Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΓΑΛΛΙΑ: Κιότεψε ο στρατηγός και τώρα δηλώνει «αντιρατσιστής»!



Ο Γάλλος εν αποστρατεία στρατηγός Piquemal, βγήκε και είπε ξεκάθαρα ότι «λυπάται» που πήγε στην διαδήλωση στο Καλαί, επειδή ο ίδιος «δεν γνώριζε» ότι το κίνημα PEGIDA θα ήταν εκεί και ότι η PEGIDA είναι μια οργάνωση της «ακροδεξιάς», ακόμα και «φασιστική» και ότι αυτός ήθελε απλά να «εξετάσει την κατάσταση στο Καλαί» για να δει αν δεν υπήρχε λύση στο πρόβλημα και ότι τέλος πάντων δεν είναι σε καμία περίπτωση «ρατσιστής» ή «ξενοφοβικός» και ότι στην Λεγεώνα των Ξένων που υπηρέτησε υπάρχουν 140 εθνικότητες οπότε «αν υπάρχει κάποιος δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι είναι ρατσιστής, αυτός είμαι εγώ» και μπλα μπλα μπλα...

Εδώ ένα ηχητικό από τις δηλώσεις του στο RTL, και προηγουμένως μια δήλωση του δικηγόρου του, ο οποίος ακούγεται και αυτός σαστισμένος όπως ο πελάτης του ο στρατηγός..

Εν ολίγοις, ο στρατηγός γονάτισε μπροστά στην αστυνομία της σκέψης. Κάποιοι στο Twitter επεσήμαναν ότι στο παρελθόν ο στρατηγός είχε εργαστεί για τις σοσιαλιστικές κυβερνήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η βασική φιλοσοφία του ήταν σοσιαλιστική, όχι εθνικιστική.

Τι έπαθε ο «πατριώτης» στρατηγός; Φοβήθηκε για την ζωή του; Όχι, φοβήθηκε μήπως τον πουν «ρατσιστή». Προς το παρόν λοιπόν, «σωτηρία» από στρατηγούς γιοκ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μισθοφόροι είναι εξαγοράσιμες συνειδήσεις.
Οι εξαγοράσιμες συνειδήσεις είναι ως αν τον γάϊδαρο λίγο καρότο και λίγο μαστίγιο χρειάζεται...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα..... Ο στρατηγός θα μπορούσε να γίνει σύμβολο αντίστασης.
Παιδιά πρέπει να πούμε παντός ότι σε αυτές της χώρες δεν είναι εύκολο να σηκώσεις κεφάλι...

Ανώνυμος είπε...

Όταν διάβασα την είδηση χάρηκα ιδιαιτέρως που υπάρχουν Ευρωπαίοι πραγματικοί στρατιωτικοί.Αλλά για μία ακόμα φορά όλοι οι Ευρωπαίοι εθνικιστές πέσαμε θύμα απάτης.Αλλά επειδή ο εθνικισμός είναι ενέργεια όπως έλεγε και ο Δραγούμης,δεν τα παρατάμε αλλά παλεύουμε με όποιον τρόπο μπορούμε για μια Ευρώπη των Λευκών και με παλαιοχριστιανικές παραδόσεις που θα ελευθερώσουν τον Λευκό Άνθρωπο από το σκότος!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα μαλλον κοτουλα τους βγηκε, ο "δαφνοστεφης" Γαλλος στρατηγος.

ΥΓ. Αληθεια, σε ποιες μαχες εχει "δρεψει" δαφνες, ο μεταμεληθεις "αντιρατσιστης" (κατα δηλωσιν του) λαπας;;;; Μηπως στην "καλλιοπη", κατα την νεοτητα του οταν ηταν νεοσυλλεκτος;;;

Orthodox True είπε...

Συνήθως γιά να φτάσει κάποιος Στρατηγός, ή Ναύαρχος, ή Πτεραρχος τον έχουν περάσει πολλά κοσκινα ελέγχου αντιλήψεων, ιδεολογιών, φρονημάτων, και εάν δεν είναι πειθήνιο όργανο, δεν τού δίνουν αξιώματα. Οπότε δεν με εκπλήσσει πού τά πήρε πίσω, με εξέπληξε πού το ξεκίνησε, αλλά μπορεί να ήταν και μεθυσμένος! !!!!

Εμείς τι κάνουμε γιά τον τόπο μας.....

Ανώνυμος είπε...

ειναι απατριδες οι περισσοτεροι ειναι πρακτορες της νεας ταξης,βρωμαει παντου η δουλεια,μονο μεσα απο τα λαικα στρωματα θα βρεθουν αγνοι και σωστοι πατριωτες να \πονανε την πατριδα τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

Ο ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΒΕΝΕΡ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΕΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

ΑΝΤΡΕΣ...ΚΑΙ ''ΑΝΤΡΕΣ''

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι πρωτοβουλίες, καλώς καμωμένες. Ακόμα και οι "προδομένες"...
Εμείς έχουμε χρέος να διαλέξουμε τι μας ταιριάζει, περνώντας τα πάντα από το φίλτρο του Εθνικού συμφέροντος και της αυτοκριτικής (ουχί του αυτομαστιγώματος).
Δεν είμαστε Ψωροκώσταινα, αλλά θέλει ΔΟΥΛΕΙΑ για να το αποδείξουμε κιόλας...!

«Ἡ ξενομανία εἶναι χωριατιά. Εἶναι προστυχιά. Εἶναι κουταμάρα. Εἶναι ἀφιλοτιμία. Εἶναι ἀφιλοπατρία.
Καὶ εἶναι ξιπασιά. Καὶ εἶναι ἀμάθεια.»
Περικλής Γιαννόπουλος

«Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει κάποιον άλλον να τον ελευθερώσει» Έζρα Πάουντ (βλέπε ΝΑΤΟ στο Αιγαίο...)