Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Bolsonaro: Greatest Hits


Ο Jair Bolsonaro, που συχνά αναφέρεται ως ο "Τραμπ της Βραζιλίας", (ίσως περισσότερο είναι ο "Dutera της Βραζιλίας"), ήδη έχει ολόκληρο σύστημα το σύστημα απέναντί του. Μόνο και μόνο για αυτό κέρδισε ήδη την συμπάθειά μας. Εάν κερδίσει και τις εκλογές προβλέπονται νέες «προοδευτικές» / αριστερές τσιρίδες.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον Bolsonaro, ιδού μερικές από τις πιο "καυτές" δηλώσεις του μέχρι σήμερα:

"Ποτέ δεν θα σας βίαζα επειδή δεν το αξίζετε" (σε μια δημοσιογράφο που τον κατηγόρησε ψευδώς για βιασμό)

"Ο Πινοσέτ θα έπρεπε να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους"

"Είναι η συμβουλή μου και αυτό κάνω: αποφεύγω όλους τους φόρους που μπορώ"

"Ποτέ δεν χτύπησα την πρώην σύζυγό μου. Αλλά πολλές φορές ήθελα να την πυροβολήσω "

"Δεν θα πολεμήσω εναντίον του ούτε θα κάνω διακρίσεις, αλλά αν δω δύο άντρες να φιλιούνται στο δρόμο, θα τους χτυπήσω"

"Αν ο γιος κάποιου ξεκινήσει να ενεργεί ως ομοφυλόφιλος, τότε όταν κάποιος του τις βρέξει θα αλλάξει τη συμπεριφορά του"

"Δεν πρόκειται να συζητήσω την ακολασία με κανέναν. Δεν διατρέχω αυτόν τον κίνδυνο, επειδή τα παιδιά μου είναι καλά μορφωμένα και δεν ζουν σε ένα βρώμικο περιβάλλον όπως είναι, δυστυχώς, το δικό σας"

"Το PSOL (αριστερό κόμμα) είναι ένα κόμμα για μ….ς και αδελφές. Θα απαντήσω στον γερουσιαστή με χαρτί υγείας "

"Θα ήμουν ανίκανος να αγαπώ ένα γκέι γιο. Δεν θα μπορούσα να υποκριθώ. Προτιμώ να πεθάνει σε ένα ατύχημα από το να μου εμφανιστεί με ένα μουστακαλή άντρα"

"Η ημέρα των ηττημένων" [Σχετικά με τη Διεθνή Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ]

"Τα καθάρματα του κόσμου φτάνουν στη Βραζιλία, σαν να μην έχουμε αρκετά προβλήματα μόνοι μας να επιλύσουμε"

"Αυτή η ιδέα του φτωχού μικρού μαύρου ανθρώπου, ω μικρέ φτωχέ άνθρωπε, ω φτωχή μικρή γυναίκα, ω φτωχέ ιθαγενή, όλοι είναι ένα μικρό φτωχό κάτι!"

«Επειδή είμαστε Χριστιανική χώρα, ο Θεός είναι πάνω απ 'όλα. Αυτή η ιστορία ενός κοσμικού κράτους δεν υπάρχει, όχι. Το κράτος είναι χριστιανικό και όποια μειονότητα είναι εναντίον του μπορεί να φύγει. Ας κάνουμε μια χώρα για την πλειοψηφία! Η μειοψηφία πρέπει να υποκύψει στην πλειοψηφία. Πρέπει να υπάρχει νόμος για να υπερασπιστεί την πλειοψηφία!"

