Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Στόχος της ΕΕ είναι να σπάσει τα έθνη



“EU Nation-Breaking, του Michael Copeland / ΚΟ 

Με έκπληξη οι κάτοικοι μας κοινότητας στη Βαυαρία το 2014, είδαν να παραδίδονται κρεβάτια σε ένα διαμέρισμα σε ένα μικρό κτιριακό συγκρότημα: δώδεκα κρεβάτια, τακτοποιημένα σαν σε κοιτώνες, σε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με μια τουαλέτα. Το διαμέρισμα αυτό θα φιλοξενούσε δώδεκα Αφρικανούς "αιτούντες άσυλο". Εάν επρόκειτο για φοιτητικό κατάλυμα, η ρύθμιση αυτή δεν θα κάλυπτε τις ελάχιστες απαιτήσεις, διότι οι κανονισμοί σχεδιασμού στη Γερμανία απαγορεύουν τόσους πολλούς κατοίκους σε ένα μικρό διαμέρισμα. Αλλά όλα αυτά προφανώς, ξεχάστηκαν. Δεν υπήρξε καμία προηγούμενη ανακοίνωση, καμία αναζήτηση συμφωνίας, καμία ακρόαση για αντιρρήσεις, καμία διαβούλευση, τίποτα απολύτως. Επιβλήθηκε με το «έτσι θέλω» σε εκείνους τους Βαυαρούς. Και προφανώς θα έρθει σύντομα σε ένα διαμέρισμα κοντά σας.

Εδώ έχουμε μια ΕΕ που σχέδιό της είναι να «σπάσει» τα έθνη. Μια μεγάλη, ολοκληρωτικού τύπου, αντιδημοκρατική, συνωμοσία κατά των γηγενών Ευρωπαίων, διεξάγεται με σκοπό να δεχθούν εισβολή οι αυτόχθονες κοινότητες των κρατών της ΕΕ και να εκτεθούν σκόπιμα οι πολιτισμοί τους σε δυσμενείς πιέσεις και εχθρικό ανταγωνισμό. Αυτή η ύπουλη πολιτική δεν περιορίζεται φυσικά, στη Γερμανία. Πόλεις στη Σκωτία και την Αγγλία είχαν το μερίδιό τους στην εγκατάσταση "αιτούντων άσυλο" και βλέπουν πόσο προβληματικό και δύσκολο είναι να υπάρχουν δίπλα δίπλα ολόκληρες κοινότητες με πολύ διαφορετικό πολιτισμό: Τα ίδια στην Γαλλία, την Σουηδία, την Ισπανία και ούτω καθεξής. Αυτού του είδους το βίαιο «φύτευμα» παρουσιάζεται ως κάτι το «ζωντανό» και «συναρπαστικό» και «ποικιλόμορφο», και κάθε είδους απρόσφορος όρος χρησιμοποιείται υποχρεωτικά για να δώσει θετική εικόνα. Η Amanda Andrews στον λογαριασμό της στο Facebook, (που πλέον «κατέβηκε») λέει:

"Το πολυπολιτισμικό και το ποικιλόμορφο που μας λένε σημαίνει να κυριαρχήσουν οι μουσουλμάνοι. ... Το ζωντανό σημαίνει σκουπίδια, θόρυβος, χαλάλ φαγάδικα, βανδαλισμοί και άντρες που προσπαθούν να πέσουν πάνω μου και να με κακοποιήσουν. Το συναρπαστικό πρέπει να σημαίνει μόνο το φόβο και μια καρδιά που χτυπά όταν πρέπει να περάσω μέσα από αυτό το μέρος". (LibertyGB).

Οι δώδεκα γεροδεμένοι νέοι Αφρικανοί δεν θα γνωρίσουν κανέναν Γερμανό, αλλά το ενδιαφέρον τους είναι οι νέες γυναίκες. Οι μουσουλμάνοι διδάσκονται στα τζαμιά τους ότι οι γυναίκες που δεν καλύπτονται ζητούν να βιαστούν και ότι είναι δικαίωμα των μουσουλμάνων να τις πάρουν. Ίσως αυτοί οι νέοι άνδρες είναι μερικοί από εκείνους που εισήλθαν στην ΕΕ ως εισβολείς, με καραβάκι στη Λαμπεντούζα ή πηδώντας τον φράχτη στη Μελίγια, ένα από τα ισπανικά εδάφη στις ακτές του Μαρόκου. Εάν ναι, έχουν αποδείξει ότι δεν συμμορφώνονται με το νόμο, αλλά παραβιάζουν το νόμο. Τι θα κάνουν την ημέρα και τη νύχτα; Η κοινότητα μπορεί δικαιολογημένα να ανησυχεί για εγκλήματα όπως βιασμοί, επιθέσεις, ληστείες, διαρρήξεις και καύση αυτοκινήτων, όπως στο Βερολίνο και σε πολλές γαλλικές πόλεις.

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα, από τη Σουηδία:

«Έτσι αποφάσισε ο δήμος: Στον διάολο οι ντόπιοι, βγάλτε τους έξω. Θέλουμε κρατικά χρήματα, να φέρουμε πολλούς πρόσφυγες εδώ γρήγορα πριν οι ντόπιοι καταλάβουν τι κάνουμε».

Αυτά είναι τα λόγια μιας δημοτικής συμβούλου, της Annika Lohmarker. Δείτε αυτό το βίντεο (είναι του 2015).


Η Σουηδία - η κυβέρνηση, δηλαδή όχι ο λαός - ανακοίνωσε μια ανοιχτή πόρτα στους Σύριους πρόσφυγες με όλες τις απαραίτητες παροχές και μια γρήγορη διαδικασία για να λάβουν τη σουηδική υπηκοότητα. Δεν υπήρχε αριθμητικό όριο σε αυτό. Δεν ζητήθηκε η γνώμη του λαού.

Το σπάσιμο των εθνών είναι μια απροειδοποίητη πολιτική της ΕΕ. Δεν αφορά το άσυλο: προωθεί τον αποικισμό. Εδώ και εκεί εμφανίζονται ελάχιστες ιδέες για το τι έχει αποφασιστεί πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ο πρόσφατος εκφοβισμός (είναι από το 2012 - δες εδώ) από τον Peter Sutherland, τον Ειδικό Εκπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών για τη Διεθνή Μετανάστευση και ο ηθικός αυτουργός το αυτοαποκαλούμενο «Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη», εκφράστηκε υποτιμητικά για κάθε αίσθηση εθνικής ταυτότητας:

"Εξακολουθούμε να ταλανιζόμαστε από την αίσθηση της ομοιογένειας και της διαφοράς μας από τους άλλους, και αυτό είναι ακριβώς που η Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά την άποψή μου, πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να υπονομεύσει".

Ακούστε τον γνωστό αριστερό Daniel Cohn-Bendit:

"Εμείς ... πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".

Λέξη προς λέξη όλα αυτά θα μπορούσαν να τα πουν και άλλοι πολιτικοί όπως ο Τόνι Μπλερ ή ο Γκόρντον Μπράουν όσον αφορά τη Βρετανία. Το Τέρας των Βρυξελλών, όπως το περιγράφει ο Ολλανδός πολιτικός του Κόμματος της Ελευθερίας, Geert Wilders, αποτελεί απειλητικό κίνδυνο. Η "απο-ομοιογενοποίηση" είναι η καταστροφή του αυτόχθονος πολιτισμού μας. Έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα.

ΚΟ: Πάντως η κάθε Annika Lohmarker και ο κάθε Daniel Cohn-Bendit δεν κατέλαβαν από μόνοι τους τις θέσεις εξουσίας που βρίσκονται ή βρέθηκαν. Ούτε τους διόρισε κάποιος αυτοκράτωρ, ούτε έπεσαν από το φεγγάρι. Τι πάει να πει «αντιδημοκρατική συνομωσία»; Τι πάει να πει «η κυβέρνηση, όχι ο λαός»; Δημοκρατία δεν έχουμε; Την κυβέρνηση ποιος την ψήφισε; Κάποιοι τους ψήφισαν όλους αυτούς και τους έστειλαν να βρίσκονται εκεί. Αυτό το να κλαίνε, να αγανακτούν και να διαμαρτύρονται στα facebook ή στα καφενεία οι διάφοροι «αυτόχθονες» και μετά να πάνε να ψηφίζουν Annikες ή να μην ψηφίζουν αντι-Annikες ή να μην ψηφίζουν καθόλου, με ξεπερνάει.  

ΚΟ / Το είδα εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πως μπορουν αντι Αννικες να συμμετεχουν στις εκλογες? Πιστευεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι υπαρχει περιπτωση με το παρων συστημα να υπαρξουν αληθηνες-πραγματικες αντι αννικες υποψήφιοι?

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν έχουμε δημοκρατία,κοινοβουλευτισμό έχουμε και η δημοκρατία έχει καταλυθεί.
Όταν εκλέγεται βουλευτής με 1500 ψήφους ή φτιάχνουν το εκλογικό σύστημα όπως τους βολεύει ,όχι δεν έχουμε δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία=αριστερά =όλοι μαζί μπορούμε =νοοτροπία σκότους.
Ο νοών νοειτω φίλοι μου.
Μόνο ο Χριστός σώζει..
Ο σώζων ευατο σωθειτω