Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Gosnell: η νέα ταινία για τον μεγαλύτερο δολοφόνο μέσω εκτρώσεων στην Αμερική στα top10 των εισπράξεων


Αν και η νέα ταινία Gosnell θάφτηκε από τα αμερικανικά ΜΜΕ, εν τούτοις το κοινό της επιφύλαξε θερμή υποδοχή, κατατάσσοντάς την στα top10 των εισπράξεων του αμερικανικού box office αυτής της εβδομάδας. Δεν θα επρόκειτο για είδηση αν το θέμα δεν ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητο: η ταινία αφηγείται την υπόθεση της αποκάλυψης του μεγαλύτερου κατά συρροή δολοφόνου στην Αμερική, του γιατρού Kermit Gosnell, που δολοφονούσε παιδιά επί 30 χρόνια εκτελώντας εκτρώσεις… μετά τη γέννηση του παιδιού! (post birth abortions, θέση που υποστηρίζεται και από στελέχη της πολυδιαφημισμένης οργάνωσης Planned Parenthood, που υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται για τον υγιή οικογενειακό προγραμματισμό…). Οι παραγωγοί της ταινίας, εκτός από την άρνηση των media να την προβάλουν και δισταγμό των ηθοποιών να συμμετάσχουν, συνάντησαν και άρνηση στο διαδίκτυο από γνωστή ιστοσελίδα διοργάνωσης εκούσιας χρηματοδότησης (crossfunding) να δημοσιεύσει το αίτημά τους για χρηματοδότηση της ταινίας.
 
Συγκεκριμένα, οι παραγωγοί της ταινίας, δημοσιογράφοι και σύζυγοι Phelim McAleer και Ann McElhinney, αφού συγκλονίστηκαν τόσο από τις δολοφονίες των παιδιών όσο και από τον πρωτόγνωρο τρόπο που επιστήμη, πολιτικό και δικαστικό σύστημα προσπάθησαν να θάψουν την υπόθεση, έγραψαν το βιβλίο «Gosnell – The Untold Story of America’s Most Prolific Serial Killer», που έγινε best seller, βάσει των πωλήσεών του, στις εκδόσεις της εφημερίδας New Yοrk Times (3 μέρες μετά την έκδοσή του το βιβλίο εξαντλήθηκε στο Amazon). Λέμε βάσει των πωλήσεων γιατί η εφημερίδα, παρά τις υψηλές πωλήσεις, αρνήθηκε να το κατατάξει και τυπικά στα best sellers.

Μετά την επιτυχία του βιβλίου, οι συγγραφείς, δημοσιογράφοι και παραγωγοί αποφάσισαν να προχωρήσουν και στη δημιουργία ταινίας, για να γίνει γνωστή η ιστορία στις πλατιές μάζες. Ωστόσο κανείς δεν ήταν πρόθυμος να χρηματοδοτήσει ταινία για τέτοιο θέμα κι έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα Kickstarter, για να μαζέψουν χρήματα από το κοινό. Προς έκπληξή τους, το αίτημά τους απορρίφθηκε, αφού η πλατφόρμα έθεσε ως όρο την αλλαγή της περιγραφής του project, απορρίπτοντας την περιγραφή «δολοφονία παιδιών», παρά το ότι αυτή ήταν η έκφραση που οι δικαστικές αποφάσεις χρησιμοποίησαν. Οι παραγωγοί αρνήθηκαν να ωραιοποιήσουν την περιγραφή και απευθύνθηκαν σε άλλη πλατφόρμα, το Indiegogo, η οποία δεν λογόκρινε το αίτημά τους και μάζεψαν 2,3 εκατομ. δολλάρια σε 45 ημέρες. Έτσι κατόρθωσαν να φτιάξουν την ταινία εξασφαλίζοντας καλό cast ηθοποιών (παρά τις πολλές αρνήσεις ηθοποιών να συμμετάσχουν, λόγω του φόβου τους για απόρριψή τους από το Hollywood, εξαιτίας του θέματος της ταινίας), συναντώντας βέβαια μετά την άρνηση των mainstream media και του Hollywood να τη διαφημίσουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν το 2015, τα εμπόδια που συνάντησαν οι παραγωγοί στην προώθησή της καθυστέρησαν τρία ολόκληρα χρόνια την προβολή της (υπήρξε μάλιστα και μήνυση από τον πρόεδρο του δικαστηρίου της επίμαχης δίκης, που διεκδικούσε από τους παραγωγούς 50.000 δολάρια για συκοφαντική δυσφήμηση. Η μήνυσή του απορρίφθηκε και τότε μόνο δόθηκε άδεια στους παραγωγούς να συνεχίσουν) . Παρόλ’ αυτά, η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει εντυπωσιακά νούμερα στις κριτικές (67% στη γνωστή ιστοσελίδα Rotten Tomatoes με 99% θετική κριτική εκ μέρους του κοινού) και την προηγούμενη εβδομάδα σκαρφάλωσε στη 10η θέση των εισπράξεων του αμερικανικού box office. Ελπίζουμε σύντομα να προβληθεί και στη χώρα μας. Δείτε το trailer της ταινίας:



από εδώ

5 σχόλια:

Stratos είπε...

Εκτρωση, σαν όρος, μετά τη γέννηση πρώτη φορά τον ακούω...
Πληρωμένος δολοφόνος ναι...

Γιάννης Καλαϊτζίδης είπε...

Μα αυτό ακριβώς φαίνεται τελικά, ότι ο φόνος έξω από την κοιλιά της μάννας και ο φόνος μέσα απ' αυτήν δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ διαφορά. Το μωρό και πρίν άνθρωπος είναι και μετά ο ίδιος άνθρωπος που άλλαξε δωμάτιο... Είναι φονιάδες και οι γονείς που κάνουν εκτρώσεις και οι γιατροί που πληρώνονται για να κομματιάσουν το παιδί τους και να το βγάλουν από την κοιλιά κομμάτι-κομμάτι

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος ενεργεί συνέχεια εναντίον του Θεού, τότε ο ίδιος μετατρέπεται σε ΔΑΙΜΟΝΑ:
https://www.youtube.com/watch?v=-D2uFxDFWxY
και
https://www.youtube.com/watch?v=rMfGdjj_4O0

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

"ΕΚΤΡΩΣΗ ~ ΑΜΒΛΩΣΗ" - "Ο ΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" - "ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ''

http://pa-sy-a.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04815 ] [ 2018.10.24 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ": GOSNELL: Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΑ TOP10 ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2018/10/24/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2018-10-24_00-00.htm#plohgos_03


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ CASSIE JAYE ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΠΙ" - "THE RED PILL" ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Η CASSIE JAYE ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΗΣ