Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ξεφεύγει η προπαγάνδα υπέρ της γενοκτονίας των ευρωπαϊκών λαών: "Προτιμώ να καλωσορίζω μετανάστες παρά να αποκτήσω παιδιά"



Ένα σλόγκαν που υπήρχε από πριν, ήταν αυτό που λέει οι Ευρωπαίοι να κάνουν λιγότερα παιδιά για να "βοηθήσουν το περιβάλλον". Αλλά φαίνεται ότι δεν τους έφτανε και είπαν να ξεσαλώσουν τελείως.

Παραπάνω η πρώτη σελίδα της αριστερής γαλλικής εφημερίδας Libération (το 37% των μετοχών κατέχει o Edouard de Rothschild) της Παρασκευής.

Ο τίτλος λέει: "Λιγότερα παιδιά για να σωθεί ο πλανήτης;"

Παρακάτω: "Τις πάνες ή το στρώμα του όζοντος, πρέπει να επιλέξουμε;"

ΚΟ: Προσέξτε πως οι προπαγανδιστές των “open borders” και της γενοκτονίας των λαών της Ευρώπης στοχεύουν ειδικά στην γυναίκα…
Το άρθρο αναφέρει ένα παρόμοιο άρθρο από τους New York Times.
Συνοδεύεται από προσωπικά σχόλια όπως αυτό, από κάποια “Gaëlle”.

"Προσωπικά, δεν σχεδιάζω να κάνω παιδιά στη ζωή μου. Δεν μου αρέσουν αλλά δεν τα κατακρίνω. Το περιβάλλον είναι ένας παράγοντας που με καθησυχάζει για την επιλογή μου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που μεταναστεύουν λόγω της αλλαγής του κλίματος και, παράλληλα, μας λένε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να φέρνουμε ανθρώπους στον κόσμο, ειδικά για τους συνταξιούχους. Προτιμώ να καλωσορίζω μετανάστες από το να κάνω παιδιά με ένα αβέβαιο μέλλον στο οποίο θα συνεχίσουν να καταναλώνουν όλο και περισσότερο. Μας λένε: Μέχρι το 2040 όλα θα μπορούσαν να διαλυθούν. Τα παιδιά είναι ένα χάσμα για τη οικονομία και την ενέργεια. Όταν συναντώ ανθρώπους, προσπαθώ να καταστήσω γρήγορα σαφές πως έχουν τα πράγματα λέγοντας ότι δεν τα θέλω. Δεν θα αλλάξω τον εαυτόν μου για κανέναν, ούτε θα βάλω την καριέρα μου σε παρένθεση".

Βέβαια, την "Gaelle", που τόσο "νοιάζεται για τον πλανήτη", την ενδιαφέρει μόνο οι Λευκοί Ευρωπαίοι να μην γεννάνε, παρά το γεγονός ότι οι γεννήσεις τους βρίσκονται κάτω από το επίπεδο αντικατάστασης σε σχεδόν κάθε χώρα όπου ζουν. Τώρα πως θα σωθεί ο πλανήτης εάν μπουκάρουν στην Ευρώπη ορδές αφροασιατών δεν μας το εξηγεί. Όχι ότι το περιμέναμε βέβαια. Εκτός εάν έχουν "ειδικές γνώσεις" που οι Ευρωπαίοι δεν διαθέτουν και δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Επίσης φαίνεται ότι την ενδιαφέρει και η "οικονομία" καθώς και η "καριέρα" της, εκτός από το να σωθεί ο πλανήτης. Όχι και τόσο αλτρουιστικά και φιλικά προς το περιβάλλον τα ενδιαφέροντά της.

ΚΟ / από εδώ

10 σχόλια:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ είπε...

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04865 ] [ 2018.12.10 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 2018-12-11" ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2018/12/10/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2018-12-10_00-00.htm#plohgos_03

Stratos είπε...

Μακάρι οι γονείς τους να είχαν την ίδια ιδέα..θα είχαμε γλυτώσει
απο κάτι τέτοιους/ες υπάρξεις...

Ανώνυμος είπε...

Κοκκινε Ουρανε, μια κικρη παρατηρησις:

Οι προπαγανδιστες των “open borders” και της γενοκτονιας των λαων της Ευρωπης στοχευουν, οχι την γυναικα, αλλα στοχευουν ΕΙΔΙΚΑ την ΛΕΥΚΗ γυναικα της Δυσης…
Νομιζεις οτι η μουσουλμανα με την μαντηλα στο κεφαλι θα σταματησει να γεννοβολαει σαν κουνελα; Ή θα παει να κανει εκτρωση; Θα της τσακισει τα παϊδια ο αλαχκμπαρης της.
Ή οτι θα σταματησει να γεννοβολαει η μαυρη, ωστε να της κοπουν τα "γουελφεαρ" επιδοματα;



Μελλιοπη Αναγνωστοπουλου-Ξανθοπουλου

Panos B είπε...

