσισμός από την "ανάποδη". Καλό είναι να βλέπουν οι λευκοί τι έκαναν για αιώνες σε Αφρικάνους και λοιπούς αποικιοκρατούμενους.

Βελισσάριος Λ. είπε...

Ντοκυμανταίρ κινέζικης παραγωγής για τον Γιάννη με τα AK-47:

Empire of Dust
https://www.youtube.com/watch?v=A0C4_88ub_M

1:13:00 - τέλος
Η γνώμη μιας τρίτης φυλής -της κίτρινης- για την δυναμική των λευκών-μαύρων.

Προτεινόμενα θέματα ιστορικής μελέτης για τον Γιάννη:
-Δουλεμπόριο μαύρων απο μαύρους
-Παλαιά Διαθήκη-Θεσμός δουλείας στον μωσαϊκό νόμο
-Πώς αντιμετωπίζεται ο θεσμός της δουλείας στην Καινή Διαθήκη;
-Δουλεμπόριο μαύρων από σημίτες Άραβες μουσουλμάνους στην Μέση Ανατολή
-Επιδρομές βορειοαφρικανικών φύλων και Αράβων στις νότιες επαρχίες της Χριστιανικής Ελληνορωμαϊκής αυτοκρατορίας με στόχο την αρπαγή σκλάβων(παιδιών) και παλλακίδων(γυναικών) κατά την 1η χιλιετηρίδα κυρίως.
-Οι Ιρλανδοί ως σκλάβοι στην Μ.Βρετανία και τις Αμερικανικές αποικίες

Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ιστορική πραγματικότης είναι άνωθεν κάθε ιδεοληψίας.
Ουδεμία φυλή, φύλο ή έθνος δεν διεκδικεί το άγιο δισκοπότηρο του μόνιμου θύματος.

Ευτυχώς που η προκατάληψη και ο 'ρατσισμός'(=ένστικτο αυτοσυντήρησης) είναι -σε υγιείς συνθήκες- εγγενείς στις φυλές και τα έθνη. Γι' αυτό και διασώθηκε μέχρι σήμερα η ποικιλομορφία, η διαφορετικότητα και η πολυπολιτισμικότητα της ανθρωπότητας. Η γνήσια πολυπολιτισμικότητα, όχι αυτή της Σχολής της Φρανκφούρτης, του Tavistock Inst., της Μεγάλης Στοάς του Λονδίνου και του Σόρος.

SkyWatcher είπε...

Τα αριστεροειδή δεν θα κάτσουν να διαβάσουν Βελισσάριε. Αρκούνται να πετάνε νεοταξικά τσιτάτα.

Γιάννης είπε...

Βελισσάριε Λ.
Ευχαριστώ για τις παραπομπές και τις προτάσεις για μελέτη αλλά καλό θα είναι να γίνεται κατά περίπτωση αναφορά σε συγκεκριμένη βιβλιογραφία την οποία θα μπορούσαμε να αξιολογήσουμε. Πάντως εγώ πουθενά δεν είπα ότι κάποια φυλή έχει το Άγιο Δισκοπότηρο γιατί είμαι κατά του ρατσισμού απ' όπου κι αν προέρχεται. Βέβαια στην εκάστοτε συγκυρία κατά περίπτωση κάποιες φυλές καταπιέζουν τις άλλες και στο δικό μας σύγχρονο "πολιτισμό" οι μαύροι είναι τα θύματα. Καλό θα είναι όμως να τα πεις αυτά σε κάποιους που μιλάνε περί ανωτερότητας της λευκής φυλής και άλλα τέτοια.

Skywatcher ξέρουμε και οι δύο ποιος διαβάζει και απόψεις με τις οποίες διαφωνεί από τη μία πλευρά, και ποιος δυσανασχετεί και λογοκρίνει τη διαφορετική άποψη από την άλλη πλευρά. Οπότε το "τσιτάτο" που ταιριάζει εδώ είναι "κοίτα ποιος μιλάει".

Stelios Hoshizora είπε...

