Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Χριστιανός συγγραφέας μιλάει για το βιβλίο του «Γιατί ο Θεός Μισεί τα Ανοιχτά Σύνορα» (video)



Συγγραφέας του βιβλίου “Why God Hates Open Borders” είναι ο Francis Myles, ένας Αφρικανός πάστορας και συγγραφέας που κατοικεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Λειτουργεί σε εκκλησία της Αριζόνα και συνεπώς έχει ζήσει από κοντά το φαινόμενο της μαζικής εισροής παράνομων μεταναστών από τα σύνορα με το Μεξικό και τα αποτελέσματα που έφερε μεταξύ των οποίων είναι η αύξηση της εγκληματικότητας.


Όπως γράφει στην προσωπική ιστοσελίδα του, η ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Donald J. Trump, είτε είσαι φίλος, είτε εχθρός, είναι ένα προφητικό σημείο για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν – τον παγκόσμιο αγώνα για την ψυχή των εθνών μεταξύ εκείνων που πιστεύουν στην εθνική κυριαρχία και εκείνων που πιστεύουν στην ανοικτά σύνορα και σε μια κοινωνία χωρίς σύνορα. Στο βιβλίο «ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ», ο Francis Myles δείχνει το πνευματικό υπόβαθρο των σημερινών γεγονότων που οδηγούν σε μια πορεία προς τα ανοιχτά σύνορα από τους παγκοσμιοποιητές και τους «προοδευτικούς» / αριστερούς. Αναλύει το πρόβλημα των «ανοιχτών συνόρων» από βιβλική άποψη για να βοηθήσει τους πιστούς να καταλάβουν τι διακυβεύεται πραγματικά.

Στο παρακάτω βίντεο ο Myles, (που ήρθε ως νόμιμος μετανάστης από την Ζάμπια) επιχειρηματολογεί υπέρ των θέσεών του, λέγοντας ότι η θεωρία των «ανοιχτών συνόρων» αφενός μεν «εξαγιάζει» την παρανομία επιβραβεύοντας την κατάλυση κάθε νομιμότητας, κάτι στο οποίο είναι αντίθετος ο Θεός, αφετέρου καταλύει αυτή καθαυτή την έννοια και χρησιμότητα των συνόρων (ορίων) κάτι στο οποίο επίσης είναι αντίθετος ο Θεός. Περιγράφει τον Νιμρώδ (Νεβρώδ), βασιλιά της Βαβυλώνας (Γένεσις 10:8), ως τον πρώτο εμπνευστή της παγκοσμιοποίησης, τα σχέδια του οποίου χάλασε ο Θεός συγχέοντας τις γλώσσες των ανθρώπων όταν έχτιζαν τον Πύργο της Βαβέλ. Ο Θεός, ο οποίος δημιούργησε τον κόσμο και τον άνθρωπο, έκανε τα έθνη και είναι Αυτός που όρισε «τα οροθέσια της κατοικίας των αυτών» για να ζητήσουν τον Κύριο, όπως ανέφερε στο κήρυγμά του στην Αθήνα ο Απ. Παύλος (Πράξεις 17: 26,27). Συνεπώς, είναι ο διάβολος αυτός που θέλει την κατάργηση των συνόρων και την διάλυση των εθνών. Στην ουσία τους καταστρέφει την ταυτότητα. Με το ίδιο σκεπτικό, καθώς τα σύνορα προστατεύουν τον πολιτισμό ενός έθνους, με τα «ανοιχτά σύνορα» καταστρέφονται όλοι οι πολιτισμοί. Αναφέρεται ακόμα και στην ιστορία του πλουσίου και του Λαζάρου (Κατά Λουκάν 16:19-31) όπου βλέπουμε να υπάρχουν δύο διαφορετικές "χώρες" για αυτούς που πεθαίνουν, μεταξύ των οποίων υπάρχει "χάσμα", ώστε ο ένας δεν μπορεί να μεταβεί στην "χώρα" του άλλου. Υπερασπίζεται τον Τραμπ από τις κατηγορίες των αντιπάλων του ότι είναι “bigot” (μισαλλόδοξος) επειδή θέλει να χτίσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, λέγοντας ότι εάν ο Τραμπ είναι μισαλλόδοξος, τότε και ο Νεεμίας είναι μισαλλόδοξος, επειδή ήθελε να χτίσει τείχος στην κατεστραμμένη Ιερουσαλήμ. Τονίζει επίσης ότι από την μαζική παράνομη μετανάστευση αυτοί που ζημιώνονται περισσότερο είναι οι άνθρωποι του δικού του χρώματος και οι ισπανόφωνοι, διότι χάνουν δουλειές. Τέλος, ότι ο διάβολος θέλει - σε επίπδεο κοινωνίας και ηθικής - την κατάργηση κάθε ορίου, όπως αυτού μεταξύ των δύο φύλων και ότι το γκρέμισμα κάθε ορίου και φραγμού γενικότερα στην ζωή φέρνει την αφαίρεση κάθε προστασίας και τελικά το χάος. Καθώς λέει το βιβλίο του Εκκλησιαστή (10:8) όποιος "καθαιρεί φραγμό" θα δαγκωθεί από φίδι. 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

 

10 σχόλια:

Μεταφορές Μετακομίσεις είπε...

μπράβο πολύ κάλο άρθρο, ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Και ειναι γνωστο πως ο,τι ο Θεος μισει, ο διαβολος το θελει και το επιδιωκει. Απο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε. Πορνεια, μοιχεια, ακαθαρσια, ασεβεια, ειδωλολατρεια, εριδες, φθονοι, φονοι, μεθες, κιναιδισμος, διαζυγια κ.α ειναι ολιγα απο αυτα που ο Θεος απεχθανεται και ο διαβολος επισιωκει να σπρωξει τον ανθρωπο. Σε ολα αυτα, προσετεθη και το open border των Ροθτσιλντ, Σορος κ.α σιωνιστων απο την εποχη του Kallergi. Το σχεδιο για την ανοδο του παγκομιου ηγετη που ολοι μας γνωριζουμε τι θα ειναι, λαβαινει χωρα. Αρα, ο καιρος γαρ εγγυς. Ας μετανοουμε διοτι σε πολλα φταιμε απαντες.

Ηλιας1966 είπε...

Για τον Θεο δεν υπαρχει η λεξη "μισος". Αυτο ειναι ενα απο τα αποτελεσματα της παρακοης του ανθρωπου στις εντολες του Θεου.Μην ανακατευουμε τα θεια στις βλακειες και τις ιδεοληψιες των ανθρωπων.Οσο για τα παραδειγματα που φερνει φαινεται οτι διαβαζει την Αγια Γραφη μονο με τα ματια και οχι και με την καρδια. Ας κανει τον κοπο να διαβασει τους Ορθοδοξους Πατερες.Λυση δεν ειναι ουτε τα ανοιχτα συνορα ουτε οι φραχτες.Χτυπαμε αυτα τα προβληματα στη ριζα τους και οχι τα αποτελεσματα τους.Το θεμα ειναι μεγαλο και δεν εξαντλειται σε μερικες γραμμες.

Savvas είπε...

Excellent

Ανώνυμος είπε...

Η Ανάλυση του Αμερικανού πάστορα είναι απλουστευμένη και επιπέδου δημοτικού. Με τέτοιου
τύπου επιφανειακές αναλύσεις και κοπτοραπτική Αγιογραφικών χωρίων (εκτός συνάφειας και
εκτός Χριστοκεντρικότητας προ πάντων ) οι προκάτοχοι του λευκοί πάστορες
δικαιολογούσαν την σκλαβιά και ευεργέτησαν [sic] τους προγόνους του με τσάμπα ταξίδι
στη χώρα της ελευθερίας [sic]. Έτσι ώστε να καλλιεργήσουν τα χωράφια που βούτηξαν από
του γηγενείς ινδιάνους που ατύχησαν στην μοιρασιά των οροθεσιών από τον Μεγαλοδύναμο!
Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε ! Διαβάστε λίγο μέγα Βασίλειο να καταλάβετε το πνεύμα την
Γραφής !

ROMIOS XO είπε...

Φίλε ή θα έχεις σύνορα ή όχι. Τι πάει να πει ανοικτά σύνορα; Ουσιαστικά ανοικτά σύνορα σημαίνει ΟΧΙ ΣΥΝΟΡΑ . ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.

Άρα αν καποιοι ΑΦΡΟΝΕΣ αποφάσισαν να καταργήσουν τα σύνορα αυτό δε σημαίνει ότι θα υιοθετήσουμε τις εκφράσεις τους οι οποίες ΑΠΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.

Η καταπολέμηση του προβλήματος στη ρίζα είναι υπόθεση που δεν αφορά ένα μόνο κράτος και ως θέση είναι τόσο γενική που δε λέει τίποτα.

