Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Γνωστός Ιταλός ψυχίατρος: «Ο Μακρόν είναι ψυχοπαθής και ως εκ τούτου εξαιρετικά επικίνδυνος» (video)


Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι στα ιταλικά με γαλλικούς υπότιτλους. Εμφανίστηκε σε γαλλικά sites αρχικά και τώρα έχει γίνει δημοφιλές στα κοινωνικά δίκτυα (546.367 προβολές μέσα σε 3 ημέρες). Μια πολύ γρήγορη αναζήτηση από την Google δείχνει ότι ο Δρ Adriano Segatori (σημειώστε ότι το βίντεο γράφει λάθος το όνομά του) είναι ένας γνωστός ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής στην Ιταλία. Κάνει μια ανάλυση του Emmanuel Macron που είναι τόσο συναρπαστική και αξιόπιστη, αλλά και τρομακτική στις επιπτώσεις της για τη Γαλλία, αν ο Macron κερδίσει, τρομακτική και για τον ίδιο τον Macron, εάν χάσει τον αυτοέλεγχο του. Αλλά ο Macron καθοδηγείται και ελέγχεται από πολλούς ανθρώπους, τη σύζυγο / μητέρα του φυσικά, και εκείνους που τον ετοίμαζαν και τώρα τον προωθούν για το Élysée...


Λέει ο Δρ Segatori στο βίντεο: 

- Η ανάλυση που έχω κάνει προέρχεται τόσο από εικόνες που έχω στην κατοχή μου, όσο και από τη βιογραφία που προβάλει ο ίδιος ο υποψήφιος. Ο νεαρός Εμμανουέλ Μακρόν γνώρισε σε ηλικία 15 ετών μια σοβαρή σεξουαλική επιθετική συμπεριφορά μέσω της δασκάλας του Brigitte, η οποία ήταν τότε 39 ετών. Αντί για το ρόδινο όραμα αυτής της «μεγάλης αγάπης» που θα μπορούσαμε να ορίσουμε γκροτέσκα ως ένα αποκαταστατικό γάμο (προκειμένου να επιδιορθωθεί ο βιασμός), βλέπω απεναντίας το γεγονός ότι η ανάπτυξη του Εμμανουέλ Μακρόν μπλοκαρίστηκε πρόωρα στην εφηβεία του λόγω μιας πράξης αποπλάνησης που ήταν ψυχική και σωματική. Αυτό που συνέβη ήταν ότι τόσο το ταμπού όσο και το όριο παραβιάστηκαν, αυτό το όριο που θέτει το ταμπού. Έτσι, η πρώτη παράβαση ήταν η πεποίθηση ότι όλα επιτρέπονται. Φυσικά, αυτό το συναίσθημα του να είσαι παντοδύναμος έλαβε χώρα μέσα στην καλοδιατηρημένη αστική κοινωνία της Amiens, στη βόρεια Γαλλία. Εάν η ένωση αυτή είχε πραγματοποιηθεί σε ένα προλεταριακό κοινωνικό περιβάλλον, το περιβάλλον που ο Μακρόν βαθύτατα περιφρονεί, ο Μακρόν θα είχε καταστραφεί και θα ήταν υπό την επίβλεψη των κοινωνικών υπηρεσιών και η Brigitte θα ήταν στη φυλακή. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Έχουμε να κάνουμε με ένα πρόβλημα παιδεραστίας. Μόλις παραβιάστηκαν τα όρια του ταμπού, ενθαρρύνθηκε η ιδέα της παντοδυναμίας, που είναι κοινή σε όλα τα παιδιά. Μέχρι που ξεπέρασε μια σωστή κατανόηση της πραγματικότητας και ενισχύθηκε από τα πνευματικά του δώρα, προέβαλε τους προσωπικούς του περιορισμούς. Το παράδοξο είναι ότι φαίνεται φυσιολογικός, αλλά έχουμε μια περίπτωση πλήρους ναρκισσισμού.

- Από νέος ο Macron καλλιέργησε μια φιλοδοξία που είναι πέρα ​​από το φυσιολογικό. Χρειάζεται την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων για να αντισταθμίσει το σύμπλεγμα κατωτερότητάς του. Έτσι έχουμε να κάνουμε με τρία παραδείγματα που καθορίζουν ένα συγκεκριμένο είδος προσωπικότητας: 1) την ιδέα ότι δεν υπάρχουν όρια 2) ένα αίσθημα παντοδυναμίας από την παιδική ηλικία, αλλά ακόμη περισσότερο από την ενηλικίωση 3) έναν ναρκισσισμό που μπορεί να οριστεί με ακρίβεια ως κακόβουλος. Αυτό παρέχει τη δομή της ψυχοπαθητικής συμπεριφοράς, γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο - τον Εμμανουέλ Μακρόν - του οποίου το ψυχικό μακιγιάζ καθορίζεται απολύτως ως ψυχοπαθητικό. Η λέξη "psychopath" (ψυχοπαθής) δεν είναι προσβολή. Μία μεγάλη Αμερικάνα ψυχαναλύτρια, η Nancy MacWilliams, εξηγεί κυριολεκτικά ότι ένας ψυχοπαθής μπορεί να φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα στην αμερικανική κυβέρνηση. Έτσι φυσικά ο ψυχοπαθής μπορεί να είναι αποκλίνων, αλλά αν είναι καλά οργανωμένος από πολιτιστική και κοινωνική άποψη, μπορεί επίσης να φτάσει στα ύψη της κυρίαρχης τάξης στην πολιτική ή στην οικονομία - πράγμα που συμβαίνει στην περίπτωση που μελετάμε.

- Η ψυχοπαθητική προσωπικότητα χαρακτηρίζεται από ένα άπειρο φάσμα σημείων αναφοράς, για παράδειγμα: γοητεύεται με το επιφανειακό, έχει την ικανότητα να προσελκύει, ανησυχεί για τις αντιπαραθέσεις. Το βλέπουμε αυτό στα χτυπήματα υστερίας του Macron, όταν ο θαυμασμός πέσει, υπογραμμίζοντας τις αδυναμίες της ταυτότητάς του. Αυτή η υστερία χαρακτηρίζεται από το ενδιαφέρον του για θεατρικότητα, κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί - μια ενοχλητική σύμπτωση – η προσωπική του ιστορία με την δασκάλα του - που δίδαξε το δράμα. Ο ψυχοπαθής δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης, αλλά τα καταφέρνει μέσα από τη γοητεία που ασκεί προσπαθώντας να πείσει τον συνομιλητή του. Δεν έχει τύψεις. Όταν μιλάει για τους φτωχούς ή προσβάλει τους εργάτες της βόρειας Γαλλίας, αποκαλώντας τους υποτιμητικά καπνιστές και αλκοολικούς, όταν δυσφημεί τις γυναίκες, κατεβάζοντάς τες στο επίπεδο των ανίδεων, επιστρέφουμε στις ιδέες που εξήγησε πλήρως ο Jacques Lacan (Ζακ Λακάν, γνωστός Γάλλος ψυχαναλυτής και ψυχίατρος, 1901 – 1981). Είναι αλήθεια ότι δεν ήθελε να πει αυτά τα πράγματα αλλά το υποσυνείδητο του μίλησε γι’ αυτόν. Γιατί πιστεύει σε αυτό που λέει και δεν μπορεί να εμποδίσει τον εαυτό του να το εκφράσει. Ο Macron υπερασπίζεται τον εαυτό του μεταβάλλοντας την έννοια των δηλώσεών του - αλλά ποτέ δεν εκφράζει τύψεις - γιατί ποτέ δεν αισθάνεται ένοχος.