"Ήμουν σε ένα quilombo. Ο πιο λεπτός ζύγιζε 110 κιλά. Δεν κάνουν τίποτα. Δεν νομίζω ότι κάνουν και για αναπαραγωγή πια"[ένα quilombo είναι ένας οικισμός μαύρων στην ενδοχώρα της Βραζιλίας]

"Έχει δει ποτέ κάποιον Ιάπωνα να ζητιανεύει; Είναι μια φυλή που έχει ντροπή στο πρόσωπό της"

"Ποιος βάρος να έχω [για την δουλεία]; Ποτέ δεν υποδούλωσα κανέναν στη ζωή μου. Κοιτάξτε, αν κοιτάξετε πραγματικά την ιστορία, οι Πορτογάλοι ούτε πάτησαν το πόδι τους στην Αφρική. Οι ίδιοι οι μαύροι διεύθυναν τα σκλαβοπάζαρα"

"Με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, βοηθάτε στην καταπολέμηση του μαρξισμού" [η εξ αποστάσεως μάθηση είναι ο βραζιλιανός όρος για το home schooling, την κατ 'οίκον εκπαίδευση]

"Ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν εντελώς παθητικός. Εκείνος πέταξε έξω τους αργυραμοιβούς. Αν είχε πυροβόλο όπλο, θα το είχε χρησιμοποιήσει".

Το είδα εδώ

14 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Tι έγινε ρε παιδιά;
Άρχισαν τα πρόβατα να ξυπνάνε παγκοσμίως ή μου φαίνεται;
Γι'αυτό φάγαν τα λυσσακά τους οι αντίχριστοι τελευταία, να δημιουργήσουν εμφύλιο στην ορθοδοξία με τον σατανοπροσκυνημένο πατριάρχη κωνπ/λεος;
Εδώ στην ινδογραικία βέβαια, ακόμα έχουμε ονειρώξεις με..."κακόμοιρα προσφυγάκια"...

Ανώνυμος είπε...

Όποιος υποστηρίζει την αυτοκεφαλια της ορθόδοξης Ουκρανικής εκκλησίας που στην ουσία είναι η εθνική της ανεξαρτησία στο εκκλησιαστικό επίπεδο ειναι "σατανοπροσκυνημενος" και ίσως και "πράκτορας των αμερικανοεβραιων";; Μάλιστα. Στο κάτω κάτω το Πατριαρχείο υποχρέωση έχει να συμφωνήσει με την αυτοκεφαλια. Όποιος δε συμφωνεί δηλαδή με τα σχέδια της πουτινικης γραμμής του τριτορωμαικου φασιστικου Ορθοδόξου τόξου για τον παγκόσμιο έλεγχο όλων των Ορθοδόξων και μη είναι κι αυτός "πράκτορας";Είναι και κατανοητό βέβαια αυτό από τη στιγμή που ο Βαρθολομαίος κινείται για την ώρα μέσα στο αστοδημοκρατικο και ανεξιθρησκο ρεύμα της ενωμενης Ευρώπης το οποίο φυσικά έχει εχθρούς που θέλουν να τσακιστει...Να αντιστρεφουμε δηλαδή τα πράγματα για να είναι οι φταιχτες εκείνοι σωνει και καλά που δημιουργούν τις προστριβές και να κατηγορούνται για πράκτορες επειδή δε συμφωνούν με ο,τι θέλει η Ρωσία. Σαν κάποιο τυπικό ναζιστικο σκεπτικό με τον Χίτλερ: δεν έκανε κανέναν υποδουλωτικο και κατακτητικο πόλεμο ο άνθρωπος αλλά προστατευε τα έθνη από τις ιμπεριαλιστικες αγγλια και ηπα κα τους απατριδες μπολσεβικους...

Ανώνυμος είπε...


@ 16 Οκτωβρίου 2018 - 7:01 μ.μ.

Ενα θεματακι με τους Ρωσσους και την Ρωσσια τοχεις.
Μου θυμιζεις το ...."δημοκρατικο τοξο" που εχει μαζεψει οτι προθυμο απλυταριο υπαρχει' ητοι: κομμουνιστες, ομοφυλλοφιλους κλεφτρονια, πρεζονια, αΘεους, ανθελληνες και ο καταλογος δεν τελειωνει.