Ειδικά στη χώρα μας που δέχεται υβριδικό πόλεμο από την γειτονική ΙΣΛΑΜΙΚΗ Τουρκία από την απόφαση ανοικτά (ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΣΥΝΟΡΑ) ή κλειστά σύνορα εξαρτάται η επιβίωση του έθνους και της πατρίδας μας. Σαφώς κλειστά σύνορα.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ η πρόταση καταπολέμηση των προβλημάτων στη ρίζα τους απλά δεν σημαίνει τίποτα.
Καταρχήν ποια είναι η ριζα; Ξέρεις;

Για παράδειγμα όταν από μια χώρα που υπάρχουν διάφορα δόγματα γιατί ο ισλαμιστής μεταναστεύει σε χριστιανικά κράτη (και όχι ισλαμικά) ενώ οι πιστοί άλλων δογμάτων αν και αντιμετωπίζουν ισλαμική βία ΜΕΝΟΥΝ στις χώρες τους; Άρα σε ξαναρωτώ ποια είναι τελικά η ρίζα; είναι μόνο η φτώχεια;

Ηλιας1966 είπε...

Σ'ευχαριστω που ασχοληθηκες με τη γνωμη μου.Οσο για τη ριζα του προβληματος,κατα τη γνωμη μου,δεν ειναι μονο η φτωχεια αλλα(ισως το σημαντικοτερο)τα διεθνη συμφεροντα που εχουν σχεση με πλουτοπαραγωγικες πηγες και την επιρροη που θα εχουν τα συμφεροντα αυτα στα τοπικα καθεστωτα.Συν και ο εξτρεμιστικος χαρακτηρας του Ισλαμ,συν και η "νεροβραστη"πιστη στον Χριστιανισμο αυτων που το παιζουν προστατες της Δημοκρατιας,των ελευθεριων,των δικαιωματων,των μειονοτητων κ.λ.π.,κ.λ.π. και που βαρυνονται με γενοκτονιες.Και συμφωνω απολυτως με την τελευταια παραγραφο της απαντησης σου.

Dimitris D είπε...

Στην Ελλάδα ο οργανισμός ΕΟΠΠΕΠ που κάνει εξετάσεις για πιστοποίηση αποφοίτων ΙΕΚ, εκπαιδευτών αυτοκινήτων, security, κτλ. Δεν ξεκίνησε την διαδικασία εξετάσεων για τα ΙΕΚ το καλοκαίρι και πετά ξαφνικά το φθινόπωρο ημερίδα για την εκπαίδευση μεταναστών. Το βιβλίο για τους εκπαιδευτές ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ είναι μια προπαγάνδα για τους λαθρομετανάστες.
Οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα εκπαιδεύονται κανονικά σε ΙΕΚ, ΚΕΚ κτλ, αφού φέρουν απολυτήριο λυκείου ισότιμο με το Ελληνικό. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι πως οι λαθρομετανάστες δεν έχουν κανένα νόμιμο έγγραφο, ούτε από σχολείο, δεν γνωρίζεις αν πήγαν καν δημοτικό, οι γυναίκες μπορεί να είναι τελείως αγράμματες, και όλους αυτούς οι Συριζαίοι με τους οποίους γέμισε η προηγούμενη κυβέρνηση τον ΕΟΠΠΕΠ θέλουν να τους εκπαιδεύσουν και να τους δώσουν άδειες εργασίας. Πιθανόν να προσπαθήσουν να «βαφτίσουν» τις ΜΚΟ σε σχολεία ή «κολέγια» που δίνουν αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών, αλλά και σε αυτό απέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν ήθελε αλλαγή του συντάγματος για ίδρυση έστω Μη Κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων και ήταν ενάντια στα ιδιωτικά σχολεία.

Ηλιας1966 είπε...

Εγγραφα μπορει να μην εχουν,ολοι ομως εχουν κινητα!

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαια ο Θεος εθεσε οροθεσια και αυτο για να μην εξαπλωθουν καταστροφικες λατρειες οπως πχ ο μωαμεθανισμος. Θυμιζω την θρησκευτικη καθαροτητα που ζητουσε ο Θεος απο τον μονοθεϊστη Ισραηλ εναντι των ειδωλολατρικων εθνων στην Π.Δ. Οποιος νομιζει συνεπως πως το open border των Σορος, Ροτσιλντ, Καλεργι ειναι θεαρεστο ή οτο ο Θεος δεν μισει καποια πραγματα, ειναι μακρια νυχτωμενος...