Σωστός!

Ανώνυμος είπε...

Κουτοπόνηροι προπαγανδιστές χρησιμοποιούν τρίτο πρόσωπο κτλ.
Αντί να βγάλουν κύριο άρθρο με τίτλο πχ ''Γάλλοι μην κάνετε παιδιά για να προστατεύσετε το περιβάλλον και την ... τρύπα του όζοντος.
Σκεφτείτε ... την καριέρα σας ... που κινδυνεύει από τα ... παιδιά
Γάλλοι δεχθείτε και άλλους Αφρικανούς '' κτλ με κίνδυνο να τους καταλάβουν ακόμα και τα ''μωρά''...
χρησιμοποιούν την κάθε ''συμπαθητική'' Gaelle... (εδώ ''χρειάζεται'' λευκή καυκάσια για να περάσει την προπαγάνδα , ούτε σκέψη για μαύρη γυναίκα κτλ

ΥΓ: Το μπιμπερό της φώτο, φυσικά δεν είναι για τα μωρά ...

Ανώνυμος είπε...

Μια καλοπροαίρετη ερώτηση. Μας ενδιαφέρει να ξυπνήσουν οι Γάλλοι ή μας ενδιαφέρει να πέσουν στον λάκκο που οι ίδιοι έχουν ανοίξει? Τον λάκκο τον έχουν οι ίδιοι ανοίξει μέσω της γαλλικής επανάστασης όπου λέει ότι δεν τους ενδιαφέρει εάν είσαι λευκός η μαύρος η Ασιάτης αρκεί να ασπάζεται την γαλλική κουλτούρα .

Το εάν μας συμφέρει το λέω αυτό γιατί οι Γάλλοι είχαν κάνει ναυτικό αποκλεισμό στην Ελλάδα κατά τον οποίο το 1/3 του ελληνικού πλυθησμού πέθανε από ασιτία αλλά και από την χολέρα που έφεραν τα γαλλικά στρατεύματα.

Στον πόλεμο τις Κριμαίας οι Γάλλοι οριστηκάν επικεφαλής και ήταν τόσο ανοργάνωτοι και ενεύθηνοι που χάσαμε τον πόλεμο και παραλίγο να υπάρχει και ελληνογαλλική σύγκρουση από ανευθυνότητα των ίδιων. Το αποτέλεσμα ήταν ότι κατασφάγηκε η ελληνική κοινότητα στην Κριμαία.

Πριν την μικρασιατική καταστροφή η Ελλάδα μπορούσε να εισβάλει στην αφυλακτη Κωνσταντινούπολη , όχι για να την κρατήσει, αλλά για να υποχρεώσει τον Κεμάλ να συνθηκολογησει. Οι Γάλλοι αντέδρασαν και επειδή οι Έλληνες επιτελής φοβούνταν τον ναυτικό αποκλεισμό δεν προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση που ίσως θα έσωζε τα παράλια της Μίκρας Ασίας από το τουρκικό μένος.

Αφήστε την Γαλλία, η Γαλλία δεν σώζεται και δεν μπορεί να σωθεί εάν δεν διαλυθεί, γιατί η ίδια η Γαλλία αποτελείται από πολλές εθνοτητες. Οι Έλληνες ας κάνουν παιδιά .

π. Γ. Θ. είπε...

κάπου διάβασα ότι ο πληθυσμός της γης θα φτάσει τα 10 δις και μετά σιγά σιγά θα κατέβει στα 666 εκατομύρια. οπότε, σήμερα σταματανε να γεννανε οι Ευρωπαιες και άυριο οι υπόλοιπες...

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Ανοιξε τη καρδιά σου διάπλατα και πάρε τους στο σπίτι σου

π. Γ. Θ. είπε...

η προηγούμενη απάντηση πού πάει;

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορά τα νούμερα για τη μείωση του πληθυσμού λέγεται πως θέλουν να τον κατεβάσουν στα 500 εκατομμύρια που προωθεί η νέα τάξη https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B9_%CE%BB%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CE%B9_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CE%B6%CF%8E%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B1

Ένα μήνυμα, το οποίο αποτελείται από ένα σύνολο δέκα κατευθυντήριων γραμμών ή αρχών, είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, καθεμιά στη μεγάλη πλευρά των τεσσάρων λίθων. Ξεκινώντας από βόρεια και με κατεύθυνση προς τα δεξιά, οι γλώσσες αυτές είναι: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Αρχαία Κινέζικα, και Ρώσικα. Το παρακάτω κείμενο αποτελεί την μετάφραση του μηνύματος από τα Αγγλικά:

Συγκεκριμένα αναφέρουν:
Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία....
και άλλα