Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Το πλοίο της “Defend Europe” πανηγυρίζει για την πτώση του αριθμού των λαθροεισβολέων κατά 76% από την αρχή της αποστολής

The New Observer / ΚΟ
 
Το σκάφος C-Star "Defend Europe", το οποίο χρηματοδοτείται από ιδιώτες για λογαριασμό της Γενιάς της Ταυτότητας (Generation Identity) εξέδωσε δήλωση που γιορτάζει την πτώση κατά 76% του αριθμού των αφρικανών εισβολέων που προσπαθούν να αποβιβασθούν στην Ευρώπη από τότε που ξεκίνησε η αποστολή τους στις αρχές Αυγούστου.

Η πτώση σημειώνεται: από την 1η Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου 2016, περίπου 6.554 εισβολείς έφθασαν στην Ευρώπη, ενώ για την ίδια περίοδο το 2017, "μόνο" 1.572 εισβολείς κατάφεραν να πατήσουν στην ξηρά.

Η δήλωση του C-Star που δημοσιοποιήθηκε στο Twitter έλεγε ότι "η μείωση του αριθμού των αναχωρήσεων παράνομων μεταναστών δεν οφείλεται στην τύχη αλλά στην συνέπεια των πολιτικών αποφάσεων που έλαβε η Ιταλία και των διαπραγματεύσεών της με την Τρίπολη.

"Ωστόσο, η αριστερή κυβέρνηση, με έδρα τη Ρώμη, αντέδρασε μόνο χάρη στην αυξανόμενη πίεση των μέσων κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων.

"Η αποστολή Defend Europe διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο από αυτή την άποψη, καθώς μπορείτε απλά να ελέγξετε την πρόσφατη κάλυψη των μέσων ενημέρωσης.

"Η δράση μας δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να συντονιστούν σε επίπεδο βάσης προκειμένου να υποκαταστήσουν αποτελεσματικά τη δράση της πολιτείας", συνεχίζει η δήλωση του C-Star.

Κατά κάποιο τρόπο, αναφέρει η δήλωση, δέκα άνδρες σε ένα πλοίο, που υποστηρίζονται από εκατομμύρια δικούς τους στην ξηρά, υπολογίζονται περισσότεροι από όλα τα «φιλανθρωπικά ιδρύματα» που ασχολούνται με την παράνομη διακίνηση εισβολέων στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Αυτή η δραστική πτώση στον αριθμό των προσπαθειών διέλευσης "αποδεικνύει σίγουρα" ότι οι "φιλανθρωπικές οργανώσεις" και οι "ανεξέλεγκτες επιχειρήσεις τους ευθύνονται άμεσα για τη μαζική άφιξη των παράνομων μεταναστών", πρόσθεσε η δήλωση.

Τα στοιχεία για τη μείωση δημοσιεύθηκαν από τον ιταλό υπουργό Εσωτερικών Μάρκο Μίντιτι την περασμένη εβδομάδα. Ο Μίντιτι - μέλος του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος από το 1980 έως το 1991 - σίγουρα δεν υποκινείται από κάποια επιθυμία να προστατεύσει την Ευρώπη, αλλά απλώς αντέδρασε στην δημόσια πίεση επί του θέματος.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Politico, η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την ανάσταση της ακτοφυλακής της Λιβύης, μια από τις οργανώσεις που κατέρρευσε όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η κυβέρνηση Ομπάμα αποφάσισαν να καταστρέψουν την κυβέρνηση Καντάφι στη Λιβύη.

Η κατάρρευση της κυβέρνησης του Καντάφι χρησίμευσε για να ανοίξει η πόρτα για τη μαζική αφρικανική εισβολή, η οποία άρχισε μόνο σοβαρά μετά από αυτό το γεγονός.

"Όταν είπαμε ότι έπρεπε να ξαναστήσουμε την ακτοφυλακή της Λιβύης, φαινόταν σαν ένα μια ονειροπόληση. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έσωσαν 1.180 μετανάστες, ενώ το σύνολο των διεθνών οργάνων έσωσε μόνο 130. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ, "δήλωσε ο Μίνιτιτ σε συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη.

Στη συνέχεια ζήτησε από την ΕΕ "να διαθέσει στην Αφρική - και ιδιαίτερα στη Λιβύη, η οποία αντιπροσωπεύει σήμερα το 97% των αναχωρήσεων - την ίδια ποσότητα" προσπάθειας και πόρων "που αφιέρωσε πέρυσι για να σταματήσει την εισβολή στα Βαλκάνια.

