Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΗΠΑ: Υπάλληλος του CBS δεν στενοχωρήθηκε για τα θύματα στο Λας Βέγκας γιατί άκουγαν country και μάλλον ψήφιζαν Ρεπουμπλικάνους…


Πρόκειται για την Haley Geftman-Gold, εβραϊκής καταγωγής από Brooklyn της Νέας Υόρκης, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του πανεπιστημίου Columbia και υποδιευθύντρια στο MTV Networks. Το Fox News αναφέρει ότι επιτέθηκε στα δολοφονημένα θύματα επειδή είναι οπαδοί της μουσικής country, προφανώς ρεπουμπλικάνοι και υποστηρικτές του δικαιώματος οπλοχρησίας.

Το CBS σε ενημέρωσή του σήμερα το απόγευμα δήλωσε ότι η υπάλληλος απολύθηκε.

"Αυτό το άτομο, που ήταν μαζί μας για περίπου ένα χρόνο, παραβίασε τα πρότυπα της εταιρείας μας και δεν είναι πλέον υπάλληλος του CBS. Οι απόψεις της που εκφράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι βαθιά απαράδεκτες σε όλους μας στο CBS. Οι καρδιές μας είναι στα θύματα του Λας Βέγκας και τις οικογένειές τους".

Παρόλο που η σελίδα της στο Facebook φαίνεται να έχει καταργηθεί και ο λογαριασμός της στο Twitter να είναι προστατευμένος, η Daily Caller ήταν η πρώτη που ανέφερε ότι ένας "ανώτερος νομικός σύμβουλος της CBS, η Hayley Geftman-Gold", χρησιμοποίησε το Facebook για να ενημερώσει αυτούς που την ακολουθούν ότι "ούτε καν συμπονά" τους 50 και πλέον δολοφονημένους και 400 επιπλέον νοσηλευόμενους μετά από την επίθεση στο Λας Βέγκας την Κυριακή το βράδυ.

Screen shots δείχνουν ότι η "αντιπρόεδρος, ανώτερη σύμβουλος, Strategic Transactions στο CBS" έγραψε μετά τη σφαγή: «Δεν νιώθω καν καμία συμπάθεια γιατί οι οπαδοί της country μουσικής συχνά είναι ρεπουμπλικάνοι gun toters».

ΚΟ: Το "Λευκοί" ξέχασε να το αναφέρει η απολυμένη ((υπάλληλος)) στα "κακά" χαρακτηριστικά που έχουν τα θύματα για τα οποία δεν λυπάται (μάλλον χαίρεται). Το συνεχιζόμενο ανεξέλεγκτο ντελίριο μίσους κατά των λευκών Αμερικάνων που τόλμησαν και αψήφησαν την πολιτική ορθότητα οδηγεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Κατά τα άλλα νοιάζονται για το «μίσος» και τον «ρατσισμό»...

ΚΟ / πηγές: εδώ κι εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα εστιάσω στην δίωξη των ανθρώπων για τις απόψεις και τις ιδέες τους.

Όσο αντίθετος και να είμαι, όσο κατηγορηματικώς κι αν διαφωνώ, όσο ενοχλητικές κι αν είναι, ο καθένας μπορεί να έχη άποψη και να την εκφράζη ελευθέρως και να ακούγεται. Μπορεί κάποιος και να με υβρίση, ακόμα και να με αγριοκοιτάξη...
(Άλλο βέβαια είναι η απειλή και ο εκβιασμός, είμαστε αλλού σ'αυτές τις περιπτώσεις)

Η λογοκρισία, κάθε λογοκρισία νομίζω πώς είναι ένας δρόμος δίχως τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμο 4 Οκτωβρίου 2017 - 8:27 π.μ.
Έχετε ξεχάσει την έννοια του σεβασμού προς τους νεκρούς.
Ο έμπρακτος σεβασμός για αυτούς δεν αποτελεί λογοκρισία αλλά ανθρώπινη αρετή.

Ανώνυμος είπε...

Οπότε, η πολιτική ορθότητα μπορεί και να μας βολεύει (πού και πού);

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 5 Οκτωβρίου 2017 - 12:44 μ.μ.
Η πολιτικη ορθοτητα ειναι "παιδι μας" και βολευει ΜΟΝΟ εμας τους περιουσιους.
Η περιουσια δικηγορος που "απελυθει" απ' το τσοντοκαναλο μας μην ανησυχεις θα της βρουμε αλλη δουλεια και καλυτερη στο φτερο.
Ποιος δεν θυμαται τον δικο μας, περιουσιο Μαρβιν Αουφριγκ (που τοκανε Αλμπερτ). Εκφωνητης του ΜΒΑ ο οποιος κατηγορηθηκε απο γκομενες το οτι τις κακοποιουσε σεξουαλικως .....δαγνωνοντας τες;
Τον διωξαμε απ' την θεση του για ξεκαρφωμα...... για λιγο ομως.
Μετα τον ξαναπηραμε μετα βαϊων και κλαδων.

Πατρικ Στετσωνοβιτζ
Σαρωνιδα-Αττικης