Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

"We don't need no eduGAYtion"!


Η νεολαία ήταν πάντοτε στο στόχαστρο των μηχανισμών προπαγάνδας και ιδεολογικής χειραγώγησης των φασιστικών και απολυταρχικών καθεστώτων.

Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε δηλώσει: "Όποιος έχει την νεολαία έχει το μέλλον. Η διδασκαλία μου θα είναι σκληρή. Η αδυναμία θα ξεριζωθεί από τα παιδιά. Μία βίαιη, δραστήρια, κυρίαρχη, σκληρή νεολαία -αυτή θα επιδιώξω να δημιουργήσω".
Το 1936 ο Χίτλερ θεσπίζει νόμο, σύμφωνα με τον οποίον η ένταξη στην χιτλερική νεολαία καθίσταται υποχρεωτική.

Έτσι, το 1938 αριθμούσε 8.000.000 μέλη κατακτώντας τη θέση της μεγαλύτερης νεολαιίστικης οργάνωσης που εμφανίστηκε ποτέ στον δυτικό κόσμο.


Ο Μάο Τσε Τούνγκ είχε πει: "Oι νέοι είναι η μεγαλύτερη ζωτική δύναμη της κοινωνίας".

Με την "πολιτιστική επανάσταση" του Μάο, οι "νεαροί εθνοφρουροί", όπως ονομάζονταν αγωνίζονται με αυταπάρνηση και τυφλή υποταγή στον "κόκκινο ήλιο που φωτίζει την ανθρωπότητα" (Μάο) για να αλλάξουν τις συνειδήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων.

Οι μαθητές κλήθηκαν να «ανατρέψουν το κατεστημένο» καταγγέλλοντας το κόμμα κι ενίοτε λιντσάροντας τους δασκάλους τους, ενώ η νεολαία των πόλεων στάλθηκε με το ζόρι να εκπολιτίσει την ύπαιθρο...


Για να επιτύχουν τους σκοπούς τους, οι άνθρωποι εκείνοι, που ο αμερικάνος ραδιοπαρουσιαστής Michael Savage, όπως θα διαβάσετε στο τέλος του άρθρου, ονόμασε ομοφυλόφιλη ΜΑΦΙΑ, έχουν βάλει στόχο τη νεολαία και είναι τόσο αδίστακτοι που ακόμα και μικρά παιδιά του Δημοτικού ή ακόμα του Νηπιαγωγείου (!!) (όπως έγραψε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ σε παλαιότερο άρθρο - βλέπε ΕΔΩ), έχουν βάλει στο μάτι.


Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε την συστηματική προσπάθεια χειραγώγησης και πλύσης εγκεφάλου που γίνεται στους έφηβους, μέσα από το υπερόπλο που λέγεται τηλεόραση, κινηματογράφος αστέρες του Χόλιγουντ και γενικότερα αυτό που λέμε media.


Σε αυτό το άρθρο θα δούμε την προσπάθεια που γίνεται μέσα στα σχολεία από ορκισμένους "καθοδηγητές γνώμης" και "διαμορφωτές" ή καλύτερα "βιαστές συνείδησης" που προέρχονται από την κοινότητα των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι εκμεταλευόμενοι την σχέση εξουσίας που έχουν με τους μαθητές, προσπαθούν να περάσουν την δική τους "γραμμή".


Ήδη τα αποτελέσματα, τουλάχιστον στην αμερικάνικη νεολαία πρέπει να τους χαροποιούν...


Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά δείγματα.


---Και ας θυμηθούμε ότι δεν θα αργήσει ο καιρός που θα πρέπει και εμείς εδώ στο "Ελλάντα", να εκσυγχρονιστούμε".

"Όπως Αμερική"...


-----------------
Δημόσιο σχολείο στο San Francisco μετάφερε με πούλμαν 18 «πρωτάκια» στο δημαρχείο για να ρίξουν ροδοπέταλα στο γάμο της ομοφυλόφιλης δασκάλας τους!


Όπως έγραψε η εφημερίδα "San Francisco Chronicles" ένα δημόσιο σχολείο στο Σαν Φρανσίσκο μετέφερε 18 πρωτάκια στο Δημαρχείο έτσι ώστε τα παιδιά να "πετάξουν πέταλα" στην τελετή του γάμου της λεσβίας δασκάλας τους.

Οι μαθητές, από το Creative Arts Charter School, περίμεναν στα σκαλιά την δασκάλα τους Erin Carder, και την Kerri McCoy, με τσάντες γεμάτες ροδοπέταλα και μπουκαλάκια με φυσαλίδες.

“Είναι πραγματικά καλή δασκάλα. Είναι η καλύτερη!,” “Θέλω να έχει έναν καλό γάμο”, δήλωσε η 6άχρονη Chava Novogrodsky-Godt, φορώντας επάνω του μία κονκάρδα με την λεζάντα «Όχι στο 8» (“No on 8″) στο πουκάμισό της!!!