"Ο Μίντιτι δεν αναμένει € 3 δισεκατομμύρια σε μια νύχτα", ανέφερε η Politico, - αλλά θέλει η Ευρώπη να σκεφτεί να βρεθεί ένα "παρόμοιο ποσό" και θέλει να συμβεί γρήγορα, καθώς ο μηχανισμός λειτουργεί στη Λιβύη και πρέπει να διατηρηθεί".

Οι πόροι αυτοί θα πρέπει να δεσμευτούν κυρίως για την προστασία των συνόρων, τόσο στην ακτή όσο και κατά μήκος των νότιων συνόρων της Λιβύης, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης και της κατάρτισης των υπηρεσιών ακτοφυλακής και συνοριοφυλάκων της χώρας.

Έτσι, οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι αναμένεται για άλλη μια φορά να σηκώσουν το βάρος για τις ηλίθιες αποφάσεις της ΕΕ. Στην πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να σταματήσει η εισβολή είναι η Ευρώπη να δηλώσει τον εαυτό της ως μη μεταναστευτικό προορισμό όπως η Ιαπωνία ή η Κίνα και κάνοντας χρήση βίας προκειμένου να σταματήσει η εισβολή.

* Ο λογαριασμός του C-Star στο Twitter διασκέδασε επίσης τις πρόσφατες στημένες αναφορές των μέσων μαζικής εξαπάτησης ότι το πλοίο δήθεν «διασώθηκε» από ένα πλοίο "φιλάνθρωπων" λαθρέμπορων που προωθούν την εισβολή. Στην πραγματικότητα, το C-Star αντιμετώπισε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα το οποίο επιδιορθώθηκε γρήγορα χωρίς εξωτερική βοήθεια και όλες οι αναφορές που λένε ότι έπρεπε να «σωθεί» είναι ψευδείς.

Tα παρακάτω σοκαριστικά video είναι από την Ιταλία. Το πρώτο από την πόλη Monfalcone στην Βόρεια Ιταλία και το άλλο από την Νάπολη με στρατιώτες (!) να μην μπορούν να συλλάβουν έναν αλλοδαπό, καθώς δέχονται επίθεση από όχλο αλλοδαπών.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράψε κανένα σχόλιο για τα επεισόδια στη Βιρτζίνια

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΡΤ που μας έχει πρήξει τα συκώτια με τα βιντεάκια mind no borders(προπαγάνδα υπέρ της μετανάστευσης) μας είπε ότι το εν λόγω πλοίο είναι ρατσιστικό! Αυτό δήλωσε παρουσιαστής της πρωινής ζώνης.

Ανώνυμος είπε...

Τρεις «φιλανθρωπικές» ΜΚΟ αποσύρουν τα πλοία τους από τη διακίνηση λαθρομεταναστών από τη Λιβύη προς την Ευρώπη. Πρόκειται για τους "Γιατρούς Χωρίς Σύνορα", την “Save the Children” [Σώστε τα Παιδιά, προπαντός τα παιδιά] και “Sea Watch”.

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι οι ΜΚΟ αρνούνται να υπάρχει Ιταλός αξιωματικός/παρατηρητής πάνω στα σκάφη τους. Έτσι οι ΜΚΟ δεν μπορούν να κάνουν ύποπτες συναλλαγές με τους διακινητές λαθρομεταναστών.

Ελληνικά Θέματα

Ανώνυμος είπε...

Είναι μεγάλη επιτυχία για την Ευρώπη και τον ευρωπαίκό πολιτισμό.
Μερικές παρόμοιες επιχειρήσεις ελέγχου θα μπορούσαν να ελέγξουν το μεγάλο αυτό πρόβλημα που το δημιούργησαν κυρἰως οι ΜΚΟ ("Γιατροί Χωρίς Σύνορα", “Save the Children”, “Sea Watch” κ.α.) που είναι καθαρά πρακτορικές οργανώσεις.

ΜΥΡΜΙΔΩΝ είπε...

Ἡ μείωση τοῦ ρυθμοῦ λαθροεἰσβολῆς δέν πρέπει νά εἶναι λόγος πανηγυρισμῶν. Ἱκανοποιητική θά ἦταν μόνο ἡ ἀναστροφή τοῦ ρεύματος, δηλαδή οἱ ἀπελάσεις.