Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΓΑΛΛΙΑ: Νεκρός νεαρός εθνικιστής μετά από δολοφονική επίθεση

Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Luigi Guardiera, ένας νεαρός εθνικιστής, ηλικίας 23 ετών, χτυπήθηκε άγρια από αποβράσματα στο πάρκινγκ ενός νυχτερινού κέντρου στην πόλη Tarbes. Χθες πέθανε στο νοσοκομείο της Τουλούζης που νοσηλευόταν σε κώμα. Η επίθεση ήταν προμελετημένη. Οι δολοφόνοι τρύπησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον μέχρι θανάτου πριν αποχωρήσουν. Φυσικά δεν υπήρξε σχεδόν καμία κάλυψη για αυτό το περιστατικό από τα «μέσα ενημέρωσης», επειδή το θύμα δεν ήταν αριστερός ή μετανάστης. Εφόσον ήταν εθνικιστής ο θάνατος είναι «ανακούφιση» για το σύστημα.

Ο Luigi Guardiera ήταν ένθερμος πατριώτης: ήταν έτοιμος να ενταχθεί στο στρατό και είχε κατέβει υποψήφιος με το Εθνικό Μέτωπο στις νομαρχιακές εκλογές του 2015. Είναι πολύ πιθανό η δολοφονία του να έχει πολιτικά κίνητρα.

Υπάρχουν ιστοσελίδες που αναφέρουν ότι χτυπήθηκε από ομάδα 12 αντιφα τραμπούκων, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο που έχει παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες και θέλουν να πουν ότι είναι ένας κακοποιός που έδρασε μόνος του.      

Ο 23χρονος ήταν από την πόλη Masseube της επαρχίας Gers, ήταν ποδηλάτης και είχε τελειώσει τις σπουδές του στο κολέγιο Mirande.


ΚΟ / Πηγές: εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

3 σχόλια:

konion είπε...

Ὕποπτος φόνος. Σημασία ἔχει, ἐπ΄ εὐκαιρίᾳ τοῦ φόνου καὶ τί μήνυμα δίνεται ἀπὸ τὶς μετέπειτα ἐνέργειες τοῦ κράτους. Προφανῶς τὸ μηνυμα εἶναι: Ἐθνικιστὲς θὰ πεθάνετε, καθίστε ἥσυχοι.

Ανώνυμος είπε...

Αιωνία η μνήμη.
Οι εθνικιστές έχουν πληρώσει το υπέρατατο τίμημα για την ενασχόλησή τους με τα κοινά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

polycmike είπε...

RIP