Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΣΟΥΗΔΙΑ: Στέλνουν στην φυλακή 65χρονη γυναίκα γιατί επέκρινε το ισλάμ και την παράνομη μετανάστευση



Τον Μάρτιο, ένα περιφερειακό δικαστήριο αθώωσε μια γυναίκα που κατηγορήθηκε για σχόλια "λόγου μίσους" που έγιναν στο Facebook. Η γυναίκα είχε επικρίνει το Ισλάμ και είχε γράψει ότι «το επίπεδο του IQ στη Σουηδία θα πέσει ως αποτέλεσμα της μετανάστευσης».

Το ανώτατο δικαστήριο, ωστόσο, την καταδίκασε σε φυλάκιση. "Εάν αυτό συνεχιστεί, η νοημοσύνη στη Σουηδία θα είναι σε επίπεδο χρυσόψαρου", έλεγε ένα από τα σχόλια της στο Facebook. "Αρνηθείτε ότι όλα αυτό έχει να κάνει με το Ισλάμ" έλεγε ένα άλλο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η γυναίκα, της οποίας το όνομα είναι η Χριστίνα, υποβλήθηκε σε έξι αστυνομικές ανακρίσεις και έρευνες, κάτι που περιέγραψε ως τρομερή εμπειρία.

Η αστυνομία ζήτησε να παραδώσει τα κλειδιά της, το κινητό της τηλέφωνο και το iPad της. Το γεγονός ότι έπρεπε να έρθει σε επαφή με την υγειονομική περίθαλψη για την επίσκεψη σε γιατρό δεν λήφθηκε υπόψη.

Το 2016, η γυναίκα δέχθηκε βίαιη επίθεση από μια συμμορία αποκαλούμενων "ασυνόδευτων προσφυγόπουλων". Η επίθεση επηρέασε τη μνήμη της, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, κανείς δεν καταδικάστηκε για την επίθεση.

Έχει υποφέρει πολύ και αισθάνεται ότι τα δικαιώματά της παραβιάστηκαν βάναυσα από την εκτεταμένη και ενοχλητική αντιμετώπισή της από την αστυνομία. Η προκαταρκτική έρευνα εναντίον της αριθμεί 150 σελίδες!

Το περιφερειακό δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι ο εισαγγελέας απέτυχε να αποδείξει ποιος πραγματικά βρισκόταν πίσω από την οθόνη όταν ανέβηκαν τα posts. Η γυναίκα αρνήθηκε ότι ήταν αυτή και δήλωσε ότι ο ενοικιαστής της θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή της.

Το ανώτατο δικαστήριο εκτίμησε διαφορετικά την υπόθεση. Κατά την άποψή του, η έρευνα δείχνει σαφώς ότι εκείνη χρησιμοποίησε τον λογαριασμό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με το σκεπτικό, είναι ένοχη "εγκληματικής περιφρόνησης εναντίον ανθρώπων με μουσουλμανικές πεποιθήσεις". Η γυναίκα καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκισης.

«Είμαι τρομαγμένη», είπε η Χριστίνα σε συνέντευξή της λίγο μετά την ετυμηγορία.

«Είμαι τόσο φοβισμένη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα είμαι στη φυλακή με εγκληματίες; Έχω ρευματοειδή αρθρίτιδα και βαθιά κατάθλιψη και θα χάσω το διαμέρισμά μου», είπε κλαίγοντας.

ΚΟ / πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε να μην καταδικάζετε την αριστερά έως ότου ο φόβος μετατραπεί σε εφιάλτη από τον οποίο θα γλιτώσουν μόνο οι πεθαμένοι.
Ελληνες έχετε διαβάσει δεκάδες άρθρα για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν διαπράξει οι κομμουνιστές αλλά συνεχίζετε να σφυράτε αδιάφορα.
Ακόμα και όταν θέλετε να καταδικάσετε την παγκοσμιοποίηση την ονομάζετε φασιστική και ναζιστική η το πολύ πολύ σταλινοφασιστική φασιστερά και λοιπά πολιτικώς φαιδρά ευφυολογήματα για να μην σας χαρακτηρίσουν φασίστες οι αριστεροί δολοφόνοι δεκάδων εκατομμυρίων συνανθρώπων μας.

ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ
ΜΟΝΟ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΝ ΖΗΤΑΤΕ
ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Περνουσα πριν χρονια απο την Μανη ως πωλητης και σταματησα με το αυτ/το σε ενα βενζιναδικο για να φουλαρω.
Γυρισα το βλεμμα μου στον απεναντι καταπρασινο λοφο και ειδα να κυματιζει μια τεραστια γερμανικη σημαια στο προαυλιο χωρο μιας τεραστιας βιλας!
Ρωτησα εκπληκτος τον βενζινα:Ωπα,οι γερμανοι στη Μανη?
Ο ανθρωπος γυρισε το κεφαλι του προς τη κατευθυνση που κοιτουσαν τα ματια μου και με σοβαρο υφος μου απαντησε:Οποτε "θελησουμε"κατεβαζουμε τη σημαια και βαζουμε στο κονταρι το κεφαλι του!
Η απαντηση του για μερικα δευτ/πτα με παγωσε αλλα μολις επεξεργαστηκα τη κουβεντα του χαμογελασα.
Κατα τη γνωμη μου,καλως(μαλλον)παρα κακως ο Ελληνας ειναι φτιαγμενος πολεμιστης της τελευταιας στιγμης,με τεραστια υπομονη αλλα και μεγαλη τρελλα.
Αν και οι Ελληνοψυχοι"λαγοκοιμουνται"εσυ Κ.Ο συνεχισε τις αφυπνισεις....

Orthodox True είπε...

Εδώ που τα λέμε και η 65χρονη, μια μπούρδα έγραψε στο fb, και πόσο iq να έχει αυτή η μπούρδα;
Είναι δυνατό να γράφεις, πως φταίει το Ισλάμ για την μετανάστευση, όταν τα σύνορα της Χώρας τα διασφαλίζει η κάθε Κυβέρνηση;
Το άλλο που έχει φοβερή πλάκα, μα είναι δυνατόν να είδε μόνο αυτόν τον κίνδυνο της πτώσης του μέσου όρου του IQ από τη μαζική επέλαση των Μουσουλμάνων στη Σουηδία;

Να τι έχουν τα έρμα και ψοφάν!

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Ερε γλέντια όταν κοπούν τα επιδόματα του πατέρα τσυριζα στους επενδυτές;
Χειρότεροι από την Σουηδια

Ανώνυμος είπε...

Ιδού όπου και οι γυναίκες αντιδρούν, παρά τα όσα λέτε και τις βάζετε στο ίδιο τσουβάλι με τις βλαμμένες που στηρίζουν την λαθροαλλοθρησκομετανάστευση κλπ. Και ποιο το αποτέλεσμα; Ποιος θα την προφυλάξει αυτήν από το σύστημα; Βγήκε κανένας άντρας να την υπερασπιστεί; (Καλά, οι Σουηδοί δεν διακρίνονται σ' αυτούς τους τομείς, οπότε ψώνισε από σβέρκο η γυναικούλα...)

Ανώνυμος είπε...

Νέο ντοκιμαντέρ που δείχνει πως οι ΜΚΟ δασκαλεύουν τους μετανάστες να λένε ψέματα στις συνεντεύξεις:
https://youtu.be/K4XhLiiu0is

BASSstarlet είπε...

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό, ελπίζω να είναι hoax.
Αν ναι, τότε καήκαμε, έρχονται και 'δω τέτοια «έθιμα».