Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Gay Propaganda: Εξαπάτηση από την αρχή ως το τέλος


Το παρακάτω άρθρο είναι μετάφραση από τα αγγλικά του άρθρου «Gay Propaganda - Deception from Start to Finish», του K. B. Napier, που δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2006, στην ιστοσελίδα http://www.associatedcontent.com/

(η οποία αποτελεί μία διαδικτυακή "πλατφόρμα" στην οποία μπορεί ο καθένας να γράψει και να δημοσιεύσει κάποιο θέμα).


Παρότι δεν συμφωνώ απόλυτα με το «ύφος» του αρθρογράφου, ο οποίος μου φαίνεται απόλυτος και κοφτός στη κρίση του, το δημοσιεύω, καθώς αντανακλά μία μορφή αντίδρασης στην διογκούμενη gay προπαγάνδα που κυριολεκτικά, «σαρώνει» τα πάντα στον λεγόμενο «δυτικό κόσμο».

Οι φορείς της προπαγάνδας αυτής, τα τελευταία χρόνια, εντείνουν τις προσπάθειες τους, συνεργεία των πανίσχυρων media, αλλά και της Πολιτείας, στο να προωθήσουν (ή και να επιβάλλουν) την ομοφυλοφιλική ατζέντα, και να κατασκευάσουν μία φιλο-ομοφυλοφιλική συνείδηση στις μάζες, στιγματίζοντας ταυτόχρονα κάθε αντίθετη φωνή ως «μισαλλόδοξη», «ρατσιστική» ή και «φασιστική», την στιγμή που οι μέθοδοι προπαγάνδας, οι προσπάθειες φίμωσης της άλλης άποψης, αλλά ακόμα και οι τραμπουκισμοί και οι μορφές βίας, κυρίως κατά χριστιανών, όχι μόνο δεν συνηγορούν υπέρ ανθρώπων που εμφανίζονται ως θιασώτες της «διαφορετικότητας», της «αγάπης» και του «σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αλλά δεν μοιάζουν να διαφέρουν από την κουλτούρα φασιστικών μηχανισμών.

--Σαφώς δε, διαχωρίζω τον οποιονδήποτε ομοφυλόφιλο από τους αφιονισμένους gay ακτιβιστές και την απίστευτη πλύση εγκεφάλου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πολλά από αυτά που αναφέρει ο συγραφέας του άρθρου, όχι μόνο δεν αποτελούν ιστορίες "επιστημονικής φαντασίας", αλλά είναι πραγματικότητα, την οποία πολλές φορές ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ έχει παρουσιάσει με αναρτήσεις κάτω από τον (αλήθεια αρκετά) γενικό τίτλο "ομοφυλοφιλία"

Εμείς στην Ελλάδα μπορεί ακόμα να μην μπορούμε να «πιάσουμε» τον παλμό των εξελίξεων, αλλά είναι σίγουρο ότι, στο νέο παγκοσμιοποιημένο μετα-χριστιανικό κόσμο μας, τέτοιες καταστάσεις δεν θα αργήσουμε να ζήσουμε κι εδώ. Coming soon to a theater near you…

================================================


Gay Propaganda – Εξαπάτηση από την αρχή έως το τέλος


Οι Μυθοπλάστες


Στη γνωστή ιστορία του Πινόκιο, δύο πολύ ύποπτοι χαρακτήρες τον εξαπάτησαν να πάει μαζί τους σε μια πόλη που προσέφερε όλα τα είδη γήινων απολαύσεων και εκείνος κατάπιε το δόλωμα, το αγκίστρι, την πετονιά και το βαρίδι! Μετά από μια μικρής, διάρκειας δοκιμή αυτών των απολαύσεων, ο Πινόκιο είδε σιγά-σιγά την πραγματικότητα που κρυβόταν πίσω από αυτά που συνέβαιναν. Τα λαμπυρίζοντα βραβεία αποδείχτηκαν ψεύτικα και φαύλα. Μετανοιωμένος για την ανοησία του, ξεφορτώθηκε το μύθο και τελικά όλα έγιναν καλά.


