Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΓΑΛΛΙΑ: Ο «νέος» που πόζαρε με τον Macron στην φωτογραφία με το «μεσαίο δάκτυλο» ήταν συνδεδεμένος με αρχηγό ένοπλης συμμορίας που διακινεί κοκαΐνη και συνελήφθη για ναρκωτικά



Η υπόθεση με την φωτογραφία του «νέου» με το «μεσαίο δάκτυλο» πήρε μια νέα τροπή μετά την αποκάλυψη ότι ο «νέος» που παρουσιάζεται με τον Μακρόν στο νησί του Σεν Μαρτέν (Αγίου Μαρτίνου - βρίσκεται στην Καραϊβική) βρίσκεται κοντά στον αρχηγό μιας ένοπλης συμμορίας που ελέγχει την αγορά κοκαΐνης και μόλις οδηγήθηκε (ξανά) στην φυλακή.
 
Η φωτογράφηση του Macron με ντόπιους στο Quartier Orleans στα τέλη Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στις εικόνες του Μακρόν με δύο άντρες γυμνούς από την μέση και πάνω.


 
Ένας από αυτούς ομολόγησε στον 40χρονο πρόεδρο ότι είχε προβλήματα με το νόμο και ότι μπαινόβγαινε ακόμη στη φυλακή. Το γεγονός δεν εξέπληξε καθόλου τον Μακρόν ο οποίος και "συμβούλεψε" τον νεαρό να αφήσει πίσω του το ταραγμένο παρελθόν και να κάνει κάτι "οικοδομητικό". Η αντίδραση του Γάλλου προέδρου, ωστόσο, εξόργισε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και ορισμένους πολιτικούς.

Η Le Parisien αποφάσισε να σκάψει λίγο πιο βαθιά στο παρελθόν του «νέου» και να βρει κάποια ενοχλητικά στοιχεία. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Reaulf Flemming, ήταν κοντά σε έναν ηγέτη μιας ένοπλης συμμορίας που ελέγχει την αγορά κοκαΐνης από τη γειτονική Γουιάνα.

Ο Flemming συνελήφθη το 2015 για ληστεία και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης. Αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος «νέος» στη φωτογραφία αποδείχθηκε ότι είναι ξάδελφος του Flemming. Είναι αυτός που έκανε το μεσαίο δάχτυλο.

Ο Ο Flemming συνελήφθη την Παρασκευή για κατοχή ναρκωτικών και αντίσταση κατά της αρχής, δικάστηκε και καταδικάστηκε την Τετάρτη σε οκτώ μήνες φυλακή, οι τέσσερις με αναστολή.

ΚΟ / από εδώ κι εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιδεξιός αντιεθνικιστής αντιφασίστας αντιναζιστής "προοδευτικός" αριστερός ο γαλλόφωνος πρόεδρος.
Συγχαρητήρια στους αντιφασίστες αντιναζιστές αριστερούς που τον ψήφισαν.
Αλήθεια δεν αισθάνεται κανείς ιθαγενής αριστερός ντροπή για τις επιλογές του;
(Οι μη ιθαγενείς Ευρωπαίοι, αδιάφορο. Δεν είναι Ευρωπαίοι και δικαίωμα τους να μας μισούν. Αν μας αγαπούν ...ακόμα καλλίτερα για αυτούς!!!)
Τόση αναισθησία πάντως είναι ίδιον των ιντιοτ...

Από ότι φαίνεται , οι ιντιοτ, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποδείξουν πως οι παρανοϊκοί τύραννοι και σφαγείς της ανθρωπότητας, είχαν δίκιο που απέδιδαν αυτό το χαρακτηριστικό σε όσους εμπιστεύονταν τις κομμουνιστικές παρόλες τους.

Καπνός χωρίς φωτιά δεν βγαίνει , λένε οι Ελληνες παππούδες μας και έχουν απόλυτο δίκιο όπως και σε όλα όσα λέμε τόσα χρόνια για την αριστερά,
Αλλά τότε είμασταν οι κακοί χουντικοί που θέλαμε να πίνουμε το αίμα του εργάτη με το μπουρί της σόμπας. Και οι κομμουνιστές οι καλοί που θα έκαναν τους εργάτες αφεντικά στα εργοστάσια!!!



ΙΝΤΙΟΤ...


"Στην Ψυχιατρική, για παράδειγμα, υπάρχει μια ασθένεια που ονομάζεται ιδιωτεία, η οποία σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είναι μια βαριά μορφή νοητικής υστέρησης.

Το άτομο που πάσχει από αυτήν απομονώνεται και κλείνεται στον εαυτό του (ίδιον), χωρίς καμιά συμμετοχή στον δημόσιο, τον κοινωνικό ή πολύ χειρότερα ούτε στον οικογενειακό βίο.

Επίσης χαρακτηρίζεται από έλλειψη μόρφωσης, περιορισμούς στην κατανόηση και πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης (IQ) κάτω του 20..."

https://coolweb.gr/idiot-apo-pou-proerxetai/

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά για το "εγχρωμο" αγόρι που πήρε τον στραβό δρόμο φταίει η λευκή φυλη ,ο ρατσισμός, η ακροδεξιά, ο χριστιανισμός,η μισαλλοδοξία ,η άτιμη κοινωνία κλπ!