Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Με τον Μπαφομέτ στο φόρεμα η ηθοποιός Emma Watson

Στις φωτογραφίες που βλέπετε, είναι η ηθοποιός Emma Watson την βραδιά των βραβείων Harper’s Bazaar Women of the Year, στις αρχές Νοεμβρίου 2016. Οι περισσότεροι κριτικοί είπαν ότι φορούσε ένα πάρα πολύ όμορφο φόρεμα από την συλλογή του Christian Dior. 

Περιοδικά μόδας και ιστοσελίδες που απευθύνονται στο γυναικείο κοινό έκαναν λόγο για «μια μεγάλη κόκκινη νυχτερίδα» και κεντημένο «ένα διαβολάκι» (sic) που φορούσε η βρετανίδα ηθοποιός προκειμένου να είναι «στο κλίμα του Halloween με τον πιο chic τρόπο».

Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλι Baphomet σε αυτό.

Στο κάτω μέρος είναι ραμμένη η φράση "Le Diable" που σημαίνει "Ο Διάβολος" στα γαλλικά. Η Emma κέρδισε εκείνο το βράδυ το βραβείο «Έμπνευση της Χρονιάς» ή αλλιώς  το βραβείο «για το πιο elegant Halloween outfit».

Η Watson  προβάλλεται ως ηθοποιός «που είναι γνωστή για τις φεμινιστικές της απόψεις και για τον αγώνα της για τα δικαιώματα των γυναικών». Για θέματα πίστης περιγραφεί τον εαυτό της ως ουνιβερσαλίστρια.

O Baphomet είναι γνωστό σύμβολο (ή καλύτερα μορφή) που συνδέεται με τον αποκρυφισμό, την μασονία και τον σατανισμό. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να περιγράψει ένα είδωλο ή μια θεότητα που οι Ναΐτες Ιππότες κατηγορήθηκαν ότι λάτρευαν στις εναντίον τους δίκες της Ιεράς Εξέτασης στις αρχές του 14ου αιώνα.  

Από το 1856, το όνομα Baphomet έχει συνδεθεί με την εικόνα του "Sabbatic Goat", της γνωστής τραγόμορφης ανδρόγυνης «θεότητας» που ζωγράφισε ο Γάλλος μάγος Ελιφάς Λεβί

Ένα μεγάλο χάλκινο άγαλμα αυτού του Baphomet στήθηκε πρόσφατα στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ εντός του «Σατανικού Ναού». Οι υποστηρικτές του το επευφημούσαν λέγοντας “Χαίρε Σατανά!”

Πάντως η «Εκκλησία του Σατανά» του Anton Lavey υιοθέτησε αυτή ακριβώς την εικόνα του Baphomet, που για αυτούς ήταν ο εωσφόρος. 

Λίγο μετά την κυκλοφορία της εικόνας του Levi, ο Γάλλος συγγραφέας και δημοσιογράφος Léo Taxil κυκλοφορήσει μια σειρά από φυλλάδια και βιβλία στα οποία κατήγγειλε τον Τεκτονισμό, ότι στις μασονικές στοές λατρεύουν το διάβολο. Στο κέντρο των κατηγοριών του ήταν ο Baphomet, τον οποίο περιέγραφε ως το αντικείμενο της μασονικής λατρείας.

Το 1897, μετά την αναταραχή που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του, ο Léo Taxil σε συνέντευξη τύπου είπε ότι πολλές από τις αποκαλύψεις του ήταν κατασκευασμένες. Ωστόσο, ορισμένοι υποστηρίζουν την πιθανότητα ότι η ομολογία Taxil μπορεί να είχε εξαναγκαστεί προκειμένου να σταματήσει η διαμάχη με τον Τεκτονισμό.  

