Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη του Nigel Farage για την ΕΕ, την είσοδο της Τουρκίας, την λαθρομετανάστευση και άλλα


Συνέντευξη του Βρετανού ηγέτη του UKIP, Nigel Farage στον Ολλανδό Barry Madlener, όπου μιλάει για την ΕΕ, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις κάκιστες επιπτώσεις που θα έχει η είσοδος της Τουρκίας στην ΕΕ, ενώ επιμένει στην διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας των χωρών-μελών που σύντομα θα χαθεί τελείως και γενικότερα θίγει πολλά κακώς κείμενα για το μηχανισμό της ΕΕ. Μιλάει επίσης για το ενδεχόμενο εισόδου ισλαμικών κρατών στην ΕΕ (Αλβανία), για το θέμα που προέκυψε με τους ρομά και τον Σαρκοζί και για την λαθρομετανάστευση και την γκετοποίηση περιοχών στα ευρωπαϊκές πόλεις.

Υποτιτλισμός από: http://www.youtube.com/user/vasoula2908

Ο Barry Madlener (γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 1969) είναι Ολλανδός πολιτικός του Κόμματος για την Ελευθερία (PVV), του Γκέερτ Βίλντερς και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του PVV στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τις 14 Ιουλίου 2009.

ΕΔΩ η συνέντευξη χωρίς περικοπές (στα αγγλικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: