Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ισραήλ, «αντισημιτισμός», «εθνικισμός» και «ρατσισμός»


«Υπάρχουν εκείνοι που φοβούνται να μιλήσουν και να πουν ότι είμαστε πρώτα και κύρια ένα εβραϊκό κράτος. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε δημοκρατικό (κράτος) αλλά κάτω πάντα από την εβραϊκή σημαία», δήλωσε ο βουλευτής Avraham Michaeli στη διάρκεια της συζήτησης στην Κνεσέτ, στην Ιερουσαλήμ, σχετικά με την αφομοίωση του Ισραήλ.

Ο Michaeli ανήκει στο υπερ-ορθόδοξο κόμμα ‘Shas’. Το κόμμα αυτό ιδρύθηκε το 1984 και διαμορφώθηκε κάτω από την ηγεσία του ραβίνου Ovadia Yosef (πρώην επικεφαλής ραβίνου του Ισραήλ), ο οποίος παραμένει πνευματικός ηγέτης του μέχρι σήμερα.

Το 2010, όταν ο Ομπάμα ζήτησε να γίνουν συνομιλίες μεταξύ Νετανιάχου και Αμπάς, ο Ovadia Yosef (φώτο) αποκάλεσε τους Παλαιστίνιους "κακούς (ή σατανικούς), πικρούς εχθρούς του Ισραήλ" και είπε: «ο Αμπού Μάζεν (Αμπάς), και όλοι αυτοί οι κακοί άνθρωποι πρέπει να χαθούν από αυτόν τον κόσμο. Ο Θεός πρέπει να τους χτυπήσει με μια πανούκλα, αυτούς και αυτούς τους Παλαιστίνιους."

Σε ανακοίνωσή του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣΕ) σχετικά με τη νέα Κυβέρνηση, επισημαίνει ότι σε αυτήν «μετέχουν και εκπρόσωποι κόμματος (ΛΑΟΣ), στελέχη του οποίου στο παρελθόν έχουν εκφράσει απόψεις εναντίον των Εβραίων.

Ο Ελληνικός Εβραϊσμός παρακολουθεί στενά και επαγρυπνεί για τυχόν ανάλογες δηλώσεις, ενώ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός όσο και όλες οι υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας μας δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν την παραβίαση του Συντάγματος που προβλέπει την ισονομία των πολιτών χωρίς διάκριση φυλής ή θρησκείας. Ταυτόχρονα πιστεύει ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που υιοθέτησαν όλες οι δημοκρατικές κυβερνήσεις της χώρας μας».

Σε ανάλογο κλίμα ο Ορθόδοξος Ραββίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής, (πρώην Ραββίνος Θεσσαλονίκης και εγγονός του ηρωικού Συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή), «Έλληνας Εβραίος» και «Σιωνιστής», όπως δηλώνει, ανέβασε πρόσφατα βίντεο στο youtube όπου μιλάει οργισμένος για την συμμετοχή του «ακραίου», «αντισημιτικού», «φασιστικού» και «κρυφο-ναζιστικού» ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση και στην υπουργοποίηση κάποιων βουλευτών του.

Όταν στις 4 Φεβρουαρίου 2000 ορκίσθηκε στην Αυστρία κυβέρνηση συνεργασίας με την συμμετοχή του (ακρο) δεξιού Κόμματος της Ελευθερίας του Γιοργκ Χάιντερ, έγινε χαμός από τις αντιδράσεις της «διεθνούς κοινότητος», προεξεχούσης της Ε.Ε.

Όπως γράφει ο Χρήστος Χαρίτος στο άρθρο ‘Το Ισραήλ και η «Άκρα Δεξιά»’:

Η Κομισιόν έστειλε τριμελή επιτροπή στην Αυστρία για να διερευνήσει μήπως παραβιάζονται τα ατομικά δικαιώματα και οι ελευθερίες, από την συμμετοχή της «Άκρας Δεξιάς» στην κυβέρνηση. Εξ όσων γνωρίζω, η δημοκρατία στην Αυστρία χαίρει άκρας υγείας.