Η πρόταση «8» (Proposition 8) επιδιώκει να καθορίσει τον γάμο στην Πολιτεία της Καλιφόρνια ως ένωση μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μία γυναίκας, κάτι στο οποίο είναι αντίθετες οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.


--------------------

Στο Σικάγο καθηγητής έδειξε μέσα στην τάξη της 8th Grade (Δευτέρα Γυμνασίου για εμάς) την ταινία "Το Μυστικό του Brokeback Mountain" που παρουσιάζει την ερωτική σχέση δύο γελαδάρηδων, κοινώς καουμπόυς!

Η 12 χρονη Jessica υπέστη, μετά την υποχρεωτική παρακολούθηση της ταινίας, ψυχολογικές διαταραχές. Ο παππούς και η γιαγιά της ήδη υπέβαλαν Αγωγή στο Δικαστήριο, ζητώντας από την αρμόδια Επιτροπή Εκπαίδευσης, αποζημίωση 500.000 δολάρια.

-------------------

Το Σικάγο σχεδιάζει σχολείο για ομοφυλόφιλους μαθητές

Ο υπεύθυνος του σχολικού συστήματος έχει προτείνει τη δημιουργία λυκείου «φιλικού προς τους ομοφυλόφιλους»


Οι αρχές του Σικάγο πρότειναν τη δημιουργία ενός σχολείου «φιλικό προς τους gay», ώστε να αποφευχθούν τα ρατσιστικά επεισόδια εις βάρος των ομοφυλόφιλων μαθητών.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σχολείο θα είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης (Σ.Σ.εμ, αυτό είναι το θέμα). Με τη διαφορά όμως, ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πιο θετική για τους gay μαθητές και μάλιστα θα καλούνται γνωστοί ομοφυλόφιλοι, που έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς, για να μιλάνε στα παιδιά.

Στην περίπτωση που μετά από ψηφοφορία, η πρόταση περάσει, το σχολείο δε θα λειτουργήσει πριν το 2010 και αναμένεται να προσέλθουν 600 μαθητές.

---------------------

Σχολείο για gay υπάρχει ήδη και στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ και έχει 125 παιδιά.

Συγκεκριμένα, στις 16 Δεκεμβρίου 2008, το Συμβούλιο Παιδείας του Μιλγουώκι ενέκρινε τη δημιουργία του πρώτου Γυμνασίου για ομοφυλόφιλους για παιδιά ηλικίας 11, 12, 13 και 14 χρονών.

-----------------------
"Πόλεμος" για την ταυτότητα των... τουαλετών στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ
Διαμαρτύρονται οι τρανσέξουαλ φοιτητές...

Αντιδράσεις προκαλεί στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ η απόφαση των υπευθύνων να καταργήσουν τον διαχωρισμό των τουαλετών σε «ανδρών» και «γυναικών», αντικαθιστώντας τον με τις επισημάνσεις «τουαλέτες» και «τουαλέτες με ουρητήρια».

Η αλλαγή αυτή έγινε έπειτα από διαμαρτυρίες τρανσέξουαλ φοιτητών ή φοιτητών που έχουν κάνει αλλαγή φύλου και ένιωθαν άβολα στις τουαλέτες «ανδρών». Ο σύλλογος των φοιτητών τάχθηκε επισήμως υπέρ του μέτρου, με το επιχείρημα ότι θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της «φοβίας των τρανσέξουαλ». «Αν έχεις γεννηθεί θήλυ, εξακολουθείς να έχεις όψη γυναίκας, αλλά ορίζεις τον εαυτό σου ως άνδρα, πρέπει να έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τις τουαλέτες των ανδρών. Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει αλλαγή φύλου, μπορεί απλώς να νιώθεις ότι δεν είσαι γυναίκα», επιχειρηματολόγησε η Τζένι Κίλιπ, υπεύθυνη για θέματα σχέσεων μεταξύ των φοιτητών.

Κάποιες φοιτήτριες, ωστόσο, δεν νιώθουν άνετα με την απόφαση του πανεπιστημίου: «Προσωπικά δεν θα ήθελα να βρεθώ στην ίδια τουαλέτα με έναν άνδρα», δήλωσε μία από αυτές στο ΒΒC. Για «πολιτική ορθότητα σε βαθμό τρέλας» έκανε λόγο η φοιτητική εφημερίδα «Student Direct» σε κύριο άρθρο της. Οι αρχές του πανεπιστημίου πάντως δηλώνουν αποφασισμένες να επιμείνουν στις «φυλετικά ουδέτερες» τουαλέτες.


--------------------------

Πανεπιστήμιο ανοίγει τους κοιτώνες των γυναικών σε άντρες;

Το πανεπιστήμιο του Pittsburgh σκοπεύει να εφαρμόσει μια νέα πολιτική αναφορικά με τις υπηρεσίες στέγασης των φοιτητών του. Ως κίνηση ενάντια στις διακρίσεις, θα ζητείται από τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν και το στοιχείο «ταυτότητα φύλλου». Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος άντρας νιώθει ότι είναι γυναίκα, θα μπορεί να στεγάζεται μαζί με τις γυναίκες. Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο.