Νομιζω οτι καποιος φιλος στα ειπε και αλλου.
Ισου:
"Απο το 1917 μεχρι το 2000 που ανελαβε ο Πουτιν οι Ρωσσοι ησαν υποδουλοι αλλοφυλων (ΧΑΖΑΡΟΙ) και αλλοθρησκων (ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ). Σε οτι δε αφορα την KGB ηταν η Μοσαντ της εποχης. Σημερα δρα παγκοσμιως κατω απο διαφορα ονοματα κομματων, Κομμουνιστικον(Περισος), Σοσιαλιστικον(Συριζα),Liberal(USA) και ολα τα προοδευικα κομματα της Ευρωπης. Την Βορειο Ελλαδα δεν την εποφθαλμια ο Πουτιν αλλα οι Εβραιοι για να ιδρυσουν το Μεγαλο Ισραηλ με την Νεα Ιερουσαλημ(Θεσσαλονικη).
Λιγη ιστορια δεν βλαπτει".

Την ξερουν την Ιστορια, αλλα απλα συνεχιζουν να εφαρμοζουν τα Πρωτοκολλα μεχρι να βρουν τον μαστορα τους.

Παντα ο Χιτλερ θα ειναι το φαντασμα τους.





6μιλια Κορινθιας








Ανώνυμος είπε...

Το "αυτοκέφαλο" της Ουκρανικής Εκκλησίας, δεν είναι θρησκευτικό ζήτημα, αλλά πολιτικό. Στην Ουκρανία υπάρχουν 3 Ορθόδοξες Εκκλησίες, η κανονική Ορθόδοξη η οποία είναι αναγνωρισμένη, και 2 σχισματικές Εκκλησίες που δεν αναγνωρίζονται. Surprice! Το αυτοκέφαλο, δεν το ζητάει η κανονική Ουκρανική Εκκλησία, αλλά μια σχισματική υπό τον Ουκρανό Ποροσένκο. Η κανονική Ουκρανική Εκκλησία δεν θέλει σχίσμα! Δυστυχώς το ζήτημα δημιουργήθηκε, γιατί και η Εκκλησία της Ρωσίας δέχεται μεγάλη πολιτική επιρροή, και το Οικουμενικό Πατριαρχείο δέχεται πολιτική επιρροή από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ... Οι ΗΠΑ υποκινούν το σχίσμα με βάση μια σχισματική "Ορθόδοξη" Εκκλησία που δεν είναι η πλειοψηφία και χρησιμοποιούν το Πατριαρχείο για εργαλείο! Απαράδεκτα πράγματα! Εγώ δεν συμφωνώ με τίποτα από όλα αυτά, και δεν με αφορά η πολιτική διένεξη Ρωσίας/ΗΠΑ όσον αφορά τα Εκκλησιαστικά ζητήματα. Πάντως, τα πράγματα έτσι έχουν: Οι απλοί Ορθόδοξοι δεν επιθυμούν τίποτα από όλα αυτά, αλλά δεν ερωτώνται φυσικά για τίποτα... Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι!!! Ο Θεός να μας λυπηθεί!

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Ρε μαγκες ο Χριστός στο ευαγγελιο
ΕιπΕ να φτιάξετε εκκλησίες.
Ο κόσμος αυτός δεν είναι δικός μου δεν είπε;
Τι ορθοδοξία μου λετε;
Διαβάστε εκκλησιαστική ιστορία να δείτε
Τι αισχη κ Σιμωνίες γινόντουσαν τότε..
Μιλάτε στον Χριστό κ ζητήσετε Του να πάτε στο ΦΩΣ.
Τώρα είναι η ευκαιρία λέει ο απ.Παυλος.
Όλα τα αλλά ειναι σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Με εκτίμηση ένας ορθόδοξος χριστιανός

Ανώνυμος είπε...

ωραιος ο μαγκας ετσι ομορφα και καουμποϋκα

Ανώνυμος είπε...

Υπόψιν:
Ο πιθανός Υπουργός Εξωτερικών της Βραζιλίας δεν απέκλεισε τη στρατιωτική εισβολή στη Βενεζουέλα.

"Έχουμε μια δικτατορία στη γειτονιά, αλλά δεν κάνουμε απολύτως τίποτα πολιτικά ... Πρέπει να ενεργήσουμε σύμφωνα με τις αρχές μας, δεν πρέπει να ανεχτούμε τη δικτατορία στη Λατινική Αμερική, αφήνω την ευκαιρία για στρατιωτική παρέμβαση ανοιχτή", δήλωσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Μετά την Ουκρανία κ.λ.π και οι "ακροδεξιοί" της Βραζιλίας στην υπηρεσία της Ουάσιγκτον...