Σήμερα, οι κλώνοι του αφελούς Πινόκιο υπάρχουν παντού. Αλλά, φαίνεται ότι δεν μπορούν να χωρίσουν την πραγματικότητα από το μύθο. Η χειρότερη κοινωνική αποδιοργάνωση και μυθοπλασία είναι σήμερα στα χέρια των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών. Η επιρροή τους είναι τεράστια και φαινομενικά ασταμάτητη… αλλά ποιος ασχολήθηκε ποτέ να ελέγξει τους ισχυρισμούς τους;

Αναμφίβολα, οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές είναι τώρα οι κύριοι κατασκευαστές του σκηνικού. Κατασκευάζουν μια ολόκληρη πόλη από ξύλο και σπάγκο, στην προσπάθειά τους να πάρουν όλους με το μέρος τους. Τα θύματα της εξαπάτησής τους είναι συνήθως ιδιαίτερα ευφυή άτομα τα οποία κατέχουν θέσεις με επιρροή. Αλλά παρόλα αυτά, δεν είναι τίποτα περισσότερο από Πινόκιο ξεγελασμένοι από αυτά που βλέπουν και ακούνε. Έχουν ακούσει διάφορα πράγματα από τους ομοφυλόφιλους - αλλά κανείς τους δεν έχει κοιτάξει τι υπάρχει πίσω από το σκηνικό. Εάν το έκαναν θα συγκλονίζονταν βρίσκοντας τίποτα άλλο παρά ένα κενό!


Η Γέννηση του Θανάτου


Πίσω στα 1920, ο Winston Churchill παρατήρησε στην εφημερίδα «Sunday Herald», ότι το νέο καθεστώς στη Ρωσία ήταν ένα «σύστημα ηθών και φιλοσοφίας, τόσο κακόβουλων όσο καλοπροαίρετος ήταν ο Χριστιανισμός, το οποίο, εάν δεν σταματούσε, θα κατέστρεφε ανεπανόρθωτα όλο αυτά που είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει ο Χριστιανισμός.» Αναγνώρισε ότι ένα τέτοιο καθεστώς, που χτίστηκε επάνω στην καθαρή (σκέτη) δύναμη και τη βία (όπως τη ναζιστική Γερμανία) υπήρχε για «την καταστροφή του πολιτισμού και για την ανασύνθεση της κοινωνίας, στη βάση της καθυστερημένης ανάπτυξης, της ζηλόφθονης μοχθηρίας, και της αδύνατης ισότητας».


Τώρα, εάν ανήκετε σε εκείνο το σπάνιο γένος – είστε κάποιος με νοημοσύνη που δεν είναι ακόμα ξεγελασμένος από την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα - τι σας θυμίζει αυτό; Ναι, σωστά, την ομοφυλοφιλική ατζέντα και το κίνημα που αυτή έχει δημιουργήσει! Οι έμπειροι σχολιαστές γνωρίζουν ότι το υπάρχον ομοφυλοφιλικό κίνημα έχει τις πραγματικές ρίζες του στη Ρωσική επανάσταση, όταν η ομοφυλοφιλία προτάθηκε ως μέθοδος για τη διάλυση της κοινωνίας, έτσι ώστε οι Ρώσοι επιστάτες να μπορούν να την αναδιαμορφώσουν σύμφωνα με την εικόνα τους.


Ομοφυλοφιλικός τραμπουκισμός


Καθώς εισήλθαμε στη δεκαετία του '30, μια άλλη ομάδα ανέλαβε την ιδέα της χρησιμοποίησης της ομοφυλοφιλίας για να καταστρέψει την κοινωνία… το Ναζιστικό Κόμμα. Ο Ernst Roehm, (φωτο), το δεξί χέρι του Hitler και προϊστάμενος των Brownshirts ήταν ένας διαφθαρμένος και έκλυτος ομοφυλόφιλος. Θεωρούσε ότι μόνο οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να κυβερνήσουν τη γη, και έτσι οι περισσότεροι ηγέτες των Ναζί ήταν ομοφυλόφιλοι.