Ανάλογο σκηνικό είδαμε και το 2002 με την συμμετοχή του Ζαν Μαρί Λεπέν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, καθώς το πολιτικό κατεστημένο δεν συμφωνούσε με την ψήφο των 6.000.000 Γάλλων που τον ψήφισαν. Το αποτέλεσμα ήταν να κινητοποιηθούν οι «πάντες», για να αποτρέψουν με κάθε μέσο την εκλογή του, με την Ε.Ε. να δίνει ξανά ωρυόμενη «μαθήματα δημοκρατίας».

Με το ίδιο σκεπτικό, θα περίμενε κανείς η συμμετοχή της ισραηλινής Άκρας Δεξιάς στην κυβέρνηση, να επισείσει τις ίδιες αφόρητες πιέσεις εκ μέρους της «διεθνούς κοινότητος». Ας δούμε τι έγραφε «Το Βήμα» (17/3/09) για το κόμμα του Λίμπερμαν: «Πιο δεξιά δεν γίνεται: ο εντολοδόχος πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου κατέληξε σε συμφωνία για κυβέρνηση συνασπισμού με τους ακροδεξιούς υπερεθνικιστές του Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, ο οποίος μάλιστα πιθανότατα αναλαμβάνει και το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών. Το κόμμα του κ. Λίμπερμαν Ισραέλ Μπεϊτένου, έχει κατηγορηθεί για ρατσισμό, ιδίως διότι αξιώνει όλοι οι αραβικής καταγωγής πολίτες του Ισραήλ να υπογράφουν «δηλώσεις πίστεως στο κράτος και στη σημαία του Ισραήλ» και όσοι αρνούνται να χάνουν την υπηκοότητά τους. Η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει και την υποστήριξη εθνικιστικών και ακραίων θρησκευτικών κομμάτων».

Πολλοί σχολιαστές, έχουν κατηγορήσει τον Λίμπερμαν για Αντι –Αραβισμό. Ο Christoph Schult στο Der Spiegel κατηγόρησε τον Λίμπερμαν ότι έχει τη φήμη ενός «παθογόνου ρατσιστή». Ο MJ Rosenberg στους Times του Λος Άντζελες χαρακτήρισε την προεκλογική εκστρατεία του Λίμπερμαν ως «ειλικρινά αντι-αραβική». Η Daphna Baram στην εφημερίδα The Guardian τον αποκάλεσε «αρχι- ρατσιστή». Ο Richard Cohen στην Washington Post σημείωσε ότι εκτός από "εθνικιστής" ο Λίμπερμαν είναι επίσης και ένας «αντι-αραβικός δημαγωγός». Ο Eric Yoffie, πρόεδρος της Ένωσης για τη Μεταρρύθμιση του Ιουδαϊσμού ονόμασε την καμπάνια του Λίμπερμαν "μια εξωφρενική, αποτρόπαια, γεμάτη μίσος εκστρατεία, που εάν αφεθεί ανεξέλεγκτη, θα μπορούσε να οδηγήσει το Ισραήλ στις πύλες της κόλασης." Ο Martin Peretz εκδότης του The New Republic, παθιασμένος σιωνιστής και κριτικός του κινήματος ειρήνης, ονόμασε τον Λίμπερμαν "νεο-φασίστα... πιστοποιημένο γκάνγκστερ ... ισραηλινό ισοδύναμο του Jörg Haider". Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2009, μάλιστα, ο Meretz κυκλοφόρησε ένα εσωτερικό σημείωμα στο οποίο σύγκρινε τον Λίμπερμαν με τον "Jean-Marie Le Pen στη Γαλλία, τον Χάιντερ στην Αυστρία, και τον Ζιρινόφσκι στη Ρωσία".

Στελέχη του κόμματός του αρνούνται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι έχουν ψευδώς στιγματιστεί.

