Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΙΣΠΑΝΙΑ: Πινακίδες που θα απαγορεύουν οι άνδρες να κάθονται με ανοικτά πόδια βάζει η Μαδρίτη

 Η ισπανική πρωτεύουσα θα τοποθετήσει πινακίδες κατά του απλώματος των ποδιών στο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών της. Οι πινακίδες θα είναι παρόμοιες με εκείνες της Νέας Υόρκης και της Ιαπωνίας.
"Η Δημοτική Εταιρεία Μεταφορών (EMT) θα τοποθετήσει σήματα που ειδικά θα συστήνουν να αποφεύγεται το «manspreading» (ένας αγγλικός όρος που αναφέρεται στη στάση των ανδρών που ανοίγουν υπερβολικά τα πόδια όταν κάθονται στις θέσεις τους), λέει η δήλωση της EMT.

"Η αποστολή αυτής της νέας πινακίδας είναι να θυμόμαστε την ανάγκη να έχουμε καλή συμπεριφορά και να σεβόμαστε τον χώρο του καθενός στο λεωφορείο".

Η νέα εκστρατεία της Μαδρίτης είναι παρόμοια με αυτή της Νέας Υόρκης.

Για να τεθεί σε λειτουργία η καμπάνια της πόλης εργάστηκε το συμβούλιο ισότητας και η φεμινιστική ομάδα Microcorrelatos Feministas, η οποία  μάζεψε περισσότερες από 11.000 υπογραφές για την αντιμετώπιση του «προβλήματος».

"Είναι συνηθισμένος να βλέπεις μια γυναίκα να κάθεται με τα πόδια της κλειστά και πολύ άβολα γιατί υπάρχει ένας άντρας δίπλα της που έχει εισβάλει στο χώρο της με τα πόδια του", αναφέρει η αναφορά. 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη φεμινιστική Σουηδία το έχουν λύσει το πρόβλημα. Έχουν ευνουχίσει όλους τους άνδρες, "αποκόπτοντας σύριζα" τα γεννητικά τους όργανα.
Κάπου διάβασα ότι πρόκειται για μια φεμινιστική ασθένεια που λέγεται "φθόνος του πέους".

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Γίνονται ευνουχισμοί στήν....πολυπολιτισμική Σουηδία ? Χα χα

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο στην ευρωσοβιετία θα τοποθετηθούν διάφορες πινακίδες.
Μεταξύ αυτών και μια όπου θα απαγορεύεται οι άντρες να στέκονται στα δυο τους πόδια εκτός των ωρών ...που θα κοιμούνται.

Στο ελλαδοσοβιετιστάν άλλη πινακίδα ήδη λέει στα τέσσερα.
Στις υπόλοιπες ευρωσοβιετίες μέχρι στιγμής λέει στο ένα.

Κοιμόμαστε όρθιοι…
ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Και εδω οι Γκεουλες ευνουχισμούς νεων ετοιμάζουν οι φασιστες

ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ είπε...

ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ: "Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο, πήγα για μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι, όπου ανακάλυψα έναν καινούριο κόσμο, συναντήθηκα με νέες ιδέες, αυτήν τη φορά φεμινιστικές. Ήταν η εποχή που οι γυναίκες έκαναν αισθητή την παρουσία τους, διεκδικώντας πλήρη ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ιδέες αυτές με καθόρισαν όσο και η Αριστερά. Αριστερά και φεμινισμός είναι με κάποιον τρόπο οι πυλώνες της ιδεολογικής και πολιτικής μου συγκρότησης."

http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/06/blog-post.html

Eagle1 είπε...

So,what?

konion είπε...

Δὲν πᾶμε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Τρομοκρατική επίθεση κάθε μέρα και το μέλημά τους τα ανοιχτά πόδια των ανδρών στα ΜΜΜ...
Η Ευρώπη αυτοκαταστρέφεται

Ανώνυμος είπε...

Don't speak ubtil you're spoken to.

p.s.
If you don't have a problem with limiting people how they sit on a seat, then NEXT TIME SPEAK ONLY WHEN YOU'RE SPOKEN TO!

eksothen

Ανώνυμος είπε...

Θα περίμενα ο φεμινισμός και η ευρύτερη Αριστερά να είναι ΥΠΕΡ της ελευθερίας τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Και να είναι ΥΠΕΡ της κατασκευής θέσεων στα μέσα μεταφοράς με αρκετό χώρο μεταξύ τους για να μπορούν οι επιβάτες να κάθονται άνετα.

Όμως ο σκοπός τους είναι να γίνουμε όλοι μάζα. Εξ ου και "Μαζικό κίνημα", "Μέσα Μαζικής Μεταφοράς", "Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης", κλπ. Είδατε τι ωραία ταιριάζει η ορολογία της παγκοσμιοποίησης με την αριστερή ιδεολογία;

Eagle1 είπε...

