Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Είναι μόδα! Ολόκληρη οικογένεια στις ΗΠΑ έγινε “trans”

Μια ολόκληρη οικογένεια - άνδρας, γυναίκα, γιος και κόρη - στην Αριζόνα είναι πλέον «τρανσέξουαλ».

Ο πατέρας δηλώνει «γυναίκα». Η αρραβωνιαστικιά του, που πρόκειται να γίνει μητέρα, δηλώνει «άντρας». Ο γιος θεωρεί τον εαυτό του «κορίτσι» και, φυσικά, η κόρη πιστεύει ότι είναι πραγματικά ένα «αγόρι». Μια ολόκληρη οικογένεια τρανσέξουαλ, όλα κάτω από μια στέγη.

«Ο» Daniel Harrott γεννήθηκε ως γυναίκα, ενώ «η» αρραβωνιαστικιά του, Shirley Austin γεννήθηκε άνδρας. Και οι δύο ήταν πριν παντρεμένοι.

«Ο» εντεκάχρονος Mason και «η» 13χρονη Joshua έχουν επίσης αλλάξει τα φύλα. 

Είναι πεπεισμένα, λένε τα παιδιά, ότι γεννήθηκαν "με το λάθος φύλο".
"Η όλη οικογένεια βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο", ανέφερε ο Austin σε συνέντευξή του στο KJZZ, το οποίο αναφέρει ότι οι δύο ενήλικες διδάσκουν ο ένας τον άλλον να υιοθετούν "παραδοσιακούς" ρόλους φύλων:

Shirley δίδαξε τον Daniel πώς να χρησιμοποιεί ένα αλυσοπρίονο. Ο Daniel δίδαξε τη Shirley να απομνημονεύσει όλες τις πέτρες στο δαχτυλίδι αρραβώνων της σε περίπτωση που κάποια άλλη γυναίκα την ρωτήσει. Ο Daniel εργάζεται στην αυλή. Η Shirley κάνει το μαγείρεμα.

Daniel εξήγησε ότι είναι πραγματικά" πολύ παραδοσιακοί "άνθρωποι ".

Το KJZZ δεν ανέφερε την κατάσταση του φύλου των δύο σκυλιών του ζευγαριού.


ΚΟ / πηγή

4 σχόλια:

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Ο Θεός να βάλει το χέρι του....

Lonewolf είπε...

Καλά είπε κάποιος ότι ο γάμος είναι πάντα μεταξύ αρσενικού και θηλυκού!και ενώ είναι τόσο προχω οι άνθρωποι αναρωτιέσαι γιατί κολλάνε με τέτοιες απαρχαιωμένες πρακτικές όπως η οικογένεια!

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο! Πως τα ξετρυπώνεις ;

Ανώνυμος είπε...

Σήψη και παρακμή.