Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΓΑΛΛΙΑ: Όχλος λαθρομεταναστών και «ακτιβιστών» εισέβαλλε σε ιστορική εκκλησία


Οι εικόνες σοκάρουν.

Ένας όχλος αφρικανών λαθρομεταναστών και «διαδηλωτών» εισέβαλε στη Βασιλική του Saint Denis, που βρίσκεται στο προάστιο του Παρισιού, Σαιν-Ντενί, προτού αποβληθεί από την αστυνομία. Υποτίθεται διαμαρτύρονταν υπέρ της υποδοχής των παράνομων μεταναστών και κατήγγειλαν ένα νομοσχέδιο για το άσυλο και τη μετανάστευση της κυβέρνησης Μακρόν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien, περίπου 80 «ακτιβιστές» της «συλλογικότητας» Συντονισμός των χωρίς χαρτιά (CSP93) εισήλθε στην βασιλική του Saint-Denis, για να διαμαρτυρηθούν κατά του προτεινόμενου νόμου περί ασύλου και μετανάστευσης  και να υπερασπιστούν την υποδοχή των μεταναστών. Σύμφωνα με μια άλλη «συλλογικότητα» (Paris d'Exil ), υπήρχαν επίσης "150 χωρίς χαρτιά".

Οι «ακτιβιστές» μπόρεσαν και άνοιξαν ένα πανό μέσα στην εκκλησία, που έλεγε "ενάντια στο νομοσχέδιο Macron" πριν οι αστυνομικοί εκκενώσουν τον χώρο από τους "διαδηλωτές". 

Στην συνέχεια, η αστυνομία τοποθετήθηκε μπροστά από το κτίριο της εκκλησίας για να αποτρέψει την επιστροφή των διαδηλωτών. Η λειτουργία που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ ακυρώθηκε.

Αξίζει να πούμε ότι η Βασιλική Σαιν–Ντενί είναι μια ιστορική εκκλησία με ιστορία που ξεκινάει από τον 7ο αιώνα και βρίσκεται δίπλα στον τάφο του Αγίου Διονυσίου, πρώτου επισκόπου του Παρισιού, ο οποίος αποκεφαλίστηκε το 250 μ. Χ. στον διωγμό του Δομιτιανού. Η εκκλησία αποτελούσε από τους Μεροβίγγειους ήδη χρόνους τόπο ταφής των ηγεμόνων της Γαλλίας. Η Βασιλική υπέστη μεγάλες καταστροφές κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, όπου πολλοί βασιλικοί τάφοι βεβηλώθηκαν και καταστράφηκαν. Κάποιοι προφανώς ονειρεύονται νέες βεβηλώσεις και νέους ποταμούς αίματος. Τα πλήθη των παράνομων αφροασιατών που φαίνεται ότι χειραγωγούν, αποτελούν έναν μοχλό πίεσης ή και έναν έτοιμο "στρατό". Γιατί οι δικοί τους ιακωβίνοι μάλλον δεν φτάνουν. 

ΚΟ / πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δυο τελευταιες φρασεις του αρθρου.........

"Τα πλήθη των παράνομων αφροασιατών που φαίνεται ότι χειραγωγούν, αποτελούν έναν μοχλό πίεσης ή και έναν έτοιμο "στρατό". Γιατί οι δικοί τους ιακωβίνοι μάλλον δεν φτάνουν.".....ειναι ολα τα λεφτα.
Οι ..."Ιακωβινοι" λοιπον δεν φτανουν εεε;
Μηπως αυτο θελουν να εφαρμοσουν οχι μονο σε ολη την Ευρωπη αλλα σε ολον το κοσμο οι...Ιακωβινοι;



ΠΣκΦ

Ανώνυμος είπε...

Είχαν εισβάλει και στη μητρόπολη Θεσσαλονίκης οι αντιεξουσιαστές στις 31.7.2016.

Ανώνυμος είπε...

Το 250 ήταν ο Δέκιος αυτοκράτορας , όχι ο Δομιτιανός.