Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

ΗΠΑ: Συνέδριο σατανιστών με "σαββατοκύριακο βλασφημίας" σε πολυτελές ξενοδοχείο

 

Ο «σατανικός ναός» (“Satanic Temple” ή TST) ανακοίνωσε ότι το δεύτερο συνέδριό του που θα πραγματοποιηθεί στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης αυτή την άνοιξη είναι sold out, σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπό του.

Το συνέδριο γνωστό ως "SatanCon 2023" θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Απριλίου στο Boston Marriott Copley Place. Προβάλλεται ως «ένα Σαββατοκύριακο βλασφημίας και μνήμης στη Βοστώνη» και θα γιορτάσει επίσης τη 10η επέτειο του TST.

Η ομάδα ισχυρίζεται επίσης ότι το συνέδριο θα είναι η «μεγαλύτερη σατανική συγκέντρωση στην ιστορία».

Όπως ανέφερε το CBN News τον Ιανουάριο, το θέμα του συνεδρίου είναι "Hexennacht in Boston" ή "Witches Night", μια αρχαία γερμανική γιορτή που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 30 Απριλίου. Η εκδήλωση SatanCon περιλαμβάνει και "Σατανική Χοροεσπερίδα" τη βραδιά έναρξης, στις 28  Απριλίου.

Ο Lucien Greaves, ο συνιδρυτής και εκπρόσωπος του Satanic Temple, πρόκειται να δώσει την κεντρική ομιλία του συνεδρίου μαζί με τον συνιδρυτή Malcolm Jarr το πρωί του Σαββάτου.

Άλλες προγραμματισμένες συνεδρίες περιλαμβάνουν "Σατανικός Πανικός στη Βραζιλία", "Hellbillies: Ορατός Σατανισμός στην Αγροτική Αμερική", "Αποδομώντας τη Θρησκευτική σας Ανατροφή", "Επανάκτηση του Τρανς Σώματος: Α/θεϊστικές Στρατηγικές για Αυτοδιάθεση και Ενδυνάμωση" και "Αμαρτίες της Σάρκα: Σατανισμός και Αυτό-Απόλαυση».

Το συνέδριο θα προσφέρει επίσης μια σατανική αγορά για τους παρευρισκόμενους, αλλά οι πωλητές δεν έχουν ανακοινωθεί.

Το TST ισχυρίζεται ότι έχει 2.449 μέλη στην περιοχή της Βοστώνης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκδήλωσης, η συγκέντρωση είναι αφιερωμένη στη δήμαρχο της Βοστώνης Michelle Wu για τις «αντισυνταγματικές προσπάθειές της να κρατήσει το TST μακριά από τους δημόσιους χώρους της Βοστώνης».

Η ομάδα, που έχει την έδρα της στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης, είχε ζητήσει να υψώσει μια σατανική σημαία πάνω από το Δημαρχείο της Βοστώνης, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε τον περασμένο Μάιο ότι η πόλη παραβίασε τα δικαιώματα ελευθερίας του λόγου ενός συντηρητικού ακτιβιστή που επιδίωκε να υψώσει μια χριστιανική σημαία σε έναν στύλο, έξω από το κτίριο στο κέντρο της πόλης.

        

ΚΟ 1: Από χριστιανικούς κύκλους υπάρχουν αντιδράσεις και επιχειρείται η διαδικτυακή συγκέντρωση υπογραφών με αίτημα να απαγορευτεί η εκδήλωση. Υπενθυμίζουν ότι ο “σατανικός ναός” διοργανώνει σατανιστική «Μαύρη Λειτουργία» (διακωμώδηση/ βεβήλωση της χριστιανικής θείας κοινωνίας), προωθεί σατανιστικά κατηχητικά για παιδιά, προωθεί τον «γάμο» μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, τις αμβλώσεις ως μέρος μάλιστα ενός σατανικού «τελετουργικού αμβλώσεων», επιτίθεται σε θρησκευτικά μνημεία και προωθεί τη δημόσια λατρεία ενός δαιμονικού αγάλματος που ονομάζεται Baphomet, το οποίο πλαισιώνεται από δύο μικρά παιδιά (σύμφωνα με το Vice Magazine, όσοι παρευρέθηκαν στα πρώτα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έπρεπε να «πουλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο»). Επίσης, έχουν δηλώσει ότι υποστηρίζουν τον πλουραλισμό και "απεχθάνονται τον εθνικισμό".

 

2: Φαίνεται ότι ιδιοκτήτες του Boston Marriott Copley Place είναι η επενδυτική εταιρεία ακινήτων Simon Property Group, των αδελφών Melvin & Herb Simon, που θεωρείται ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης εμπορικών κέντρων στις ΗΠΑ.

 

ΚΟ/ πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: