Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Προβοκατόρικη αφίσα από την Διεθνή Αμνηστία δεν έγινε δεκτή

Η γνωστή για τον εθνομηδενιστικό της ρόλο και χρηματοδοτούμενη από «φιλάνθρωπους» τύπου Σόρος Διεθνής Αμνηστία, ζήτησε την άδεια να κρεμάσει μια τεράστια πινακίδα 30-τετραγωνικών ποδιών πάνω στην γέφυρα "Szabadság" της Βουδαπέστης, η οποία απεικονίζει δύο ομοφυλόφιλους άνδρες έτοιμους να φιληθούν.

Η πρόκληση αυτή αποτελεί το προοίμιο για την επικείμενη λεγόμενη «πορεία υπερηφάνειας» στην Βουδαπέστη στις 27 Ιουνίου και στις 5 Ιουλίου. Η εξτρεμιστική νεοταξική οργάνωση ισχυρίστηκε ότι σκοπός της πρωτοβουλίας ήταν να ενημερώσει το κοινό για τον κύριο μήνυμα του φεστιβάλ των ομοφυλόφιλων : «η αγάπη είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα».

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Βουδαπέστης απέρριψε ομόφωνα το αίτημα της οργάνωσης, δήλωσε το μέλος του δημοτικού συμβουλίου με τον συνδυασμό του Jobbik, Pál Losonczy, ενώ ακόμη και άλλα μη-μέλη του κόμματος σοκαρίστηκαν από την πρωτοβουλία της οργάνωσης

Η Διεθνής Αμνηστία η οποία με κάθε ευκαιρία κατηγορεί την Ελλάδα ότι παραβιάζει τα «ανθρώπινα δικαιώματα» ύστερα από «καταγγελίες» μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, αυτοαποκαλούμενων «Μακεδόνων της Ελλάδας» και δήθεν «μελών της τουρκικής μειονότητας» - υπό τον μανδύα της προστασίας «των ανθρωπίων δικαιωμάτων» προωθεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όπως τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων και διεξάγει μια σκληρή μάχη εναντίον του παραδοσιακού οικογενειακού μοντέλου και της ζωής του αγέννητου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

2 σχόλια:

sapphire είπε...

To Jobbik με κάθε ευκαιρία κατηγορεί την Ελλάδα και την Κύπρο ότι παραβιάζουν τα δικαιώματα των Τούρκων ενώ σε κάθε περίσταση ασκεί πολιτική υπέρ της Τουρκίας λόγω παντουρανιστικών απόψεων...να τα λέμε όλα!

SkyWatcher είπε...

Τα έχουμε πει όλα. εδώ και εδώ