Η αξιολόγηση μιας βιβλιογραφίας προϋποθέτει κάποια (ακαδημαϊκά και μη) προσόντα τα οποία ένας αριστερός δεν τα έχει εξ' ορισμού. Επίσης, παρατήρησα πως βάζεις σε εισαγωγικά την λέξη "πολιτισμός" όταν αναφέρεσαι στον δικό μας (Δυτικό;) πολιτισμό. Αν πιστεύεις πως ο σύγχρονος πολιτισμός είναι κακός, κανεις λάθος. Η Δύση είναι ο,τι καλύτερο έχουμε (γι' αυτό άλλωστε όλοι οι τριτοκοσμικοι θέλουν να έρθουν στις δυτικές χώρες). Τέλος, η ανωτερότητα της λευκής φυλής είναι δεδομένη σε τεχνολογικό και σε πολιτισμικό επίπεδο, εκτός αν μας δώσεις στοιχεία για το πότε οι μαύροι ανέπτυξαν κάποια αρχιτεκτονική, πότε είχαν σχολές ρητορικής, φιλοσόφους κλπ. Ακόμη και σήμερα, οι μαύροι ζουν σε τσαντήρια από φύλλα, δίπλα από πόλεις που έχουν WiFi. Αυτά που απολαμβάνεις σήμερα (ηλεκτρικό ρεύμα, τέχνες, αυτοκίνητο, φάρμακα) οφείλονται στον Δυτικό πολιτισμό. Οι λευκοί ήταν εκείνοι που σταμάτησαν το δουλεμπόριο συνταγματικά. Στην Ινδία, το Μπαγκλαντές, κλπ υπάρχουν εκατομμύρια σκλάβοι, σήμερα. Αυτή την στιγμή που μιλάμε, άνθρωποι πουλιούνται σαν προϊόντα. Αλλά οι αριστερά δεν μιλάει γι' αυτό: προτιμά να κατηγορεί τους Λευκούς.

Όλοι οι άνθρωποι, όταν δουν κάτι αστείο, θα γελάσουν. Γιατί είμαστε όλοι άνθρωποι. Αλλά ποια φυλή έγραψε μια κωμωδία; Περιμένω τις απαντήσεις σου περί των πολιτιστικών επιτευγμάτων των μαύρων.

Γιάννης είπε...

Στέλιος, εξ ορισμού ο εγκέφαλος ενός ρατσιστή δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί έννοιες όπως "βιβλιογραφία", γι'αυτό άλλωστε δεν αναφέρεις εσύ καμία πηγή. Ο δυτικός πολιτισμός έχει πετύχει μεγάλα επιτεύγματα αλλά έχει κάνει και τεράστια εγκλήματα. Τα πολιτισμικά και τεχνολογικά επιτεύγματα δεν οφείλονται στο DNA (και ειδικά μάλιστα στο κομμάτι που αφορά το χρώμα του δέρματος) αλλά στις ιστορικές συνθήκες ανάπτυξης του κάθε λαού στο συγκεκριμένο περιβάλλον που βρέθηκε. Κάποιοι λευκοί (και όχι όλοι) μέσω της πολεμικής τεχνολογίας του ΕΤΥΧΕ να αναπτύξουν πρώτοι επιβλήθηκαν δια της αποικιοκρατίας σε όλο τον κόσμο. Έτσι εκμεταλλεύονται τους υπόλοιπους λαούς και αναπαράγουν τις συνθήκες ανισότητας και εκμετάλλευσης. Στο κατάλληλο περιβάλλον ο μαύρος φτάνει ακόμη και πρόεδρος των ΗΠΑ. Εσύ οφείλεις να αποδείξεις τα περί ανωτερότητας της λευκής φυλής, τα οποία φυσικά δεν αποδεικνύονται με τίποτα. Πολλοί ασιατικοί λαοί είχαν μεγάλα και πανάρχαια πολιτιστικά επιτεύγματα, η Ινδία και το Μπαγλαντές έμαθαν από τους καλούς δυτικούς αποικιοκράτες. Περιμένω να μου αποδείξεις την ανωτερότητα του λευκού DNA, αλλά μάλλον δε θα τολμήσεις.

Stelios Hoshizora είπε...