Και συνεχίζει στο άρθρο του ο Χαρίτος : Ενώ λοιπόν συνέβησαν όλα αυτά, η Ε.Ε. και η «διεθνής κοινότητα», αίφνης, δεν ανευρέθηκαν πουθενά. Ο Χαβιέρ Σολάνα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «η Ε.Ε. θα συνεργαστεί με τη νέα κυβέρνηση του Ισραήλ»! Άκρα του τάφου σιωπή. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή η «Άκρα Δεξιά» δεν είναι πλέον ο μπαμπούλας, ή μόνο η Άκρα Δεξιά του Ισραήλ έχει δικαίωμα να συμμετέχει στην διακυβέρνηση της χώρας της.

Πρόσφατα παρουσιάστηκαν οι διαφημίσεις της Ισραηλινής κυβέρνησης με τις οποίες προτρέπονται οι Ισραηλινοί να επιστρέψουν στο Ισραήλ για να αποφύγουν να "μολυνθούν" από τις επιμειξίες και τη μη-εβραϊκή κουλτούρα.

Παρόμοιου περιεχομένου διαφήμιση είχε ξαναπαρουσιαστεί. Το παρακάτω βίντεο δείχνει αυτό ακριβώς το διαφημιστικό για μία εκστρατεία που ξεκίνησε η ισραηλινή κυβέρνηση που προτρέπει τους Ισραηλινούς να ενημερώσουν τους Εβραίους φίλους τους και συγγενείς στο εξωτερικό, οι οποίοι μπορεί να κινδυνεύουν με το να παντρευτούν μη-Εβραίους.

Το Ισραήλ, του οποίου ο εβραϊκός πληθυσμός είναι 5,6 εκατομμύρια και αποτελούν το 41 τοις εκατό των Εβραίων σε όλο τον κόσμο, παρεμποδίζει την επιγαμία μεταξύ Εβραίων και Αράβων πολιτών αρνούμενο να αναγνωρίσει αυτούς τους γάμους, εκτός αν γίνονται στο εξωτερικό. Η διαφημιστική εκστρατεία απευθύνεται κυρίως σε Εβραίους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, των οποίων ο πληθυσμός φτάνει τους 5.700.000 Εβραίους και αποτελούν το μεγαλύτερο εβραϊκό πληθυσμό στον κόσμο. Οι περισσότεροι ανήκουν στο μεταρρυθμισμένο φιλελεύθερο ρεύμα του Ιουδαϊσμού που, σε αντίθεση με τους Ορθόδοξους Ιουδαίους, δεν αντιτίθεται στις επιμειξίες.

Δείτε το βίντεο:

Μια άλλη τηλεοπτική διαφήμιση (2009) για μια ισραηλινή εταιρεία κινητών τηλεφώνων δείχνει ισραηλινούς στρατιώτες να παίζουν ποδόσφαιρο πάνω από το φράγμα της Δυτικής Όχθης.

Το διαφημιστικό θεωρήθηκε «αντι-αραβικό» και «ρατσιστικό» καθώς δείχνει μια μπάλα να πέφτει πάνω σε ένα τζιπ του Ισραηλινού στρατού από την αθέατη πλευρά του γιγάντιου τοίχου. Ένα παιχνίδι ακολουθεί, πέρα ​​δώθε με τους αόρατους Παλαιστίνιους ενώ ένας στρατιώτης καλεί «ενισχύσεις», μεταξύ των οποίων υπάρχουν και δύο γυναίκες που χαμογελούν με τη στολή, να έρθουν και να παίξουν.

Η διαφήμιση τελειώνει με την αισιόδοξη αφήγηση: «Άλλωστε, τι είναι αυτό που κυνηγάμε; Λίγη διασκέδαση;."

Δείτε το βίντεο:

«Αυτή η διαφήμιση λέει πολλά για το πώς το mainstream Ισραήλ θέλει να βλέπει τον εαυτό του και τους Παλαιστινίους», έγραψε ο δημοσιογράφος Dimi Reider σε ένα blog, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι συνάδελφοί του Ισραηλινοί δεν κατάλαβαν την οργή των Παλαιστινίων για το φράγμα.