Πάντως, στα σχολεία των ΗΠΑ η κατάσταση είναι πρωτοφανής και μοιάζει να είναι πλεόν ανεξέλεγκτη.
Τα προβαλόμενα gay ή "φιλικά προς τους gay" φανταχτερά "είδωλα" της νεολαίας, η συστηματική πλύση εγκεφάλου από τηλεόραση και κινηματογράφο - πάντα με στόχο τους έφηβους-, η ασφυκτική πίεση από τις διάφορες οργανώσεις που αγωνίζονται "για τα δικαιώματα" και η εκ των έσω μελετημένη χειραγώγηση των μαθητών από τους μοχλούς του εκπαιδευτικού συστήματος, έχουν καταφέρει να σερβίρουν στα μάτια της νεολαίας ανακατασκευασμένη την ομοφυλοφιλία με την μορφή "μόδας" ή και "επανάστασης" (!!) και έχουν δημιουργήσει στρατιές νέων που "ξαφνικά" ανακάλυψαν την ομοφυλόφιλη πλευρά τους..
------------------------
Ο γερουσιαστής της Οκλαχόμα Tom Coburn, (φωτο) πρόσφατα δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία μεταξύ γυναικών κατήντησε να είναι τόσο διαδεδομένη στα σχολεία της Οκλαχόμα, ώστε οι αρχές του σχολείου επέτρεπαν στα κορίτσια να πηγαίνουν μόνο ένα ένα ξεχωριστά στην τουαλέτα!

Η συστηματική προπαγάνδα φέρνει αποτελέσματα. Κάποιοι, ήδη, τρίβουν τα χέρια τους...

Παρακάτω θα δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο (Μέρος 1 και Μέρος 2) σχετικά με την απίστευτη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και πλύση εγκεφάλου που γίνεται σε ΔΗΜΟΤΙΚΑ σχολεία στην Μασσαχουσέτη και στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές δασκάλους!!!

Το φίλμ ονομάζεται "It's Elementary: Talking about Gay Issues in School," είναι του 1996 και αποτέλεσε εκπαιδευτικό πρόγραμμα - "οδηγό" από ομοφυλόφιλους δασκάλους για την προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας σε παιδιά Δημοτικών σχολείων!


Το βίντεο είναι στα αγγλικά χωρίς μετάφραση. Μία άποψη στα αγγλικά μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Θα δώσω μία εικόνα για το τι δείχνει και τι λέει.


Στο βίντεο 1 βλέπουμε ένα δάσκαλο να παρουσιάζει στα παιδιά γνωστούς τους (;) ομοφυλόφιλους και μία δασκάλα να διαβάζει μία ιστοριούλα σε μαθητές της 1ης Δημοτικού όπου η "ηρωίδα" του βιβλίου, η Asha, έχει δύο μαμάδες. Ρωτάει τότε ένα γλυκό κοριτσάκι από την τάξη, εάν είναι ευτιχισμένο που έχει δύο μαμάδες. Το κοριτσάκι απαντάει θετικά, αλλά η δασκάλα επιμένει "πες το ξανά!" της λέει... Στους μαθητές της τρίτης Δημοτικού, η δασκάλα βάζει τα παιδιά να που εάν έχουν ακούσει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους ομοφυλόφιλους...

Στο βίντεο 2 δάσκαλος ρωτάει τα παιδάκια της τρίτης Δημοτικού πως πέρασαν την γιορτή της μητέρας. Ύστερα καλεί μπροστά και παρουσιάζει στα παιδιά την συμμαθήτριά τους Emily, την οποία εκθειάζει για την υπέροχη έκθεση που έγραψε την οποία την οποία και διαβάζει ενώπιον της τάξης ύστερα από προτροπή του δασκάλου. Ο λόγος βέβαια, που η έκθεση είναι υπέροχη είναι ότι η Emily έχει δύο μαμάδες. "Είναι πολύ ωραίο να έχεις δύο μαμάδες" γράφει το κοριτσάκι, ενώ παρακάτω λέει ότι συμμετέχει, με τις μαμάδες, κάθε χρόνο στην πορέια των ομοφυλόφιλων, το γνωστό "gay pride". Γεμάτος ικανοποίηση ο δάσκαλος καλεί τα παιδάκια να χειροκροτήσουν την Emily... Μετά ο ίδιος δάσκαλος μιλάει στα παιδιά για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και καλεί τα παιδιά να το συζητήσουν μεταξύ τους.

Στο τέλος εμφανίζεται κάποια γυναίκα που προφανώς είναι η διευθύντρια, η οποία λέει με πολύ φυσικό τρόπο : "Τα διδάσκουμε αυτά στα παιδιά, διότι εάν γίνουν οι ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ και δεν τους έχουμε εφοδιάσει με αυτές τις εμπειρίες, δεν πρόκειται να προοδεύσουμε"....