Το οποίο γεγονός μας φέρνει σε έναν από τους γνωστούς «αστικούς» θρύλους της ομοφυλοφιλίας – την δολοφονία των ομοφυλόφιλων στα ναζιστικά στρατόπεδα εξόντωσης. Φυσικά, οι ομοφυλόφιλοι κατηγορούν χαρακτηριστικά τους ετεροφυλόφιλους για αυτό. Αλλά, κατά μια περίεργη (ειρωνική!) τροπή των γεγονότων, μαντέψτε ποιοι ήταν οι κύριοι ένοχοι;

Τα στρατόπεδα ήταν γεμάτα με ομοφυλόφιλους των S.S., και ήταν αυτοί που έβαλαν τους ομοειδείς τους στο θάνατο! Σας το είπαν ποτέ αυτό οι ομοφυλόφιλοι; Όχι, δεν νομίζω. Είναι οι ομοφυλόφιλοι που είναι φασιστές, όχι οι ετεροφυλόφιλοι! Πιστεύετε αληθινά ότι ο στόχος των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών είναι η «ισότητα»; Τότε, πάλι εξαπατηθήκατε. «Για την επίτευξη των στόχων τους, οι ομοφυλόφιλοι τραμπούκοι, σε συνεργία με άλλους διεθνείς ριζοσπάστες, έχουν πιέσει τους πολιτικούς στο πέρασμα των νόμων που τεχνηέντως δαιμονοποιούν το Χριστιανισμό, τη Βίβλο, και τον ορθόδοξο Ιουδαϊσμό. Αυτό έχει οδηγήσει στη δίωξη και τις συλλήψεις κάποιων κληρικών. Λόγω των υπονομευτικών προσπαθειών τους, οι κομμουνιστικοί νόμοι κατά των εγκλημάτων μίσους (hate-crime), οι λεκτικοί κώδικες, η ‘πολιτική ορθότητα’ (political correctness), και η κατάρτιση της ευαισθησίας, επιβάλλονται στους πολίτες της Δύσης. Τελικά, η Βίβλος θα ανακηρυχθεί ‘κήρυγμα μίσους’

Οι φασιστές των ‘δικαιωμάτων ομοφυλοφίλων’ και η διεθνής κουστωδία τους, ρίχνουν μια σιδερένια κουρτίνα επάνω στο δυτικό πολιτισμένο κόσμο. Εκτός και αν αυτή η τάση ανασταλεί, η Δύση θα ριχτεί στο βίαιο σκοτάδι της βαρβαρότητας.» (Εισαγωγή στο ‘Fascism Revisited: Exploding the Gay Myth’, «Ο Νέος Φασισμός: Ανατίναξη του Ομοφυλοφιλικού Μύθου», του Δρ Rob Martyn. Εκδ. Publ Authorhouse, Οκτώβριος 2006).


Λοιπόν, τα αναγνωρίζετε όλα αυτά; Ή ακόμα είστε μαγεμένοι από το σκηνικό;


Ο Louis Snyder, ιστορικός, (στο βιβλίο αριστερά υπογράφει ως "Nordicus") κατά την ομιλία του για τον Roehm, είπε ότι «επεδείκνυε δημόσια την ομοφυλοφιλία του και επέμεινε οι στενοί του φίλοι να κάνουν το ίδιο πράγμα. Θεωρούσε ότι οι «στρέιτ» άνθρωποι δεν ήταν ειδήμονες στον εκφοβισμό και την επιθετικότητα όπως οι ομοφυλόφιλοι, και έτσι η ομοφυλοφιλία απέκτησε ένα ισχυρό προνόμιο στην S.A» (‘Fascism Revisited’).


Η ομοφυλοφιλική καταπίεση των ετεροφυλόφιλων


Δεν νομίζετε ότι αυτό είναι εντυπωσιακά όμοιο με το ομοφυλοφιλικό κίνημα σήμερα; Οι ομοφυλόφιλοι φοβερίζουν χωρίς ντροπή. Μας λένε ανοιχτά ότι ολόκληρος ο κόσμος θα είναι ομοφυλοφιλικός σε μια δεκαετία! Το ξέρατε αυτού; Ξέρετε τι θα επακολουθήσει εάν η ομοφυλοφιλική κίνηση πάρει το δρόμο της; Ήδη, οι ομοφυλόφιλοι δουλεύουν σκληρά για να απαλλάξουν τις χώρες από οποιασδήποτε μορφής ηθική. Κατά συνέπεια το AIDS, η σύφιλη, η παιδοφιλία, η βία, η καταπίεση, και όλα τα είδη του κακού θα πληθυνθούν. Η βασική νοοτροπία των ομοφυλόφιλων δεν διαμορφώνεται με σκοπό το καλό της κοινωνίας (πάνω από 99%), αλλά για την προώθηση των ομοφυλοφιλικών καθεστώτων (όταν οι ομοφυλόφιλοι αποτελούν λιγότερο από 1% όλων των πληθυσμών).

Ήδη, οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές ελέγχουν Πανεπιστήμια. Εκφοβίζουν και απειλούν τους ακαδημαϊκούς, έτσι ώστε να μην ερευνούν τίποτα το οποίο έστω και κατά διάνοια αντιτίθεται στην ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. Και εάν το κάνουν, καθαιρούνται! Παρόμοιες πολιτικές σχεδιάζονται αυτήν την περίοδο στη Βρετανία, όπου οι κανονισμοί που διέπουν την σεξουαλικό προσανατολισμό χρησιμοποιούνται για τη φίμωση των εργαζομένων και των ακαδημαϊκών που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία, ακόμα κι αν οι αντιρρήσεις τους ισχύουν και αληθεύουν. Εάν δεν συμμορφωθούν, χάνουν τις εργασίες τους! Το ξέρω επειδή έχει συμβεί σε εμένα δύο φορές! (Βλέπε άρθρα ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΔΩ και ΕΔΩ)


Οι ψεύτικες στατιστικές από τους ομοφυλόφιλους


Η πολιτική υπέρ των ομοφυλοφίλων ελέγχει την αστυνομία και το νομοθετικό σώμα. Κατά συνέπεια τα αποκαλούμενα ‘εγκλήματα μίσους’ (συνήθως, όχι κάτι περισσότερο από έναν ψίθυρο κατά κάποιου ομοφυλόφιλου) αναλώνουν το χρόνο αστυνομίας. Αλλά, είναι οι ισχυρισμοί περί εγκλημάτων μίσους πραγματικοί ή απλά άλλο ένα κομμάτι του ψεύτικου σκηνικού; Το FBI μας λέει ότι σχεδόν κανένα έγκλημα μίσους δεν γίνεται στις ΗΠΑ (ή το Ηνωμένο Βασίλειο)! Και όμως, οι ομοφυλόφιλοι λένε ότι γίνονται εγκλήματα μίσους παντού; Ακριβώς, αυτό το λένε… αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Πράγματι, ένας εκπρόσωπος του FBI λέει ότι αυτοί που έχουν ανάγκη από ειδική προστασία είναι οι ετεροφυλόφιλοι και όχι οι ομοφυλόφιλοι! Έχω τους αριθμούς - έχετε τα κότσια για να τους δείτε; (Πιο πρόσφατα, οι ομοφυλόφιλοι προκαλούν τους φυσιολογικούς σε όλες τις χώρες, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν τη βία. Κατόπιν, το εκθέτουν ως έγκλημα μίσους - πολύ έξυπνο, ε; ).

Από το 1966 έως το 1983 υπήρξαν 518 μαζικές δολοφονίες στις ΗΠΑ. Ένα (τεράστιο) ποσοστό του 68% από αυτές, διαπράχτηκε από, μαντέψτε ποιους... ναι, τους ομοφυλόφιλους. Η Εθνική Εγκληματολογική Έρευνα αναφέρει ότι οι ομοφυλοφιλικοί βιασμοί ανέρχονταν στο 7%… αλλά ο αριθμός «έχει αυξηθεί εντυπωσιακά» με την άνοδο του κινήματος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων… ειδικά στα μέρη όπου οι ομοφυλόφιλοι συναθροίζονται.

Ο μέσος χρόνος ζωής των ομοφυλόφιλων και λεσβιών είναι τα 40 έτη. Πολύ ασφαλής τρόπος ζωής!


Οι ομοφυλόφιλοι αγαπούν τα παιδιά σας!


Τι γίνεται με την παιδοφιλία; «Οι περισσότερες σεξουαλικές παρενοχλήσεις στα παιδιά γίνονται από τους ετεροφυλόφιλους!» φωνάζουν οι ομοφυλόφιλοι. Έχετε όμως ελέγξει τους επίσημους πραγματικούς αριθμούς; Εάν το κάνατε θα διαπιστώνατε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός παιδοφιλικών εγκλημάτων γίνεται από… μαντέψτε ποιους; Ναι, ομοφυλόφιλους άντρες! Αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη, από τη στιγμή που περισσότεροι από το 70% όλων των ομοφυλοφίλων υποστηρίζουν ότι έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τα ανήλικα αγόρια!

Οι ομοφυλόφιλοι λένε ανοιχτά ότι θέλουν τα παιδιά μας σε μια νεαρή ηλικία. Γι αυτό θέλουν να διεισδύσουν στα σχολεία, έτσι ώστε τα μικρά παιδιά ήδη από τα 3 τους χρόνια να υποστούν πλύση εγκεφάλου για να δεχτούν την ομοφυλοφιλία ως ‘φυσιολογική’. Γι αυτό ακόμα και τώρα, τα παιδιά ΣΑΣ διδάσκονται τις τεχνικές σοδομισμού και στοματικού σεξ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! (Βλέπε άρθρα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΔΩ και ΕΔΩ)


Είναι αυτό ‘αγάπη’... ή σκέτη βρωμιά;

(Sorry, το κομμάτι αυτό δεν το μεταφράζω…)


Η ευθύνη για το AIDS


Από τα μέσα της δεκαετίας του ´80, οι ομοφυλόφιλοι έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για να πείσουν το κοινό ότι ‘όλοι’ ευθύνονται για το AIDS. Τα πραγματικά γεγονότα όμως παρουσιάζουν κάτι άλλο! Οι ομοφυλόφιλοι ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις εμφάνισης του AIDS στη δύση όταν η ασθένεια άρχισε να προκαλεί ανησυχία. Οι ομοφυλόφιλοι λένε ότι σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι φταίνε… αλλά ξέρετε πως οι ετεροφυλόφιλοι προσβλήθηκαν από το AIDS; Ναι - μέσω των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι αρέσκονταν επίσης και στο σεξ με τις γυναίκες, ή που μοιράστηκαν βελόνες, κ.λπ.! Και οι ομοφυλόφιλοι είναι ακόμα οι υπ’ αριθμόν ένα ‘δράστες’ του HIV και του AIDS, της σύφιλης, κ.λπ., σε όλο τον κόσμο. Το ξέρατε αυτό; Πιθανώς όχι… ελέγξτε τα επίσημα νούμερα. Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακόμα οι υπ’ αριθμόν ένα ‘δράστες’ του HIV και του AIDS, της σύφιλης, κ.λπ., σε όλο τον κόσμο. Το ξέρατε αυτό; Πιθανώς όχι… ελέγξτε τα επίσημα νούμερα.


Οι ομοφυλόφιλοι ‘γεννιούνται έτσι’;


Οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι – έτσι γεννιούνται! Μπα, αλήθεια; Ποιος το λέει αυτό; Το βρήκατε - οι ομοφυλόφιλοι το λένε! Πρέπει να το πουν αυτό επειδή είναι όλα ένας μύθος, που κατασκευάζεται για να σταματήσει τις ευθείες αντιδράσεις απέναντί τους, για αυτό που είναι σίγουρα το μεγαλύτερο κοινωνικό έγκλημα στην ιστορία… η πλάση των ανθρώπων με αποκλίσεις.

Καμία έρευνα για τη γη δεν δείχνει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι ‘γεννημένοι’, παρά μόνο ότι επιλέγουν να είναι ομοφυλόφιλοι. Ούτε οι πιο πρόσφατες έρευνες δεν μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη ενός γενετικού ή οποιοδήποτε άλλου φυσικού παράγοντα-αίτιου για την ομοφυλοφιλία. Αυτός είναι ο λόγος που οι ομοφυλόφιλοι επιλέγουν να θεσπίσουν τις παρεκκλίνουσες φυλετικές πρακτικές. Το γεγονός ότι πρέπει να υιοθετήσουν παιδιά είναι μια αληθινή ένδειξη της στειρότητας και της αφύσικης φύσης της ομοφυλοφιλίας. Συνεχιστείτε, ελέγξτε τα πραγματικά γεγονότα. Δείτε ότι η ομοφυλοφιλική έρευνα έχει ξεσκεπάσει και απομυθοποιήσει τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ... χωρίς πλάκα.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή όλες οι πρόσφατες αλλαγές στο νόμο για την ‘προστασία’ των ομοφυλόφιλων , χτίζονται επάνω στην προϋπόθεση ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσικό και ότι ο ομοφυλόφιλος «έτσι γεννιέται»! (Υπάρχει η σκέψη να δημσιευτεί από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, σε συνέχειες, σχετική μελέτη - βιβλίο αμερικάνου ερευνητή). Εάν δεν είναι, τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη για όλη αυτήν την προστασία, ή όλοι εκείνοι οι νόμοι υπέρ των ομοφυλόφιλων. Πράγματι, τέτοιοι νόμοι πρέπει να ακυρωθούν. Απλά.


