Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

«Εμάς δεν θα μας χτυπήσουν»



Το Las Vegas είναι η τελευταία δυτική πόλη που θρηνεί θύματα από τρομοκρατικό χτύπημα ισλαμιστών. Η γνωστή για τα καζίνο αμερικάνικη πόλη - που είναι ένα καλό δείγμα της “diversity” (για άλλους “white genocide”), αφού ο πληθυσμός των λευκών που αντιστοιχούσε στο 72.1% του πληθυσμού το 1990, έπεσε στο 47.9% το 2010, δεν έχει ιδιαίτερα θρησκευόμενο κόσμο, αλλά έχει μια αυξανόμενη μουσουλμανική κοινότητα (ας είναι καλά η μετανάστευση) και φυσικά «επίσημα» τζαμιά (και με μιναρέδες!).
Το Las Vegas έχει δήμαρχο την 78χρονη Carolyn Goodman, που ανέβηκε στον δημαρχικό θώκο το 2011 με στήριξη από το 60% των ψηφοφόρων! Η Goodman, που είναι εβραϊκής καταγωγής, βγαίνει ως κομματικά «ανεξάρτητη», (αν και κατά καιρούς είχε εκδηλώσει την υποστήριξή της άλλοτε σε δημοκρατικούς και άλλοτε σε ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές), αλλά με δηλώσεις που έχει κάνει δείχνει να πρεσβεύει όλα όσα επιτάσσει η liberal / νεοταξική ατζέντα. Ξέρετε, «αντιρατσισμός», «ανοιχτή πόλη», «ιθαγένεια για όλους», «όχι στην οπλοκατοχή» κλπ. Φυσικά μετά το μακελειό οι δηλώσεις είναι πανομοιότυπες «ήταν απλά ένας τρελός», «δεν έχει σχέση η θρησκεία», «όχι στο μίσος», «η αγάπη θα νικήσει» κλπ. 
Βέβαια, βγήκαν και κάποιοι εκπρόσωποι μουσουλμανικών κοινοτήτων να αμφισβητήσουν το γεγονός ότι δράστης ήταν μουσουλμάνος, με το επιχείρημα ότι… «ήταν λευκός» (ενώ εάν ήταν μαύρος;). Πάντως για να λέμε την αλήθεια, πριν δυο χρόνια η αστυνομία του Las Vegas έβαλε τα δυνατά της να συλλάβει έναν εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο, ο οποίος, ακούστε τι έκανε το κτήνος – τοποθέτησε μπέικον έξω από ένα τζαμί. Ο κόσμος θορυβήθηκε. «Όχι στην ισλαμοφοβία», είπανε. «Όχι στο μίσος», είπανε.

Την ίδια σχεδόν ώρα κτυπήθηκε και η Μασσαλία. Ο δράστης, που είχε τυνησιακό διαβατήριο, έσφαξε δυο γυναίκες φωνάζοντας «αλλάχ ακμπάρ» (αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την θρησκεία, απλά ήταν άλλος ένας «τρελός»). Η Μασσαλία είναι μια πόλη της Γαλλίας εξαιρετικά «ανοικτή» και «πολυπολιτισμική» με εντονότατη παρουσία βορειοαφρικανών μωαμεθανών. Είναι γνωστό ότι η εξέδρα των φανατικών της Μαρσέιγ είναι αριστερίστικης “antinazi” κουλτούρας, τίγκα στις αλγερινές σημαίες. Στην προεκλογική περίοδο, σε προγραμματισμένη συγκέντρωση του Εθνικού Μετώπου, έγινα εκτεταμένα επεισόδια από ορδές κουκουλοφόρων «αντιφασιστών» που τρομοκράτησαν την πόλη φωνάζοντας «καλωσορίζουμε τους μετανάστες» και αναθεματίζοντας την «ακροδεξιά».
Θυμηθείτε και το καλοκαιρινό χτύπημα στην Βαρκελώνη, μια πόλη εξαιρετικά «ανοικτή» που έδιωχνε τους τουρίστες και καλωσόριζε τους «πρόσφυγες». Μια πόλη που η ταυτότητά της «είναι συνυφασμένη με την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη», όπως καυχώνται οι αριστεροί. Μια πόλη με δήμαρχο μια φανατική αριστερή «ακτιβίστρια» και φεμινίστρια.

Επίσης το Μάντσεστερ.

