Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η σέκτα της πολιτικής ορθότητας και οι μπολσεβίκοι του σήμερα



ΚΟ: Είναι λυπηρό και ταυτόχρονα εξοργιστικό να βλέπεις στην πατρίδα μας ανθρώπους της Εκκλησίας και της Παράδοσης να μιλάνε για τον «φασισμό» της πολιτικής ορθότητας, για «φασιστική» λογοκρισία, «φασιστικούς» νόμους, μέχρι και «φασίστες» της Αριστεράς. Ο παρακάτω ορθόδοξος ιερέας από τις ΗΠΑ λέει την λέξη που ξέχασαν (;) ή φοβούνται να πουν. Δεν είναι «φασίστες», είναι οι μπολσεβίκοι του σήμερα. Γιατί φοβάστε τόσο να το πείτε;
Του π. Johannes Jacobse / ΚΟ

Η πολιτική ορθότητα είναι η πολιτισμική πτυχή του φιλελευθερισμού (λιμπεραλισμού) και του προοδευτισμού, κυρίως επειδή προσπαθεί να ελέγξει τη σκέψη μέσω της γλώσσας. Έχουμε έναν Orwell, αλλά σε βαθύτερο επίπεδο έναν Dostoevsky και ακόμη και έναν Nietzsche. Εκτοξεύοντας τους πιο σκληρούς όρους – «ρατσιστή!», «σεξιστή!», «ομοφοβικέ!», «ισλαμοφοβικέ!», «φασίστα!» κλπ – οι λίμπεραλ «ηθικολόγοι» του «προοδευτισμού» προσπαθούν να τερματίσουν την συζήτηση και να λογοκρίνουν την σκέψη. Η γλώσσα χρησιμοποιείται χωρίς αμφισβήτηση, δεμένη με ηθική αμφισβήτηση και άλλες αδικαιολόγητες αυταπάτες. Είναι ένας μπολσεβίκικος εκφοβισμός.

Η αλλοίωση της γλώσσας είναι και η αιτία και το αποτέλεσμα της ηθικής αντιστροφής. Ο Ντοστογιέφσκι είναι ο σαφέστερος εκθέτης της σήψης της σέκτας και κατά συνέπεια προσφέρει έτσι και το αντίδοτο. Εκθέτει τα όξινα κοιλώματα από τα οποία διαρρέουν οι φθορές και αποκαλύπτει πώς το θάρρος και άλλες αρετές μπορούν να την νικήσουν - αρετές που αντλούν δύναμη από το σκάνδαλο του Σταυρού. Μια δύναμη μέσω της αδυναμίας, μια επαναντιστροφή της αντιστροφής που κάνει όλα τα πράγματα πλήρη και νέα.

Η πολιτική ορθότητα είναι σέκτα επειδή βλέπει τον κόσμο σε στενά πλαίσια και περιορισμένα. Έτσι η συνήθεια του να γίνεται «Χίτλερ» όποιος πολιτικός δεν συμφωνεί μαζί της, είναι κάτι που φαίνεται σωστό στους οπαδούς αυτής της σέκτας. Εκείνοι που είναι αιχμάλωτοι από τον τρόπο σκέψης αυτής της σέκτας αποκαλούν  όσους ανθρώπους έχουν ακόμα ελεύθερη την σκέψη και δεν μοιράζονται τις «προοδευτικές» τους πεποιθήσεις «ρατσιστές», «μισογύνηδες», «ομοφοβικούς», «ισλαμοφοβικούς» (και άλλες φοβίες που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί) ώστε να κλείσουν γρήγορα κάθε συζήτηση. Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν έχουν νόημα παρά μόνο για εκείνους που έχουν ήδη ενθουσιαστεί από αυτή την σέκτα.

Ο προοδευτισμός και ο φιλελευθερισμός αντιπροσωπεύουν την διαδικασία αυτού που ο Nietzsche ονόμαζε «επανεκτίμησης αξιών» (“transvaluation of values”), αυτό που αποκαλώ ηθική αντιστροφή. Χρησιμοποιεί τη γλώσσα της ηθικής παράδοσης, αλλά σημαίνει διαφορετικά πράγματα από αυτήν (ο θάνατος του αγέννητου είναι πράξη «καλοσύνης», η άρνηση του φύλου με το οποίο γεννιέται ο άνθρωπος είναι μια πράξη «συμπόνιας», το να είναι υποχρεωτικό οι άντρες να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες που χρησιμοποιούνται από μικρά κορίτσια είναι μια πράξη «ανοχής», για να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί προοδευτικοί / φιλελεύθεροι έχουν κάποιου είδους «ανοσία» με τα γεγονότα. Δεν τους αγγίζουν.

