Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΗΠΑ: Οι τζιχαντιστές της πολιτικής ορθότητας θέλουν να γκρεμίσουν κάθε μνημείο της Συνομοσπονδίας στη Νέα Ορλεάνη

Στην Αμερική οι μάχες συνεχίζουν να μαίνονται και όσο πάνε θα γίνονται πιο άγριες. Το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Αριστεροί, κομμουνιστές, αναρχικοί, "αντίφα" και διάφοροι περίεργοι και "queer" τύποι γεμάτοι μίσος και οπλισμένοι βρήκαν το νέο "εχθρό", τα αγάλματα μορφών της Συνομοσπονδίας που βρίσκονται σε Νότιες πόλεις εδώ και χρόνια, για να θυμίζουν την ιστορία του Νότου. Στις 7 Μαΐου στη Νέα Ορλεάνη αναμένεται να γίνει χαμός. 

Προηγήθηκε, στις 24 Απριλίου 2017, η απόφαση του Δημοκρατικού δημάρχου της πόλης Mitch Landrieu να αποσύρει το Liberty Monument (μνημείο αφιερωμένο στην μάχη που έγινε στις 14/9/1874 από οπαδούς της ηττημένης Συνομοσπονδίας κατά στρατού και αστυνομίας της κατοχικής Βόρειας διοίκησης) και σχεδιάζει να αφαιρέσει τα αγάλματα των στρατηγών Ρόμπερτ Ε. Λι και P. G. T. Beauregard καθώς και του προέδρου της Συνομοσπονδίας Jefferson Davis

Να πούμε ότι όσον αφορά τα δημογραφικά (2010) οι Λευκοί αντιστοιχούν στο 33% του πληθυσμού της Νέας Ορλεάνης (από 69,7% που ήταν το 1940) και οι Αφροαμερικάνοι στο 60,2% (από 30,1% το 1940). 
  

Το μίσος της Νέας Τάξης κατά της Ταυτότητας ενός λαού και της συλλογικής ιστορικής του μνήμης (ειδικά όταν η ιστορία του δεν είναι «συμβατή» με τα σχέδιά της) είναι γνωστό. Εκτός από την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και την συστηματική πλύση εγκεφάλου από το Hollywood και την τιβί, υπάρχουν διάσπαρτα τα αγάλματα και τα μνημεία που υπενθυμίζουν στους (πολλές φορές ανέμελους) διαβάτες το ιστορικό αποτύπωμα της πορείας των προγόνων τους.  Στο «1984» του Όργουελ, το Κόμμα του κράτους του Μεγάλου Αδελφού (INGSOC), θα έπρεπε να εξασφαλίσει ότι ο υπήκοος της Oceania θα ήταν αποκομμένος από το παρελθόν του για καλύτερο έλεγχο του νου. Δεν μας προξενεί συνεπώς, καμία εντύπωση που έπιασε όλους τους πρόθυμους υπηρέτες της Νέας Τάξης και τον στρατό των παρακρατικών και των χρήσιμων ηλίθιων η βιασύνη και ο ζήλος να γκρεμίσουν τα αγάλματα της Συνομοσπονδίας με την βολική, για την εποχή μας, αιτιολογία της «ανεκτικότητας» και της «διαφορετικότητας» και της απαλοιφής του δήθεν «ρατσισμού». Τώρα ανακάλυψαν «ρατσισμό»; Το έχω ξαναπεί για να μην σας φαίνονται κάποια άρθρα μακρινά και ξένα. Πως θα σας φανεί όταν ο δήμαρχος της πόλης σας ("κατόπιν πιέσεων") ζητήσει το γκρέμισμα των αγαλμάτων με τους ήρωες του ’21 ή των Σταυρών και των προσκυνηταριών που είναι διάσπαρτα στην χώρα μας, καθώς πλέον είμαστε πολυπολιτισμικό κράτος και ενοχλούνται κάποιοι συμπολίτες μας «Έλληνες» και πρέπει να προσχωρήσουμε «μπροστά» χωρίς «αποκλεισμούς»; Νομίζετε ότι θα αντιδράσουν πολλοί σε μία τέτοια εξέλιξη;   

Στη Νέα Ορλεάνη λοιπόν, την ίδια μέρα που ορισμένες νότιες πολιτείες τιμούσαν την rebel κληρονομιά τους, μασκοφόροι εργαζόμενοι του δήμου αποσυναρμολόγησαν ένα μνημείο - κομμάτι από το κομμάτι, μέσα στο σκοτάδι και υπό την προστασία ελεύθερων σκοπευτών της αστυνομίας!

