Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Εμετική δήλωση Φραγκίσκου. Παρομοιάζει τον Χριστό με το ISIS



Καλεί επίσης τους Ευρωπαίους να «ενσωματωθούν» με τους μουσουλμάνους εισβολείς γιατί έτσι θα καλυφθεί το «δημογραφικό κενό» της Ευρώπης.

Σε μια σοκαριστική συνέντευξη, ο Πάπας Φραγκίσκος παρομοίασε τον Ιησού Χριστό με το ISIS και είπε ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες πρέπει να αναπαράγονται με τους Ευρωπαίους για την αντιμετώπιση της "υπογεννητικότητας".

«Σήμερα, δεν νομίζω ότι υπάρχει ο φόβος του Ισλάμ ως Ισλάμ, αλλά του ISIS και του κατακτητικού πολέμου του, ο οποίος εν μέρει προέρχεται από το Ισλάμ», είπε στην  γαλλική καθολική εφημερίδα La Croix. «Είναι αλήθεια ότι η ιδέα της κατάκτησης είναι συνυφασμένη με την ψυχή του Ισλάμ, ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να ερμηνευθεί ο στόχος που αναφέρει το Ευαγγέλιο του Ματθαίου, όπου ο Ιησούς στέλνει τους μαθητές Του σε όλα τα έθνη, ως μια ίδια ιδέα κατάκτησης».

Ο Πάπας δήλωσε επίσης ότι είναι «επίφοβο» αυτό που ακούγεται σχετικά με τις «χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης», διότι, σε αυτόν, αυτό έχει μια «αποικιοκρατική χροιά» και κάλεσε τα ευρωπαϊκά έθνη να «ενσωματώσουν» τους μουσουλμάνους  μετανάστες στην ήπειρο.

«Η ενσωμάτωση αυτή είναι ακόμη πιο αναγκαία σήμερα, δεδομένου ότι, ως αποτέλεσμα της εγωιστικής αναζήτησης για ευημερία, η Ευρώπη αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα της μείωσης του ποσοστού των γεννήσεων», δήλωσε. «Ένα δημογραφικό κενό βρίσκεται σε ανάπτυξη».

Οι απόψεις του είναι εντυπωσιακά παρόμοιες με εκείνες του κορυφαίου Ιμάμη Sheikh Muhammad Ayed (Σεΐχη Μουχάμαντ Αγιέντ), ο οποίος είπε ότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την «μεταναστευτική κρίση» και να αναπαραχθούν με τους Ευρωπαίους και να «κατακτήσουν τις χώρες τους».

«Η Ευρώπη έχει γίνει γερασμένη και εξαθλιωμένη και χρειάζεται ανθρώπινη ενίσχυση ... δεν οδηγούνται από συμπόνια για το Levant (Μ. Ανατολή), τους ανθρώπους του και τους πρόσφυγές του ... Σύντομα, θα τους ποδοπατήσουμε κατάχαμα, με τη θέληση του Αλλάχ», δήλωσε. «Σε όλη την Ευρώπη, όλες οι καρδιές εκφράζουν το μίσος προς τους μουσουλμάνους. Επιθυμούν να ήμασταν νεκροί, αλλά έχουν χάσει τη γονιμότητά τους, έτσι ώστε κοιτάνε να βρούνε τη γονιμότητα ανάμεσά μας».

«Εμείς θα τους δώσουμε τη γονιμότητα! Θα κάνουμε παιδιά μαζί τους, γιατί θα κατακτήσουμε τις χώρες τους!»