-  Έτσι ποιο είναι το πρόβλημα από ψυχιατρική άποψη; Ποιος είναι ο κίνδυνος με μια προσωπικότητα όπως αυτή; Απαντώ ότι δεν υπάρχει αμφιβολία: ο Εμμανουέλ Μακρόν, όπως όλοι οι ψυχοπαθείς, είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Ένας Αμερικανός διανοούμενος που ειδικεύεται - ας το ονομάσουμε στις «καλά ενοποιημένες διαταραχές» σε διάσημους ανθρώπους - κυριολεκτικά είπε: «Ο κατά συρροήν δολοφόνος καταστρέφει οικογένειες, ενώ οι ψυχοπαθείς στις κορυφές της πολιτικής και της οικονομίας καταστρέφουν κοινωνίες». Έτσι, με ποιο τρόπο είναι επικίνδυνος ο Macron; 1) Όπως όλοι οι ψυχοπαθείς, ο Macron έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. 2) Στον Macron δεν αρέσει η Γαλλία και δεν αγωνίζεται για τον λαό της Γαλλίας. 3) Ο Macron αγαπά πολύ τον εαυτό του και αγωνίζεται να κρατήσει την εύθραυστη ταυτότητά του. Για αυτόν, η συγκρουσιακή κατάσταση με την Marine Le Pen δεν είναι μόνο πολιτική σύγκρουση. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι μια γυναίκα - η Marianne, το σύμβολο της Γαλλίας - είναι ο ανταγωνιστής του. Χρειάζεται μια στοργική μητέρα. Οποιαδήποτε άλλη σχέση με μια γυναίκα είναι δύσκολο να την δεχτεί. Επομένως, αυτή η αστάθεια είναι πολύ επικίνδυνη, διότι όπως και με όλους τους ψυχοπαθείς που δουλεύουν μόνο για τους εαυτούς τους και που θεωρούν τους άλλους ως όργανα της μεγάλης τους μεγαλοπρέπειας, υπογραμμίζει το βαθμό στον οποίο μια χώρα όπως η Γαλλία βρίσκεται σε κίνδυνο από έναν υποψήφιο αυτού του τύπου.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι όμως ο τωρινός προσωρινός εκλεκτός του κατεστημένου. Μάλλον είναι ένας τυπικός "κακοποιός", κατά Κάρλο Μ. Τσιπόλα άτομα που εντάσσονται σε αυτή τη κατηγορία είναι εκείνα των οποίων οι πράξεις αποφέρουν για τους ίδιους μικρότερα κέρδη από τις ζημιές που προκαλούν σε άλλους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα η ανάλυση μου έφερε στο νου τον Τσίπρα και τον μητρικό ρόλο που έχει η όχι ακόμη πλήρως αποκατεστημένη σύντροφος-μητέρα του. Ο ναρκισσισμός επίσης και το ψυχοπαθητικό στοιχείο μου φαίνεται ότι εφαρμόζουν στην περιπτωσή του σχεδόν απόλυτα (με σαρδόνιο χαμόγελο ανταποκρίνεται στον πόνο των άλλων)

Κων/νος Νεμέσιος είπε...

Ένας τυπικὸς Bankster τῆς συνομοταξίας τῶν Γραβατοπειρατῶν . Ὅσον άφορᾶ τὸν παθολογικὸ ναρκισσισμὸ ἴσως εἶναι καλὸ νὰ τὸν συνδυάσουμε μὲ τὸν παθολογικὸ του μαζοχισμὸ , κάτι ποὺ θὰ φανεῖ καὶ στὴν πολιτικὴ του ἔναντι τῶν Γερμανῶν , ἀκολουθώντας βέβαια τὴν γραμμὴ τῶν προηγουμένων . Σὲ κάθε περίπτωση ἡ Γαλλία παραμένει καὶ θὰ παραμένει στὴν σκιὰ τῆς Γερμανίας καὶ θὰ λειτουργεῖ σὰν κυματοθραύστης στὰ "παράπονα " τῶν ἄλλων θιγόμενων κρατῶν .....

Γιάννης είπε...

Πέρα από την αμφιλεγόμενη αξιοπιστία των ψυχαναλυτικών ερμηνειών της πολιτικής, τα περί "αποπλάνησης" και "βιασμού" είναι τουλάχιστον υπερβολές.

Έκτωρας Μακεδόνας είπε...

Το σύστημα επιλέγει πάντα άτομα μη φυσιολογικά, άτομα ψυχοπαθή η και με ανωμαλίες όπως ο παιδεραστής ο Κον Μπετίτ και αυτό όχι μόνο απο θέμα εκβίασης και χειραγώγησης, αλλα κυρίως γιατί μόνο ανώμαλοι άνθρωποι θα εφάρμοζαν ανώμαλες πολιτικές.

Όταν θέλεις να καταστρέψεις οικονομικά ολόκληρα κράτη με τις κοινωνίες τους (προκαλώντας χιλιάδες αυτοκτονίες οικονομικά κατεστραμένων πολιτών) προκειμένου να ξεπουλήσεις τσάμπα τους Εθνικούς τους πόρους, η για να υλοποιήσεις σχέδια γενοκτονίας μιας ολόκληρης φυλής (όπως γίνεται τώρα με την λευκή φυλή στην κοιτίδα της στην ευρώπη με την λαθρομετανάστευση) δεν θέλεις απλά ανθρώπους που να κάνουν τα πάντα για τα χρήματα, αλλα χρειάζεσαι δίποδα τέρατα.

Εαν είσαι το "σύστημα" για πολιτικούς (και φυσικά δημοσιογράφους!) χρειάζεσαι ανθρώπους χωρίς ανθρωπιά, "ανθρώπους" χωρίς συνείδηση, τσίπα και φιλότιμο, "ανθρώπους" με μαυρη ψυχή κενούς χωρίς κανένα συναίσθημα. Όπως ακριβώς και οι πολιτικοί που έχουμε στην Ελλάδα και αυτούς τους επέλεξε το ίδιο σύστημα που επέλεξε τον ψυχοπαθή Macron γιατί μόνο τέτοιοι "άνθρωποι", στην ουσία δίποδα τέρατα θα μπορούσαν να εφαρμόσουν τα μνημόνια. Και το υξύμωρο είναι ότι αποκαλούμε κάποιον που έχει σκοτώσει ένα με δύο ανθρώπους "δολοφόνο" ενώ κάποιον που οδήγησε στην αυτοκτονία χιλιάδες ανθρώπων με αυτά που εφαρμόζει τον αποκαλούμε ακόμα "πολιτικό"...

sotulis είπε...

Ο "δικός" μας έχει την ίδια άν όχι χειρότερη ψυχοσύνθεση και το έχει αποδείξει αυτό πολλές φορές. Καλό θα ήταν να έχουμε μία ψυχιατρική ανάλυση και γι' αυτόν. Πάντως σημαδιακό και το ποσοστό 66,06 για τη Γαλλία. Ερχονται πιό δύσκολες ημέρες σύντομα για το Γαλλικό λαό.

Ανώνυμος είπε...

Θα ΣΥΝΕΙΣΦΈΡΕΙ και αυτος ...λόγω χρέους για την ανάπτυξη της Γαλλίας , στα τραπεζιτικά αφεντικά του , ολην την περιουσία του Γαλλικού έθνους και τους εναπομείναντες Γάλλους μαζί , όπως ακριβώς κάνει και το δικό μας κομμουνιστικό τόξο!
Διάλεξαν και αυτοί από σβέρκο.

Ευτυχώς που οι Γάλλοι δημοκράτες απέτρεψαν την επιστροφή της ανθρωπότητας στον Μεσαίωνα και βαδίζουν ολοταχώς προς την πρόοδο με αριστερούς ηγέτες που τυγχάνουν της στήριξης των σταλινο-κομουνιστών …αλλά αυτοί είναι δημοκράτες.
(Φαντάζεται κανείς να κέρδιζε τις εκλογές ο ίδιος ο κρυπτό-κομμουνιστής Μακρον με την στήριξη της Λε πεν απέναντι στον φανερό-κομμουνιστή τι θα έγραφαν σήμερα οι ντόπιοι "δημοκράτες νεοφιλελε" παπαγάλοι;

Όπως και να εχει ο αγώνας - η Γαλλική επανάσταση , η κομμούνα του Παρισιού – έστω και αργά τώρα φανερώνεται.

Απολαύστε τους δημοκράτες αριστερούς που θα αποτρέψουν την επιστροφή μας στον μεσαίωνα!!!
Εννοείται πως θα αντιδρούν στο ξεπούλημα – μεταρρυθμίσεις τις λένε τώρα - οι φανερό-κομμουνιστές , που τα καμένα , τα παραπονεμένα και αδικημένα, οι βράχοι ηθικής , οι προστάτες της περιουσίας του Γαλλικού έθνους και οι μοναδικοί αυτόκλητοι προστάτες των δικαιωμάτων των Γάλλων εθνικών εργατών, οι προστάτες ΟΛΩΝ των Ευρωπαϊκών εθνών από τον φασισμό και τον ναζισμό - …δεν είχαν άλλη επιλογή.
Ελλάς Γαλλία συμμαχία!
Ψυχοπαθής είπε ο ψυχολόγος; Μας τα είπαν και άλλοι αλλά στου κουφού την πόρτα…Μᾶς τά ἔλεγε ὁ Στρατῆς 50 χρόνια πρίν,ἀλλά ...Τήν ...δημοκρατία τους βιώνουμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ σήμερα


Ἡ δύναμις πού κινεῖ τήν σατανική μηχανή του εἶναι τό μῖσος. Ὁ κομμουνιστής, γιά νά προχωρήσῃ πρέπει νά μάθῃ νά μήν λυπᾶται τόν ἄνθρωπον. Γιά νά γίνῃ αὐτό, πρέπει νά πιστέψῃ πώς τό ἔγκλημα, ἡ ψευτιά, ἡ λεηλασία, ἡ ἐκπόρνευσις, ἡ κλεψιά, ὁ βιασμός, δέν εἶναι πιά κακουργήματα μόνον, εἶναι πρᾶξεις πολιτικές, πού ἐπιτρέπονται καί ἐπιβάλλονται γιά ἕναν πιστό τοῦ κόμματος.Ότι ακριβώς κινεί την σατανική συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εναντίον του Έθνους και του λαού..

Καλλιόπη Σουφλή

«...Ὁ κομμουνιστής εἶναι μέλος μιᾶς νέας φυλῆς, ἑνός νέου τύπου ἀνθρώπου, ὅπως ἀκριβῶς ἦταν οἱ ναζί.

Ἡ νέα αὐτή φυλή κατασκευάζεται σάν ἕνα εἶδος κουρελλᾶ, ἀπό τά ρετάλια ὅλων τῶν φυλῶν, ὅλων τῶν λαῶν, ὅλων τῶν ἐθνῶν.Πώς ἡ ἐλευθερία τοῦ ἀτόμου εἶναι ἐφεύρεσις τῶν ἀστῶν, καί πώς ἡ δημοκρατία, πού ὡς τώρα σήμαινε τό πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως, σύμφωνα μέ τό ὁποῖον ἡ πλειοψηφία ἑνός λαοῦ καθόριζε τόν τρόπο τῆς ζωῆς τῆς ὁλότητος τῶν πολιτῶν, ἡ δημοκρατία αὐτή εἶναι μέθοδος τυραννίας.

Ἡ ἀληθινή δημοκρατία εἶναι ἡ δικτατόρευση πάνω στήν ὁλότητα μιᾶς κομματικῆς μειονότητος συνωμοτικῆς, ὁπλισμένης, ἀποφασισμένης νά σφάξῃ ὅλους ὅσους ἔχουν ἀντίθετη γνώμη μέ τήν δική της... »
Στρατῆς Μυριβήλης, Ἡ Κομμουνιστική φυλή (ἀπό ἐδῶ)

http://attikanea.blogspot.gr/2017/05/50.html

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/h-kouva-allakse-h-prwth-leitoyrgia-me-trans-pastores-einai-gegonos.4661687.html

Ανώνυμος είπε...

Αφού το θέμα "ακουμπάει και την οικογένεια Rothschild..

Δείτε τα 2 επόμενα βίντεο :

Ομιλία του Αντίχριστου; David στον ΟΗΕ και στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!! (ΝΕΟ)
https://www.youtube.com/watch?v=wHet6ruwxnA
(αναφέρει στην ομιλία του χαρακτηριστικά.. "φανταστείτε με.. ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!!!!"

Αποκαλύφθηκε το όνομα του Αντιχρίστου; 666 = David de rothschild
https://www.youtube.com/watch?v=odSYAtTkl_w

Στο παραπάνω βίντεο δείτε πως συνδέεται το όνομα του David de Rothschild (και η ημερομηνία γεννήσεώς του με τον αριθμό 666). Δείτε επίσης, πως συνδέεται το συγκεκριμένο άτομο (με 3 τρόπους) με "το Θηρίο που βγαίνει μέσα από την θάλασσα.."(Αποκάλυψη του Ιωάννη).