«Δεν θα επιτρέψουμε πλέον στην Συνομοσπονδία να στέκεται κυριολεκτικά σε ένα βάθρο», δήλωσε ο Δημοκρατικός δήμαρχος Mitch Landrieu για τον οβελίσκο του 19ου αιώνα που είχε στηθεί για να τιμηθεί αυτό που ο δήμαρχος ονόμασε “white supremacists” «υπέρμαχοι της λευκής υπεροχής» και αποκαθηλώθηκε τη προηγούμενη Δευτέρα. ...

Ο Landrieu (φώτο) ισχυρίστηκε ότι τα μνημεία με τους «υπερασπιστές της δουλείας» ( ο Lee δεν ήταν υπερασπιστής της δουλείας, όπως και πολλοί Νότιοι. Ο Λίνκολν δεν έκανε πόλεμο για την «δουλεία». Ήθελε να τιμωρήσει τον «αντάρτη» Νότο και με την βία να τον επαναφέρει στην «Ένωση». Χωρίς την ήττα του Νότου δεν θα υπήρχε το αδηφάγο κράτος της Ουάσινγκτον και η αυτοκρατορία της USA) δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις των περισσότερων κατοίκων της πόλης. 



Έχοντας να αντιμετωπίσουν μια μικρή (αυτό που λέγαμε) ομάδα διαδηλωτών που ήταν διάσπαρτοι, στις 1:30 π.μ., οι αστυνομικοί απέκλεισαν τους γύρω δρόμους και οι ελεύθεροι σκοπευτές πήραν θέση σε μια ταράτσα πάνω από το άγαλμα, σύμφωνα με τον Times-Picayune. Μέχρι τις 3 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι έβγαζαν τις λειασμένες πέτρες του οβελίσκου.

Οι εργολάβοι φορούσαν μάσκες προσώπου, κράνη και αυτό που ένας δημοσιογράφος περιγράφει σε συνέντευξη Τύπου το επόμενο πρωί μέχρι και «στρατιωτικά αλεξίσφαιρα γιλέκα». Ο Landrieu είπε ότι οι εργαζόμενοι ήταν καλυμμένοι για την προστασία τους...»

Αφότου η μάχη για το μνημείο χάθηκε στα δικαστήρια, μια ομάδα διαδηλωτών από τη Νέα Ορλεάνη ξεκίνησε την τελευταία προσπάθεια να προστατεύσουν τα μνημεία της Συνομοσπονδίας.

Οι άνθρωποι που θέλουν να διατηρήσουν την ιστορική μνήμη συμμετείχαν σε αγρυπνίες υπό το φως των κεριών γύρω από το άγαλμα του Jefferson Davis στη Νέα Ορλεάνη.

Ένας από αυτούς, ο 81χρονος James Brousse σχεδιάζει να περάσει αρκετό καιρό τις επόμενες εβδομάδες «προστατεύοντας» τα μνημεία της Νέας Ορλεάνης από την επικείμενη κατεδάφιση. Ο Brousse είναι υπεύθυνος του παρατήματος των Υιών των Συνομοσπονδιακών Βετεράνων (Sons of Confederate Veterans).

Ο Brousse ανέφερε ότι τα μνημεία αποτελούν μαρτυρία της ιστορίας της πόλης και δεν πρέπει να αφαιρεθούν μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ταυτίζονται με μοντέρνες απόψεις. Στα μνημεία, είπε, βλέπει την τιμή για τη θυσία του προγόνου του, Jean Brousse, βετεράνου του «εμφυλίου’ πολέμου. "Αυτή είναι η ιστορία μας", λέει.

O Brousse και η ομάδα του δεσμεύονται να συνεχίσουν να προστατεύουν τα υπόλοιπα μνημεία, όπως αυτά του προέδρου της Συνομοσπονδίας Jefferson Davis, του στρατηγού Lee και του στρατηγού P.G.T. Beauregard ο οποίος ήταν από την πολιτεία της Λουιζιάνα.
Λευκοί  "αντίφα" επιτίθενται σε μαύρο υπερασπιστή της Νότιας κληρονομιάς!
Ο Hunter Wallace συνοψίζει:

Ποια μαθήματα μπορούμε να αντλήσουμε από αυτή την ιστορία;