Η Αμερικάνος μασόνος και συγγραφέας Albert Pike υποστήριξε ότι στον Ελευθεροτεκτονισμό, ο Baphomet δεν είναι ένα αντικείμενο λατρείας, αλλά ένα σύμβολο, το πραγματικό νόημα του οποίου αποκαλύπτεται μόνο στους «μυημένους υψηλού επιπέδου».
Ο Βρετανός αποκρυφιστής Aleister Crowley, που γεννήθηκε περίπου έξι μήνες μετά το θάνατο του Ελιφάς Λεβί, θεώρησε ότι ήταν η μετενσάρκωση του Levi και εν μέρει για το λόγο αυτό, εντός του μυστικιστικού τάγματος O.T.O., ήταν γνωστός ως "Baphomet".

KO / εδώ, εδώ κι εδώ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελιφας Λεβι, ειναι τοσο Γαλλος οσο ο Σιμιτης ειναι Ελλην.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ, ΠΕΛΑΣΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Οι υπηρέτες των δαιμόνων θα πρέπει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής τους να το δείξουν, ότι υπηρετούν το διάβολο. Μία τέτοια φορά είναι κι αυτή. Η Εμα, και η κάθε Εμα, θα ξεχάσει το χόλυγουντ αν τη προστάξουν κάτι και δεν το κάνει. Άχυρα στην υπηρεσία του διαβόλου για την, υποτιθέμενη, δόξα και αναγνώριση.

Ανώνυμος είπε...

Ασε τον διαβολο ησυχο στην ανυπαρξια του. Οι εκλεκτοι να σε ανησυχουν που τυλιξαν τον Λευκο Ανθρωπο σε μια πνευματικη φυλακη οπως ο μαγος του Οζ υπεδουλωσε την χωρα του Οζ.

Ανώνυμος είπε...

Κορ.2(β)11 ἵνα μὴ πλεονεκτηθῶμεν ὑπὸ τοῦ σατανᾶ· οὐ γὰρ αὐτοῦ τὰ νοήματα ἀγνοοῦμεν.

Ανώνυμος είπε...

Ο λευκός "άνθρωπος" θέλει και τα παθαίνει.
Εχει στρογγυλοκάτσει στον καναπέ του πίσω απο το σατανοκούτι που λέγεται τηλεόραση,
και αδυνατεί να καταλάβει ακόμα και το πιο βασικό πρόβλημα αν πρώτα δεν το έχει παρουσιάσειη tv. Ελλειψη κρίσης, αξιοπρέπειας και συνείδησης.
Το "Οτι φάμε, ότι πιούμε, και ότι αρπάξει ο @@λος μας" απο σλόγκαν έγινε τρόπος ζωής.

ofaras είπε...

ο Κροουλι ειναι γνωστος επισης για τη σατανιστικη οργανωση GOLDEN DAWWN ελληνιστι χρυση αυγη.........

ikonsgr είπε...

Μα φίλε μου πελασγέ, αυτοί ΑΚΡΙΒΩΣ οι... "εκλεκτοι"- περιούσιοι εκφράζουν την ενσάρκωση του διαβόλου που μόνον... "ανύπαρκτος" ΔΕΝ είναι!
Rotschild and Company, Satan's conglomerate Ltd λέμε! ;-)

Ανώνυμος είπε...

οχι και Γαλλος!!!! Ο ελιφας λεβι ηταν καραεβραιος.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν οργανισμοί ή οργανώσεις, καθυποταγείσες στους Σιωνιστές;

Θεοσοφιστές, Πεφωτισμένοι, Μαρτινιστές, Ταμπιέροι , Φατμίδες, Μορμόνοι, Ροταριανοί, Ροδοσταυρίτες, Ασσασίνοι, Καμπαλιστές, Μανιχέοι, Νεοτούρκοι, Κομιτατζήδες, Σατανιστές, Χιλιαστές, Λάιονς, Γνωστικιστές κ.α

https://www.youtube.com/watch?v=DVGpVrTQwBI

Ανώνυμος είπε...

Το "Beauty and the Beast" θα περιλαμβάνει την πρώτη ομοφυλοφιλική σκηνή της Disney http://gr.ign.com/beauty-and-the-beast-disney/39422/news/to-beauty-and-the-beast-tha-perilambanei-ten-prote-omophulop

"Ένα βήμα μπροστά" λέει το νεοταξικό site...

Ανώνυμος είπε...

Και είναι ακριβώς στο πιπι της