Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΑΛΛΙΑ: Αθώες όλες οι femen που βεβήλωσαν την Παναγία των Παρισίων. Ένοχοι οι… φύλακες που τις πέταξαν έξω «βίαια». (Μαντέψτε τι θα γινόταν εάν βεβήλωναν τζαμί ή συναγωγή)Η γαλλική Le Parisien γράφει για το περιστατικό με τις - καλοπληρωμένες πολυδιαφημισμένες και φερόμενες από το σύστημα ως «ακτιβίστριες» - Femen που μπήκαν στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων, κρυμμένες αρχικά ανάμεσα στο πλήθος, και στη συνέχεια έβγαλαν τα ρούχα τους και φωνάζοντας «Όχι πια Πάπας», άρχισαν να χτυπάνε με ξύλα τρεις ιστορικές καμπάνες που ήταν εκτεθειμένες προσωρινά για την 850η επέτειο της Notre-Dame de Paris, στις οποίες δημιούργησαν μικρές φθορές, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι Femen αρνήθηκαν ότι προκάλεσαν ζημία, υποστηρίζοντας ότι είχαν κάνει τον κόπο να καλύψουν το ξύλο με τσόχα, κάτι που αρνήθηκε όμως, ο δικηγόρος του ιερέα του καθεδρικού ναού, υποστηρίζοντας ότι η τσόχα δεν είχε τοποθετηθεί καλά με αποτέλεσμα να υπάρχουν φθορές στις καμπάνες..

Και τώρα το αποτέλεσμα της δίκης:

Ελλείψει αποδείξεων και τα εννέα μέλη των femen αθωώθηκαν από το ποινικό δικαστήριο του Παρισιού. Ωστόσο, τρεις φύλακες του καθεδρικού ναού καταδικάστηκαν με αναστολή σε πρόστιμα ύψους τριών χιλιάδων ευρώ, πέντε χιλιάδων και χιλίων ευρώ αντίστοιχα, για διάπραξη βίας στις «ακτιβίστριες». Επειδή δεν τις συνόδεψαν με «ευγένεια», όταν τις έβγαζαν έξω από τον καθεδρικό ναό.

Κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση.

Η απόφαση του δικαστηρίου εξόργισε την καθολική πολιτικό Christine Boutin, ιδρύτρια του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, που έγραψε στο Twitter:

"Οι Femen αθωώθηκαν, οι φρουροί καταδικάστηκαν! Ιδού το δικαίωμα να βλασφημείς! Ντροπή και πρόκληση! Η Γαλλία γελοιοποιείται!"

Η ανιψιά της Marine Le Pen, Marion Maréchal Le Pen, αντιδρώντας στην απόφαση, κατήγγειλε την υπουργό Δικαιοσύνης (την γνωστή Christiane Taubira) η οποία έχει ορκιστεί να καταστρέψει τη Γαλλία στα θεμέλιά της και την ψυχή της, και της οποίας το σχέδιο υποστηρίζεται από μια ένωση δικαστών με την ίδια ιδεολογία, και για αυτό, όλα γίνονται ανεκτά όταν πρόκειται για προσβολή της Καθολικής θρησκείας, βεβηλώσεις ιερών χώρων λατρείας, και καταστροφή εθνικής περιουσίας…. Στην Γαλλία όλες οι θρησκείες προστατεύονται με εξαίρεση, όπως φαίνεται, την ιστορική θρησκεία του γαλλικού λαού. Σε αυτή την υπόθεση, δεν μιλούν καν για βεβήλωση, παρά μόνο για «ζημιές» ...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

B.NΤΡΙΤΣΑΣ / 15.9.2014
Πρώτον : Οι γυναίκες αυτές είναι άκρως ανήθικες και επικίνδυνες. Πληρωμένες από τον περιβόητο Σόρος και καθοδηγούμενες από τους Σιωνιστές που μισούν θανάσιμα το χριστιανισμό, κάνουν οτιδήποτε για να θίξουν την ηθική, την οικογένεια και ιδιαίτερα τη χριστιανική θρησκεία. Τρεις από αυτές τις είδαμε επίσης σε βίντεο, όπου πήγαν στην πλατεία του Κιέβου, έκοψαν έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό και τον έριξαν στο έδαφος. Τι να πει κανείς. Το μίσος κατά του χριστιανισμού σε όλο του το μεγαλείο. Δεύτερον : Αν γκρέμιζαν θρησκευτικό σύμβολο του Ισλάμ ή του Ιουδαϊσμού θα χαλούσε ο κόσμος, και θα χαλούσε επίσης αν έμπαιναν σχεδόν γυμνές σε τζαμί ή σε συναγωγή. Ειδικά, οι φανατικοί μουσουλμάνοι θα τις είχαν σφάξει στο γόνατο, ενώ οι πανίσχυρες εβραϊκές οργανώσεις θα γύριζαν τον κόσμο ανάποδα. Αλλά έτσι λειτουργεί η Σιωνιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη. Βρίστε, προσβάλτε βάναυσα το χριστιανισμό. ΄Όχι όμως άλλες θρησκείες. Τρίτον : ΄Ένα μεγάλο αίσχος με περιφρόνιση αξίζει σε όσους χριστιανούς ασκούν εξουσία και παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Στην προκειμένη περίπτωση οι δικαστές που τις αθώωσαν θα’ πρεπε να ντρέπονται, γιατί είναι σαν να μην τους νοιάζει καθόλου οι βάναυσες προσβολές της χριστιανικής μας θρησκείας.