Η απομάκρυνση των μνημείων της Συνομοσπονδίας στη Νέα Ορλεάνη είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της πολυφυλετικής δημοκρατίας. Αυτή είναι μόνο μία από τις συνέπειες της μαύρης πλειοψηφίας που έχει το πάνω χέρι. Η αυξημένη και βαριά εγκληματικότητα που υπάρχει στη Νέα Ορλεάνη, η φρικτή κατάσταση στα δημόσια σχολεία, η διαφθορά και άλλοι δείκτες αστικής αποτυχίας είναι επίσης χαρακτηριστικά της μαύρης πλειοψηφίας. Βλέπε επίσης Μέμφις και Μπέρμιγχαμ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολυφυλετικής πολιτικής. Σε μια πολυφυλετική δημοκρατία, κάποιος θα κυβερνάει πάντα. Τα φυλετικά δημογραφικά στοιχεία θα καθορίσουν ποιοι θα κυβερνούν. Τα μνημεία της Συνομοσπονδίας στη Νέα Ορλεάνη έχουν επανειλημμένα βανδαλισθεί με συνθήματα όπως το "Die Whites Die" («Πέθανε Λευκέ», που δείχνει ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η δήθεν «ρατσιστική» Συνομοσπονδία ή οι 'ναζί", αλλά όλη η Λευκή φυλή!). Σε μια πολυφυλετική δημοκρατία, αυτά τα συναισθήματα θα αντικατοπτρίζονται στην πολιτική της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτό συμβαίνει επειδή ακριβώς δεν είμαστε όλοι «ένας άνθρωπος», αλλά αρκετές φυλές με διαφορετικές ταυτότητες. Μια παρόμοια προσπάθεια βλέπουμε στο Charlottesville της Βιρτζίνια, που θέλουν να αφαιρέσουν τα αγάλματα του Lee και του Jackson. Το ρεζουμέ της ιστορίας είναι το ίδιο: Η νότια κληρονομιά δεν θα επιβιώσει χωρίς τους Νότιους! Αν εισάγετε αλλοδαπούς που δεν μοιράζονται την δική σας ταυτότητα, όταν θα έχουν την εξουσία στα χέρια τους θα μετατρέψουν τα πάντα σύμφωνα με την δική τους εικόνα και με δικά σας έξοδα! Οι συντηρητικοί (δεξιοί) είναι πολύ αδύναμοι για να διατηρήσουν την κληρονομιά μας. Και έχουν και συμφέροντα. Όλα αυτά τα μνημεία ανεγέρθηκαν από έναν ισχυρό λαό με μια υγιή και θετική αίσθηση εθνοτικής και πολιτιστικής ταυτότητας. Διαλύονται επειδή ο λαός μας έχει χάσει την αίσθηση της ταυτότητάς του. Είμαστε τώρα μόνο μια χούφτα ατομοκεντρικών ανθρώπων. Δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από καταναλωτές με όρεξη. Μας διδάσκουν στα δημόσια σχολεία να έχουμε μια καθαρά αρνητική αίσθηση ταυτότητας. Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τη Νότια κληρονομιά μας, πρέπει να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε με διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να καλλιεργήσουμε μια ισχυρή αίσθηση εθνοτικής και πολιτιστικής ταυτότητας. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τα συμφέροντά μας συχνά βρίσκονται σε σύγκρουση με άλλες ομάδες. Πρέπει να δεχτούμε ότι κάποιος πάντα κυβερνά. Πρέπει να είμαστε πολύ οργανωμένοι και πιο δραστήριοι για να διασφαλίσουμε ότι θα κυβερνήσουμε στη γη μας. Πάνω απ' οτιδήποτε άλλο, πρέπει να δεχτούμε ότι η νότια κληρονομιά δεν θα επιζήσει χωρίς τους Νότιους ανθρώπους.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / εδώ κι εδώ   

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά έχουν ήδη έλθει και στην Ελλάδα.

Το 2010, μπροστά στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου έγινε μουσουλμανική προσευχή, όπως και σε άλλα 11 σημεία της πρωτεύουσας. Όχι πως δεν είχαν χώρο αλλού για να προσευχηθούν οι άνθρωποι αυτοί. Το σύστημα όμως της εξουσίας ήθελε να δείξει στους Έλληνες ότι ξόφλησαν. Σοκ και δέος, από τη μια η οικονομική κρίση και από την άλλη η κατάληψη της χώρας τους από αλλόθρησκους.

