Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΓΓΛΙΑ: Σχολείο κάλεσε την αστυνομία να εμποδίσει μαθήτριες να έρθουν με φούστες

Περίπου 100 μαθητές, μαθήτριες και γονείς συμμετείχαν σε διαμαρτυρία έξω από σχολείο στο Ανατολικό Σάσεξ κατά της νέας "πολιτικά ορθής" πολιτικής της διεύθυνσης του σχολείου που ζητά από όλα τα παιδιά να φορούν παντελόνια, ως ομοιόμορφα και "gender-neutral(«ουδέτερα φύλου») ρούχα.


Η αστυνομία βρέθηκε έξω από το σχολείο στο Lewes για να εμποδίσει τις μαθήτριες να μπουν μέσα.

Οι διαδηλωτές υποστήριξαν ότι τα κορίτσια πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να φορούν φούστες και ότι επίσης είναι και δαπανηρό να ζητάμε από τους γονείς να αγοράζουν νέα ρούχα για εννέα μήνες.

Ένας εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε ότι η στολή σχεδιάστηκε για να είναι πρακτική και να ενθαρρύνει τους μαθητές να επικεντρωθούν στο σχολικό τους έργο. "Η στολή μας βοηθά επίσης να μην είμαστε προσανατολισμένοι να αγοράζουμε ακριβά ρούχα ή μάρκες και να αμφισβητήσουμε την πεποίθηση ότι είμαστε καθορισμένοι από αυτό που φορούμε", ανέφεραν.

ΚΟ / πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε, κρυφά σχολειά που μας χρειάζονται..

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Αν πάνε οι μαθητές με φούστες για συμπαράσταση τι θα διατάξουν οι αρμόδιοι;