Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Χιλιάδες θα συμμετάσχουν σε μπάρμπεκιου μπροστά από το σπίτι vegan που μήνυσε τον γείτονά της επειδή έκανε μπάρμπεκιου



Περθ, Αυστραλία - Χιλιάδες άνθρωποι σχεδιάζουν να συμμετάσχουν σε ένα μπάρμπεκιου μπροστά από το σπίτι μιας Αυστραλής βίγκαν που πήγε τους γείτονές της στο δικαστήριο εξ αιτίας της μυρωδιάς του κρέατος που προερχόταν από το σπίτι τους.
 
Η Cilla Carden, που ζει στο Περθ, βρίσκεται σε δικαστική μάχη με τον γείτονά της Toan Vu από το 2018. Υποστηρίζει ότι η μυρωδιά του ψημένου κρέατος και των ψαριών είναι τόσο έντονη ώστε δεν αντέχει να βρίσκεται στην αυλή της.


Ισχυρίζεται επίσης ότι ο καπνός από τα τσιγάρα των γειτόνων πάει στην αυλή της και ότι δεν αντέχει τον ήχο των παιδιών που παίζουν μπάσκετ κοντά στο σπίτι της.

Όταν μίλησε στο 9News, ένα τοπικό πρακτορείο ειδήσεων, είπε ότι όλα αυτά τα πράγματα που κάνουν οι γείτονές της θεωρεί ότι τα κάνουν "σκόπιμα".

Αλλά ο γείτονάς της είπε ότι η συμπεριφορά του ήταν καλή προς την Carden, δηλώνοντας ότι μετακίνησε το μπάρμπεκιου από την αυλή του και είπε στα παιδιά του να σταματήσουν να παίζουν μπάσκετ.

Παρόλα αυτά, όταν η Carden πήγε την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Δυτικής Αυστραλίας, το αίτημά της απορρίφθηκε. Ζήτησε να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, αλλά και αυτή απορρίφθηκε.

Από τότε που η είδηση έγινε γνωστή, όπως είπε η ίδια στο news.com.au, έχει λάβει πολλές αντιδράσεις.

Μέρος αυτής της αντίδρασης περιλαμβάνει μια εκδήλωση στο Facebook που ονομάζεται "Κοινοτικό μπάρμπεκιου για την Cilla Carden", όπου χιλιάδες άνθρωποι αναφέρονται στην διεξαγωγή ενός μαζικού μπάρμπεκιου μπροστά από το σπίτι της. Είναι προγραμματισμένο για τις 19 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το post.

Από την προηγούμενη Τετάρτη ήδη 6.000 άτομα δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν και 14.000 ότι ενδιαφέρονται.

"Μην αφήνετε την Cilla να καταστρέψει μια καλή παλιά παράδοση των Αυστραλών, να έρθετε μαζί μας για ένα μπάρμπεκιου της κοινότητας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ενέργειές της και να βοηθήσετε την Cilla Carden να γευτεί λίγο χοιρινό (“GET SOME PORK ON HER FORK”), λένε.

Αργότερα δημοσίευσαν μια τροποποίηση, υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους ότι θα πρόκειται για μια «ειρηνική διαμαρτυρία» και ότι «κανείς δεν επιτρέπεται να εισέλθει στην ιδιοκτησία της κυρίας Carden. Οι αυλές των γειτόνων που συμμετέχουν όμως θα είναι διαθέσιμες για χρήση".

Η Carden φαίνεται να έχει επίγνωση του γεγονότος και έλεγε στον δικηγόρο της να προβεί σε νομικές ενέργειες, αν είναι απαραίτητο.

Σε μια δημοσίευση στο Facebook που δεν είναι διαθέσιμη στο κοινό, ο δικηγόρος της, John Hammond, εξέδωσε προειδοποίηση ότι η αστυνομία θα κληθεί για διατάραξη οικογενειακής ειρήνης για εκείνους που θα παρευρίσκονται στο μπάρμπεκιου, σύμφωνα με το news.com.au.

ΚΟ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κρινω απ' την φωτογραφια της, σε ΑΛΛΟΥ ειδους κρεατος βρισκεται το προβλημα της κας Carden.
Οχι στο χοιρινο.



Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Π.Π. είπε...