(Στην φωτογραφία, το βιβλίο "Daddy's Roommate" ("Ο συγκάτοικος του μπαμπά"), του 1991, ένα από τα πρώτα "παιδικά βιβλία" που βγήκαν αποκλειστικά για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στις παιδικές ηλικίες. Από τότε βέβαια, έχουν βγει πολλά....)


Δείτε τα δύο βίντεο


Για το θέμα της πλύσης εγκεφάλου που συντελείται συστηματικά στα μικρά παιδιά σχετικά με την ομοφυλοφιλία, λίγοι μιλάνε "έξω από τα δόντια¨...

Πολιτικοί αλλά και θρησκευτικοί ηγέτες μοιάζουν να "μασάνε τα λόγια τους", είτε από φόβο, είτε για να μην φανούν "φανατικοί" και "οπισθοδρομικοί", είτε γιατί σκέφτονται το κόστος σε ψήφους ή σε ακροατήριο, είτε γιατί και οι ίδιοι έχουν ρίξει "νερό στο κρασί τους".
Παραδείγματος χάριν, παρακολούθησα την συνέντευξή που έδωσε ο John McCain στην ομοφυλόφιλη ηθοποιό Helen Degeneres. Η Degeneres "έπαιζε στην έδρα της", στην εκπομπή της, με το κοινό της να την αποθεώνει έχοντας απέναντι τον "συντηρητικό" McCain, ο οποίος καθόταν σαν "βρεγμένη γάτα" και όταν η άρχισε τον καταιγισμό των ερωτήσεων και γνωστών "συνθημάτων" περί γάμου ατόμων του ιδίου φύλου (που τον παραλλήλισε με το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες και τα δικαιώματα των μαύρων!), ο McCain μίλαγε μέσα από το στόμα του σαν να ντρεπόταν!!!


Υπάρχουν όμως ακόμα κάποιες ελεύθερες φωνές που μιλάνε την (σκληρή) γλώσσα της αλήθειας ωμά, χωρίς ευγένειες, μισόλογα και "σάλτσες"...
Ένας από αυτούς είναι ο ραδιοπαρουσιαστής Michael Savage.
Ο Savage, ο οποίος θεωρείται μία από τις "ελεύθερες" φωνές στην Αμερική και ο οποίος- σημειωτέον- δεν είναι χριστιανός (τουλάχιστον με την κλασσική έννοια).

Σε εκπομπή του είπε ότι τα μυαλά των παιδιών βιάζονται συνεχώς από την "ομοφυλόφιλη μαφία".


Απαντώντας σε ακροατή που είπε: "Έπρεπε να εξηγήσω στον μου μικρό γιο, γιατί εκείνοι οι δύο άνδρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι προχθές," ο ραδιοπαρουσιαστής Michael Savage, δήλωσε, στην εκπομπή του «Savage Nation», "Πρέπει να εξηγήσετε στα παιδιά ... γιατί ο Θεός είπε στους ανθρώπους ότι αυτό ήταν λάθος". Συνέχισε: " Θα πρέπει να τους το εξηγήσουμε σε αυτόν καιρό που συντελείται ένας ψυχικός βιασμός. Τα μυαλά των παιδιών βιάζονται από την ομοφυλόφιλη μαφία, αυτή είναι η θέση μου. Βιάζουν τις συνειδήσεις των παιδιών μας ".

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχετικά με τον γάμο ομοφυλοφίλων, με έναν προηγούμενο ακροατή, ο Savage, δήλωσε: «Δεν είναι αστείο, όταν διαστρεβλώνεις ένα θεσμό όπως τον γάμο, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αστείο". Και πρόσθεσε, " Τα παιδιά μας καταστρέφονται από αυτό". Και συνέχισε: σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, « Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Τα παιδιά δεν ξέρουν τι να κάνουν . Παιδιά 9 και 10 ετών λένε, "είμαι γκέι." Ούτε καν ξέρουν τι σημαίνει αυτό " και πρόσθεσε:« Είναι μια γιγαντιαία μηχανή προπαγάνδας που προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα παιδιά. "

Σύμφωνα με το «Talk Radio Network», το πρόγραμμα του Savage ακούγεται μέσα από πάνω από 350 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η εκπομπή «Savage Nation» έχει τουλάχιστον 8,25 εκατομμύρια ακροατές την εβδομάδα, σύμφωνα με το περιοδικό Talkers, καθιστώντας την μία από τις εκπομπές με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα στις ΗΠΑ, μετά το “The Rush Limbaugh Showκαι το The Sean Hannity Show.

Παρακάτω ο διάλογος, όπως καταγράφηκε:

SAVAGE: Τίνα από το San Francisco, καλωσήρθες στο Savage Nation.