Η σύγχυση εισέρχεται επειδή το λεξιλόγιο της παράδοσης και το λεξιλόγιο των προοδευτικών / φιλελεύθερων είναι το ίδιο. Αυτό δίνει την εικόνα ότι οι αξίες που ενημερώνουν το φιλελεύθερο / προοδευτικό κοινωνικό όραμα προέρχονται από την παράδοση (και συνδέονται με την ιστορία). Αυτές οι αξίες λειτουργούν στο επίπεδο της θρησκευτικής πεποίθησης και έτσι δίνουν την όραση στην ηθική εξουσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι προοδευτικοί / φιλελεύθεροι έχουν «ανοσία» στα γεγονότα και γιατί οι πράξεις που θεωρούνταν παράνομες στο παρελθόν (π.χ. άμβλωση) θεωρούνται «κοινωνικό αγαθό».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί φιλελεύθεροι και προοδευτικοί που βλέπουν τον περιορισμό της μετανάστευσης μουσουλμάνων ως μια "επικείμενη καταστροφή" (έρχονται οι φασίστες!) Ενώ έχουν «ανοσία» για τη σφαγή των χριστιανών στη Μέση Ανατολή λόγω της ιδεολογίας ή των πολιτικών που υποστηρίζουν ή ζητούν την οικονομική καταστροφή μιας οικογενειακής επιχείρησης λόγω της άρνησής της να φτιάξει μια «γαμήλια» τούρτα σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων. Η σκέψη παίρνει έναν χαρακτήρα σέκτας, όπου το πραγματικό κόστος των γεγονότων της πραγματικής ζωής αξιολογείται και κρίνεται μόνο μέσα στα όρια της πολιτικά ορθής ιδεολογίας. Γι 'αυτό η πολιτική ορθότητα είναι στην πραγματικότητα μια πολιτική σέκτα.

Η σέκτα τους στην Αμερική απερρίφθη με πάταγο όταν εξελέγη ο Ντόναλντ Τραμπ. Αφού οι «προοδευτικοί» δεν θέλουν να ακούνε κανέναν (στην πραγματικότητα είναι τόσο αυτοπεριοριζόμενοι που δεν μπορούν να ακούσουν), έτσι οι άνθρωποι της παράδοσης («συντηρητικοί») πήραν τα πράγματα στα χέρια τους.

Θα βλέπουμε όλο και περισσότερο ότι όσοι υποστηρίζουν τα ιδεώδη του «προοδευτισμού», το κάνουν με το σκεπτικό που έχουν οι αιρετικοί που νομίζουν ότι υπηρετούν τον Θεό. Δεν αναγνωρίζουν την εξαθλιωτική τροχιά της αιρέσεως τους, ότι έχουν εφεύρει ένα ψευτο-Ευαγγέλιο, ενάντια στο αληθινό Ευαγγέλιο. Ταυτόχρονα θα καταλάβουμε καλύτερα γιατί οι Πατέρες της Εκκλησίας αγωνίστηκαν ενάντια στις αιρέσεις της εποχής τους με όλη τους τη δύναμη. Το βλέπουμε ήδη σε χριστιανούς άλλων ομολογιών και νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο ότι θα το δούμε και μεταξύ κάποιων Ορθοδόξων. Η μόνη δύναμη που μπορεί να αποφύγει αυτή τη μοίρα είναι εκείνη η δύναμη που φέρει το κόστος της πίστης στον Χριστό και ειλικρινά έχουμε λίγους εκκλησιαστικούς ηγέτες πρόθυμους να πληρώσουν αυτό το κόστος και πολλούς περισσότερους που δεν το καταλαβαίνουν. Δεν θα αποφύγουμε να δούμε σκάνδαλα όπως έγινε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, όπου είδαμε να απονέμεται το «Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πατριάρχη Αθηναγόρα» στον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, ένα φανατικό υπερασπιστή της βιομηχανίας των αμβλώσεων και του τρανσεξουαλισμού (βλ. εδώ).