Ολοι εμεις, που σπευδουμε να καταδικασουμε την Αυστραλη και δυτικης κουλτουρας Cilla Carden επειδη την ενοχλει το μπαρμπππεκιου του γειτονα της, πιθανοτατα Κινεζου ή Βιετναμεζου), ανατολικης κουλτουρας κ.Toan Vu, πως θα φαινοταν, αν τον ειχαμε γειτονα και εισπνεαμε την κνισσα απο ψητο σκυλο ή φιδι ή "αγγουρια της θαλασσας" (ολοθουρια), ψητα που τα συνηθιζουν, οι ομοεθνεις του κ. Vu.

ΥΓ. Ο γραφων , στα πλαισια της "πολυπολιτισμικης" Ελλαδος (προσεχως Πακιστανοαφγανοκογκολεζιας), ειναι συγκατοικος στην πολυκατοικια, που διαμενει εδω και 50 χρονια, με Πακιστανους, Μπαγκλαντεσιανους, Συρους, Αλβανους, και εχει "ενθουσιαστει" απο τα "αρωματα" της ασιατικης κουζινας, που κατακλυζουν την πολυκατοικια, διοτι οι "ευγενικοι" συγκατοικοι, εχουν την συνηθεια να εχουν σχεδον παντοτε ανοικτες τις πορτες τους. Πλην "αρωματων", η πολυκατοικια δονειται, σχεδον μονιμα, απο αμανεδες, ηχους τηλεορασεων στην αραβικη και , ενιοτε, τις Παρασκευες απο προσευχες στον Αλλαχ.

Ανώνυμος είπε...


Αγαπητε Π.Π. συμφωνω και συμμεριζομαι ως προς τα ... "αρωματικα ερεθισματα" και αλλα συμβαντα στην πολυκατοικια που διαμενεις, αλλα στην προκειμενη περιπτωση μαλλον η κα εχει προβλημα, ως χορτοφαγος. Τωρα αν της κας Carden, δεν της αρεσει και η φατσα του κου Vu, τοτε ειναι αλλη περιπτωσις.
Παντως να σε βεβαιωσω οτι ειναι λιγο δυσκολο σε δυτικες κοινωνιες (εκτος Ελλαδος φυσικα) να βρεις σε χασαπικο, σκυλο ή φιδι για το μεσημεριανο τραπεζι.





Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης


ΥΓ
Με την λεπτομερη οπως μας εξεθεσες εμπειρια σου στα της πολυκατοικιας που διαμενεις, μου θυμισες οταν κι εγω πριν χρονια ειχα παρεμφερη προβληματα ηχου τα καλοκαιρια απο παρακειμενη ταβερνα που 2-3 η ωρα την νυχτα ακουγα απ' τον κηπο με τα τραπεζια, τραγουδια, φωνες, γελια και τσουγκρισματα ποτηριων απο τους πελατες, μη δυναμενος να κλεισω ματι. Αφου η αστυνομια αδυνατουσε επανειλλημενως να τους δωσει κληση για "διαταραξη κοινης ησυχιας" ηχογραφησα κι εγω μια σεξουαλικη συνευρεση, την οποια επαιζα επανειλλημενως δυνατα στο μαγνητοφωνο, το οποιον τοποθετουσα κοντα στην μπαλκονοπορτα μου του ακαλυπτου, μεχρι που ακουγες ....ακρα του ταφου σιωπην απ' τους πελατες της ταβερνας.
Αν λοιπον μαγνητοφωνησεις κι εσυ, π.χ. τις κραυγες και τους γρυλισμους απ’ τα σφαγια ενος χοιροστασιου, και τις παιζεις κατα το δοκουν στην πολυκατοικια σου με ανοιχτα τα παραθυρα, πιθανωτατα να εκκενωθει η πολυκατοικια σου μια και καλη απ' τους εν λογω...αλαχμπαρηδες και να γλυτωσουν κι αλλοι τυχον Ελληνες συγκατοικοι σου.

sotulis είπε...

Παρατηρούμε ότι οι άνθρωποι παγκοσμίως μωραινονται. Η γνώση σήμερα είναι προσιτή για όλους άμεσα, όμως ο πολιτισμός μας εκφυλίζεται. Ο Απόστολος Παύλος το περιγράφει επακριβώς.

Π.Π. είπε...

Φιλτατε κ. Στετσωνη

<>
Για λιγο ακομη, αγαπητε. Για πολυ λίγο.

<>............
Πιθανοτερο ειναι να βρεθω μαχαιρωμενος. Ενας με αγριοκοιτραζει ήδη, γιατι γνωριζει που τοποθετουμαι πολιτικα.