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Λοιπόν, κάνεις πραγματικά καλή δουλειά, Michael, και έχεις μία πολύ ωραία εκπομπή, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν φέρεσαι τόσο σοφά που είσαι τόσο ανυποχώρητος σχετικά με αυτές τους γάμους των ομοφυλόφιλων. Τι σημασία έχει τι κάνουν; Στο τέλος, όπως πας, θα πάθεις μία μεγάλη καρδιακή προσβολή όπως και ο Tim Russert --
(O Tim Russet - φωτο- υπήρξε βετεράνος δημοσιογράφος του NBC που πέθανε ξαφνικά μέσα στο στούντιο από καρδιακή προσβολή στις 13 Ιουνίου 2008. Ο
Russet ήταν πιστός καθολικός).

SAVAGE: Οχι, εγώ δεν θα
πάθω μια μεγάλη καρδιακή προσβολή. Θα σου πω γιατί: επειδή η αλήθεια θα με ελευθερώσει! Πάντα έτσι είναι.

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Αλλά --

SAVAGE: Δεν έχεις κουραστεί από την προπαγάνδα, όπου κάθε εφημερίδα που θα πάρεις σήμερα δείχνει γριες, άσχημες γυναίκες να παντρεύονται;

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Λοιπόν, εντάξει, πράγματι, γιατί πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να είναι μια ιδιωτική υπόθεση. Αλλά πιστεύω επίσης

SAVAGE: Λοιπόν, γιατί
νομίζεις ότι κάθε εφημερίδα στην Αμερική παρουσιάζει αυτές τις ιστορίες;

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Έχουν μία ατζέντα, φυσικά, αλλά ακόμη

SAVAGE: Λοιπόν, έχω την υποχρέωση ως κοινωνικός σχολιαστής να πω φτάνει πια, αρκετά, βαρέθηκα. Ακριβώς όπως βαρέθηκα με την λατρεία για τον Tim Russert, την Παρασκευή. Αρκετά πιά. Βαρέθηκα πια με τον Obama πριν από ένα χρόνο – μοιάζει με τον Alfred E. Neuman αυτή η ιστορία (η φάτσα - σήμα κατατεθέν το σατιρικού περιοδικού MAD, όπου βρίσκεται παντού...).

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Είναι ένα αστείο, αν είσαι gay ή straight, πιο πολύ αστείο είναι, αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλουμε….

SAVAGE: Δεν είναι αστείο, όταν κλέβεις έναν θεσμό τόσο εύθραυστο όπως ο γάμος και τον διαστρεβλώνεις σε μια παρωδία. Δεν είναι αστείο. Δεν είναι αστείο, όταν διαστρεβλώνεις ένα θεσμό όπως το γάμο, ο οποίος έχει ήδη αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αστείο. Καταστρέφονται τα παιδιά μας από αυτό.

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Λοιπόν --

SAVAGE: Διαφωνώ απ
όλυτα μαζί σου. Είναι πολύ σημαντικό θέμα. Τα παιδιά δεν ξέρουν λένε και τι κάνουν. Παιδιά 9 και 10 ετών λένε, "είμαι γκέι"! Δεν ξέρουν ούτε καν τι σημαίνει αυτό. Είναι μία γιγαντιαία μηχανή προπαγάνδας που προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα παιδιά. Αυτή είναι η δική μου άποψη.

Τομ από το Μοντερέι της Καλιφόρνια, τι γνώμη έχεις;

ΑΚΡΟΑΤΗΣ: Ναι, τηλεφωνώ από τη «Λαϊκή Δημοκρατία του Μοντερέι», και έπρεπε να εξηγήσω στον μικρό μου γιο γιατί αυτοί οι δύο άνδρες είχαν πιαστεί χέρι χέρι προχθές και μου είπε, "Μπαμπά, δεν λένε ότι αυτό είναι κακό σύμφωνα με τη Βίβλο; "Και είπα," Ναι, το λένε και ναι είναι λάθος "και θα έλεγα ναι σε ό, τι είχε να με ρωτήσει για αυτό. Και του είπα, είπα, "Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που έχεις δει ποτέ εκτός από την υπόλοιπους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης και το CNBC." Επειδή

SAVAGE: Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στα παιδιά γιατί ο - γιατί ο Θεός είπε στους ανθρώπους ότι αυτό ήταν λάθος. Πρέπει να εξηγήσουμε στα παιδιά, τον τρόπο με τον οποίο διαστρεβλώνονται τα πάντα. Απλώς πάρτε τους σε μια λίμνη με πάπιες και δείξτους μία αρσενική πάπια και μία θηλυκή πάπια και έπειτα δείξτε τους τα παπάκια και πέστους, "Πρέπει να υπάρχει ένα αγόρι πάπια και ένα κορίτσι πάπια για να υπάρχουν μωρά." Είναι το ίδιο με τον σκύλο, τα κουταβάκια προέρχονται από μια μητέρα σκύλα. Πρέπει να υπάρχει ένα αρσενικό σκυλί και ένα θηλυκό σκυλί. Θα πρέπει να το εξηγήσεις αυτό αυτόν τον καιρό που συντελείται ένας ψυχικός βιασμός. Το μυαλό των παιδιών βιάζεται από την ομοφυλόφιλη μαφία, αυτή είναι η θέση μου. Είναι βιασμός στο μυαλό των παιδιών μας.