ΚΟ: Καταρχάς το «δημογραφικό πρόβλημα» από ποια άποψη απασχολεί τον Πάπα ως «χριστιανό» ηγέτη; Από άποψη «οικονομική», όπως τους εργοστασιάρχες στην Γερμανία που ζήτησαν από την Μέρκελ να ανοίξει τα σύνορα για τα νέα (φτηνά) εργατικά χέρια; Από άποψη «κοινωνική», αποκλείεται να το ζήτησε, καθώς γνωρίζει ότι «ενσωμάτωση» και κοινωνική ειρήνη με τεράστιους μουσουλμανικούς πληθυσμούς είναι έξω από κάθε (ακόμα και επιστημονική) φαντασία. Το ρεαλιστικό είναι οι Ευρωπαίοι να ενσωματωθούν στις αντιλήψεις και τις ορέξεις των μωαμεθανών και όχι το αντίθετο. Από άποψη «πνευματική;» Εδώ γελάνε και οι πέτρες (του Βατικανού). Εάν εκπροσωπούσε, έστω και για το θεαθήναι, τους χριστιανούς θα καλούσε τους Ευρωπαίους να εγκαταλείψουν, λοιπόν, την «αναζήτηση της ευημερίας» (λες και οι μουσουλμάνοι μετανάστες / εισβολείς δεν ήρθαν ακριβώς γι’ αυτήν) και να επιστρέψουν στις χριστιανικές αξίες και παραδόσεις και να κάνουν πολλά παιδιά και θα πίεζε τις κυβερνήσεις να ενισχύσουν την πολύτεκνη οικογένεια. Θα ζητούσε ενίσχυση της χριστιανικής ταυτότητας της Ευρώπης όχι περαιτέρω διάλυσή της. Αλλά τι περιμένεις από τον πιστό υπηρέτη της Νέας Τάξης, που ήρθε στα υπό κατάληψη νησιά μας και πήρε με το αεροπλάνο του μια ντουζίνα μουσουλμάνους «πρόσφυγες» («παιδιά του Θεού» όπως του χαρακτήρισε) και όχι χριστιανούς (που διώκονται κιόλας). Απορώ με τα πλήθη των καθολικών που τον ακούνε και τον ακολουθούνε.    

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

15 σχόλια:

polycmike είπε...

Γι' αυτό και οι Έλληνες αντιδρούν δυναμικά ... παντρεύονται (;) μετά τα 40, το πολύ να κάνουν 2 παιδιά, στα 5 χρόνια διαζύγιο και ενδιάμεσα το κέρατο πάει σύννεφο!!!

Ιδιαίτερο ζήλο δείχνου οι "Εθνικιστές", 35 χρονών άγαμοι και άτεκνοι (βλ. Κασιδιάρης, Λαγός, Μίχος, Ουρανία κ.α.) και όταν τους έστειλα μήνυμα στη ζωντανή εκπομπή τους (για την υπογεννητικότητα των "Εινικιστών"), μου απάντησαν δίχως αιδώ: "αυτή η άθλια Κυβέρνηση δεν δίνει επιδόματα τέκνων". Και η αμέσως επόμενη μου σκέψη ήταν: "Κύριε ελέησον, μα καλά θέλετε και επιδόματα για να ... τεκνοποιήσετε;"

Καλή Λευτεριά, ένεκα της ημέρας απόδοσης φόρου τιμής για την Γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν επρόκειτο να εκλεγεί Πάπας, ένας κεραυνός έπεσε στον τρούλο του Αγ.Πέτρου. Όταν επισκέφθηκε (μαζί τον Βαρθολομαίο)το Σπήλαιο της Γεννήσεως, αυτό πήρε φωτιά. Ψάξτε το. Ο Θεός μας δίνει ξεκάθαρα σημάδια, αλλά ποιοί έχουν μάτια για να τα δουν;

Ανώνυμος είπε...

Αηδιάζω και μόνο στη σκέψη της αναπαραγωγής Λευκών με άραβες και μαύρους.Το είχα ξαναγράψει,μια νέα σταυροφορία χρειάζεται αλλά αυτά είναι όνειρα (προς το παρόν τουλάχιστον).Και ναι η Ευρώπη εδώ και χιλιάδες χρόνια διέπεται από Χριστιανικές αξίες (Ορθόδοξες και Καθολικές).Δε θα το αλλάξει αυτό ο αντίχριστος και ανθέλληνας πάπας.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απορώ περισσότερο με τους “δικούς μας” που ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ!
Ελπίζω σύντομα είτε να πάψουν, είτε να χαρακτηρίζονται δικοί μας από τους Έλληνες Χριστιανούς ορθόδοξους!


"ΙΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:
ΟΣΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΟΥΝΤΑΙ".

«Με τους τρόπους που η πλάνη χρησιμοποιεί για να πολεμήσει την αλήθεια με αυτούς καταλύεται η ίδια» (Εις Ματθ. 84,3).

Το τελευταίο ταιριάζει απόλυτα και στο προηγούμενο άρθρο σου.
Δικαίωμα του Πάπα και των λοιπών είναι να πιστεύουν πως επικράτησαν.

Η αλαζονεία της εξουσίας δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε κοκκινε ουρανε κατι ολιγον ασχετον
εδω στη σαλονικη σημερα εκατονταδες τουρκοι στο λεγομενο σπιτι του κεμαλ γιορταζουν την εθνικη τους γιορτη που ειναι η αποβαση του κεμαλ στη σαμσουντα και την τελικη φαση της γενοκτονιας του ποντιακου ελληνισμου.
γυρνουσαν υπερηφανοι και θρασυτατοι στη πολη με καπελα με τη τουρκικη σημαια και σημαιες στο πετο και γελουσαν σαν επικυριαρχοι. μας ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και θελαμε να τους σφαξουμε ολους.
διπλα μας οι πανηλιθιοι αστοι ουτε που πηραν χαμπαρι τι εγινε και μαλιστα πολλοι αριστεριστες φοιτητες με τις κοτσιδουλες τους τους χαμογελουσαν φιλικα(τα ταξικα τους αδερφια)....ας μην ξεχναμε οτι το 22 οι κομουνιστες ηταν με τον κεμαλ κατεντολην του αρχηγου τους του λενιν, οπως και το 40 ηταν με γερμανους ιταλους αλβανους και βουλγαρους κατακτητες,κατεντολην του αρχηγου τους σταλιν αυτη τη φορα, και σφαζαν τους ελληνες.

παρακατω ειδαμε 2 αυτοκινητα με ΜΚ απο θρασυτατους σκοπιανους οι οποιοι επισης ανετοι χαχανιζαν και φωναζαν. αυτους τους βρισαμε αγρια στα αγγλικα αλλα και αυτοι και στο τελος μας υψωσαν και κωλοδαχτυλο....ο πανηλιθιος κοσμος γυρω μας κοιτουσε εμας με αποδοκιμασια σαν να ειμαστε εμεις οι τρελοι....

ουτε 100000000000000000000000000000 χρυσαυγες φτανουν πλεον να αντιστρεψουν τη κατασταση.....

polycmike είπε...

Εγώ απορώ με την υπομονή Του ... δεν εχει κουραστεί να δίνει σημάδια;
... τελικά ο Θεός είναι μεγάλος!

polycmike είπε...

Αγαπητέ anonymus 6:30,

αυτά που έγραψες, δεν είναι καθόλου άσχετα ... είναι σχετικότατα!!

Ανώνυμος είπε...


Αυτό που είπε ο Φραγκίσκος είναι αυτούσιο το γνωστό ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ …… εβραϊκής έμπνευσης σχέδιο για την καταστροφή της Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

Αηδία προκαλεί η σιωνιστική μαριονέτα.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο του σχολιαστή στις 1:55 μ.μ. για το αν δεν κάνουν παιδιά μερικοί χρυσαυγίτες είναι άδικο και άσχετο με το θέμα του άρθρου. Τα συνταρακτικά που γράφει το άρθρο για την παρομοίωση του Χριστού με τον ISIS από τον Πάπα δεν τον εντυπωσίασαν;

Για την τάξη όμως και για να μη γίνεται η τρίχα τριχιά, η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του συγκεκριμένου κινήματος γενικά έχουν οικογένεια, διώκονται για τις ιδέες τους και φυλακίζονται από το πρόστυχο σύστημα, ξυλοκοπούνται, ζουν με τις βόμβες που τους βάζουν στα γραφεία και τα αυτοκίνητά τους ή δέχονται πραγματικά πυρά και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ, όπως το παιδί του ευρωβουλευτή Φουντούλη.

polycmike είπε...