Θα πρέπει να δούμε τον Πρόεδρο Trump. Η αποκήρυξη των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων από τον λαό είναι γενικά καλή. Μας έχει δοθεί αναστολή. Το τεστ θα είναι αν όσοι καταλαβαίνουν τι διακυβεύεται έχουν το θάρρος και την πειθαρχία για να διατηρήσουν την αντίσταση. Αν όχι, απλά καθυστερούμε την αναπόφευκτη κάθοδο στην τυραννία.

Οι προοδευτικοί πιστεύουν τη δική τους προπαγάνδα. Θεωρούν ότι η τυραννία είναι «ελευθερία».

Ένα από τα πράγματα που οι πρόσφατες εκλογές απέδειξαν είναι ότι οι «συντηρητικοί» (μη φιλελεύθεροι / προοδευτικοί) έχουν απηυδήσει. Δεν μπορείς να μιλάς λογικά με πλανεμένους πιστούς. Μπορείς μόνο να αφαιρέσεις την δύναμή τους. Ευτυχώς, μπορούμε ακόμα να το κάνουμε ειρηνικά στην Αμερική.

ΚΟ / πηγή

18 σχόλια:

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

εφόσον τους λες "προοδευτικούς" σου έχουν πάρει και τα σώβρακα στην προπαγάνδα, ενώ σωστά ξεκινάς με τον όρο προοδευτισμός κι όχι προοδευτικότητα που είναι θετική έννοια μετά αντί να πεις προοδευτιστές (το επίθετο του προοδευτισμού) που δηλώνει την κίβδηλη ψευτοπροοδευτικότητα, τους αποκαλέις προοδευτικούς )(οι αριστεροί προοδευτικοί! οι αλλοπρόσαλλοι και άχρηστοι βολεψάκηδες! δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί σου έδωσαν στη συντήρηση αρνητική έννοια και σε βάζουν με το καλημέρα σε μειονεκτική θέση. Επίσης οι κίβδηλα αυτοαποκαλούμενοι ως φιλελεύθεροι (στην πραγματικότητα ανήθικοι όπου τους συμφέρει) π΄ρέπει να αποκαλούνται ελευθεριάζοντες κι όχι φιλελεύθεροι γιατί δε νομίζω να είναι πραγματικά φιλελεύθεροος αυτός που επιβάλλει ετσιθελικά τη διαστροφή την ψυχοτραυματική για παιδιά ας πούμε της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία κ.α. ή αδέσποτοι ή αχαλίνωτοι κι όχι φιλελεύθεροι. αυτοί έχουν καταλάβει τη δύναμη των λέξεων ενώ ο πατριωτικός χώρος όχι (βλέπε τη λύσσα τους για την επιβολή της λέξης παράτυπος μετανάστης που οι ηλίθιοι του πατριωτικού το παίρνουν για ελαφρότητα ενώ είναι κάτι πολύ σοβαρό η επιβολή μέσω των λέξεων και του λόγου ώστε να σου ελέγξουν τη σκέψη

Ανώνυμος είπε...

Αυτο, δηλαδη η πολιτικη ορθοτητα, (εγω την χαρακτηριζω πνευματικη ψωρα οπως ΚΑΙ τον κομμουνισμο) εκφραζεται ακομα πιο υπουλα απ' τους σεσημασμενους νεοταξιτες στον δημοσιο λογο ακομα και με μια φωτογραφια.
π.χ. Θελει καποιος να χαρακτηρισει καποιον αλλον σαν ....φασιστα, νεοναζι κλπ και παρουσιαζει μια φωτογραφια, ας πουμε της κομμουνιστριας Μερκελ με χιτλερικο μουστακι ή του Σοϊμπλε με Ναζιστικη στολη κι απο κατω γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι γνωριζοντας, οτι ετσι περναει στο υποσεινηδητο του αναγνωστη το μηνυμα που του εχουν επιβαλει να περασει.
Δεν παρουσιαζει ας πουμε την Μερκελ με το μουστακι του ανθρωποσφαγεα Σταλιν, ή την απεχθη φατσα του κονσερβοκουτα μπολσεβικου.

Αυτο ειναι μια ακομη τεχνικη, της βαθειας προπαγανδας.




