Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ο Τραμπ εξυμνεί τον στρατηγό Λη (video)


Σε συγκέντρωση στο Οχάιο την Παρασκευή ο πρόεδρος Donald Trump εξύμνησε τον θρυλικό στρατηγό της Συνομοσπονδίας Robert E. Lee (Ρόμπερτ Ε. Λη).

"Έτσι ο Robert E. Lee ήταν ένας μεγάλος στρατηγός και ο Abraham Lincoln ανέπτυξε μια φοβία, ότι δεν θα μπορούσε να νικήσει τον Robert E. Lee", δήλωσε ο Trump σε συγκέντρωση στο Λίβανο του Οχάιο. "Άρχισε να τρελαίνεται. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε αυτήν την ιστορία, αλλά ο Robert E. Lee κέρδιζε την μια μάχη μετά την άλλη συνεχώς και ο Abraham Lincoln γύρισε σπίτι και είπε «δεν μπορώ να νικήσω τον Robert E. Lee». Τα είπε αυτά αναφερόμενος στον στρατηγό της Ένωσης Οδυσσέα Γκραντ, (ο οποίος ήταν γνωστός αλκοολικός) που καταγόταν από το Οχάιο, με τον οποίον η Ένωση νίκησε τον Λι.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιας και η αναφορα του αρθρου στον Στρατηγο Λη και στον προεδρο των ΗΠΑ, Τραμπ, παραθετω αυτον το συνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=G87UXIH8Lzo

που ανοιγοντας τον, οχι μονο ξεμπροστιαζει το βαθυ εβραϊκο κρατος των ΗΠΑ που αρχιζει πια και ξεγυμνωνεται, οχι μονο διακωμωδει και ξεφτιλιζει ολους τους βαρυγδουπους ειδικους "διαμορφωτες γνωμης" επι παντος επιστητου, αλλα διδασκει και μας τους υπολοιπους, ποση δυναμη εχει η ψηφος μας την οποιαν πολλες φορες υποτιμουμε και την πεταμε στα "σκουπιδια" επηρεασμενοι απ' τα ψεμματα των ΟΠΟΙΩΝ ρουφιανων, του ΟΠΟΙΟΥ πολιτικου συστηματος.

Βλεποντας αυτο το βιντεακι ας γελασουμε με την καρδια μας, για το ποσο βαθεια μπηκε το πρωκτοδ@χτυλο στους λεχριτες του βαθεως κρατους που ειδαμε, υποσχομενοι να ....κοβουν το κεφαλι τους και να μετακομιζουν απ' την χωρα αν κερδισει ο Τραμπ, και ας σκεφτουμε σοβαρα λοιπον, ΠΟΥ θα ριξουμε την ψηφο μας για ενα λαμπρο μελλον της Πατριδας μας.



Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης


ΥΓ
Ας μην γελιομαστε.
Το ιδιο βαθυ κρατος που υποβοσκει στους υπονομους της Ουασιγκτων DC, υποβοσκει και στην Λεωφορο Βασιλισσης Σοφιας, Ηρωδου Αττικου και παρακειμενα στενακια, αλλα σε μικροτερη κλιμακα.

Ανώνυμος είπε...

Ένας Τράμπ από τα παλαιά. Ο Τράμπ που συμπαθήσαμε. Μπράβο του για τα λόφια που είπε για τον Lee.