Γιάννη, αν θέλεις βιβλιογραφία για να αποδεχθείς πως ο σύγχρονος πολιτισμός οφείλεται στους λευκούς... τότε παραιτούμαι. Δεν μπορώ να ακολουθήσω την συλλογιστική σου. ΟΛΑ τα επιτεύγματα του ανθρώπινου πολιτισμού είναι έργο της Λευκής φυλής. Δεν οφείλονται στις συνθήκες ανάπτυξης (αυτό που αναμασούν οι γελοίοι αριστεροί «φιλόσοφοι» δηλαδή) διότι –όπως αναφέρω- ακόμη και σήμερα, οι πιο υπανάπτυκτες φυλές είναι φυλες μαύρων. Ζουν δίπλα σε σύγχρονες πόλεις αλλά είναι ανίκανοι να απορροφήσουν τον πολιτισμό που οι Λευκοί τους προσφέρουν. Όσο για τον μαύρο πρόεδρο... πέθανα στα γέλια. Δηλαδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι αξιοσέβαστο πρόσωπο ε; Δηλαδή ο Trump είναι επίσης αξιοσέβαστος; Όσο για τα πανάρχαια πολιτισμικά επιτεύγματα του Μπαγκλαντές... με πέθανες. Ψόφησα στα γέλια. Όταν –Γιαννάκη αγόρι μου- ζήσεις για κάποιες εβδομάδες στα δύο αυτά κράτη θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για βόθρους. Οι 20 βρομερότερες πόλεις στον κόσμο είναι στην Ινδία, Πακιστάν και Μπαγκλαντές. Χέζουν στον δρόμο και σκουπίζονται με τα χέρια τους που μετά τα τινάζουν για να φύγει το σκατό. Αυτά είδα το 2016. Επίσης θα ήθελα να μου δείξεις Μπαγκλαντεσιανά ή Πακιστανικά αριστουργήματα που φυλάσσονται στα μεγαλύτερα μουσεια του κόσμου.
Ω, οι κοινωνικές ανισότητες, οι συνθήκες εκμετάλλευσης! Τι λυπηρό! Οι κακοί λευκοί εκμεταλλεύονται τους λαούς. Γιάννη, μια συμβουλή: Πήγαινε κοιμήσου γιατί έχεις Φυσική πρώτη ώρα αύριο.

Γιάννης είπε...

Stelios Hoshizora, προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, όχι ότι θα περίμενα κάτι διαφορετικό. Ο φίλος Βελισάριος πρότεινε αντικείμενα προς μελέτη, οπότε εκεί κολλάει η βιβλιογραφία. Εσύ είπαμε να αποδείξεις ότι τα πολιτιστικά και τεχνολογικά επιτεύγματα οφείλεται στο λευκό DNA και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα (τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;). Στο περιβάλλον οφείλονται τα πάντα και γελοία υποκείμενα και ψευτοεπιστήμονες είναι όλοι οι ρατσιστές. Τυχαίο πρόσωπο είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ; Ο καθένας έτσι εύκολα φτάνει στη θέση του (άλλο το πόσο αξιοσέβαστος είναι) ή μήπως δεν υπάρχουν στις ΗΠΑ μαύροι με σημαντικές διακρίσεις; (ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες κλπ). Επίσης εγώ μίλησα για ασιατικούς πολιτισμούς και όχι ειδικά για Μπαγκλαντές και Πακιστάν. Φυσικά αυτά που λες ακόμα και γι' αυτές τις χώρες είναι υπερβολές και ψέματα, όπως κάθε ρατσιστής. Άλλωστε ξέρουμε τι συνθήκες υγιεινής είχαν και οι δυτικοευρωπαίοι λευκοί το μεσαίωνα. Πες μας κιόλας ότι δεν αναγνωρίζεις τον πανάρχαιο κινέζικο πολιτισμό. Οι δυτικοί αποικιοκράτες δεν τους επέτρεψαν να αναπτυχθούν, πολύ απλά. Σε συμβουλεύω να επιστρέψεις στο δημοτικό να ξαναρχίσεις την αλφαβήτα (αν πήγες ποτέ) και τον έξυπνο εκεί που σε παίρνει, μικρούλη.