Νενα Μακρη

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά αυτά που γράφει η κυρία Νένα Μακρή.Ευτυχώς κάποιοι έχουν αντιληφθεί πόσο εκ του πονηρού και ύπουλη είναι η φρασεολογία τύπου "αριστερός φασισμός"," το 4ο Ράιχ "," Η Μέρκελ η...εγγονή του Χίτλερ" και δεν συμμαζεύεται.Στόχος τους είναι συγκεκριμένες ιδεολογίες,οι διάφορες εκφάνσεις του Εθνικισμού δηλαδή και της Παραδοσιακής Δεξιάς,όπως εκφράστηκαν από σπουδαία κινήματα κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου.Αυτά τα κινήματα,πέρα από ομοιότητες αλλά και διαφορές που είχαν μεταξύ τους,είχαν έναν κοινό εχθρό: τον αιώνιο Ιουδαίο,που θα έλεγε και ο Χένρυ Φορντ.Τον διεθνή Σιωνισμό που εκφράστηκε μέσα από τον φιλελευθερισμό,τον καπιταλισμό και τον μποσελβικισμό.

Ανώνυμος είπε...

Ὁ νεαρὸς «μακελάρης» τῆς Florida, ἀρέσκετο στὸ νὰ βασανίζῃ καὶ νὰ σκοτώνῃ ζῷα.
Ἐρευνες τοῦ Behavioral sciences dept. τοῦ FBI, ἔχουν δείξη πὼς σὲ παιδιὰ ποὺ βασανίζουν καὶ σκοτώνουν ζῷα, εἶναι πολὺ αὐξημένες οἱ πιθανότητες νὰ καταλήξουν serial killers, ἢ μὲ παραβατικὴ συμπεριφορά, ἀργότερα στὴν ζωή τους.

Ὁ συγκεκριμένος ἠταν ἀναρχοκομμουνιστὴς καὶ φανατικὸς ὀπαδὸς τοῦ ANTIFA κινήματος τοῦ George Sorros.

Ὁ συνδυασμὸς τῶν δύο, ψυχικὴ διαταραχὴ καὶ ὁ φανατισμὸς καὶ μῖσος κατὰ τοῦ ἀνθρώπου, ποὺ καλλιεργεῖται συστηματικὰ μέσα σὲ αὐτὰ τὰ κινήματα, εἶχαν τὴν πρόσφατο κατάληξη.

Βεβαία, στὰ ΜΜΕ, δὲν θὰ ἀκούσετε γιὰ τὴν ANTIFA δράση τοῦ μακελάρη μὲ τὸ AR15 παρὰ μόνον γιὰ τὴν ψυχική του κατάσταση, καθὼς καὶ τὴν ἀνάγκη περιορισμοῦ ἡ καὶ καταργήσεως τῆς ὁπλοφορίας.
Ὅμως, τὴν ὁπλοφορία τὴν χρειαζόμεθα γιὰ νὰ μποροῦμε νὰ ἀμυνθοῦμε ἀπέναντι σὲ αὐτὰ τὰ ἀποβράσματα τῆς κοινωνίας.

Ἐμμανουὴλ Ζαμπέτας

Υ.Γ. Καὶ τώρα, ὅλες οἱ bleeding hearts, μπορεῖτε νὰ πέσετε νὰ μὲ φᾶτε… Κουτρούμπα, σὲ περιμένω…. χὲ χὲ χέ…

https://filonoi.gr/2018/02/23/psyxopatheis-antifa-makelarhdes/

Ανώνυμος είπε...

Από τα καλύτερα ιστολόγια με ελληνικά κείμενα και πρέπει να το σχολιάσω. Ανακάλυψα αυτό το ιστολόγιο το 2013 σαν νεαρός τότε φοιτητής. Και ομολογώ κανένα κείμενο του δεν με άφησε να πω "τι ανοησίες λέει και αυτός με δημόσιο βήμα". Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα που δυστυχώς όλα τα μέσα καθαρής και αντικειμενικής συζήτησης και πληροφόρησης έχουν αλωθεί από την έμφυτη ανάγκη των δημοσιογράφων να προσεγγίζουν κάθε κοινο και την κουλτούρα του "mainstream" ο ΚΟ συνεχίζει να γράφει ιστορία με τα άρθρα του. Ακόμα και να μην αποδέχεσαι πλήρως μερικές φορές τη θεματολογία κάποιου άρθρου η συγγραφή του είναι προσεγμένη ώστε να σου ερεθίζει το κέντρο του προβληματισμού στον εγκέφαλο. Εύχομαι αγαπητέ συγγραφέα να συνεχίσεις το έργο σου που είναι τόσο καλλιεργημένο ώστε να αποκτούμε και εμείς οι ταπεινοί Χριστιανοί νέοι φωνή που δεν είμαστε αρκετά στη μόδα για να ασχολιούνται τα "Μέσα". Είναι κρίμα κιόλας και ένα τέτοιο ιστολόγιο να περνάει ακόμα αφανές. Ίσως μερικές φορές να είναι και το μόνο ιστολόγιο που υπερασπίζεται την Ελληνική σκέψη και παράδοση (καθώς και πολλά άλλα) με αρκετή λογική και συνοχή. Κάτι που σπανίζει στις μέρες μας από ότι φαίνεται. Μάλλον δεν είναι αρκετά wow να ασχολείσαι με την κοινωνία των Ελλήνων και των Χριστιανών παρά μόνο να θίγεις συγγραφικά τον "Χριστιανισμό" σε κάθε χτύπημα κάποιου πιστολέρο στα σχολεία της Αμερικής. Εκεί φτάσαμε οι άλλοτε θεματοφύλακες του Χριστιανισμού και της φιλοσοφικής διανόησης του Ελληνισμού. Όχι τόσο ενδιαφέροντα θέματα για τον κόσμο.