Μου κάνει εντύπωση το ότι επιλέγονται πόλεις που κάθε άλλο παρά «εχθρικές» είναι προς το ισλάμ, την πολυπολιτισμικότητα και την όλη ιδεολογία “open borders”, στοργή, αγάπη και προδέρμ. Το αντίθετο ακριβώς!
Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή εμείς εδώ είμαστε «πολύ ανοιχτοί» και «φιλόξενοι» θα γλυτώσουμε. Καυχώνται ότι έχουν «ανοιχτές πόλεις» και «ανοικτούς» και «αλληλέγγυους» δημάρχους και όλα αυτά, και ζουν με την ψευδαίσθηση ότι θα τους λυπηθούν οι οπαδοί του μωάμεθ. Όταν βέβαια, τους πιάσει η «τρέλα».

Απατώνται.

Μόνο που τα δικά τους ροζ συνθηματάκια και τις δικές τους φαντασιώσεις, θα τις πληρώσει ο απλός κοσμάκης. (Ο οποίος πάντως τους στηρίζει).

Μακάρι να βγω ψεύτης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αρμόδιες υπηρεσίες έκαναν ανοικτή δήλωση ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν στοιχειά για συσχετισμό με θρησκευτικό φανατισμό.

Δηλαδή η ασυδοσία της οπλοκατοχής (σε μία από τις πιο χαλαρές νομοθετικά πολιτείες στο συγκεκριμένο θέμα) δεν είχε τίποτε να κάνει με ότι έγινε στο Las Vegas? Πού και πώς βρήκε ο τύπος πάνω από 1000 γεμιστήρες (σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα τουλάχιστον...) αφού κάθε γεμιστήρας αυτόματου όπλου έχει περίπου 30 σφαίρες?

Ανώνυμος είπε...

Το δικαίωμα οπλοκατοχής είναι ανώτερο από το δικαίωμα της ζωής?

Ανώνυμος είπε...

Η αποχαυνωμένη δυτική κοινωνία (όχι οτι η δικιά μας πάει πίσω) αποτυγχάνει πλήρως να καταλάβει το σχέδιο το οποίο είναι στημένο εναντίων τους. Ακόμα και μετά απο τόσα τρομοκρατικά συμβάντα, οι κοιμισμένοι, παραμένουν κοιμισμένοι. Αυτό το οποίο οφείλουμε να παραδεχτούμε, είναι ότι το σατανοκούτι που λέγεται τηλεόραση, κάνει πολύ καλά την δουλειά του.

Ανώνυμος είπε...

μαλλον κανεις καποιο λαθος με τα ποσοστα, με 800 εκ περιπου λευκους στα 7+ δισ δεν ειμαιστε το 47% ,κοντα στο 11% και πολυ λεω.

konion είπε...

Ξέρετε πόσους νεκροὺς ἔχουμε ἀπὸ ἀτυχήματα;
Νὰ σταματήσουμε τὴν ἰδιοκτησία αὐτοκινήτων ἢ νὰ ἐκπαιδεύσουμε καλύτερα τοὺς ὁδηγούς;
Ξέρετε ὅτι, στὰ σχολεῖα καὶ πανεπιστήμια τῶν Η.Π.Α. ἀπαγορεύεται πλέον ἡ ὁπλοκατοχὴ ἀπὸ τὸ προσωπικό;

Ανώνυμος είπε...

Ποσο ηλιθιοι και αδαεις εχουν γινει οι αμερικανοι απο τα εβραιοΜΜΕ που παρακολουθουν αδιαλλειπτως και καθημερινα.
Ενας δολοφονησε με 1 θες, με 10 θες, με 100 οπλα θες, τοσους ανθρωπους.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Ουδεις αμφιβαλλει.

