Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον νέο πρόεδρό της


ΦΩΤΟ: Ο Knobel αγκαλιά με την Μέρκελ. Αριστερά ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, Joachim Low

Όπως διαβάζουμε στο BBC, μια ‘drag queen’ με ύψος πάνω από 2 μέτρα και με ένα φωσφοριζέ πορτοκαλί φουντωτό μαλί ξεχώριζε ανάμεσα στους συνέδρους κατά την τελετή της εκλογής του νέου προέδρου της Γερμανίας στο Βερολίνο.

Ο Frank-Walter Steinmeier*, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, επιλέχθηκε για να πάρει τη θέση του 12ου Προέδρου της χώρας. Αναλαμβάνει καθήκοντα στις 18 Μαρτίου, διαδεχόμενος τον τωρινό Πρόεδρο, Γιόαχιμ Γκάουκ.

Στην εκλογή του Frank-Walter Steinmeier (Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ), πρώην υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, προσκλήθηκε και ο Oliver Knobel που στη συνέχεια αποφάσισε να λέγεται ‘Olivia Jones’, γνωστός στη Γερμανία για τις ξεναγήσεις του στην περιβόητη ‘Reeperbahn’ του Αμβούργου, την περιοχή με τα κόκκινα φώτα, και τις πολυάριθμες τηλεοπτικές εμφανίσεις του και τον "ακτιβισμό" του υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, των ασθενών με AIDS και – φυσικά - την καταπολέμηση του «ρατσισμού». 
Ο πανύψηλος Knobel 
Ο 47χρονος τραβεστί, που κλήθηκε για να είναι μεταξύ των 1.260 συνέδρων από το Κόμμα των Πρασίνων, έφθασε με αναπηρική καρέκλα, καθώς έχει υποβληθεί σε εγχείρηση κοντέματος (!) των ποδιών, λόγω πόνων στην μέση, αλλά και γιατί τον ενοχλούσε που ήταν τόσο ψηλός.

Ο Knobel/Jones είπε ότι ελπίζει ο Steinmeier να γίνει «ένας αντι-Τραμπ» και να αντιμετωπίσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Είπε επίσης ότι έχει «πολιτικές φιλοδοξίες» και ότι θα ήθελε να γίνει πρόεδρος της Γερμανίας.

«Ο ρόλος θα μου ταίριαζε θαυμάσια», είπε προσθέτοντας ότι η θητείας του ως πρόεδρος «δεν θα ήταν βαρετή».

«Είμαι πολύ πολιτικό πρόσωπο», είπε.

Είπε ότι ο λόγος για να γίνει πρόεδρος είναι το γεγονός ότι ορισμένοι ‘δεξιοί’ δεν θα ήθελαν τον δουν να εισέρχεται στην πολιτική ζωή, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό να μην παρασυρόμαστε από ‘συντηρητικούς’ ή ‘δεξιούς’ πολιτικούς.

Στην εκλογή του προέδρου παραβρέθηκε και η Frauke Petry, η ηγέτης της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AFD).

Η ‘drag queen’ είχε δηλώσει ότι θα χαιρόταν να συναντηθεί με την κα Petry και «να τραβήξει μια φωτογραφία μαζί της».

«Αν την συναντούσα θα ήθελα να της πω ξεκάθαρα ότι δεν χρειαζόμαστε περισσότερο ‘μίσος’ στην κοινωνία. Το AFD δεν χρειάζεται να φοβάται τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες. Δεν υπάρχει κίνδυνος εκεί», είπε.

Παρά το γεγονός ότι Petry και Knobel/Jones βρέθηκαν σε μικρή απόσταση δεν έγινε γνωστό εάν μίλησαν.