Με μεγάλη εκτίμηση
Ένας νεαρός Χριστιανός σκεπτικιστής.

Ανώνυμος είπε...

@ Εμμανουήλ Ζαμπέτα

Το κυριώτερο:
Αυτό το κω.....παιδο ο Κρουζ, που γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και μωρό υϊοθετήθηκε από ένα ζευγάρι ισπανόφωνων, έγραψε στο Instagram ότι η βιολογική του μητέρα ήταν εβραία και χαίρεται που δεν την γνώρισε.
Σάπιο αίμα να υποθέσω;

-Cruz, who was born in New York, was adopted as a baby by Roger and Lynda Cruz, who took him to Florida. Roger Cruz died in 2004 and Lynda Cruz died from pneumonia on Nov 1, 2016.
On Instagram the gunman wrote: "My real mom was a Jew. I am glad I never met her."-


Νένα Μακρή


ΥΓ
Είμαι σίγουρη, ότι μέχρι να ξεχαστεί η ιστορία, θα γραφτούν πολλά από τον σάπιο τύπο της Δύσης για τον εν λόγω δολοφόνο μικρών παιδιών ότι π.χ. θα ήθελε να δολοφονήσει μαύρους, μεξικάνους και ότι είναι θαυμαστής του Χίτλερ. Είναι η ίδια τυποποιημένη συνταγή που χρεισημοποιείται και από τους και εδώδιμους ρουφιάνους.
Αν θυμάστε η συνταγή αυτή χρησιμοποιήθηκε πριν λίγα χρόνια από τους επιτήδειους και για τον νορβηγό δολοφόνο Αντερς Μπέρινγκ Μπρέϊβικ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς, άλλωστε εξ ορισμού ο προοδευτικός είναι αυτός που υποστηρίζει την πρόοδο. Σήμερα, αυτός ο όρος έχει αλλοτριωθεί και πλέον ορίζεται, εσφαλμένα και για αμιγώς προπαγανδιστικούς λόγους, ως αυτός που υποστηρίζει την αλλαγή και την πλήρη ισοπέδωση των αρχών, των αξιών και των ηθών,που φυσικά αξυπηρετούν την πολιτική ατζέντα της καθεστηκυίας τάξης. Όμως, άλλο πρόοδος και άλλο αλλαγή, καθώς η αλλαγή δεν επιφέρει απαραίτητα την πρόοδο. Συνεπώς, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, το να είναι κανείς "συντηρητικός" στις μέρες μας( όχι με την αστική δεξιά έννοια) σημαίνει ότι είναι προοδευτικός! Αυτά είμαι σημεία των καιρών...

ikonsgr είπε...

Ενδιαφέρον έχει επίσης να δούμε λίγο την διαστροφή εννοιών και λέξεων που επιτελούν συστηματικά οι "φιλελε","προοδευτικοί", "αριστεροί". Πέραν της δαιμονοποίησης του "συντηρητισμού", έχουν επιβάλει ως αντίθετο του τον "καλό" "προοδευτισμό"....
Όμως για μια στιγμή, οποιοδήποτε λεξικό και αν ανοίξετε, ορίζει ότι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ-ΣΑΠΙΛΑ-ΠΑΡΑΚΜΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ!
Και δέστε τώρα,με αυτήν την πολύ απλή ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΗ διαπίστωση, πως ξεβρακώνεται το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι η... "προοδευτικότητα"!
Γιατί αυτός που αυτοβούλως θέτει εαυτόν ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ", και ασχέτως του πως αυτοαποκαλείται, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ..."ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ"!