Οταν ομως πανω στην γειτονια σου πετανε τα βομβαρδιστικα και σε γεμιζουν "δημοκρατια" μεχρι που και η τελευταια σκεπη κτιριου καπνιζει, δεν τους ενδιαφερει.
Αυτοι ειναι υπανθρωποι και τρομοκρατες θα σκεφτονται, βλεποντας τα εκ του μακροθεν ολοκαυτωματα μεσω τηλεορασης.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωσε, δεν ήταν Ισλαμιστής στο Λας Βέγκας αλλά ψυχάκιας Αμερικανός.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως με το να δαιμονοποιούμε την ισλαμική θρησκεία ,καθώς αναλύουμε το λαθρομεταναστευτικο προβλημα, πεφτουμε στις εξης παγίδες.. 1)Μετατοπιζοντας το κέντρο βάρους του προβλήματος από το φυλετικό/εθνικό στο θρησκευτικό, ειναι σα να λέμε πως δεν θα είχαμε πρόβλημα με τον εποικισμό της Ευρώπης αν οι αφροασιατες έποικοι ηταν χριστιανοί.!! Απαραδεκτο..2)Όταν μέσω αντιπαραβολής τονίζονται οι διαφορές της ισλαμικής ηθικής με το ατομοκεντρικο φιλελεύθερο δυτικό σύστημα είναι σαν τα τασσόμαστε υπέρ αυτού του συστήματος το οποίο είναι υπεύθυνο για την κατάντια μας σε όλα τα επίπεδα...και είναι τόσο ξένο προς τις πραγματικές ευρωπαϊκές αξιες όσο και το ισλάμ.. 3)Η τρομοκρατία είναι γνωστό πως είναι πατέντα εβραικη(irgun,hangana)και καθόλου ισλαμική...άλλοστε η πλειοψηφία των θυμάτων της "ισλαμικής" τρομοκρατίας είναι μουσουλμάνοι ενώ τα διάφορα isis, al nusra κλπ βοηθούν τα μέγιστα το Ισραήλ πόλεμοντας τους παραδοσιακούς εχθρούς του(Άσαντ,σιίτες,Χεζμπολάχ).. Την μπίζνα του δουλεμπορίου επισης εβραιοι την τρέχουν(ΜΚΟ κλπ) κοροϊδεύοντας ανθρώπους πως θα τους πάνε στη γη της επαγγελίας ενώ τα εβραιοκρατη της δύσης τους προορίζουν για σκλάβους της καπιταλιστικής μηχανής τους..Άρα και οι λαθρομετανάστες είναι θύματα της ίδιας κατάστασης από άλλη οπτική.. Ως Ελληνες πρέπει με ψυχραιμία να διακρίνουμε το όπλο από το χερι που πατάει τη σκανδάλη..μετά θα είναι πολύ πιο εύκολο να το κόψουμε από τη ρίζα..Όλοι μαζί ανεξαρτητου θρησκεύματος κατά του κοινού εχθρού που έχει ως στόχο τον αφανισμό της Ρατσας μας.

Γιώργος Ε.

Ανώνυμος είπε...

Καποιος λέει ότι ήταν ψυχάκιας Αμερικανός. Ήταν Αμερικανός, ήταν και ψυχάκιας, σύμφωνοι, ήταν όμως ψυχάκιας, διότι ασπάστηκε το Ισλάμ. Τον συνεχάρη και το ISIS. Αυτό μας το ξεφούρνισαν σήμερα, το διάβασα σε σημερινή εφημερίδα.

Ανώνυμος είπε...

Ρωταει καποιος.....
-Το δικαίωμα οπλοκατοχής είναι ανώτερο από το δικαίωμα της ζωής?-

Και του απαντω:
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ;
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Την Δευτερη Τροποποιηση του Αμερικανικου Συνταγματος την φοβουνται οπως ο διαλος το λιβανι οι απογονοι των Χριστοκτονων και οι συμπαραστατες τους. Γι αυτο εχουν λυσσαξει να αφοπλισουν τους αμερικανους.
Το θεμα εχει εξαντληθει σε συζητησεις και αντιπαραθεσεις εντελως.
Τα αμερικανοκομμουνια γενικως θελουν να αφοπλισουν τον κοσμο αλλα ΟΧΙ τους εαυτους τους. Σου μιλαει η Χιλλαρι Κλιντον για αφοπλισμο. Ποιος; Αυτη που οπλιζε τους αποκεφαλιστες της Λιβυης, της Συριας, του Ιρακ και γενικως καθε "εχθρου" του ....ισραηλ.

"Μα τα οπλα σκοτωνουν" θα διαφωνησει καποιος.
Ναι συμφωνω. Τα οπλα σκοτωνουν οπως και τα αυτοκινητα. Τι λες να απαγορευσουμε και τα αυτοκινητα; Η μονο τα βανς που σκοτωσαν μερικους αθωους σε πεζοδρομια και πλατειες της Ευρωπης σε προσφατες τρομοκρατικες ενεργειες;

Αλλα εγω ειμαι υπερ του να αφοπλιστουμε γενικως. Να κλεισουμε πρωτα τις πολεμικες βιομηχανιες. Μετα να αφοπλισουμε τους στρατους και την μπατσαρια και μετα βλεπουμε για τους υπολοιπους.

Διαφωνει κανεις;

(Κει να δεις χαρα τα ελαφια.....)


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης


ΤΓ
Ειμαι πεπεισμενος οτι σε οποια χωρα και να γινει ο αφοπλισμος του εννομου πολιτη, αυτος που θα εχει και θα κανει χρηση οπλων θα ειναι ο κοινος εγκληματιας.