Η ομοφυλοφιλία είναι πολύ επισφαλής, πολύ αφύσικος και βεβαίως ανήθικη. Ο λόγος που οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να καταστρέψουν το Χριστιανισμό είναι επίσης απλός – επειδή λέει στους ανθρώπους την αλήθεια για αυτούς. Δεν είστε λίγο θυμωμένοι που γίνεστε μια μαριονέτα στα χέρια των ομοφυλόφιλων; Δεν παραξενεύεστε καθόλου γιατί οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να διακόψουν όλες τις λεωφόρους της προσωπικής ελευθερίας του λόγου; Θυμηθείτε, θα μπορούσατε να είστε ΕΣΕΙΣ οι επόμενοι που θα συντριφτούν.


Παρατηρήστε όλα τα στοιχεία πριν πλαισιώσετε τους κατασκευαστές αυτού του σκηνικού, εκείνους που κατασκευάζουν τους μύθους και τους χρησιμοποιούν έπειτα για να εξαπατήσουν τους ευφυείς ανθρώπους. Οι ομοφυλόφιλοι είναι πολύ έξυπνοι… αλλά εσείς είστε εξυπνότεροι, επειδή αναγνωρίζετε πότε μετατρέπεστε σε μια μαριονέτα… έτσι δεν είναι;

(Όλες οι ανωτέρω αναφορές είναι πραγματικά γεγονότα και αναφέρονται στο καινούργιο βιβλίο από το Δρ Rob Martyn: `Νέος Φασισμός (Fascism Revisited): Ανατινάζοντας τον ομοφυλοφιλικό Μύθο’, έκδοση Authorhouse. Εκθέτει ξεκάθαρα κάθε ψέμα και εξαπάτηση που χρησιμοποιούνται στην ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. Έχετε τα κότσια να το διαβάσετε; Εάν ναι, το περιεχόμενό του απαιτεί τη άμεση διακοπή και ανάκληση όλων των νόμων υπέρ των ομοφυλόφιλων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτό ‘αγάπη’... ή σκέτη βρωμιά;

& τι τρέχει με όλα εκείνα τα ωραία νεαρά αγόρια που κρατιούνται χέρι-χέρι; Φαίνονται τόσο ανδροκομμένα. Αλλά γνωρίζετε πόσα εξ'αυτών τρέφονται με τα περιττώματα των εραστών τους; Ναι, σωστά το διαβάζετε. 33% τρέφονται με τα περιττώματα των εραστών τους (Αμερικανική Εφημερίδα Δημόσιας Υγιεινής, 1985: μελέτη στον Άγιο Φραγκίσκο) Νιώθετε ολότελα φουντωμένοι & ενθουσιώδεις, γνωρίζοντας το;

Οι επίσημοι αριθμοί δείχνουν ότι το πλήθος που εξασκεί αυτήν την βρωμιά αυξάνει. Αυτοί όντως τρέφονται με περιττώματα κατά τη διάρκεια της συνουσίας. & πολλοί ομοφυλόφιλοι εργάζονται στη βιομηχανία τροφίμων, σε εστιατόρια, καφενεία, ποτοπωλεία όπου σερβίρουν πρόχειρα φαγητά...φανταχτερό δε θα ήταν να πηγαίναμε σε μια ομοφυλοφιλική γιορτή απόψε;

http://associatedcontent.com/article/61182/gay_propaganda_deception_from_start_pg4.html

Ανώνυμος είπε...

Αυτο με τον Ερνεστ Ρεμ ΔΕΝ ισχυει,ισα-ισα αποδειχθηκε πως ηταν προπαγανδα του χιτλερ μεσω στημενων δημοσιευματων μιας εφημεριδος
μαζι με αυτον και 2 στρατηγοι,ο χιτλερ ηθελε να παραμεριστουν τα SA και να αναδειχθουν τα δικα του SS τα οποια ορκιζονταν μονο στον ιδιο !
Εκκλησιασμος υπηρχε,ηταν μαλιστα υποχρεωτικος απλα ορισμενα κομματια του χριστιανισμου τα θεωρουσαν εβραικα.

Χάρης Φραγκούλιας είπε...

Που μπορούμε να βρούμε το συγκεκριμένο βιβλίο; Στα Ελληνικά φυσικά!!!!!!