Ολα ειναι επιπεδο μορφωσης μιας φυλης,ενος λαου,μιας χωρας κτλ.Ολοι εσεις εχετε μπει τελευταια σε μεσα μαζικης μεταφορας;Ξερετε τι γινεεται;Καποτε πχ στην χωρα μας ενας νεος σηκωνοταν να καθησει μια γιαγια,ενας παππους,μια εγκυος.Σημερα;Ειναι πολυ ευκολο αμεσως να στοχοποιειτε τις γυναικες ρε παιδια.Ε οχι κι ετσι....κριμα.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα Γαλλική επανάσταση , κομμούνα του Παρισιού ,διαφωτισμός , φιλελευθερισμός αριστερά καπιταλισμός φεμινισμός γυναικοκρατία μητριαρχία , με απώτερο σκοπό τον κομμουνισμό,σκλαβιά και ξερό ψωμί ,για να μην μας πουν φασίστες …για να μην επιστρέψουμε στον μεσαίωνα!!!

Ορίστε, λοιπόν, οι 15 επικρατέστεροι μύθοι για τους Σκοτεινούς Χρόνους:
1. Η Γη είναι επίπεδη.
Ήδη από τον Γαλιλαίο είχε ξεκινήσει η αμφισβήτηση της πίστης ότι η Γη δεν είναι επίπεδη και γυρίζει γύρω από τον Ήλιο και τον άξονα της. Το ίδιο πίστευαν και οι άνθρωποι του Μεσαίωνα, ωστόσο αργότερα για να αποδείξουν πόσο οπισθοδρομική ήταν η περίοδος αυτή, επικράτησε η άποψη που κυκλοφορούσε τον 19ο αιώνα: ότι οι Μεσαιωνικοί άνθρωποι ήταν σίγουροι ότι η Γη είναι επίπεδη.

6. Ζώνες που εμποδίζουν τις γυναίκες από σ@ξουαλική συνεύρεση.

Ο Μεσαίωνας καλύπτει και την περίοδο των Σταυροφοριών και άλλων μεγάλων, βέβαια, επιδρομών.
Έτσι λοιπόν, ένας αστικός μύθος αναφέρει ότι οι άρχοντες, όταν έφευγαν από την πατρίδα τους για επιδρομές, ανάγκαζαν τις γυναίκες του φορούν μία μεταλλική ζώνη, με καρφάκια στην ευαίσθητη περιοχή τους, ώστε να μην μπορούν να ικανοποιηθούν σ@ξουαλικά, μέχρι την επιστροφή τους.
Οι ζώνες αυτές υπήρχαν, ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν,

παρά μόνο αργότερα τον 19ο αιώνα που η στροφή προς τα περίεργα σαδιστικά και μη αντικείμενα του Μεσαίωνα ήταν αρκετά έντονη

14. Οι γυναίκες δεν είχαν δικαιώματα.
Η άποψη ότι οι γυναίκες ήταν υποχείρια των αντρών τους και αντικείμενα διακοσμητικής θηλυκότητας δεν ισχύει. Οι γυναίκες λοιπόν ήταν σε θέση να κληρονομήσουν, να αγοράσουν και να πουλήσουν μια ιδιοκτησία καθώς επίσης είχαν το δικαίωμα να ανοίξουν μία δική τους επιχείρηση.


http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/mesaionas-mutoi-kai-alhheies.html

Εάν δεν αντιδράσουμε άμεσα στον παραλογισμό , θα μας μετατρέψουν σε σκλάβους οι “φιλελευθερο προοδευτικο” αριστερο κομμουνιστες του …
Ψωμί παιδεία ελευθερία …
Για να τρώνε με χρυσές μασέλες από την αναδιανομή των φόρων του εργάτη χωρίς αφεντικά ,εργάτη χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά ,κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη , ο αγώνας είναι ταξικός ... των λωτοφάγων ιθαγενών και αλλοδαπών!
Ωσονούπω με τους γηγενείς και μη δεν θα έχουν ανάγκη οι παγκόσμιοι διεθνιστές αντιφασίστες αντιναζιστές αφεντάδες να ξοδεύουν και χρήματα για ...τους λωτούς.
Άμεση η ανάγκη ανάδειξης του Οδυσσέα …

Ανώνυμος είπε...

Οι Ασιάτες πάντως - στο άρθρο αναφέρονται και οι Ιάπωνες - δεν σκαμπάζουν από φεμινοαριστεροαηδίες. Εκεί υπάρχει πρόβλημα εμβαδού λόγω πληθυσμών. Καθαρά πρακτικό ζήτημα για αυτούς.