Με 2 λόγια, Θέλει η που...α να κρυφτεί, αλλά η στοιχειώδης λογική δεν την αφήνει.... ;-)

Ahoy είπε...

Απεβιωσε ο Μπιλυ Γκραχαμ στη Β. Καρολινα. Χιλιαδες ανθρωποι εστειλαν το τελευταιο τους αντιο στο Μεγαλο αυτον Αμερικανο που πιστευε στον πατριωτισμο του Νιξον. Τωρα καταλαβενετε πως στηνοντε τα διαφορα Γουωτεργκεητ για να ξεφορτωνοντε οι ΗΠΑ τους πατριωτες. Τωρα ομως οι πατριωτες εχουν αρχισει να γινοντε πολλοι και η παλη του δυναστη να τους κρατα υποταγμενους πολυ δυσκολη. Η εικονα να βλεπεις Αμερκανες να πηγαινουν στο θεατρο με σαγιοναρες εχει αρχισει να κουραζει. Ενα μικρο δειγμα απο αυτα που πολυ σωστα περιγραφει ο 11.59 π.μ.

Eagle1 είπε...

Ας κοιτάξουμε να πάρουμε ένα μάθημα απο την Αμερική που δεν έχει κομμουνιστικο κόμμα ,παρα μόνο δημοκρατικους και ρεμπουμπλικανους, και ύστερα να μάθουμε κάποια πράγματα περί πολιτεύματος. Μην ξεχνάμε οτι τον τραμπ τον έβγαλαν οι ευαγγελικοι .Τελικό συμπέρασμα:Να Κοιτάξουμε να διορθώσουμε
την αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα μας πρωτα και ύστερα να παίρνουμε μαθήματα ιστορίας απο την Αμερικη, και ίσως τοτε κάτι καταφέρουμε .Ομως ξέρω απο τώρα τι θα μου απαντήσετε και πλέον το βαρέθηκα :Για όλα φταίνε οι εβραίοι .....και έτσι δεν πρόκειται ποτέ να προοδευσουμε γιατί ρίχνουμε το βάρος και το φταίξιμο σε άλλους ... Εβραίους, Αμερικανούς, Ρώσους ,Τούρκους Αγγλους Γερμανούς Γάλλους ,σκοπιανούς ,αλβανούς, κτλ. Καληνύχτα Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Η Αμερική δεν έχει κομμουνισμό στην οικονομία.Έχει όμως τον μαρξισμό και την αριστερά στην κουλτούρα της.

Ahoy είπε...

Ευστοχο το σχολιο σου 12.58 π.μ., ομως απο τοτε που ο Προεδρος Γουιλσον παρεδωσε την FED σε ιδιοτες (Ροκφελλερ, 1913) η οικονομια ασκειται απολυταρχικα με το κρατος υφισταμενη της Τραπεζης οντοτητα.

eagle1 είπε...

Μεγαλο λαθος 12΄.58.Διαβασε samuel huntigton το ποιοι ειμαστε(who are we)και ισως τοτε καταλαβεις ποιοι ειναι οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.Και αυτο περι κουλτουρας.

Ανώνυμος είπε...

Το να διαβάσω "Χάντιγκτον" θα είναι σαν να διαβάζω τον Φαλμαραγιερ...Η ίδια αντιεπιστημονικότητα,διέπει και τους δύο.

eagle1 είπε...

Αν κρινεις 07.53 οτι ο samuel huntigton ειναι ετσι,τοτε μαλλον σβηνεις και τον max weber,αν τον ξερεις,εναν απο τους θεμελιωτες της κοινωνιολογιας ο οποιος εκφραζει τις ιδιες αποψεις με τον samuel και το αντιστοφο.I SEE.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια και ξέρω τον Βέμπερ.Αλλά προτιμώ να διαβάζω Ρενέ Γκενόν.Do you see more clearly now?

Eagle1 είπε...

Είπαμε.I see.

Ανώνυμος είπε...

So kind of you!Now,do you still wish to continue the unnecessary commments,in order for you to have the last word,as the little children want?Or perhaps,you would like to end here the discussion,and to agree that we disagree?
And also:Try to read Oswald Spengler.A new world will unfold before your eyes.Read something useful for once.
Δύο φορές χρησιμοποιήσες το "I see".Μάλλον τα ελληνικά δεν σου κάνουν, οπότε χρησιμοποίησα και εγώ αγγλικά.