8 σχόλια:

Ακρίτας είπε...

Φίλε μου είναι απίστευτα τα όσα γράφεις στα τρια τελευταία άρθρα σου. Κατ' αρχάς για άλλη μια φορά θέλω να αναφερθώ στον αντικειμενικό τρόπο που περιγράφεις τα γεγονότα, αποφεύγοντας χαρακτηρισμούς και αφήνοντας τον αναγνώστη να βγάλει τα συμπεράσματά σου.
Θαυμάζω πόσο πολύ μπορεί να σκοτιστεί η ανθρώπινη διάνοια υπό την επήρεια των παθών ώστε να φτάσει στο σημείο να αντιλαμβάνεται το σκοτάδι ως φως και τον θάνατο ως ευτυχία.
Πριν από χρόνια είχα διαβάσει ένα κείμενο του Αγίου Νικοδήμου Αγιορείτου που έγραφε πόσο μισεί ο Θεός την αμαρτία για την οποία κάνεις λόγο στα κείμενά σου. Ο οποιοσδήποτε αμαρτωλός είναι συμπαθής γιατί είναι ταλαίπωρος αφού στερείται της Ζωοποιού χάριτος του Κυρίου. Και ο ομοφυλόφιλος είναι κατά μείζονα λόγο συμπαθής διότι ενδέχεται να μην φταίει άμεσα ο ίδιος γι' αυτήν την κλίση του. Μπορεί για παράδειγμα να μην μπόρεσε να ταυτιστεί με τον πατέρα του ή την μητέρα της επειδή οι ίδιοι οι γονείς δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος που τους επιβάλλει η ιδιότητα του γονιού. Σήμερα ειδικά πολλοί είναι ακατάλληλοι να γίνουν γονείς, με αποτέλεσμα όταν αποκτούν παιδιά αυτά να μεγαλώνουν με χίλιες δυο διαταραχές.
Είναι όμως διαβολικό αυτοί οι άνθρωποι να προσπαθούν να νομιμοποιήσουν και να επιβάλουν την "αναπηρία" τους. Μοιάζουν με την αλεπού στο μύθο του Αισώπου που επειδή κόπηκε η ουρά της θέλησε να βάλλει και όλες τις άλλες αλεπούδες να κάνουν το ίδιο.

SkyWatcher είπε...

Φίλε Ακρίτα σου ομολογώ ότι έχω σοκαριστεί με αυτά που πληροφορούμαι και διαβάζω ότι γίνονται στις ΗΠΑ κυρίως, αλλά και σε άλλες "προηγμένες" χώρες. Πόλεμος πραγματικός...
Έχω υλικό και θα το βάζω κατά διαστήματα για να μην γίνεται κουραστικό και μονότονο το μπλογκ, αλλά και να μην θεωρηθεί ότι υπάρχει "μέτωπο" κατά των ανθρώπων εκείνων που - όπως γράφεις και συμφωνώ - είναι κατά μείζονα λόγο συμπαθείς.

Τα αίτια για την "κλίση" είναι πολλά και εγώ προσπαθώ να καταλάβω όσο γίνεται καλύτερα τι γίνεται. Έχω μάλιστα και φίλο ο οποίος μου αποκάλυψε τι συνέβη και έγινε ομοφυλόφιλος.

Αυτό όμως που έχει ίσως παραβλεφθεί είναι ότι μπορεί να υπάρξει "επιστροφή" μέσα από την πίστη στον Σωτήρα Χριστό και την βοήθεια από πνευματικούς ανθρώπους με αγάπη στην καρδιά τους.
Ο φίλος μου σήμερα έχει μία νέα ζωή (παντρεμένος με παιδί) και αυτό το χρωστάει στον Θεό που είναι Αγάπη.

Συγκλονιστική επίσης είναι η εξομολόγηση ενός πρώην ομοφυλόφιλου (τραβεστί) και η θαυμαστή σχέση του με τον τρελο-Γιάννη έναν θεωρούμενο σύγχρονο "δια Χριστόν σαλό". Την ιστορία την δημοσίευσε σε συνέχειες η εφημερίδα "Στύλος Ορθοδοξίας". Μπορέι κάποιος να διάβασει ΕΔΩ: http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1260&obcatid=3

Στις ΗΠΑ δε υπάρχουν πολλές χριστιανικές οργανώσεις που έχουν ως αποστολή να βοηθήσουν τους ανθρώπους «να βρουν την ελευθερία από την ομοφυλοφιλία μέσω της αγάπης του Ιησού Χριστού»… Όπως είναι η "Exodus International" πρόεδρος της οποίας είναι πρώην ομοφυλόφιλος.