Ο Ahmed Tibi, Άραβας και μέλος του κοινοβουλίου του Ισραήλ, είπε ότι είχε γράψει στην εταιρία Cellcom απαιτώντας να αφαιρέσει τη διαφήμιση: «Το φράγμα διαχωρίζει τις οικογένειες και εμποδίζει τα παιδιά να φτάσουν στα σχολεία και στις κλινικές», δήλωσε στο Reuters. "Ωστόσο, η διαφήμιση παρουσιάζει το φράγμα σαν να ήταν απλά ένας φράκτης κάποιου κήπου στο Τελ Αβίβ."

Ο Ισραηλινός blogger Ami Kaufman δήλωσε στο Reuters: "Βλέπουμε τους ισραηλινούς στρατιώτες να παίζουν με ... ανθρώπους που είναι φυλακισμένοι πίσω από τον τοίχο, όμως, το πιο αλλόκοτο, το πιο ενοχλητικό μέρος αυτής της διαφήμισης είναι το γεγονός ότι οι Παλαιστίνιοι ουσιαστικά δεν φαίνονται.. .. Είναι σαν τέρατα ή εξωγήινοι ... Αυτή είναι η αλλοτρίωση που η ισραηλινή κοινωνία αισθάνεται προς τον παλαιστινιακό λαό ."

Το παρακάτω βίντεο (Russia Today) αναφέρεται σε ένα φεμινιστικό κίνημα στο Ισραήλ που κατηγορεί την ισραηλινή κυβέρνηση ότι έχει υιοθετήσει ρατσιστική πολιτική έναντι των Αιθιόπων Εβραίων της χώρας. Οι ακτιβιστές πιστεύουν ότι στις μαύρες γυναίκες σκόπιμα δίνεται ένα αμφιλεγόμενο αντισυλληπτικό, για να επιτευχθεί η μείωση του πληθυσμού – κάτι που η κυβέρνηση αρνείται. Χιλιάδες Αιθίοπες έχουν μεταναστεύσει στο Ισραήλ από το 1980, αλλά η εβραϊκή κληρονομιά τους έχει αμφισβητηθεί, ενώ εξακολουθούν να υποφέρουν όσον αφορά την κοινωνική κατάστασή τους. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από φαίνεται ότι το σχέδιο πέτυχε. Τα μαύρα παιδάκια έχουν μειωθεί.


ΣύνδεσμοςΠρόταση μείωσης του ρυθμού γεννήσεων στην Παλαιστίνη!

Από το TVXS: Σε ένα πρόσφατο συνέδριο, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Harvard, Martin Kramer έκανε λόγο για περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού του μουσουλμανικού κόσμου με μια σειρά εξοργιστικών επιχειρημάτων. Ο καθηγητής δεν δίστασε να κατηγορήσει την αύξηση του πληθυσμού στον μουσουλμανικό κόσμο για την πολιτική βία και ζήτησε να υπάρξει έλεγχος, εκθειάζοντας τον παράνομο και ασυνείδητο αποκλεισμό της Γάζας από το Ισραήλ, λόγω της επίδρασής του στο ρυθμό γεννήσεων των κατοίκων της Γάζας.

Ο καθηγητής Kramer υποστήριξε ότι το πρόβλημα των προσφύγων από τη Γάζα θα λυθεί με τον έλεγχο πληθυσμού, δηλαδή «τη διακοπή των επιχορηγήσεων υπέρ τεκνοποίησης των Παλαιστινίων σε καθεστώς ασύλου». Με άλλα λόγια, να αφεθούν στην πείνα οι Παλαιστίνιοι προκειμένου να μην τεκνοποιήσουν και, μοιάζει να λέει, να αφεθούν στο λιμό όσα μωρά γεννιούνται, για να μην μεγαλώσουν. Αυτό θα μειώσει την τρομοκρατική απειλή αφού θα αποτρέπει τα μωρά των Παλαιστινίων από το να γίνουν «περιττοί νέοι άντρες». Είναι αυτοί οι «περιττοί νέοι άντρες», λέει ο Kramer, οι οποίοι γίνονται ριζοσπαστικοί.

