Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

ΗΠΑ: Το YouTube «κατέβασε» το βίντεο του Tucker Carlson που αναφερόταν στην σύνδεση της κομμουνίστριας καταδικασμένης τρομοκράτισσας Susan Rosenberg με το BLM



Η ιστοσελίδα Gateway Pundit είχε αναφερθεί στη σχέση μεταξύ μιας τρομοκράτισσας που είχε λάβει χάρη από τον Μπιλ Κλίντον την τελευταία του μέρα ως πρόεδρος των ΗΠΑ και του «Black Lives Matter». Στη συνέχεια, ο δημοφιλής παρουσιαστής Tucker Carlson ανέφερε την είδηση, αλλά για «άγνωστο» λόγο το βίντεο με τα σχόλια που έκανε ο Tucker καταργήθηκε από το YouTube.

Η Susan Rosenberg (Σούζαν Ρόζενμπεργκ), μια καταδικασμένη τρομοκράτισσα, είναι μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της «Thousand Currents», της ομάδας που παρέχει χρηματοδότηση για το Black Lives Matter.

 
Στη δεκαετία του 1970 και του 1980, η Ρόζενμπεργκ συμμετείχε στην “Κομμουνιστική Οργάνωση της 19ης Μαΐου” (May 19th Communist Organization ή M19CO), μια τρομοκρατική ομάδα που ήταν πίσω από πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις. Η ομάδα παρείχε επίσης υποστήριξη στον “Μαύρο Απελευθερωτικό Στρατό” (Black Liberation Army ή BLA), μια τρομοκρατική οργάνωση μαύρων.

Κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στις βομβιστικές επιθέσεις το 1983 στο κτίριο του Καπιτωλίου, στο Εθνικό Κολλέγιο Πολέμου των ΗΠΑ και στην Φιλανθρωπική Ένωση Αστυνομικών της Νέας Υόρκης, παρόλο που αυτές οι κατηγορίες κατέπεσαν αργότερα σε μια δικαστική συμφωνία με άλλα μέλη της ομάδας. Κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στη ληστεία του Brink του 1981 που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός φρουρού και δύο αστυνομικών και υποβλήθηκε σε έρευνα σε σχέση με τη απόδραση της Assata Shakur, δολοφόνου και ηγετικού στελέχους του BLA.

Η Ρόζενμπεργκ καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 58 χρόνων το 1984 για κατοχή εκρηκτικών, αλλά αφέθηκε ελεύθερη στις 20 Ιανουαρίου 2001, όταν της έδωσε χάρη ο τότε απερχόμενος Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον. Τώρα, 19 χρόνια αργότερα, είναι Αντιπρόεδρος της Thousand Currents. Η ομάδα της Rosenberg "παρέχει το νομικό και διοικητικό πλαίσιο" που επιτρέπει στο Black Lives Matter να «εκπληρώσει την αποστολή του", σύμφωνα με τον ιστότοπό τους.

ΚΟ: Η Ρόζενμπεργκ γεννήθηκε το 1955 σε μια εβραϊκή οικογένεια μεσαίας τάξης στο Μανχάταν. Ο πατέρας της ήταν οδοντίατρος και η μητέρα της θεατρική παραγωγός. Παρακολούθησε το «προοδευτικό» Walden School και αργότερα πήγε στο Κολλέγιο Barnard. Εργάστηκε ως βελονίστρια σε κέντρα υγείας στο Χάρλεμ. Η Ρόζενμπεργκ συνελήφθη το 1984 με μια μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών και πυροβόλων όπλων. Η Ρόζενμπεργκ ήταν ενεργό μέλος της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης "M19CO", η οποία υποστήριζε ανοιχτά την ανατροπή της κυβέρνησης των ΗΠΑ μέσω ένοπλων αγώνων και της χρήσης βίας. Μετά την αποφυλάκισή της, η Ρόζενμπεργκ έγινε διευθύντρια επικοινωνιών στην “American Jewish World Service”, μια οργάνωση αμερικανοεβραίων «για την ανάπτυξη και τα ανθρώπινα δικαιώματα» με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Ο Bernard Kerik, ο πρώην Επιθεωρητής του NYPD (αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης), είπε στον Tucker Carlson για το εγκληματικό παρελθόν του Rosenberg στην εκπομπή του στο Fox News την Τετάρτη το απόγευμα.

Η Ρόζενμπεργκ «ήταν μια ριζοσπαστική επαναστάτρια… και τώρα είναι έξω. Για ποιον εργάζεται; Για το Black Lives Matter», είπε ο Kerik. «Εδώ κάτι μας διαφεύγει. Νομίζω ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρέπει να βλέπει το Black Lives Matter ως τρομοκρατική οργάνωση».