Αν ψάξετε λίγο τις σχετικές φωτογραφίες (π.χ., εδώ http://www.tovima.gr/oldPhotos/Article%20Photos/20101116/367539.jpg ) θα δείτε ότι τα αγάλματα, όπως π.χ. ο ανδριάντας του Πατριάρχου Γρηγορίου Ε', είχαν καλυφθεί για να μη φαίνονται. Εννοείται την επόμενη φορά, θα τα κατεδαφίσουν τελείως, διότι τα Χριστιανικά ή Αρχαιοελληνικά αγάλματα ΔΕΝ είναι συμβατά με τη Σαρία.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζεστε το Δ.Σ. της Αθήνας να έκανε κάτι παρόμοιο π.χ. για το άγαλμα του Κωνσταντίνου στο πεδίο του Άρεως; Το ερώτημα είναι ο Trump τι κάνει.Έχει δυνατότητες παρέμβασης(σε λεκτικό επίπεδο σίγουρα έχει) Θα αφήσει να συμβούν αυτά που περιγράφει η ανάρτηση;

Eagle1 είπε...

Εσυ το πηγες μακρια.Το αγαλμα του μεγαλου μας επαναστατη και ηρωα Κολοκοτρωνη δεν το βλεπω για πολυ ακομα σε κεντρικα σημεια.Σε λιγο καιρο θα αποτελει ντροπη για τους" συγχρονους"Ελληνες........

Ανώνυμος είπε...

Το κόλπο είναι πολύ καλά στημένο. Μόνο ένας χαζός δεν το αντιλαμβάνεται. Ελεγχος πολιτικής εξουσίας, σε επίπεδο που νομίζει ο χαζός λαός οτι εκλέγει αντιπροσώπους. Στην ουσία, επιλογή κάνει, και όχι εκλογή. Επιλέγει εκείνους που του δείχνει το σύστημα.
Και επειδή ο trump είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο χρήσιμος πουλημένος, είναι και αυτός που θα προκαλέσει τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.
Στο εδώ σκηνικό, δεν χριάζεται να γίνει κάτι υπο το φώς του φεγγαριού. Είναι τελείως περιτό διότι το αποχαυνωμένο τηλεθεατικό κοινό δεν φέρνει ποτέ καμία αντίσταση. Η μόνη επανάσταση που κάνει, γίνεται αποκλειστικά στο επίπεδο του καναπέ και της καφετέριας.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε πριν χρόνια που ήθελαν μουσουλμάνοι να γκρεμίσουν το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες γιατί ήταν γυμνό;
Θα γίνουμε σε λίγο σαν τους ιθαγενείς ινδιάνους της Αμερικής! Τι γράφετε για την Ν. Ορλεάνη; 1940: 65% λευκοί, 2010 33%!!!!!!!
Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν είχαν εισβολή όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, απλά εξελίχτηκαν δημογραφικά οι μαύροι και έγιναν πλειοψηφία! Εκεί χρειάστηκαν 70 χρόνια να γίνουν πλειοψηφία, εδώ οι εισβολείς θα είναι στα επόμενα 5 χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Οι γονείς δεν θα επιτρέπεται να μεγαλώνουν τα παιδιά ΤΟΥΣ ,αλλά το κράτος, στο 5,10’!!!
Όλες οι γυναίκες θα δουλεύουν για το κράτος και δεν θα επιτρέπεται να είναι νοικοκυρές.
Οι κανονικές παραδοσιακές οικογένειας θα εκλείψουν
Το κράτος θα γίνει ιδιοκτήτης όλων των παραγόντων παραγωγής και η ιδιοκτησία θα απαγορευτεί
Η θρησκεία θα απαγορευθεί και οι πιστοί είτε θα εξαλειφθούν είτε θα φυλακίζονται
ΘΑ υπάρξει καινούργια θρησκεία…
Το βιβλίο που τα αναφέρει αυτά ήταν μπροστά από τον καιρό του…

Συνομωσίες δεν γίνεται να συμβούν αυτά …διότι έχουν ξανασυμβεί σε όλες τις πρώην κομμουνιστικές χώρες αλλά τώρα έπεσε το τείχος και ο κομμουνισμός και έχουμε …νεοφιλελευθερισμό!!!!

Η ιδιοκτησία θα καταργηθεί , όλα θα περάσουν στο παγκόσμιο κράτος!
Εννοείται για οσους το διαθέτουν πως πριν από αυτά προηγείται το ατομικό δικαίωμα του...σεξ με τα δένδρα

Διαστροφές των ανθρώπων σημάδια του τέλους των καιρών

https://www.youtube.com/watch?v=GxsLyMU3jOQ

sta είπε...

Στην Ελλάδα υπάρχουν λιγότερα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου απ οτι οι πόλεις που ίδρυσε ..!
Σίγουρα όλα τα παραπάνω έρχονται και εδώ .