Δείτε το βίντεο:

Ο Kramer έχει ήδη μια δεκαετία καριέρας που επιτίθεται στην κοινωνικής επιστήμης κατανόηση της Μέσης Ανατολής και ο οποίος δαιμονοποιεί οποιονδήποτε εμφανίζεται να μην συμπλέει με τη δεξιόστροφη ισραηλινοεθνικιστικη γραμμή. Υπήρξε σύμβουλος της προεδρικής καμπάνιας του Giuliani, είναι μέλος του Ινστιτούτου για την πολιτική της Εγγύς ανατολής της Ουάσινγκτον (μια ισχυρή οργάνωση think-tank της αμερικανοϊσραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων). Έχει σχέσεις με το «Middle East Forum» του Daniel Pipe, μια οργάνωση νεομακαρθικής ιδεολογίας με στόχο την παρενόχληση των Αμερικανών ακαδημαϊκών που δεν συμπαραστέκονται στην γραμμή του ισραηλινού κυβερνώντος κόμματος Likud. Ο δεξιός σιωνισμός έχει στόχο την εξαφάνιση των Παλαιστίνιων από την Ιστορία. Και τώρα, ο Kramer, επιθυμεί να εξαφανίσει από το μέλλον τα παιδιά των Παλαιστίνιων.

Σχ. ΚΟ: Ο Kramer είναι Αμερικανο-Εβραίος (βλ. ΕΔΩ και ΕΔΩ) και είναι συνεργάτης στο Ινστιτούτο Shalem Center, στην Ιερουσαλήμ, που διδάσκει μεταξύ των άλλων Ιουδαϊκή και Σιωνιστική ιστορία, Ταλμούδ, οικονομία και θέματα στρατηγικής.


Τέλος, μερικά σχετικά άρθρα από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ:

ΙΣΡΑΗΛ: Σχολείο που ανήκει στο ιουδαϊκό ορθόδοξο κίνημα Χαμπάντ δεν δέχεται μαύρους Ιουδαίους μαθητές

Ισραήλ: Κύμα εθνοτικών διακρίσεων προκαλεί έντονες ανησυχίες

Ισραήλ: Αγανάκτηση για το διάταγμα των ραβίνων κατά των μη εβραίων

Safed: Η πιο ρατσιστική πόλη στο Ισραήλ

«Όρκο πίστης» στο Ισραήλ ως εβραϊκό κράτος θεσπίζει η κυβέρνηση Νετανιάχου

Νετανιάχου: Οι Αφρικανοί μετανάστες ‘αλλοιώνουν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας’. Ισραηλινός βουλευτής: να τους στείλουμε στην Αυστραλία!

Ισραήλ: Σύμβαση για αποχή από σεξ με Ισραηλινές, αναγκάστηκαν να υπογράψουν Κινέζοι εργαζόμενοι

Κ.Ο. Μικρός επίλογος: Το να υπερασπίζεται κάποιος την πατρίδα του και το λαό του και να αγωνίζεται για την επιβίωσή του και για να μην αλλοιωθεί η ταυτότητά του, χωρίς να θέλει βέβαια, τον αφανισμό και την εξόντωση των άλλων λαών, είναι θεμιτό.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι για τον πολύ κόσμο, ο «εθνικιστής» ταυτίζεται με τον «ρατσιστή», έννοιες που συνδέονται με αυτή του «αντισημίτη», η οποία και αυτή εύκολα παραπέμπει σε εκείνη την απεχθή έννοια του «φασίστα», ακόμα και του «ναζιστή». Όλα τα παραπάνω για τους περισσότερους, με την "αγαστή συνεργασία" των media και του Hollywood, έχουν να κάνουν με ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου. Τον λευκό Ευρωπαίο (ή Αμερικάνο). Ο «ρατσιστής» δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο. Ή μήπως όχι;

ΥΓ: Το ότι σήμερα, πίσω από τις περισσότερες αντισημιτικές επιθέσεις, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, κρύβονται μουσουλμάνοι, δεν πολύ-ακούγεται, καθώς προφανώς, αυτό δεν συμφέρει τα κατεστημένα media που παλεύουν να παραμένει ζωντανή στις μάζες η εικόνα του κακού Ευρωπαίου / λευκού «εθνικιστή» - «αντισημίτη». Έτσι γίνεται πιο εύκολη η δαιμονοποίηση κάθε λόγου υπέρ του εθνικού κράτους και κατά της πολυποτισμικότητας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

5 σχόλια:

Φοινικας1957 είπε...