Αγαπητέ anonymus 7:49,

το σχόλιο μου δεν είναι καθόλου άσχετο. Ο Πάπας έχει καταλάβει το πρόβλημα (όπως και όλοι μας) της υπογεννητικότητας, απλά προτείνει "εγκληματικές λύσεις"!!! Και ενώ οι Εθνικιστές θα έπρεπε να είναι κατά κανόνα πολύτεκνοι, με εξαίρεση τον Χ.Παππά (4 παιδιά έχει, να του ζήσουν!!, οι υπόλοιποι είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων (!) 2 παιδιά έχουν.

Εντάξει να το δεχτώ πως ο Λαγός, Κασιδιάρης κ.α. διώκονται πολιτικά τα τελευταία 2-3χρόνια, αλλά και ο Π.Ηλιόπουλος υπο δίωξη το ίδιο χρονικό διάστημα έκανε 2 παιδιά (να του ζήσουν και να τα χαίρεται!!). Επομένως η πολιτική δίωξη δεν αποτελεί την αιτία, παρά μόνο την αφορμή!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι εθνικιστής και έχω 5 παιδιά. Τόσα με αξίωσε ο Θεός να μεγαλώσω και τον ευχαριστώ γι αυτό.

B Pap είπε...

Πράγματι, σύμφωνα με τις επιταγές της νέας τάξης και της πανθρησκείας, όλες οι θρησκείες είναι λίγο πολύ το ίδιο, υπάρχει καλός και κακός τρόπος να ερμηνεύσεις τις γραφές όλων...
Για το επίμαχο θέμα:
κατά Ματθαίον ευαγγέλιο, κεφ.28, στ.18 "καὶ προσελθὼν ὁ ᾿Ιησοῦς ἐλάλησεν αὐτοῖς λέγων· ἐδόθη μοι πᾶσα ἐξουσία ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ γῆς. 19 πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη, βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ ῾Αγίου Πνεύματος, 20 διδάσκοντες αὐτοὺς τηρεῖν πάντα ὅσα ἐνετειλάμην ὑμῖν· καὶ ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν".
Κοράνι, Σούρα ελ-Ενφάλ (8), στ.38 "Πες στους άπιστους: αν (τώρα) παραιτηθούν (απ' την απιστία), θα συγχωρεθεί σ' αυτούς ό,τι πέρασε, αν όμως επανέλθουν, τότε η τιμωρία που έπαθαν οι προηγούμενοι λαοί (οι πριν απ' αυτούς) είναι έτοιμη. 39. Και πολεμήστε τους (σκοτώνοντάς τους) μέχρις ότου να μην υπάρχει πειρασμός και να είναι η θρησκεία του ΑΛΛΑΧ η μοναδική, κι αν όμως βάλουν τέλος (στην απιστία τους), τότε (στ' αλήθεια) ο ΑΛΛΑΧ βλέπει όλα όσα κάνουν".
Για τον ποντίφικα και όχι μόνο, οι λέξεις "μαθητεύσατε" και "πολεμήστε - σκοτώστε" μπορεί να έχουν παραπλήσια ερμηνεία, όπως το πάρει κανείς...

polycmike είπε...

Εσείς αγαπητέ μου είστε παράδειγμα προς μίμηση ... χαίρομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ν' ακούω τέτοια.

Συγχαρητήρια σε εσάς και την οικογένεια σας, που κόντρα στο ρεύμα και μπροστά στις σημερινές δυσκολίες δεν πτοειθήκατε και διαλέξατε τον δύσκολο δρόμο. Εύχομαι στα παιδιά σας υγεία, ευτυχία και να ακολουθήσουν και αυτς το παράδειγμα των γονέων τους!!!

Πάντοτε με την βοήθεια του Θεού!

Ανώνυμος είπε...

Ουρανέ, άσχετο, αλλά τι ξέρεις για αυτή τη μανία των γκράφιτι? Υπάρχει κάποιο αποκρυφιστικο στοιχείο από πισω;Εχεις υπόψη σου τπτ;;