Ψηφοφορία για την Πρόταση 8 το 2010 είπε...

Υποστηρίκτριες-ες του ΛεΠΑΤ (ΛΕσβίες, Πούστηδες, Αμφί, Τρανς) γάμου σκοπεύουν να επαναφέρουν σε ψηφοφορία την Πρόταση 8 την επόμενη χρονιά.

Στις 26.5.09 το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια επικύρωσε την πρόταση 8 και ανακάλεσε τον ΛεΠΑΤ γάμο. Η απόφαση προκάλεσε απογοήτευση αλλά όχι έκπληξη σε όσες-ους υποστηρίζουν τον ΛεΠΑΤ γάμο, οι οποίες-οι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για αυτόν.
Η απόφαση επιτρέπει στα 18.000 ζευγάρια που έχουν τελέσει γάμο να παραμείνουν έγγαμα αλλά δεν δίνει την δυνατότητα να τελέσουν γάμους καινούργεια ζευγάρια, δημιουργώντας έτσι ένα “Απαρχάιντ” στο κράτος-Πολιτεία της Καλιφόρνια.
Το σχέδιο είναι να επανέλθει το ζήτημα σε ψηφοφορία το Νοέμβριο του 2010 αντί να περιμένουμε ως το 2012, μια κίνηση που είχε την ιδιαίτερη υποστήριξη των μελών της ΜΚΟ Υποστηρικτική Καμπάνια για την Ισότητα στην Καλιφόρνια (EQuality CAlifornia/EQCA).

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται να συγκεντρωθούν περίπου 700.000 υπογραφές υποστήριξης μιας νέας ψηφοφορίας.

Τον Νοέμβριο 2008, η Πρόταση 8 έγινε αποδεκτή με την ισχνή πλειοψηφία του 52% .
Οι υποστηρίκτριες -ες του ΛεΠΑΤ γάμου πιστεύουν πως η κοινή γνώμη μπορεί να αλλάξει αρκετά να τις-τους δώσει την πλειοψηφία.
Ο Gavin Newsom http://en.wikipedia.org/wiki/Gavin_Newsom δήμαρχος της Πολιτείας του Σαν Φραντζίσκο, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα στο να διαδεχθεί τον Κυβερνήτη Άρνολντ Σβατσενεγκερ την επόμενη χρονιά, δήλωσε πως θα είναι ευτυχής να τεθεί το θέμα ξανά σε ψηφοφοριά. “Τώρα είναι η ευκαιρία μας να προσεγγίσουμε όσες-ους ψηφίζουν, τόσο αυτές-ους που είναι υπέρ όσο και αυτές-ους που είναι κατά” είπε.

Ο Marc Solomon υπεύθυνος της EQCA για τον ΛεΠΑΤ γάμο είπε: “Παρά το σημερινό πισωγύρισμα, η EQCA υποχρεούται να αποκαταστήσει την ελευθερία στο γάμο. Η πλειοψηφία των μελών της EQCA πιστεύει, πως το 2010 είναι η καλύτερη στιγμή για να γυρίσουμε στη ψηφοφορία της ανάκλησης της Πρότασης 8. Πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία της κεκτημένης ταχύτητας που υπάρχει στο θέμα του γάμου και όσων εργάζονται για αυτή την αποστολή, αξιώνοντας την ανάκληση της Πρότασης 8.
Αποδεχτήκαμε ότι η τελική απόφαση της επαναληπτικής ψηφοφορίας θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία με συνασπισμό συνεργατιδών-ων από άκρη σε άκρη της Πολιτείας-κράτους.
Η βασική εκστρατεία για την αναζήτηση ψήφων, με υποστηρικτηκά σποτ στην τηλεόραση και δωρεές έχει ήδη αρχίσει και υπάρχει το σχέδιο να προστεθούν 1000 μέλη του κλήρου-ιερείς που θα αυξήσουν την υποστήριξη για τον ΛεΠΑΤ γάμο.
Η EQCA συμπέρανε ότι: “Το να κερδίσουμε μια καταφατική ψηφοφορία για την ελευθερία του γάμου θα είναι δύσκολο και ακριβό αλλά έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι θα επικρατήσει”.

Το Σύνταγμα της Πολιτεία της Καλιφόρνια έχει την πιο μακρόχρονη Ιστορία από άλλες Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Το οποίο δέχεται κριτική ότι είναι υπερφοτωμένο από δημοκρατικές αξίες σε τέτοιο βαθμό, που να δίνει σε ακραία στοιχεία την ευκαιρία να περνούν νόμους.

Εκατοντάδες λεσβίες, αμφισεξουαλικές, τρανς, γκέι και ετερό μαζί με διάσημες καλιτέχνιδες και διάσημους καλιτέχνες όπως η Kelly Osbourne http://en.wikipedia.org/wiki/Kelly_Osbourne Perez Hilton http://en.wikipedia.org/wiki/Perez_Hilton Pete Wentz http://en.wikipedia.org/wiki/Pete_Wentz and Emmy διαδήλωσαν την αντίθεσή τες-τους για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καλιφόρνια. Αντίστοιχη πορεία διαμαρτυρίας έγινε στο Los Angeles χθες για να ανατραπεί η απαγόρευση με νομικά μέσα του ΛεΠΑΤ γάμου.