οι εβραιοι ακουσα οτι αγορασαν τη γη των παλαιστινιων πρωτα και μετα εγκατασταθηκαν εκει , αλλα οσα χωρια παλαιστινιων τους ητανε εμποδιο , τα κατεσφαξαν σε μια νυχτα .
αληθευει αυτο;;

konion είπε...

Ὁ ἀγῶνας γιὰ τὴν ἐπιβίωση δὲν εἶναι πάντα ἀθῶος, καμμιὰ φορὰ ἡ ζωή σου, ὁ θάνατός μου.
Ἐὰν πρὶν 500 ἢ 1.000 ἔτη ἔσφαζαν αὐτὸ δὲν πρόκειται νὰ ἀλλάξη. Δεῖτε τὶ πάθαμε πρὶν 90 ἔτη στὴν Μικρὰ Ἀσία. Δὲν σημαίνει ὅτι ἡ τεχνολογικὴ πρόοδος ἔφερε καὶ πρόοδο στὸν ἀνθρωπισμό, ἂς ποῦμε.
Ἡ μόνη περίπτωση νὰ τὴν πατήση τὸ Ἰσραήλ, θὰ ὀφείλεται σὲ ἀνθρωπολογικοὺς παράγοντες, δηλαδή:
Πόσον καιρὸ μποροῦν οἱ ἄνθρωποι νὰ ζοῦν συνεχῶς κάτω ἀπὸ πίεση πολέμου;
Πόσους μπορεῖ κάποιος στρατιώτης νὰ σκοτώση χωρὶς νὰ διαλυθῆ ἡ προσωπικότης του;

Τὰ ἴδια ἰσχύουν καὶ γιὰ τοὺς παλαιστίνους, μόνο ποὺ αὐτοὶ δὲν ἔχουν ποὺ νὰ πᾶνε. Βεβαίως ὅσοι παλαιστίνιοι εἶναι χριστιανοὶ ἔχουν φύγοι πρὸ πολλοῦ στὴν Χριστιανική (μὲ ἐρωτηματικό) Δύσι.

mnk είπε...

Για ποιά "ισονομία των πολιτών" μιλάει το ΚΙΣ, όταν οι ίδιοι έχουν προνόμια που ο Έλληνας πολίτης δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του;

Για ποιόν "αντισημιτισμό" μιλούν οι Σιωνιστές, όταν το δικό τους δημιούργημα, το Ισραήλ, είναι το πλέον αντισημιτικό κράτος της γνωστής ιστορίας;
Αυτοί που ίδρυσαν το Ισραήλ -κι εξακολουθητικά κάνουν κουμάντο εκεί- είναι οι Ασκενάζι, οι οποίοι δεν είναι σημιτικής, αλλά χαζαρικής (τουρκο-μογγολικής) καταγωγής.
Μέσα στο Ισραήλ, θύματα ρατσισμού και γενοκτονικών πρακτικών εκ μέρους των Ασκεναζί, εκτός απ' τους αδιαμφισβητήτως σημιτικής καταγωγής Άραβες, έχουν πέσει και οι Σεφαρντί εβραίοι, οι οποίοι είναι γηγενείς, απόγονοι των αρχαίων και πραγματικών εβραίων και φυσικά σημιτικής καταγωγής.
Δια του λόγου το αληθές:

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=18074

mnk είπε...

@ Φοινικα1957
Είναι ακριβώς έτσι, όπως τα γράφεις.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Εβραίοι είναι, δεν θέλουν διαφωνούντες.