«Το Black Lives Matter είναι μια επαναστατική μαρξιστική ομάδα», συνέχισε. «Θέλει να ανατρέψει αυτήν την κυβέρνηση και αυτή τη χώρα». Αυτό το γνωρίζουμε από τους ηγέτες τους, οι οποίοι έχουν παραδεχτεί ότι είναι μαρξιστές, και σήμερα οι άνθρωποι πίσω από τα παρασκήνια, συμπεριλαμβανομένης της Ρόζενμπεργκ. Ακόμα κι αν το Black Lives Matter, παρουσιαζόταν φαινομενικά άψογο, το να είναι υπό τον έλεγχο μιας κυριολεκτικά καταδικασμένης τρομοκράτισσας, θα έπρεπε να ανησυχήσει τους πάντες.

ΚΟ: Κοινότυπο σχόλιο: Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν δραστηριοποιείτο στην Αμερική μια οργάνωση Λευκών στην οποία καταλυτικό ρόλο θα είχε ένας καταδικασμένος ακροδεξιός τρομοκράτης που υποστήριζε την ένοπλη βία και την ανατροπή της κυβέρνησης… (και ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του θα προσλαμβανόταν σε οργάνωση «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»).

ΚΟ / από εδώ κι εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Every damn time!

Ανώνυμος είπε...

Covid "Safety" Mirrors Initiation Into a Satanic Cult

https://www.henrymakow.com/2020/07/Safety-Steps-Mirror-Satanic-Cult-Initiation.html

"Taken together, the United Nation's Agenda 2030''

https://www.henrymakow.com/2020/07/illuminati-will-leave-no-aspect.html

Ανώνυμος είπε...

Αποδειξη (εκ του παροντος αλλα και αλλων αρθρων δημοσιευμενων στον ΚΟ) οτι οι εβραιοι κυβερνουν τις ΗΠΑ εδω και χρονια και μεσω αυτης της χωρας (ΗΠΑ) εχουν γινει και οι "επιβητορες" στον υπολοιπο κοσμο.

Ο Κλιντον απελευθερωσε αυτην την βρωμοεβραια τρομοκρατισα και ο Ομπαμα απελευθερωσε τον ισοβιτη αρχιρουφιανο του ισραηλ, εβραιο Τζοναθαν Πολαρντ, του οποιου η προδοσια εναντιον των ΗΠΑ, κοστισε 100δες ζωες αμερικανων πρακτορων (επι Σοβιετικης Ενωσης) και δισεκατομυρια δολλαρια στους αμερικανους φορολογουμενους απο τις κλεψιες των αμερικανοεβραιων σε ατομικα και αλλα επιστημονικα μυστικα, τα οποια μοσχοπουλουσαν στους κομμουνιστες της ΕΣΣΔ.

Αυτο το καθικι τον Πολαρντ επρεπε να τον ειχαν καψει στην ηλεκτρικη καρεκλα εδω και χρονια.

Σημερα βλεπουμε λοιπον, οτι με τις αναταραχες στις ΗΠΑ παλι απο πισω απ τους μαυρους και τους απλυτους του Σηατλ και του Πορτλαντ κρυβονται οι εβραιοι οι οποιοι υποκινουν μεσω των ΜΜΕ που ειναι αποκλειστικα οι ιδιοκτητες αλλα και μεσω εβραιων πολιτικαντιδων τυπου Ναντλερ, Σουμερ, Σιφ και Πελοσι.
Ο σκοπος τους ειναι η ΜΗ επανεκλογη του Τραμπ διοτι ξερουν πολυ καλα οτι με Τραμπ την δευτερη τετραετια το βαθυ παρακρατος τους θα αρχισει να ξηλωνεται και ολα τα σκ....α που εχουν κανει τοσα χρονια θα βγουν στην επιφανεια και θα αρχισουν παλι το τρεξιμο και τις κραυγες τους περι αντισιμητισμου.

Ανώνυμος είπε...

Turmoil at Home, Turmoil Abroad: Israel and the U.S. Escalate Their War Against Iran


https://www.unz.com/pgiraldi/turmoil-at-home-turmoil-abroad-israel-and-the-u-s-escalate-their-war-against-iran/#comment-4038071

Ανώνυμος είπε...

"ΚΟ: Κοινότυπο σχόλιο: Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν δραστηριοποιείτο στην Αμερική μια οργάνωση Λευκών στην οποία καταλυτικό ρόλο θα είχε ένας καταδικασμένος ακροδεξιός τρομοκράτης που υποστήριζε την ένοπλη βία....κλπ κλπ".


Απλα: Αν υπηρχε κατι τετοιο, δεν θα του εδιδετω χαρη και θα σαπιζε στη φυλακη, αγαπητε ΚΟ.