Δράση - αντίδραση (κόμματα που το ίδιο το σύστημα δημιούργησε) δική τους.

υ.γ. (σχόλιο περί Βενεζουέλας)
Το αριστερά, δεξιά είναι ταμπέλες στις στάνες για να παίζετε το παιχνιδάκι. Όλες οι στάνες τον ίδιο βοσκό έχουν.

Υπάρχουν μόνο οι εξουσιαστές ή παγκοσμιοποίητες ή νεοταξίτες και οι ΑΝΤΙαυτών. Οι ΑΝΤΙαυτών (οι εχθροί τους) έχουν και είναι διάφορων αποχρώσεων-ονομασιών-ταμπέλων κ.λ.π. Σημ: Το γενικό σύνθημα του Τσάβες που τόσο αγαπούσε η Ουάσιγκτον ήταν patria ο muerte (πατρίδα ή θάνατος).

Ανώνυμος είπε...

@ 17 Οκτωβρίου 2018 - 5:52 μ.μ.

Μας παραθετεις FAKE NEWS.
"πιθανός Υπουργός Εξωτερικών της Βραζιλίας....
Ναι πιθανως.

και μετα...

......δήλωσε ο συνομιλητής του "πρακτορείου".
Τινος πρακτορειου;

Στους εξουσιαστές ή παγκοσμιοποιητές ή νεοταξίτες και οι ΑΝΤΙαυτους.
Ξεχασες τις .....συλλογικοτητες.

Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη.
Οτι κατσει.



6αμιλια Κορινθιας

Ανώνυμος είπε...

«Επειδή είμαστε Χριστιανική χώρα, ο Θεός είναι πάνω απ 'όλα. Αυτή η ιστορία ενός κοσμικού κράτους δεν υπάρχει, όχι. Το κράτος είναι χριστιανικό και όποια μειονότητα είναι εναντίον του μπορεί να φύγει. Ας κάνουμε μια χώρα για την πλειοψηφία! Η μειοψηφία πρέπει να υποκύψει στην πλειοψηφία. Πρέπει να υπάρχει νόμος για να υπερασπιστεί την πλειοψηφία!"


ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ , ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ , ΤΑ ΠΑΓΚΣΟΜΙΑ ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΑ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ!
ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ.
ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΥΛΙΣΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ.
ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΤΥΛΙΧΤΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ , Ο ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ , ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ , ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ!

ΟΙ ΛΕΝΙΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΛΙΜΠΕΡΑΛ ΜΑΓΑΖΑΚΙΔΕΣ (ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ """ΣΑΝΟΠΩΛΕΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΙΣΤΕΣ""" ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ...
(Η ψευτοδεξιά του κούλη και οι σοσιαλδημοκράτες του ΠΑΣΟΚ ανεκτοί αλλά προτιμήστε τους κκεσυριζα διότι αλλοιώς ...διαβάστε και φρίξτε με την δημοκρατία τους!
Αν αυτό δεν είναι απειλή τι είναι;
αν αυτό δεν είναι εκβιασμός τι είναι;)


Θα ξανακαίγεται τελικά η Αθήνα μετά τις εκλογές;
https://kostasxan.blogspot.com/2018/10/blog-post_301.html

Ανώνυμος είπε...

@ 18 Οκτωβρίου 2018 - 12:54 μ.μ.

Περί FAKE NEWS:
https://tokoutsavaki.blogspot.com/2018/10/blog-post_55.html
https://ria.ru/world/20181016/1530808737.html?referrer_block=index_archive_95

Εσύ έχεις κάποιες πηγές που να λέει αυτό που ισχυρίζεσαι (το περί FAKE NEWS);;;

Στον δεύτερο γύρο θα δούμε το περί "πιθανως".

Το πρακτορείο είναι το RIA Novosti

Περί: "Στους εξουσιαστές ή παγκοσμιοποιητές ή νεοταξίτες και οι ΑΝΤΙαυτους" , έμεινες άφωνος; καλή φέξη και γλίστρημα με το AfD, δεξιό τομέα, λεπέν και πάει λέγοντας.