* Ο σοσιαλιστής και προτεστάντης Frank-Walter Steinmeier, είναι (και αυτός) θαμώνας της Λέσχης Bilderberg. Συμμετείχε στην ετήσια συνάντηση της Λέσχης στην Δρέσδη, το 2016. Ο Steinmeier έχει χαρακτηρίσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump (πριν την εκλογή του) «κήρυκα του μίσους». Μόλις έμαθε ότι νίκησε στις εκλογές δήλωσε ότι ένιωσε «αποτροπιασμό». Όταν το 2015 γινόταν η συζήτηση για την αναγνώριση από την Γερμανία της Γενοκτονίας των Αρμενίων, με την ευκαιρία της εκατονταετηρίδας της, ο Steinmeier ήταν ο πιο απρόθυμος πολιτικός να την εγκρίνει και επικρίθηκε ως αρνητής της γενοκτονίας. Όταν το 2106, η γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα ένα ψήφισμα που αναγνώριζε ως Γενοκτονία την δολοφονία 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων από τους Οθωμανούς, ο Steinmeier απείχε από την ψηφοφορία. Ήταν το ένα από τα μόλις δύο μέλη από τα συνολικά 630 του κοινοβουλίου που δεν υποστήριξε το ψήφισμα. Μετά τις εκλογές του 2013, ο Steinmeier ήρθε αντιμέτωπος με την κατηγορία ότι αντέγραψε τμήματα της διδακτορικής του διατριβής το 1991 για το ρόλο του κράτους στην πρόληψη του προβλήματος των αστέγων. Παρόμοιες κατηγορίες είχαν προηγουμένως οδηγήσει σε παραίτηση δύο υπουργούς της κυβέρνησης Μέρκελ. Το 2015 όταν πήγε στο Βερολίνο ο Κοτζιάς, ο Σταϊνμάγερ, ως υπουργός Εξωτερικών, ξεκαθάρισε ότι ««όλα τα ζητήματα που αφορούν τις επανορθώσεις, περιλαμβανομένου και του κατοχικού δανείου, έχουν κλείσει νομικά», ενώ κάθε πιθανότητα να πληρώσει αποζημιώσεις η Γερμανία στην Ελλάδα την απέκλεισε ως «μηδενική». Ο Τσίπρας χαρακτήρισε την εκλογή του «μήνυμα ελπίδας».

                        ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε με αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχαν πολιτικοί με @@ και όχι @@ πολιτικοί, θα έβαζαν τις γερμανικές αποζημιώσεις στον προυπολογισμό του κράτους. Αλλά αν υπήρχαν τέτοιοι πολιτικοί, θα ήμασταν ελεύθεροι.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ
http://www.tribune.gr/politics/news/article/114344/kimeno-vomva-afti-ine-alithia-gia-tis-germanikes-apozimiosis.html

Βελισσάριος Λ. είπε...

Υπάρχουν έθνη που επιθυμούν να ζήσουν και να προοδεύσουν και έθνη που επιθυμούν να αυτοκτονήσουν.

Στην Γερμανία επιδοκιμάζουν τα τραβεστί κι επιβάλλουν ποινές με αναστολή σε παιδοβιαστές:
https://www.youtube.com/watch?v=QSYfAeK1vlY
https://www.youtube.com/watch?v=t2Ijjq4OJMY

Στην Ρωσσία, το κράτος επιστρέφει στην Ορθόδοξη εκκλησία απαλλοτριωμένο απο τους μπολσεβίκους καθεδρικό ναό:
https://www.youtube.com/watch?v=OJN_UxlGqy0

Στην Κίνα, το κράτος κατασκευάζει χριστιανικό θεματικό πάρκο:
https://www.youtube.com/watch?v=b7vFaCURpUI


Απλά είναι τα πράγματα.
Υπάρχουν κοσμικά κράτη που σέβονται τον θείο νόμο(κοινή λογική και συνείδηση) και τον φυσικό νόμο.
Αλλά υπάρχουν και κοσμικά κράτη που όχι μόνο δεν σέβονται, αλλά ενσυνείδητα διαπράττουν συνεχείς ύβρεις θέλοντας να έχουν εχθρό τους τον Θεό.