Αν θέλετε να υπογράψετε για την επανάληψη της ψηφοφορίας το 2010 πατήστε εδώ.


Το άρθρο το βρήκαμε στις 27.5.09 στο http://pinknews.co.uk και το μεταφράσαμε.
Στις 27.5.09 το πρωί η εκπομπή του Λάρυ Κίγκ στο CNN είχε συζήτηση για τον ΛεΠΑΤ γάμο που μεταδόθηκε και στην Ελλάδα. Ευαγγελία Βλάμη

Ανώνυμος είπε...

Religious organizations
All six Episcopal diocesan bishops in California jointly issued a statement opposing Proposition 8 on September 10, 2008.[87] Southern California's largest collection of rabbis, the Board of Rabbis of Southern California, voted to oppose Proposition 8.[88] Other Jewish groups who opposed Proposition 8 include Jewish Mosaic,[89] the American Jewish Committee, Progressive Jewish Alliance, National Council of Jewish Women, and the Anti-Defamation League.[56] Los Angeles Jews were more opposed to Prop 8 than any other religious group or ethnic group in the city. Jewish Angelinos voted 78% against the measure while only 8% supported the measure; the remainder declined to respond.[90] The legislative ministry of the Unitarian Universalists opposed Proposition 8, and organized phone banks toward defeating the measure.[91]

In addition, the California Council of Churches issued a statement urging the "immediate removal of Proposition 8" - saying that it infringes on the freedom of religion for churches who wish to bless same-sex unions.[92]

http://en.wikipedia.org/wiki/California_Proposition_8_(2008)

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι πως η ομοφυλοφιλία είναι κάτι δύσκολο να το κατανοήσεις, που διαστρέφει την ανθρώπινη ψυχολογία και την ανθρώπινη φύση.Ακομα κι αν τα αίτια είναι συγκεκριμένα μοιάζουν σαν να μην είναι αφού πολλάκις ούτ' οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι δε μπορούν συνή-θως να καταλάβουν το πως κ το γιατί .Πάντως μοιάζει σαν ένας δρόμος χωρίς γυρισμό.Καλύτερα να μην μπλέξεις.Δυστυχώς αν αρχίσει κάποιος να σκεφτεται την πράξη...δε ξερω για ποιο λογο αρχιζει.....στη συνεχεια τον στοιχειώνει....είναι μετα θέμα χρόνου να τη διαπραξει..

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να προσθέσω οτι η επιστροφή στον φυσικο δρόμο κ την απλότητα- γιατι η ομοφυλοφιλία είναι κατι το "εξεζητημένο" το υπερβολικό, ξεπερνα το μετρο και τον ορθό λόγο- (η επιστροφη λοιπον) είναι υπερ-αναγκαία.Πρέπει να θυμηθούμε τον θείο και ηθικό νόμο που συντελεί στον κόσμο -ευταξια. Κοσμος=στολίδι στα αρχαία.Ενώ σήμερα έχει καταντήσει "άκοσμος" κ επικρατεί η αταξία.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης είναι ανάγκαιο να κλείσουμε τ' αυτιά μας στις σειρηνες και τους δηθεν σοφούς της εποχής μας,που προβάλλουν τον πανηδονισμό ως σταση ζωής κ αξια πολιτισμού! προτρέποντάς μας να δοκιμάζουμε "διαφορετικά" πράγματα κ "εμπειρίες" καινούργιες!κ όλα αυτα ποροβάλλονται μεσ' απο τηλεορασεις, περιοδικά,σεξολόγους,σταρ κ δε συμμαζεύεται.Η ομοφυλοφιλια είναι σκλαβιά οχι λουνα παρκ οπως λένε!

Ανώνυμος είπε...

Ασ προστατεύσουμε την παιδική αθωότητα απο τη διαφθορά.Ετσι θα μας θυμίζει ποιοί ημασταν κάποτε.Θα μας μαλακώνει την καρδιά.Θα μας οδηγεί σε αγαθες πράξεις κ εργα!Τουλαχιστον αυτους π έχουν ματια κ βλέπουν ή εχουν εστω κ λίγυ αληθινή αγαπη κρυμμένη μεσα τους.Ελεος με αυτη τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση=διδασκαλία πρακτικών πορνείας.Τι φταιν τα παιδιά;τα μηνύματα απο χώρες οπου εφαρμοστηκε ειναι πού ασχημα.Παιδιά αρρωστα απο βλενόρροια κ αλλα νοσηματα...μεχρι κ κονδυλώματα! Κ προεφηβικές εγλυμοσύνες!κ αυτο το λεν πρόοδο! Αιδώς και αίσχος!