Περί: "Ξεχασες τις .....συλλογικοτητες." , έμεινες άφωνος πάλι; Αν δεν είναι οι συλλογικοτητες το αριστερό παρακράτος του συστήματος, κατ' εσέ οι συλλογικοτητες τι είναι βαθυστόχαστε συνομιλητή εκ Κορινθίας;

Ανώνυμος είπε...

Αστο.
Μαλλον δεν κατεχεις καλα την Ελληνικη Γλωσσα.




6αμιλια Κορινθιας


ΥΓ
Παντως στο πρωτο σχολιο σου την ακροδεξια ΧΑ ξεχασες, που τα "παιρνει" απο το ΚΙΣ και τους εφοπλιστες.
Το 'πε και η τηλεοραση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά.
Βρείτε μου έναν εκπρόσωπο αριστερού κόμματος που να συμφωνεί με τις θέσεις του Βραζιλιάνου.
(Το να συμφωνεί ένας που αυτοπροσδιορίζεται αριστερός με αυτές τις θέσεις η έστω τις περισσότερες από αυτές είναι απόλυτα λογικό διότι είναι άνθρωπος και όχι χρήσιμος ηλίθιος. Απλά ΔΕΝ είναι αριστερός και ΔΕΝ το ξέρει!Από εγωισμό δε ΔΕΝ θέλει ούτε και να το μάθει. Το βλέπει πως έτσι είναι , αλλά...)

Ο πόλεμος από τους λιμπεραλ κομμουνιστές άρχισε και θα είναι αμείλικτος.

Βραζιλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος στο 59% των προθέσεων ψήφου ενόψει β΄ γύρου προεδρικών εκλογών
https://www.capital.gr/diethni/3322673/brazilia-o-akrodexios-upopsifios-sto-59-ton-protheseon-psifou-enopsei-b-gurou-proedrikon-eklogon

Οι αθεόφοβοι υλιστές αριστεροί κατηγορούν τον Βραζιλιάνο πως χρηματοδοτείται από τους μπουρζουάδες!!!


Διαβάστε για τον ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ κομμουνιστή πρωθυπουργό της Τσεχίας
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%B9_%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%82

ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

@ 18 Οκτωβρίου 2018 - 11:05 μ.μ.

Μπά γνωρίζεις και το δεξιό παρακράτος του συστήματος (ΧΑ);
Κανένα επιχείρημα παίζει ή έτσι αμολάμε 2 αντιφατικές κοτσάνες κι' όποιον πάρει ο Χάρος;

Αν σε έβλεπε κανείς να μιλάς με το γνωστό τετράγωνο μουστάκι, αν δεν είχες θα έβγαζες επι τόπου - θα έβγαζες αφρούς από το στόμα σου. Διάβασε να ξεστραβωθείς και πάψε το αλλοπρόσαλλο παραλήρημα σου.

Βλέπω πως όποιος κοιμάται ΤΡΟΛΑΚΙ, ξυπνάει ΣΑΓΙΑΝΙΜ...
Ενδιαφέρων.

Ανώνυμος είπε...

ΕνδιαφερΩν;
Ναι ειναι σε ...ενδιαφερουσα.
19 μηνων εγκυα με χρωματιστα μαυροασπρα κατσικακια με βουλιτσες.

Ειπαμε:
Αστο πουλακι μου, τα Ελληνικα ειναι ολιγον τι, δυσκολα.
Αν μαλιστα στα 'μαθε η Διαμαντοπουλου και η Δραγωνα κλαφτα Χαραλαμπη.




6μιλια Κορινθιας



Υ.Γ. 1
ΣΑΓΙΑΝΙΜ;;;; ΕνδιαφερΟν!

Υ.Γ. 2
Της ειπε οτι φευγει οριστικως και αμετακλητως αλλα αυτη τον αναζητα στην ....Σαλονικη ξημερωματα.
https://www.youtube.com/watch?v=OpoLvi_GQYA

Ο .....αυτος κι ο βηχας δεν κρυβονται