Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Μία βόλτα στο μουσουλμανικό Λούτον...


Ο ηγέτης της English Defence League (E.D.L.) Tommy Robinson, «ξεναγεί» ένα δημοσιογράφο της Vanguard TV (Adam Yamaguchi) στις ισλαμοκρατούμενες γειτονιές του Luton, (με τα 19 τζαμιά!!) που κάποτε έκανε βόλτες μικρός, αλλά πλέον είναι ανεπιθύμητος. Κάποια στιγμή τον αναγνωρίζει ένας τοπικός μουσουλμάνος ηγέτης της Κοινότητας, τον πλησιάζει και….
Το Vanguard είναι μία εκπομπή νέων δημοσιογράφων, οι οποίοι ασχολούνται με διάφορα παγκόσμια θέματα. Η εκπομπή φιλοξενείται στο κανάλι Current TV που έχει επικεφαλής τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκορ και τον επιχειρηματία Joel Hyatt. Το παραπάνω βίντεο ήταν από την εκπομπή με θέμα «Ισλαμοφοβία».
Άλλα βίντεο από την εκπομπή:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ?

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Υπάρχουν σε όλο το κόσμο 22 μεγάλες θρησκείες, 270 μικρότερες και πάνω από 50.000 μικρές θρησκευτικές ομάδες και παραθρησκείες.
Μόνο όμως για το Ισλάμ γίνεται λόγος τα τελευταία χρόνια για ιδιόμορφες επεκτατικές ενέργειες που οδηγούν στην Ισλαμοφοβία.
Καλό θα είναι να προβληματιστούμε όλοι και να μην τα θεωρούμε όλα τυχαία και φυσιολογικά γενόμενα.