Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ποιος «προσβάλλεται» από αυτό το σκυλάκι;



Ιστορίες τρέλας του «πολιτικά ορθού» στην Βρετανία…

Ένα αστυνομικό τμήμα ζήτησε συγγνώμη σε μουσουλμάνους ηγέτες για την "προσβλητική" διαφημιστική αφίσα για το νέο τηλεφωνικό αριθμό μη-έκτακτης ανάγκης, στην οποία εμφανίζεται ένα σκυλάκι της αστυνομίας, ηλικίας έξι μηνών, με το όνομα ‘Rebel’.

Το κουτάβι γερμανικού ποιμενικού αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλές στο κοινό, και εκατοντάδες συνδέθηκαν στον δικτυακό τόπο της αστυνομικής δύναμης για να διαβάσουν online το ημερολόγιο με την εκπαίδευσή του.

Ωστόσο, ορισμένοι μουσουλμάνοι στην περιοχή του Dundee στην Σκωτία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αναστατωθεί από την εικόνα, επειδή θεωρούν ότι τα σκυλιά είναι "τελετουργικά ακάθαρτα", ενώ οι καταστηματάρχες έχουν αρνηθεί να προβάλουν την αγγελία.

Η αστυνομία του Tayside παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει πρώτα διαβουλεύσεις με τους υπαλλήλους της «ποικιλομορφίας» ('diversity' officers) πριν από κυκλοφορήσουν τις αφίσες, αλλά οι επικριτές θεώρησαν αυτήν την απολογία τους περιττή.

Ο Richard Cook, διευθυντής της εκστρατείας κατά της ‘πολιτικής ορθότητας’ στη Σκωτία, δήλωσε: «Η Βρετανία είναι η πιο γνωστή χώρα σε όλο τον κόσμο που αγαπάει τους σκύλους».

«Στην κουλτούρα μας, τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Δεν νομίζω ότι πρέπει από την διαφήμιση ‘Andrex’ να βγάλουμε το κουτάβι από την φωτογραφία (γνωστή διαφήμιση χαρτιού υγείας στην Βρετανία, όπου το σκυλάκι που φαίνεται έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της εταιρίας) και για την αστυνομία το να ζητήσει συγγνώμη είναι γελοίο."

Ο Rebel αποδείχθηκε πολύ δημοφιλής για την αστυνομία του Tayside και πρόκειται να βγει έξω στους δρόμους, μόλις ολοκληρώσει τους εμβολιασμούς του.

Το όνομα του δόθηκε από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου στο Dundee που τους επισκέφτηκε το σκυλάκι.

Αλλά κάποιοι Ισλαμιστές μελετητές θεωρούν ότι τα σκυλιά είναι «ακάθαρτα» και ως εκ τούτου είναι "haraam» - ή απαγορευμένα - εκτός αν τα χρησιμοποιείς στο κυνήγι ή στη γεωργία, και ότι δεν είναι υγιεινό να έχεις ένα σκυλί στο σπίτι.

Λένε ότι η «πρόσμειξη των σκύλων είναι η μεγαλύτερη στις προσμείξεις ζώων ", και όποιος αγγίζει ένα σκυλί θα πρέπει να πλύνει το μέρος του σώματος που έχει έρθει σε επαφή με το ζώο επτά φορές.

Ο Mohammed Asif, Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης του Dundee, ο οποίος μετέχει στο κοινό αστυνομικό συμβούλιο της Tayside, δήλωσε ότι η αφίσα είχε προβληθεί αυτή την εβδομάδα με τον John Vine, τον Αστυνομικό Διευθυντή.

Είπε: "Η ανησυχία μου ήταν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη από όλες τις κοινότητες, με το σκυλί στις αφίσες. Ήταν πιθανώς μια οικονομική σπατάλη για αυτές τις κοινότητες Η αστυνομία θα έπρεπε να το έχει καταλάβει..

"Από τότε η αστυνομία εξήγησε ότι ήταν μια παράλειψη εκ μέρους της και ότι αν είχαν προβλέψει ότι επρόκειτο να προκαλέσει αναστάτωση ότι δεν θα το είχαν κάνει.

«Οι άνθρωποι που έχουν καταστήματα δεν θα βάλουν τις αφίσες. Αλλά η αστυνομία μου είπε ότι ήταν απλώς μια παράλειψη και ότι δεν επιδιώκει να προσβάλει ή να αναστατώσει."

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Tayside ανέφερε ότι ο Rebel είχε αποδειχθεί «εξαιρετικά δημοφιλής» στα παιδιά και στους ενήλικες, αφού έγινε μέλος της αστυνομικής δύναμης από την ηλικία των έξι εβδομάδων.

Και πρόσθεσε: «η απίστευτο διεθνής δημοτικότητά του - έχει προσελκύσει ρεκόρ αριθμού επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας – και μας έκανε να νομίζουμε ότι ο Rebel θα μπορούσε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην προώθηση του μη επείγοντος αριθμού μας.

"Ωστόσο, δεν ζητήσαμε συμβουλές από «σύμβουλο διαφορετικότητας» της δύναμης, πριν από τη δημοσίευση και τη διανομή της αφίσας. Το παραβλέψαμε και ζητούμε συγνώμη για οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη προκλήθηκε."

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Καρκίνος67 είπε...

Οι Εγγλεζοι ειναι ιστορικως αποδεδειγμενη παλιοφαρα.

Καταδυναστευσαν τους γειτονικους τους λαους Σκωτσεζους και Ιρλανδους.
Αξεχαστο το "BraveHeart".

Αλλα τον πολιτισμο,το ηθος και την "εν χριστω" ζωη τους τη γνωρισε σχεδον ολος ο πλανητης.
Κυπριοι,Ινδοι,Κινεζοι,Αραβες κι Αργεντινοι.

Υπεροχο παραδειγμα εγγλεζου πρεσβευτη του χριστιανισμου ειναι ο τεως κρυπτοχριστιανος κι αρτι φανερωθεις και βαπτισθεις καθολικος Τονι Μπλερ.
Ιδανικο αλλοθι για την Αλ Καϊντα και τους συνοδοιπορους της.

Ομως αυτοι ειναι,αυτα ειναι τα ηθη τους κι ο τοπος που ζουν τους ανηκει.
Ετσι ζουν και σε οποιον αρεσει.
Σε οποιον δεν αρεσει "τα μπογαλακια του" και στον τοπο του.

Ή το σκασμο και το σεβασμο στον τοπο τον οποιο με τη θεληση τους κι εν γνωσει τους επελεξαν να ζουν και να πολιτογραφηθουν υπηκοοι του.

Ουτε τους υποχρεωσε,ουτε τους δελεασε,ουτε τους παραπλανησε καποιος ωστε να αφησουν τη χωρα τους και να πανε να ζησουν εκει.

Κι αυτο ισχυει για καθε λαο και ειδικα για αυτους που υποφερουν απο τη λαθρομεταναστευση.

Στην Αγγλια οι συντριπτικα περισσοτεροι ξενοι εισηλθαν νομιμα.
Σε εμας οι συντριπτικα περισσοτεροι ξενοι εισερχονται παρανομα.
Οποτε ειναι "δυο φορες φιλοξενουμενοι" αφου ανεχομαστε την παρανομια τους.

Ωρα ειναι τωρα να μας πουν οι μουσουλμανοι που προσευχηθηκαν στο κεντρο της Αθηνας,οτι την επομενη φορα που θα το ξανακανουν πρεπει να κατεβασουμε τη σημαια με το σταυρο απο τα δημοσια κτιρια την ωρα της προσευχης γιατι τους προκαλει.

Κι ακομη χειροτερα,να διαμαρτυρηθουν ως αρτι "βαπτισθεντες" Ελληνες πολιτες των οποιων η ιδιαιτεροτητα προσβαλλεται.

Με το νεο νομο περι αποκτησης υπηκοοτητας θα γινουν τοσοι πολλοι τοσο συντομα ωστε καποια στιγμη θα μας ζητησουν να βγαλουμε και το σταυρο απο τη σημαια και το κονταρι.

Και η κυβερνηση μας φροντιζει να προετοιμαζει τις νεες γενιες κανοντας τα θρησκευτικα και τη νεωτερη ιστορια μας προαιρετικα μαθηματα.